| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 13:47
- Nahlásit
Zuzana T No přece na těch stránkách co je ten seznam( obsazení kruhů) - v prvním souboru se podívám na mezitřídu psy a napíšu si číslo od-do. Potom přejdu na seznam vystavovatelů - dám NAJTI ( je to rusky) a do okýnka co se otevře vlevo nahoře napíšu jedno po druhém čísla a ono to najde kdo to je. Ty to tak neděláš??? Ten samý program používají na Olomouc.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 17:50
- Nahlásit
Vlasta
Ne,na to jsem nepřišla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:44
- Nahlásit
Zuzana TAháá, tak to jsi dobrá že jsi to asi hledala v celé stránce . Dneska jsem slintala nad jednou zahraniční stránkou - tedy slintám tam často nejen dneska A veveřáci taky mají krásnou aktualizaci.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:39
- Nahlásit
Dobré ráno,
koukali jste na to téma s tí psím spřežením?? To je hnus - je mi těch psů tak líto.... když si uvědomím že moji psy spí s námi v posteli...a tamti chudáci vyhublí,na mrazu.... fuj, a zase jako vždycky se tomu páníčkovi nic nestane.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:51
- Nahlásit
Vlasta
jj četla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 10:30
- Nahlásit
Taky jsem to četla, ale poslední dobou je toho nějak moc, už na to nemám nervy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 10:43
- Nahlásit
bilksa
Jo to máš pravdu, jenom nechápu jak někdo může být tak hnusný.
Normálně jsem prohlížela staré fotky v počítači a zjistila jsem, že mám Greena když mu jsou tak 1-2 dny. Štěňata leží u mámy a pijí a u prvního je vidět stužka - a je to Greeny - měl světle zelenou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 11:00
- Nahlásit
Lidi jsou bestie. Já si vždycky říkám,co museli vyvádět Samovi, že ho dostali do takového stavu, v jakém jsme si ho vzali, a přitom on je totál flegmouš, jen tak ho něco nerozhází. Ale je furt věřím,že se to těm bestiím jednou vrátí
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 11:06
- Nahlásit
jana33
Co mu bylo??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 11:25
- Nahlásit
Vlasta
My jsme si ho brali v roce půl od soukromý cvičitelky slepeckých psů. Bohužel u těhle soukromníků je zvykem,že na začátku maj třeba 5 štěňat a už předem předpokládají,že čtyři to nerozdýchaj,ale za to jedno dostanou 150-200 tisíc - za vycvičeného psa. Sam v roce a půl,když viděl víc lidí a ty začali mluvit neb když se k němu někdo naklonil,tak se pokadil počůral strachy, když měl člověk v ruce klacek, deštník, lopatu,tak se dostal do totálního hysteráku,že ho dotyčnej chce zabít. To,že byl špinavej,plnej červů vůbec neřeším. A v roce a půl, protože nebyl zvyklej běhat, měl nekoordinovaný pohyby malýho štěněte, ochablý svaly......
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 11:32
- Nahlásit
jana33
Jéééžiiš, to jsem nevěděla. A přesto tihle lidi mají kredit těch úžasnejch lidí co cvičí ty šikovné pejsky. Chudák Sam, měl štěstí- nakonec..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 11:35
- Nahlásit
Vlasta
No,jenže jak jsme sse pak dozvěděl, od různých lidí,tak u těch soukromníků je to fakt běžná praxe. Hnus
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:14
- Nahlásit
jana33
To fakt nepochopím jak to můžou udělat?? Jak toho psa můžou brát jako kus masa, nebo co???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:24
- Nahlásit
Vlasta
Nj, jak jde o prachy nebo osobní prestiž,tak je to,víš kde,ať jde o jakýkoli obor
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:25
- Nahlásit
Prý budou mrazy celý únor a tento týden budou padat rekordy v mínusových teplotách. Jako těší mě, že nemám špinavé psy, ale už té zimy mám dost - jo a vlastně psy špinavé mám - z naší budované kuchyně... ale už se chýlíme ke konci. Montovat to budou asi až příští týden, ale stavebně to bude připravené snad do středy....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:28
- Nahlásit
Vlasta
Hlavně,aby nasněžilo. U nás je teď na tom děsná krust, psiska po tom chodí jak připosr.. a Ferda to bere jako útok na svoji osobu. Takže psiska nejsou špinavý,ale na nějaký dlouhý výletování to není, je to o pořezaný packy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:33
- Nahlásit
Vlasta
Super!! To ti přeju, my předělávali dva měsíce a byla to fakt hrůza!!
