| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 07:36
- Nahlásit
Tak to tedy je nadílka!! My dnes máme zabijačku, tak se tu asi nebudu vyskytovat...
Drobátko teď nestíhám - zůstali mi na krku dva chlapi, dva psi a celý barák... To by nebylo tak hrozný, ale zabijačka byla naplánovaná už měsíc, tak jsme to nerušili... Se z toho zblázním.
Jinak nové zprávy o mamce - včera jsem za ní byla a vypadala lépe, pan primář ji malinko povzbudil, že by třeba mohla jít domů dříve... nevím, jestli to bylo jen aby jí zlepšil psychiku, každopádně to pomohlo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:32
- Nahlásit
Ahojte, no jo všude co čtu tak mají více psů - 8 štěňat, to je tak ideální co??
My jsem včera byly s výcvikářkou domlouvat povolení vstupu do honitby a cvičení psů v okolí Doks a Mimoně - mají to Vojenské lesy a mají moc sympatického mladého hospodáře nebo šéfa, vizitku mám v autě. Akorát mě zklamalo, že se tady neloví drobná zvěř, všude rybníky, ale jsou v chráněné krajinné rezervaci a myslivci loví pouze prasata, daňky a tak - no to velké. A mají psy, které jsem nikdy nevíděla. Ale jinak dobré, domluvíme se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:56
- Nahlásit
Tak dneska nikdo??? Byla jsem poprvé zkusit cvičit s bažantem - tak Greeny ho nosí jen pokud mu ho podám - když je hozen tak neví jak ho vzít ze země. Doufám, že to vyladíme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 20:06
- Nahlásit
Vlasta
Dobrý,hlavně,že ho bere.Musí mít čas se s tou chcíplotinkou seznámit,ne?
My byly s Lexy na cvičáku po hodně velké odmlce.Pracovala pěkně,jen otřebujeme zrychlit návraty s aportem.Ve skupině byli dva mladí zlaťáci a mohli se z ní zbláznit.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 22:38
- Nahlásit
Ja jsem se prave vratil z mesta, jak my rikame. Vyuzil jsem dnesniho hezkeho pocasi a brouzdal jsem po berline, prolezl jsem vesechny pamatky co sly a projezdil jsem se metrem az az... takze jsem pekne utahanej a pujdu si lehnout.
Zuzana T
Tak to te asi pridelava vrasky na cele vid? Kdyz po ni zacinaji silet psi...
Vcera k nam domu Lada K. dovezla Caritu, a co myslis? Samozrejme zacala jim cestou k nam harat takze bude sranda. Jinak byla moje zena prekvapena jak je Carita o proti Broock malinka (dlouho jsme Caritu nevideli). No a nas milacek samozrejme na dalsiho psa u nas doma zarli, takze neposloucha a dela kraviny, snad ji to pusti. Sharanim u nas nic, psi nereaguji, tak jsme v klidu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 09:01
- Nahlásit
Mira A
jak je Carita o proti Broock malinka
no tak by se koukala kdyby viděla Greena a jeho mámu
Zuzana T Míša jak s ní cvičím taky říkala, že hlavně že nemá úplně odpor - tak jsme chcíli zkoušeli, ale potom jsme ho nechali být - příště zase trochu a uvidíme. Doufám, že nebude problém se všemi zvířátky - ani králíka ještě neviděl, kačenka je snad stejná jako báža.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 10:42
- Nahlásit
Vlasta
kačenka jim trochu smrdí,ale neboj,má v genech vášeň pro kachničky.Zeptej se Martiny - co dělá Brigi i Darcy u vody.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 10:52
- Nahlásit
Mira A
No ani už ne,oni po Lexy lezou psi už min dva měsíce a v podstatě jim voní celoročně.
No to jsem tedy zvědavá,jestli Carita Bručidlo nerozhárá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 12:58
- Nahlásit
Zuzana T Dopoledne jsem byla venku se psama a sníh je momentálně dokonalý - slehl a dá se chodit bez propadání úplně všude - paráda. Tedy Kejsi si o led říznul polštářek...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 13:12
- Nahlásit
Zuzana T psala jsem Ti mejlíka.....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 15:53
- Nahlásit
Vlasta
máš odpověď
Tady je sníh ráno zledovatělý a odpoledne rozbředlý - tak i tak se mi chodí špatně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:02
- Nahlásit
Zuzana T U nás teď začalo sněžit, fuj, ráno bylo na silnicích náledí jako hrom - odtaje to přes den a v noci namrzne - jak já pojedu do práce????
Příští víkend máme ten trénovací s tím rakušákem, tak se těším, jsem přihlášená na všechny tréninky, doufám že to Greeny ustojí, tak intenzívní masáž ještě nezažil a já asi posbírám všechny boty co mám a budu je měnit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
To ti závidím,už bych také něco podnikla a zatím jsem pouze na " čekané"....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:44
- Nahlásit
Tady hustě chumelilo asi dvě hodiny, nějak jsem to jaro asi zakřikla
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:52
- Nahlásit
jana33
No teď to v Praze také vypadá na sněžení - na jaro si asi ještě počkáme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 17:15
- Nahlásit
Zuzana T Ne, ne píšou od středy 11°C - tak už to přijde!!!! Dneska jsem dělala k obědu těstoviny s tuňákem a špenátovou omáčkou - zase inspirace jako pečený čaj z jedné pražské restaurace - bylo to mooc dobré a teď peču koláče - s tvarohem dovnitř a nahoru povidla - hanácké. Musím vzít do práce - máme tam celý týden audit a tak budeme hostit auditorky - třeba udělám dojem, no asi větší než jestli se mě zeptá na něco z ISO, IFS apod. - sice jsem to četla, ale je to tak nezáživné, že jsem se to ani nesnažila zapamatovat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 17:38
- Nahlásit
Vlasta
Jejda - dvojctihodné koláčky,to bych si také dala,mňamka.
Já skoro nepeču,protože toho pak nejvíce sním sama a to nesmím.Tak se zbytečně nestresuji a sladké máme doma akorát musli tyčky .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 18:07
- Nahlásit
Zuzana T No u nás to končí taky tak, že jím nejvíc já, ale hodně to oceňují v práci a na cvičáku. Já jak mám den bez sladkého tak mi něco chybí jak jsem chodila k číňance tak mi doporučovala snídat ovesnou kaši, je zdravá a prý mi zabrání mít chuť na sladké - no nějak nezabrání. Když mě honí mlsná, nejsem líná si zajít na čokoládu do krámu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 18:13
- Nahlásit
Vlasta
No,ale tvoje figura a moje,to je nebe a dudy.Já mít tvoji tajli,tak jsem stálý host v cukrárně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 18:32
- Nahlásit
Zuzana TNo to jsem jelen - nevidím nějaký podstatný rozdíl mezi našimi postavami - přece jenom jsme už zralé ženy že..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 19:01
- Nahlásit
Vlasta
Tak si kup brýle
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 19:25
- Nahlásit
Zuzana T Mám, ale jenom na čtení - na dálku vidím dobře
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 19:27
- Nahlásit
My si tady laškujeme, kde je Míra - aby se v tom Berlíně neztratil. Asi šel na mejdan!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 19:29
- Nahlásit
Vlasta
To víš,mladý muž ve velkoměstě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 19:41
- Nahlásit
Zuzana T Teď jsem tady četla to téma řidičák na psy ve Vídni - to není špatné, alespoň základní poslušnost by měl mít každý - já bych tedy neprošla přes háravou fenu, ale tak přísní by snad být nemuseli..... ale brala bych to na všechny psi i na ty malé šňafálky.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 20:09
- Nahlásit
Tak to my si užívali sluníčka dneska
Jj, základní poslušnost by měli mít fakt všichni, u nás na sídlišti,když jdeme třeba s Andym nakupovat, tak se kolikrát lidi i pozastavují nad tím,že vůbec jako poslouchá,prý to se jen tak nevidí...no tak jim akorát odvětím,že jich znám v mým okruhu takových dost,ale je fakt,že ze sídliště jich moc nejní :/
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 20:21
- Nahlásit
Vlasta
choco
To by bylo fain,kdyby se to zavedlo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 22:28
- Nahlásit
Zuzana T
Tohle jsme chtěli zavést u nás v Třeboni, ale bohužel to náš starosta jaksi nepochopil - je totálně proti psům...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:19
- Nahlásit
Ahojda, mate pravdu, vikend jsem stravil ve viru velkomesta a pak sledovanim olympiady. Takze asi tak. Doma je vse v klidu, akorat nase madam se pry vcera rozhodla, ze je horko a vykoupala se v rece. Ale co ona se stejne koupe celorocne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:45
- Nahlásit
Mira A
Ale sleduješ to jak si se Zuzkou hlídáme jediného muže tady na foru????
U nás jsou rybníky stále zamrzlé, ale teď mě napadlo, že řeka asi ne, bála bych se, že se mi psi nachladí, když jsou z paneláku - vlastně v posteli
|