| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:59
- Nahlásit
Vlasta
No ona chyba bude hlavně na straně paničky... Já jí prostě s tím pamskem nesrovnám, tak jak by to bylo potřeba.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 10:10
- Nahlásit
Mira A
Ty jsi také tvořitel stránek,ne?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 10:15
- Nahlásit
Zuzana T
Ja jen vyuzivam volne dostupnych zdroju z internetu. Neboli nastroje jsou jejich a napln je moje. Na tom webu, kde mame ty nase stranky, maji pomerne dobre vychytanou editaci stranek. Skoro by se dalo rict, ze kdo umi psat we Wordu, tak tohle zvladne taky.
Tvoritel tedy v pravem slova smyslu nejsem, ani na to nemam ambice. Neumim ten jazyk ve kterem se to pise. Takze postavit
stranky od nuly opravdu nezvladnu. Takze musim vyuzivat tech vyse uvedenych moznosti.
Jedine co si planuji, je zakoupeni cz domeny az nam prijde potvrzena ta chovka, abychom meli primou svoji adresu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 10:31
- Nahlásit
Mira A
Aha,no tak to by Vlasta mohla prubnout nějaké podle mustru také.Hodně se vyskytují Estranky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 10:33
- Nahlásit
Zuzana T
Estranky jsou fakt jednoduché, ale hodně omezené, tam mám stránku já a moc nového tam dělat nejde.
Ale co se týče jednoduchosti, tak to zvládne fakt každý. I já...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 10:41
- Nahlásit
tak se zkuste mrknout na webnode.cz
Ostatne je tam mam ja, takze vidite na me jasnej priklad
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 10:48
- Nahlásit
Mira A
Ty je máš krásný, tak tam by to mohla Vlasta zkusit. Já už jsem přemýšlela, že je bych si je změnila tam, ale už hodně lidí má naši adresu a nechce se mi to předělávat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 11:35
- Nahlásit
Mira A
to webnode je šikovné,dobře srozumitelné.A můžeš jejich návrhy použít i když máš zaplacenou svojí doménu?
Vlasto co ty na to? Přeci nebudeš utrácet.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 11:41
- Nahlásit
Zuzana T
Mira A
Jsem tu teď měla ekonoma, tak jsem se potila že mi chybí 5 mega, ale našli jsme kde soudruzi z NDR udělali chybu.
No já jsem fakt původně chtěla zaplatit za tvorbu stránek abych měla takové jako třeba: veveřáci, naše domovské, Zuzka - ne že bych je obšlehla, ale prostě takové lepší, abych tam mohla mít fotky a ne odkazy a tak. Míro vem si jak dlouho jsem se učila dávat fotky na Rajče - jsem analfabet počítačový - a vůbec netuším co je webnode.....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 11:43
- Nahlásit
Jo a to mám doma 2 mistry IT - tím myslím děti - jeden na to dokonce dělal školu ( nedodělal, ale kvůli chování, ne prospěchu) a Ti se mi jenom smějou - oba dva jsou líní se tím jenom zabývat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 11:48
- Nahlásit
Vlasta
Tak k nové kuchyni pořiď lednici i sporák na zámek a směj se také...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 11:53
- Nahlásit
Zuzana T
Jasně, dobrý nápad!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 13:01
- Nahlásit
Zuzana T
No to je fakt dobrý nápad. Už jsem o tom uvažovala dříve, ale nikdy neuskutečnila, tak na to třeba dojde. Včera při tom stěhování taky moc aktivní nebyli... Zítra nastupuje zedník a já nemám sporák - tedy objednaný jo, ale termín je ???????????? Jsem jim dnes do telefonu nadávala, že kdybych se takto chovala já, a zákazníkovi vysvětlovala jak dodavatel nedodal, tak už tady nejsem......ovšem popravdě musím uznat, že mi to nijak nepomohlo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 13:04
- Nahlásit
Vlasta
,ale zase se ti ulevilo.
Naši si objednali komplet kuchyń i se spotřebiči Elektrolux u Sconta a už mají vše připravené k zavezení a namontování.Včera tam byl instalater a plynař,dneska muj muž na elktro a vymalování a v pondělí už bude nová kuchyň.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 13:26
- Nahlásit
Zuzana T Vlasta
Jasne ze jde. Prave tak to mam vymyslene i ja.
Koupim si domenu a tu si pak priradim tomu memu projektu u webnode. Jde to tam zadarmo. Samozrejme maji vicero sluzeb, ktere si uz musis platit. Jako je treba emailova adresa, nebo vic mista na disku. (zadarmo je 100Mb). Pokud by jsi mela eshop a mela velky datovy pohyb sem a tam, tak taky, protoze je tam limit 1Gb dat prenesenych za mesic. Za vic se uz musi platit. Ale to se nas, myslim netyka. Ale me to vyhovuje zatim takhle. Ta domena se da koupit i primo pres ne, ale jsou strasne drazi. Lepe si ji koupit jinde...
Ja to mam vyresene tak, ze fotky strkam na rajce a pak je linkuju zpatky na webnode, usetrim tim misto. Muzes mit i vic projektu (kazdy ma 100Mb), takze ja treba ted davam dohromady nove stranky pro nasi chovku. Jen co dorazi papiry, tak to chci nejak spustit.....
Takze nebat se a jit do toho.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 13:59
- Nahlásit
Mira A
No já se tedy nebojím, asi když do toho pronikneš tak to ani není složité - jako u mě s tím rajčetem - ale uvidím....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 15:18
- Nahlásit
Tak se vam musim s necim pochlubit... je to asi 15minut cerstva zpravicka. Mame oficialne priznany nazev Chs Broock`s Angel pod registračním číslem 1525/09. Žena to právě přinesla z pošty.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 15:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Tak to gratulujia můžeš makat na webstránkách.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 15:23
- Nahlásit
Mira A
No krása - taky gratulujeme. Fakt se Ti to povedlo, jak jsem to zkoumala na těch stránkách FCI je tam kde co a připadá mi, že jakýkoliv pěkný název je dávno obsazený a vám to vyšlo..
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 15:38
- Nahlásit
Zuzana T
Makám... už dva dny jako kdybych něco tušil...
Jdu si koupit domenu...
Vlasta
Dekuju dekuju
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 16:19
- Nahlásit
Mira A
Ty jo, tak velká gratulace a hlavně do budoucna hodně chovatelských úspěchů!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 08:32
- Nahlásit
bilksa
Úspěchy Mírovi určitě přijdou - už tady přece kuli pikle se Zuzkou. To bude nějaké krycí překvápko....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 11:08
- Nahlásit
Ahoj, tak v tom teď ležim, jak blazen. Vcera jsem zakoupil adresu a priradil ji k projektu na webnode. Cpu tam clanky vo sto sest. Aby to vse fungovalo... no makacka... Kazdopadne pokud se chcete juknout jak by to mohlo vypadat. Tak nese nova adresa chovky bude
http://www.broocksangel.cz/
Je to teda vse v zacatcich, takze to nefunguje uplne vsechno a taky tam neni vsechno co bych chtel, tak prosim omluvte pripadne chyby. Ja rikam, delam na tom dva dny...
Nejtezsi me prijde napsat takovy ten uvod co se tak obvykle pise... takovyto vitejte blablabla....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 11:49
- Nahlásit
Mira A
máš první příspěvěk v knize.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 11:56
- Nahlásit
Zuzana T
Hned se tam letiiiim podivat...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 12:00
- Nahlásit
Zuzana T
Noooo tak super. Diky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 15:39
- Nahlásit
Krásné stránky!! Také jsme nechali vzkázek.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:07
- Nahlásit
Ahojte,jenom zběžně jsem prolétla Mírovi nové stránky - jsi dobrý a máš to pěkné a to jméno chovky se tam moooc pěkně vyjímá.
Já mám v bytě skládku a ještě ke všemu velmi zaprášenou - dneska se dělala elektrika a v panelech to prý nejde jinak než jakousi pilou - jo přístroj je to šikovný, ale bordel je všude, psy zavření v pokoji celý den štěkají, zedník překopl omylem i kabel který nechtěl - bože ať už je to hotové. Prý nejméně přes víkend budeme v bordelu než se udělají rozvody všeho a potom se to začne dlaždičkovat, štukovat, malovat - tak bych se chtěla probudit až příští týden v pátek - to by to snad mohlo být uklizené - kdy přijedou montovat linku zatím nevím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:11
- Nahlásit
Mira A Jo a zkoukla jsem Brůčiny postoje a ona taky byla takový chrtík co?? Greeny byl taky žížalózní a to asi tak do roka.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:22
- Nahlásit
Vlasta
Wauu, tys to psala asi ve velkym spechu a stresu soudim... No kazdopadne ti rozumim, u nas to takhle nejak bylo pres vanocni svatky s koupelkou
Ano, byla to zizalka, avsak ne hned od zacatku, to byla pekna. Proto take mela prezdivku pupik.
A dekuju vsem za pochvalu, to zavazuje k dalsi tvorbe.
|