Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:38
- Nahlásit

Vlasta
Tož to je jasný ,néé.Já mám brněnský dialekt hrozně ráda i hantec,ale tomu nerozumím skoro nic.
Tak mám své čuby ostříhané,ale nejsem moc spokojená- měla jsem si ostříhat dřív.Lexy jsem musela vzít víc na krku a tím pádem,je vidět moc bílé srsti,což kontrastuje a Cathy líná,tak je jakási oškubaná.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:47
- Nahlásit

Zuzana T Jo taky jsem měla kolegyni v práci - v té na Žižkově - a ta hantéc uměla - vždycky jsme byli mrtví smíchy.
Nás to čeká odpoledne, potom jsem chtěla koupat Greena ale asi to nehrozí, stále se po zemi válí nějaké piliny, psy to roznášejí po bytě
Starý Kejsa má momentálně o hodě lepší srst než Greeny. Má ji sice vlnkatou - takový typ jako Cathy - ale je hustá, ocas má jak liška bohatý - Greeeny je přesně jako loni na Brno - nic moc.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:22
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Tak hlásím, že zkoušku jsem udělala, takže mám až do 22. volno.

My jsme srst celkem nabrali, jen na bocích je to pořád slabší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:26
- Nahlásit

bilksa Tak gratulace ke zkoušce - a kdy bude úplný konec studia???

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:33
- Nahlásit

Vlasta
Děkuju. Snad příští rok, ale mám problém se zadáním diplomové práce, takže je možný, že tu budu obhajovat až další rok.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:36
- Nahlásit

bilksa
tak to blahopřeji

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:19
- Nahlásit

bilksa
Něco sis vymyslela a nechtěj ti to vzít? Já dělala poslední zkoušku v neděli (výsledky nevím) a teď se šrotím na neděli na ty myslivecký. A pak budu muset vyšúrovat celej barák a dělat jiný manuální práce,protože jsem se teď na to dost vyprdla

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:56
- Nahlásit

jana33j[i]iný manuální práce
ty dělám už 14 dní a furt není konec

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:30
- Nahlásit

Vlasta
Já už se na to docela těším, už mám mozek nějakej unavenej teď aspoň odmrazuju mrazák, jsem nevěděla,co tam mám za poklady a konečně jsem se prohrabala k bažantům

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:35
- Nahlásit

jana33 Já mám svého jediného v mrazáku který jsem darovali - obsah mám slíbeno ještě uskladnit, než si vyprázdním malý mrazák pod ledničkou. Tedy on není ani tak malý jako spíše plný. Právě odešli plynaři, ale mezitím se ztratil montér na linku - to je nervák.... jsem zvědavá, jestli se tento týden ještě trefím do práce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 13:34
- Nahlásit

jana33
No jo, zrovna jsem na tebe myslela, kdy dělám ty myslivecký. Já už jsem taky unavená - dneska jsem si zadělala na koblihy, jdu je smažit. Dokonce mě baví i žehlit... No ono to brzy přejde.

No vymyslela jsem si, že budu psát u mojí chovatelky na jiné fakultě a ačkoli u nich mám téma schválené, tak u nás na katedře pedagogiky mi to někdo musí vést v elektronickém systému - zadat zadání práce a psát mi zápočty za diplomové semináře. No a navíc musejí posílat peníze na jinou fakultu, prostě jsou líný a nechtějí se s tím zaobírat.

Chtěla jsem psát téma Povědomí o etologii psůu žáků 1. a 2. tříd

Zuzana T
Děkuju!

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 13:54
- Nahlásit

bilksa
A ty studuješ pajdu? To by mě taky bavilo,psát něco o psech

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:02
- Nahlásit

jana33
Ano, studuju učitelství pro 1. stupeň ZŠ. Ale díky tomu, že máme úplně všechny předměty můžu učit i cokoliv na druhém stupni.

Právě, že v rámci canisterapie děláme i program pro základní školy, kdy přednášíme o etologii psů a moje kamarádka psala doktorantskou práci na tohle téma, ale zkoumala 3.-5. třídy, já jsem se chtěla zaměřit na úplně malý - je to složitější, protože ještě neumí číst, tak jim nemůžu dát dotazník, ale těšila jsem se na to.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:04
- Nahlásit

bilksa
No,máte to tam nějaký složitý. Já si vzala podobn téma jako na bakaláře,abych mohla použít část bakalářky a měla to tak jednodušší

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:28
- Nahlásit

To se dělá hodně, je to dobrý. Já mám právě rovnou diplomku.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:37
- Nahlásit

bilksa
To je fajn,já se při psaní bakalářky zapotila víc než u učení na státnice

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:38
- Nahlásit

Holky, musím se s vámi o něco podělit - přítel na konci března odlétá skoro na měsíc hrát do Argentiny, do nejjižnějšího města světa Ushuaia.

Mám hroznou radost, i když bude měsíc pryč, ale moc mu to přeju.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:10
- Nahlásit

bilksa
A v jakým tělese hraje? Tak to bude mít zážitek

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:43
- Nahlásit

jana33
Na stálo v orchestru opery Jihočeského divadla, ale tohle je těleso, které se skládá z různých hudebníků.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:50
- Nahlásit

Zuzana T Tak máme ostříháno, vzaly jsme to jak jsi psala a navíc i ještě trochu hrudník, tak jsem zvědavá co budeš říkat, ten vršek těma trimovacíma hrabičkama, jenom trochu, i Věra se bála, že mu tam vybereme bílý flek. Měla jsem sebou i Kejsiho tak došlo i na něj, sice měla ještě dalšího psa, ale říkala, že přece nebude Kejsi chodit jako bezdomovec a Greeny jako manekýn.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:31
- Nahlásit

Vlasta
Věra je šikovná,určitě to klukům sluší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:49
- Nahlásit

Zuzana T Je moc hodná, pořád se bojí, že Greena ostříhá špatně, protože na výstavy je to jediný retriever kterého dělá. Pak má výstavního ještě novofundláka a pak už pár malých plemen. A hlavně chtěla abych se Tě zeptala jaké to je - tak mi to musíš říct - i když to nebude ono - my to dopilujeme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:59
- Nahlásit

Vlasta
co mě,hlavně ať se líbí rozhodčím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 07:18
- Nahlásit

Zuzana T No jo, ale rozhodčí mu dá VD a nevysvětlí, že tady to mohlo být více tady méně protože......... víš jak to myslím.

Jinak dnes jsem ještě doma - přijde Simír - tak říkáme tomu co staví linku, protože jeho pracovní tempo je "vražedné" - dělá ji dnes 3.den a úplně dokončena bude prý v pátek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 08:03
- Nahlásit

Jak je u Vás?? Tady nasněžilo cca 15 cm sněhu a je mírně pod nulou, stále sněží - fuj!

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:05
- Nahlásit

Vlasta
U nás od rána stihlo pršet, sněžit a takhle se to střídá. Do toho fouká nechutný vítr, brrr. Jdu s holkama na procházku, pak se vrhnu na úklid.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:28
- Nahlásit

Tak jsem se vrhla na ty nové stránky, není to konečná verze, ale podívat se můžete.

www.gr-charlotte.webnode.cz

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:42
- Nahlásit

bilksa Máš vzkazíka v knize návštěv. Jsi tedy dobrá - já bych to asi nezvládla.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:32
- Nahlásit

Vlasta
Děkujeme! Už jsme odpovídali.

Zvládla, když se ti něco nepovede, tak to prostě smažeš a je to. Taky to dělám pokus-omyl.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:48
- Nahlásit

bilksa
Moc hezký Já bych jen odkaz na každou holku dala do hlavního menu ne pod "o nás".Ale to je detail. A co je ta ZPU1 ?

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání