Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:11 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
Add Facebook - já vůbec nevím,jak s ním.Poradíš nějaký polopatický manuál.
Ä copak Ti Vale napsala?Monťasovi se v Itálii narodila první štěňátka.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:22 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
Vale mi nic nepsala, ja jsem ji pozadal o pratelstvi a tak ted muzu sledovat jeji profil. A ona muj. A diky tomu, ze ty novinky co davam k nam na stranky cpu taky na FB, tak o tom muze vedet kazdy. Takze i pratele valentiny uvidi to co mam ja na strankach, a to je pro me proste reklama. Navod na FB ti muzu dat dohromady je to hrozne jednoduche, nebo nekde nejaky polopaticky najdu. A nebo se vyptej Veroniky H. ta tam ma taky profil, jsem koukal

Mej te se fajn, vyrazim domu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:27
- Nahlásit

Mira A
dobře,dík a šťastnou cestu domů.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:31
- Nahlásit

Zuzana T
Poslala jsem ti mailem pozvání na FB. Mělo by tě to navést k tomu,jak se zaregistrovat. Je to jednoduché

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:36
- Nahlásit

jana33
kuju

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:37
- Nahlásit

jana33
Fakt jo?? To mě vůbec nenapadlo. Jakože by jich mělo přijít víc - tak jak Ti mám napsat kam jdu???

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:50
- Nahlásit

Vlasta
Máš odpověď
Zuzana T
Mrrkni na to,kdyby nebylo něco jistý,tak písni

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:53
- Nahlásit

jana33
Jj, já jsem nejdřív nevěděla kde ji mám.... dobrý, četla jsem jsem v pátek nějak natvrdlá.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:41
- Nahlásit

Tak FB se mne netýká, zvládám ICQ a jsem ráda. Ne, že bych to neuměla, ale nemám na to čas. Navíc tyhle veřejné sítě až tak nemusím.

Jinak povolání je moooc pěkný, jestli někde něco takovýho je, tak beru všemi deseti...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:42
- Nahlásit

bilksa
Mě se taky netýkalo,ale pak tam vlezli všichni známý, přes FB se začali domlouvat akce, zvěřejňovat fotky,takže jsem byla donucena

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:50
- Nahlásit

mě na FB otravujou ty opičárny, co tam pořád vyskakujou - různý ty testy a tisíc pitomostí. Jsem tam jen abych online věděla kde je zrovna synátor na 2.polokouli

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:18
- Nahlásit

Ketrin
Jj to je vopruz a ještě větší lidi,co mě neustále posílaj nějaký pozvánky do stupidních her a aplikací

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:32
- Nahlásit

Ketrin
jana33
No právě,to mě na FV odrazuje
Ta pááá,mizím na víkend.Mějte se.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:44
- Nahlásit

Zuzana T
Od chvíle, kdy to mám černé na bílém ho furt pozoruji, jak chodí Nakonec jsme si řekli, že Busty s námi bude chodit, jak jen to jen půjde. Na kole a třeba i na lyžích taky, závodně ale jen krátké tratě, protože tam už musí řádně tahat.

Raději mu dáme 6 aktivních let, na které my budeme rádi vzpomínat, a které si on užije, než aby se 10 let nudil na gauči. Pravidelný pohyb mu jen prospěje, svaly kloubům pomůžou.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:46
- Nahlásit

Já jsem FB oddolávala taky dlouho, nakonec mi to kamarád doporučil kvůli eshopu a už jsem tam druhý měsíc. Pozvánky, co nechci, ignoruju, jinak ovládání je snadné.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:05
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Neboj,jestli to na něm není vidět,tak to tak hrozný nebude. Naše Rozárka má dysplazii fakt neměřitelnou, je to na ní vidět na první pohled a loni/letos s nám zvládla celodenní naháňky bez jedinýho zakulhání,až jsme se divili

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:25
- Nahlásit

jana33
Veterinář mi říkal, že to určitě poznám tak ho furt sleduju... jak blázen, no On vždycky chodil tak nějak divně, připisovala jsem to jinému plemenu a dlouhým nohám možná to je tím, možná tou dysplazií, každopádně furt běhá a běhá rád a pohyb si vyžaduje. Tak snad s námi bude běhat dlouho.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:34
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Určitě, Rozárku už málem utráceli, že v roce chodit nebude. A teď je jí pět, je bez léků, chodí na hony a je v pohodě. Samozřejmě někdy zakulhá,tak jí člověk prostě pošetří a zas to přejde

