| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 07:50
- Nahlásit
[Dobré ráno!! Tak jsem dnes vstávala v půl čtvrté a vyrazila s přítelem do Brna - dělá zkoušku. Pak pokračujeme na víkend k jeho babičce do Tovačova.
jana33
Taky jsem o tom přemýšlela, že by to bylo lepší, ještě si s tím pohraju. Díky!
ZPU-1 je Zkouška pracovní upotřebitelnosti I. stupně - je tu větší důraz na poslušnost a hlavně navíc je tam stopa vůdce.
No uvidíme, kdy sleze sníh, abychom začali cvičit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 08:43
- Nahlásit
Pěkný den,
tak jsem začala Lexy zase střílet a mám radost,protože je v úplné pohodě,bylo dobré,že jsem udělala pauzu.Zatím střílím malým poplašňákem,ale mám půjčenou devítku - vypadá to ,jako normální velká pistole .- brr.Tak to chci vyzkoušet,ale bojím se to udělat u nás na poli,aby mě někdo nevynadal.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 08:50
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko - až vystřelíš v Praze tak tě uvidíme na Nově ne??? Přijede URNA, překazí teroristický útok - to bude mazec - týden se o tom bude psát...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:45
- Nahlásit
Vlasta
no právě,mám strach,že narazím na nějakého aktivního pitomce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:05
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to bude v Praze fakt poplach, ještě, že u nás to nehrozí....
Je skělý, že Lexinka je v pohodě, my jsme stříleli naposledy na začátku ledna a to byla Charlottka taky v pohodě, jen vždycky zmenší vzdálenost, na kterou chodí normálně. Chce být blíž mně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:36
- Nahlásit
bilksa
Musím si s někým domluvit honitbu a střílet se souhlasem hospodáře.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:04
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je super,že je ten špatný zážitek zažehnán. Já si chci pořídit tu 9mm startovačku. U vody to mám s hospodářem domluvený, líbil mi,že až se oteplí a budeme chtít cvičit,tak nám dá písemný povolení,aby na nás někdo nevlítl a přímo u nás na louce,kde cvičíme, dělá mysliveckou stráž kamarád,tak by to taky neměl bý problém.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:23
- Nahlásit
Zuzana T super, že se to zlepšilo
Zuzana Tjana33
Ta devítka je dobrá a na výcvik úplně stačí. Až budete do ní kupovat náboje, pozor na to - existují dvoje - ty dražší jsou celé kovové a dělají větší ránu, levnější jsou v plastu a jsou tišší. Tak si vyberte dle ctěné libosti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
Dík za info,manžel to rozhodl za nás obě - koupil 100 kovových,tak se asi leknu i já.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:32
- Nahlásit
Zuzana T
No nazdar - hele raději volej předem na Policii až vyrazíš
My si taky chceme domluvit povolení chodit trénovat na zkoušky k nám do voj.prostoru.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 14:44
- Nahlásit
Ahojda, tak jsme se vrátili z našeho lyžařského výletu vcelku a zdrávi. Cesta byla zvlášť kolem Mnichova, nechutná, samé zácpy. Ale přežili jsme to.
bilksa
Gartuluju ke zkoušce a k novým stránkám. Jsme poctěni, že nás máš v odkazech
Jinak dneska jsme byli u vet. Brůča je naočkovaná a vůbec nic jí nechybí a váží 32,5kg. Je jí pěkný kus. Ale jde to. To se sousedka bála, aby v naší nepřítomnosti nestrádala a taky se jí ten příděl krmiva co má mít, zřejmě zdál malý Ale zase se u ní měla jak v hotelu, s full servisem. Každý den dvě velikánské prochajdy.
Jo a držím Vám všem palce na víkendové klání v Brně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 15:30
- Nahlásit
Mira A
Nazdááár,my byli o víkendu jen na šumavském Špičáku a taky paráda.Lexy se málem " utopila" ve sněhu.