jana33
Znám tyhle lidi, je to fakt šílený, taky jsem si jednou vzali podobného psíka - chlápek cvičil NO na služební výcvik, měl je zavřený v bývalém prasečáku, k nám se dostal pes, který se počůrával okamžitě, jak na něj promluvil chlap, nesmělo se vzít do ruky vůbec nic, nesmělo se mu šáhnout na tlapy, fakt hrůza.
No nakonec z něho byl krásný statný ovčák, co poslechl na slovo, ale výcvik probíhal pouze se mnou (a to mi bylo tenkrát 12), protože každého jiného se šíleně bál. I bojácnost se zlepšila.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:44 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
To už pak záleží na konkrétním psovi a jeho nátuře,jestli je schopen to rozchodit. Třeba u Sama byla výhoda,že je jinak flegmoušek a zas tak ho nic nerozhodí. Dneska je v pohodě, jezdíme na srazy,tábory a je v klidu, jen to není takový ten vítací labrador, k cizím je ze zčátku rezervovnej a hlídá,ale stačí minuta,kdy vidí,že my jsme v pohodě a začne snášet hračky A když ho pak člověk vidí na naháňce, kde lítá mezi řvoucíma chlapama,co mlátěj klackama do stromů a mezi lečema od nich žebrá svačinu, tak by nevěřil,co má za sebou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 13:15
- Nahlásit
jana33
Hm, tak to jo, to se z toho dostal krásně!! Gratuluju!
Něco podobného je Charlotte - k cizím chlapům se nehrne, spíš se jich bojí. Takže takové to klasické, jak se nad ní skloní chlap, to nemá ráda, bojí se. No a od ovčandy se naučila hlídat, takže pouští hrůzu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:14
- Nahlásit
bilksa
No teda... mrknul jsem ti na stánky a zůstal omráčen Takovou reklamu si snad ani nezasloužíme...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:32
- Nahlásit
Mira A
Proč ne?? Máte krásnou fenečku, chcete s ní štěňátka a já bych vám moc přála, abyste našli ty nejlepší páníčky.
Třeba se někdo přes nás dostane k vám. Už se mne lidi ptali, jestli plánuju se Charlottkou štěňátka, že by od ní chtěli, já zatím neplánuju, tak se jim třeba zalíbí Brůča.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:35
- Nahlásit
bilksa
No jasná věc, musíme si přece pomáhat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:37
- Nahlásit
Zuzana T
Jedeme Alběř. II turnus, dneska jsem volal Evě, podal přihlášku a poslal zálohu. Čůča bude makat, až se z ní bude kouřit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:41
- Nahlásit
Mira A
Jasně!!
Já jsem přihlášku zatím neposlala, už jsem přihlášená na jeden tábor v červenci s oběma holkama a nějak se mi nedostává prostředků... Pěkně mě to štve, ale uvidím, jestli nám ke svatbě nedají babičky nějakou korunku, pak bych vyrazila.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 19:35
- Nahlásit
Mira A
Já už jsem také přihlášená,uvidíme,jestli budeme už prohánět maminy nebo ještě slečny.
Tak mám dneska za s sebou další dva goldíky - byli to oba krasavcí/ sourozenci holka a kluk/.Jdou oba chudáci do mladých.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 19:52
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, už se vám to blíží... Budu držet palečky!!
Chystáte se na evropskou výstavu do Slovinska?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 20:06
- Nahlásit
bilksa
Ne chystáme se na štěníky,Brno je poslední.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 20:17
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, já zapomněla, že tuhle výstavní sezonu vynecháváte. Máte lepší povinnosti.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 21:04
- Nahlásit
bilksa
Snad ano,ale potom se chceme věnovat výcviku,doufám,že stihneme Albeř,potřebujeme trénovat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 07:10
- Nahlásit
Zuzana T
Budeš jezdit někam na kukačku?? Určo i handlovat ne???
|