| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:27
- Nahlásit
Zuzana T
No jo máš - jak se tváří důležitě Corbíček..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:20
- Nahlásit
Taky jsem na něj koukala - je to fešák. A ten krásný výraz...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:35
- Nahlásit
bilksa
tatínkův klon
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:06 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
Já bych řekla že to byl on co se mi líbil z celého vrhu nejvíc??? Já teď v práci řeším zamčení dámských záchodů před cizíma řidičema - chlapi si svůj záchod zamkli a tak řidiči co k nám kamionama navážejí maso a nebo vepře chodí na dámský - což je chuťovka - takže jsem se snažila dohodnout s výrobákama ať jim řeknou kam mají jít na WC - odpově'd byla že se mají vysrat na pumpě po cestě - no tak to už jsem měla dost, takže si musíme zamknout i dámský - připadám si jak blbka a navíc je mi těch cizích chlapů docela líto - kam jako mají jít??? Já být jima tak kamery nekamery kterých je tady všude plno - si normálně čapnu na dvoře a šmidlik.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:18
- Nahlásit
Vlasta
No máš zajímavé pracovní starosti....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:36
- Nahlásit
Zuzana T
No já v poslední době práce všeho druhu, obraty, záchody, hádky mezi zaměstancema - jo někdy je to pestré - já ještě stále zaskakuju za ved.odbytu + dělám svoji původní práci a asi mi to zůstane...tak třeba to přežiju
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 12:01
- Nahlásit
Vlasta
Tak to je opravdu chuťovka. Řešíš samé lepší záležitosti..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 19:46
- Nahlásit
Vyklízím kuchyň a šla jsem se sem odreagovat a tady nic- ach jo.
Ještě ke všemu mi nedodají už před Vánocemi objednanou vestavnou troubu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 20:31
- Nahlásit
Tak jsme dnes zkoušeli postoje a je to teda bída, ve volném ještě alespoň stojí, ale pevný je úplná hrůza.
No koukněte a posuzujte samy...
Všechny fotky zde: http://bilksa.rajce.idnes.cz/Postoje/#album
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:00
- Nahlásit
bilksa
Hele,neblbni,bys měla vidět to naše trdlo, na výstavách jsou možný pouze dvě varianty - buď kravit a tvářit se vesele nebo stát v postoji, tvářit se znechuceně s ocasem dolů asi budu vystavovat s bažantem v ruce
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:23
- Nahlásit
jana33
Jeden můj kamarád vystavuje svého psa na zaječí pacičku,docela to funguje.
bilksa
potřebujete lazebníka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:23
- Nahlásit
jana33
Taky už mě to napadlo... My už jsme tak daleko, že přítel stojí za kruhem, v ruce její nejoblíbenější hračku - ovečku, mává s ní a bečí s ní.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:25
- Nahlásit
Zuzana T
To jo. Mám ji nechat ostříhat, i když neplánujeme výstavu?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:28
- Nahlásit
bilksa
to záleží na tobě,já mám holky ráda pořád upravené.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:30
- Nahlásit
Zuzana T
Nojo,když mě to přijde nefér k těm ostatním psům. Ale králičí pacičky by nebyl problém mít
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:31
- Nahlásit
jana33
Ale dovedeš si představit 5-6 psů s bážou v tlamě běhajících dokola?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:34
- Nahlásit
Zuzana T
nebo i s těma zaječíma packama ale to by se Fanouš určitě na výstavu těšila
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:38
- Nahlásit
My běčíme vždycky jen, když jsme u rozhodčího, když posuzuje všechny, tak ne. No naše vystavování jsou fakt vtipné scény.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:42
- Nahlásit
bilksa
A bečí i přítel nebo jen ovečka?
No,možmá mě Zuzka inspirovala, mohla bych zkusit na postoj mít kousek králičí kožky, řeknu kamarádovi,ať mi kousek ustřihne (schnou u něj ve stodole) a vyzkouším
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:55
- Nahlásit
jana33
bilksa
no co,jeden nejmenovaný č.rozhodčí na mladého pejska,kterého jsem vystavovala z ničehož nic vytáhl pískací balonek - lekli jsme se oba pes i já.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:57
- Nahlásit
b]Zuzana T[/b]
Tak to by měl Fanouše radostí na hlavě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 22:24
- Nahlásit
jana33
Charlottku taky...
Bečí samozřejmě ovečka, kdyby přítel, tak už by jsme fakt byli zralí na psychiatrii...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 22:32
- Nahlásit
bilksa
Ale třeba by se Charlottka tvářila radostně
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 00:09
- Nahlásit
Zuzana T
No taky bychom potřebovali ostříhat. Brůča už vypadá hrozně i na fotkách je to vidět..
S tím vystavováním je to těžké, já když vytáhnu pamlsek, tak mi za ním jde nabo si sedne. Když vytáhnu hrajdu, tak chce kravnout. Na ní prostě platí pojď sem, stoupni si tady a ani se nehni... je zajímavé jak to funguje a jak dlouho vydrží "pózovat".
Ale zase na druhou stranu, když se k ní blíží rozhodčí - muž a chce kontrolovat zuby, tak se jí chce couvat... Přitom nikdy jí nikdo neublížil.
Někdy také moje žena dělá opičky za provazem, aby upoutla její pozornost a Broock pak jako by nastražila usi a změnila výraz k lepšímu.
A nebo jedeš na výstavu, myslíš si že je v super formě a pak ti rozhodčí řekne že se jí zdá, že kulhá.... pamatuješ na klubovku Zuzko?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 07:06
- Nahlásit
Mira A
JJ pamatuji.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 07:28
- Nahlásit
Tak dobré ráno, koukám, že jsem včera zase šla vyklízet a ono se to tady rozjelo. Já jsem mezitím objednala jiný sporák a počítala kdy asi tak budeme doma v normál stavu a jestli stihnu Brno. K těm výstavám - mě pokaždé funguje něco jiného někdy taky nefunguje nic - tak nevím. Ale přesně jak tady myslím psala Jana - my se zmítáme mezi velikým veselím a skákáním a nebo ocasem mezi nohama a tupým výrazem. A nějakou krásnou postojovou fotku jako je k vidění na stránkách některých chov.stanic - tak tu nemáme ani jednu. Až budu mít stránky pro Greena tak nevím co na ně dám.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 07:38
- Nahlásit
Vlasta
Greena v zmítaného velkým veselím,přeci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:13
- Nahlásit
My teda už celkem zvládáme volný postoj, ale s tím pevným fakt nevím, co mám dělat, když mám palskem, tak se mi po něm buď strašně natahuje dopředu nebo zase udělá na zádech hrb. A když to zkusím bez něj, tak se mi vůbec nepostaví a pořád odvrací hlavu někam na druhou stranu.
Máte nějakou radu?? Jak jí naučit, aby stála v klidu??
Mira A
Brůča je úžasná, v postoji stojí krásně sama.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:31
- Nahlásit
bilksa
Já pevný postoj nedělám vůbec,my při něm vypadáme ještě hůř než normálně - ale přece tím pamlskem můžeš se psem manipulovat jak potřebuješ - více natáhnout dopředu,zvednout hlavu a to všechno jenom tím, že sleduje Tvoji ruku s pamlskem.
Zuzana T
Jo Zuzko, tak takových fotek budeme mít plné stránky. Už jsem se začala ptát na tvorbu, tak asi na jaře - musím nejdřív udělat součat na kuchyní a potom když zbyde.....i když zase tak drahé to není, myslela jsem daleko více.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:57
- Nahlásit
Vlasta
Tak pamlsek v ruce u nas znamena sednout si, tvarit se dychtive a pokud otalim s pridelenim pamlsku, pak stouchani nosem a pak podavani packy
A rozumim dobre, ze by sis jako zaplatila vytvoreni www stranek?
|