Jinak já si musím v odkazech také udělat pořádek,některé už jsou nefunkční a hodně jich chybí,jako například Bilksa a Mira A
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 16:39
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
A kde jste jí kupovali a jakej typ? Nevím,co mám koupit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:21
- Nahlásit
jana33
Myslíš jako tu pistoli? Tu mám půjčenou od jednoho milovníka zbraní a bažantího masa.Já ho zásobovala v zimě bažanty a on mi zase půjčil tu perkus.pistoli - připadám si s ní jako Simííír Gerchááán.
Ale v obchodech se střelivem mají výběr - poplašňák devítku tam mají určo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:52
- Nahlásit
Zuzana T
Jako v normálních zbraních? Tak to je v pohodě
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:35
- Nahlásit
Zuzana T
Špičák je taky dobrej, ale koukám, že se fórum o retrívrech pomalu mění na střelný zbraně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:55
- Nahlásit
Mira A
Jen se směj,taky na tebe dojde....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:25
- Nahlásit
Zuzana T
Jojo už pokukuju po zelenych hadrech...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:12
- Nahlásit
Mira A Já jsem je dostala k Vánocům - manžel překvapil, že dokonce trefil velikost. Tedy mám jenom kalhoty a vestu - ale je to pěkné.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:14
- Nahlásit
jana33 Pistoli máme dohromady s Kubou a podle potřeby si ji předáváme, kupoval to on - takže nevím, určitě v nějakém spešl obchodě. Náboje kupuju v lesnických potřebách.
Pokud jde o zelené hadry, tak to jsem jednou na kchlsáckých zkouškách vyhrála poukázku do nějakého mysliveckého krámu v Brně a skoro celá jsem se tam za to oblíkla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:34
- Nahlásit
Ketrin Tak to já se budu asi vždycky oblékat za své
Já to zelené mám z armyshopu, ale myslím, že na moje poměry to stačí. V práci chodíme se zákazníkama na střelnici ( zákazníci střílejí a já se nudím) a tam mají taky nějaké myslivecké věci na prodej, ale ceny jsou jako ve značkovém butiku - to mě docela překvapilo.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:40
- Nahlásit
Vlastase budu asi vždycky oblékat za své To já teď už taky, navíc na těch svrškách už zapracoval zub času - už je to dáávno
mě se líbí ty bundy a kalhoty zn.Bushman - ale jak říkáš - ty ceny
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:21
- Nahlásit
My se taky chystáme do armyshopu. Ono sehnat třeba dámský kalhoty, je ve většině mysliveckejch shopů dost nepřekonatelnej problém
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:33
- Nahlásit
jana33
Ketrin
Když nebudete moc náročné,tak i u Větnámošů se dají zelené gatě sehnat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:38
- Nahlásit
Ketrin Já nevím přesně jaká je to značka - ale syn odebírá časopis Zbraně a tam jsou právě vojenské ale použitelné do lesa spec.oblečky - nádhera a vše v nejvyšší outdorové kvalitě - a mají krám někde v Praze na Bílé HOře - ovšem ceny jsou taky vysoké. Je to pro profíky a je to vidět na ceně. Moje výcvikářka si nechala šít na míru kožené oteplené boty v lov.potřebách - ty boty dobře vypadají - jsou vysoké - a říkala že nemám problém na zimním honu ani s vodou ani se zimou - no ale stály 6 tis. neříkám, že je to moc za kvalitní boty - akorát těch 6 litrů nazbyt nemám
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:43
- Nahlásit
Zuzana T
Hele já mám se střihama kalhot problém v normálních obchodech,natož u vietnamců. Možná tak tepláky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:46
- Nahlásit
jana33
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:47 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Zuzana T
To není od tebe hezký,že se mi směješ
Btw musela jsem přestat jíst ty kapky, bylo mi po nich blbě
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:33 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Zuzana T
Jasně, tržnice to jistí.
jana33
Na VHT jsem poslední kalhoty měla pánské zn.Sherpa a byly docela dobré, bohužel jsem je za 3 sezóny rozedrala. Tak mě čeká pátrání co kde pořídit. Chci zase 3 v 1 - odepínací dlouhé/tříčtvrťáky/kraťasy.
Pointa - šly by i na myslivost, já jsem je občas na zkoušky nosila.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 12:27
- Nahlásit
jana33
To je divné?Já je užívám po jídle a zapíjím dobrým džusem a v pohodě.
|