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 13:23
- Nahlásit

Tak jsem se vrátili z výcviku WT. Musím říci, že rakušák Harrer je úžasný a Grenny překvapoval velmi. Máme jít do WT L a nenudit ho E - no tak to musím promyslet. Bylo to zajímavé, zábavné a šlo nám to.Takže velká spokojenost z mé strany. V létě bude seminář čtyřdenní tak se moc těším.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 13:45
- Nahlásit

Vlasta
Tak gratulujeme!! Jste šikulky! Nám mají v pondělí přijít bažanti, slezl nám drobet sníh, tak se vrhneme do výcviku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 09:14
- Nahlásit

Dobré ráno!! Tak jak při pondělku?? Mně dnes odpadli hodiny, tak jedu do školy až na druhou, za to až do osmi..

Mamce dnes řekli, že v nemocnici bude do 17. března, takže opravdu měsíc, a pak že ještě dva měsíce marození doma, je z toho špatná...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 09:23
- Nahlásit

bilksa
Ahoj,no to je mi mamky líto,ale zase to opravdu potřebuje čas,aby se to dobře zahojilo.Až bude doma,tak jí to marodění půjde líp.
My byli asi letos naposledy na horách - v Jizerkách.V sobotu jsme vyrazili na běžky,bylo krásně slunečno.Já si na obou patách udělala děsné puchýře ,na pravé až do krve - teď nemůžu vůbec dát nohu do boty - bolí to ,jako čert.Mám pěkné nové Alpinky,které jdou ale z baráku.Dvakrát jsem v nich vyrazila a dvakrát jsem si sedřela paty.Jsou měkoučné,jinak pohodlné,ale kloktá mi v nich pata.Kamarád měl podobný problém a také se Alpinek zbavil,teď ma Solomonky a v pohodě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 09:32
- Nahlásit

Mám taky Solamonky a výborný. Předešlé boty mi udělali taky strašné puchýře a došlo to tak daleko, že mě s otravou krve odvezli do nemocnice... Puchýře jsou fakt problém, já mám boty už asi čtvrté a ty mi teď sedí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 10:40
- Nahlásit

bilksa
JJ,tyhle jdou z baráku na to šup!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 16:37
- Nahlásit

Ahojte, dneska to tady moc nežije Já jsem právě přijela z trasy Cl - Praha - Polička - Praha - Cl a jsem mrtvá - jdu jenom vyčůrat psy a jdu dospat co jsem zanedbala přes víkend. Jinak holky spolucvičitelky mají úžasné fotky z víkendu,ale ani jedna je ještě nedala na stránky - a to mě naladily že tam má Greeny krásné záběry. Ve foťáku Evy jsem viděla Greena s dummíkem jak pádí jako dostihový kůň - všechny čtyři nohy pod břichem - moc pěkná fotka - těšila jsem se jak si sednu s kávou a pokochám se a nic...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:14
- Nahlásit

Jsem vyčerpána, mýt všechny čtyři komplet sprasený psy, to by porazilo i vola a to se ještě F zmítá jak klubko hadů

choco
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:31
- Nahlásit

jana33
No to věřím Stačí mi pucovat ty naše dvě prasátka, vůbec nevím,proč ještě uvažuju o dalším psovi

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:34
- Nahlásit

choco
Joooo,furt uvažuješ? A který plemeno je teď aktuální?
Mě je to fuk, ta jedna prťavá borderteriérka už se ztratí

choco
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 19:16
- Nahlásit

jana33
Tyjo, to se vás za chvíli nedopočítáme Jj, ale zůstaneme u retroušů. jestli to bude labík nebo něco chlupatýho se ještě uvidí Ale zatím jen koukám, chtěli bychom štěndo nejdřív za rok

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 19:20
- Nahlásit

choco
Jo? Naposled to byl stafbulík ale zůstat u retroušů ti schvaluju a M už nechce nic na sportovku?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání