Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 20:56
- Nahlásit

bilksa
no já jsem trošku ubrala a také to furt žádná sláva není

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 21:10
- Nahlásit

Tak to můžeš na výstavu, určitě by tě ohodnotili lepší, než Charlottku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 07:46
- Nahlásit

Dneska máme v práci audit - tedy celý týden, ale dnes se zaměří na nás - od rána se snažím nabušit do hlavy směrnice, nebo alespoň vědět kde je najdu

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 07:49
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj, to je ISO audit?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 07:58
- Nahlásit

Mira A
fuj,to je pěkně hnusnej audit.

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:06
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj, byva nejaky problem s dodavkami toho Artemis krmiva?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:31
- Nahlásit

Mira A
A ještě IFS - ten je ještě blbější - teď jsem mluvila s manažerem jakosti, říkal že můžu říkat všechno jak to děláme normálně, že neděláme nic co by odporovalo těm směrnicím tak uvidíme. Budu tvrdit, že jsem ve fukci 14 dní .... - já jsem věděla, že se do toho nechci nechat dostrkat - pak se to nějak zvrtlo..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:38
- Nahlásit

Mira A
Byl asi 1/4 roku,ale už je to v pohodě - p.Pučálka se stal dovozcem pro nás a okolní státy - asi býv soc.sektor,takže už by k výpadku dojít nemělo,navíc dováží i ten Canine caviar a ten je též dobrý.Přihlaš se do klubu a domluv se s ním co a jak.Je velmi vstřícný,na každý email mi vždy odpověděl i po telefonu je příjemný.Zboží si objednám a do 2 dní mi ho na dobírku přiveze PPL,kam si určím - já to beru v práci.
Jen dej pozor na přechod,tyto granule mají opravdu takový podíl masa,co deklarují a někteří psi mývají ze začátku řidčí bobíky.

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:51
- Nahlásit

Zuzana T
No ja jsem seznal, ze mi ma vadit teda ta kukurice a ryze v tom Natural platinum ne? Jinak proti nim nic nemam. Kazdopadne vysoky podil masa deklaruje i ten Platinum Natural (alespon to tvrdi) Ale vyzkousime ten Artemis a uvidime jak ji to bude smakovat.

Vlasta
Moje zena dela konzultantku a i auditora ISO mam to doma :

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:11
- Nahlásit

Mira A
To Platinum je určitě dobré,ale tedy stejně drahé,jako vyšší třída.Rozhodně Brůču nešidíš,akorát se m i moc nelíbí to krmení pro štěňata.

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:29
- Nahlásit

Zuzana T
No prave proto, s ohledem na stenata, jsem se rozhodl udelat pruzkum, abych zjistil, co jim mam davat (potazmo Bruce v brezosti), abych jim neublizoval. Navic jak ted zjistuju, pokud muzu mit za stejne penize lepsi krmivo, pak do toho jdu. Otazkou zustava, jestli presvedcim nove majitele, aby jim nedavali Tesco granule....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:38
- Nahlásit

Mira A
no - musíš strašit a přesvědčovat,je to práce.Ale ty jsi šikovný a Blanička je auditor přes tu kvalitu ,tak vám to půjde hladce.
Já se snažím vnutit velký pytel granulí majitelům rovnou při přebírání štěňěte a doufám,že u toho vydrží.

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:51
- Nahlásit

Zuzana T
Co konkretne se ti moc nelibi na krmivu platinum pro stenata?

A v tom presvedcovani mas pravdu. Kdyz jsme zacinali a brali Brucu od Lady, tak jsme ji davali presne to co rekla. (Chovatelka prece ma pravdu ne?) Tenkrat rikala Purinu, nebo Eukanubu. (Tak padla volba na Purinu) Taky nam zakazala granule z marketu. (Poctive na ne dodnes vrham opovrzlivy pohled, kdyz je vidim v regalu A delala bubu. Co pry tomu psovi budu do jednoho roka davat, to se na nem podepise na cely zivot. Jeste dneska si to pamatuju . Jo to bylo. A nosit do schodu, poctive az do 3/4 roku minimalne. (nastesi mame jen zaprazi a ne X pater bez vytahu). Sedeli jsme tam tenkrat u ni a poslouchali to kazani.... Zajimalo by me, kolik dalsich si to vzalo k srdci.
No uz se tesim, az budu poustet hruzu, des a bes az budem presvedcovat nove majitele.

Ty se jim snazis ten pytel prodat? A ted jsem koukal, ze artemis ma nejake balicky pro stenata nebo co. Ale musim byt clenem dele jak 6mesicu. To jsme out i kdyz se ted prihlasim...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:59
- Nahlásit

Mira A
Jsem taky poctivě naslouchala, akorát první chovatelka krmila tvaroh, pribiňáky a tak - no a moc to neprospělo ....
Tvoje žena je auditorka??? Tak to ji obdivuju, mě to mozek vůbec nechce ani číst, natož pochopit. bych měla velký problém vyplodit některé věty - je to celé nezáživné. tady ta co je u nás je velice chytrá a je vidět že se vyzná, kolegové říkali, že se vždycky strefí tak kam nechtěli aby šla.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

nosit do schodu
Taky jsem nejmladší čubku poctivě nosila, až jsem jí na to vypěstovala fóbii - pak po schodech nechtěla chodit, musela se to naučit v postroji. A dodnes si občas u některých schodů které se jí nelíbí zavříská (a pak je v pohodě vyběhne/seběhne).
a ještě něco vám ukážu její oblíbenou zábavu od štěněčího věku - hrůůůza
http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/odstrasujici-priklad/251
kontrolní otázka zní - má DKK i DLK 0/0 proto, nebo přesto že jsem ji nosila po těch schodech/ že dělala tyhle opičárny?? - znáte to, šedá teorie, zelený strom života....

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:11
- Nahlásit

Vlasta
My jsme taky davali tvarohy, pribinaky, piskutky (ty miluje do dneska), no ale jednou z toho vyroste a musi dostavat neco jineho. Pak se i ta stolice upravila.
No a moje zena je dokonce v tomhle rizeni jakosti vystudovany inzenyr. (VUT Brno).

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:13
- Nahlásit

Mira A
je tam hodně kukuřice a jen kuřecí maso a hlavně neznáme nikoho s goldenářů,komu na tom vyrostla štěňata a jak.
Já docela uvažuji i o tom Canine caviaru - ty pytle 18.1 jsou výhodné,ale zase nechci odejít od Artemisky,když nám tak vyhovuje - rozhodně si ale myslím,že alternativa a zlatá střední cesta to je.Spíš se to budu snažit vnucovat lidem,protože je mi jasné,že hodně málo kdo mi u Artemisu zůstane.Bez klub.slev je to drahé a dneska je blbá doba na všecko.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
No znáš to,když tam nuly jsou,tak jsou.Ale také známe hodně těch,co si blbým seskočením apod,pohnójili nožky.
Osobně nezastávám názor nosit štěněmoc dlouho do schodů - když tak spíš se schodů.Ty ho jako blbec nosíš a ono ti pak dělá,to co tobě cora nebo mě Lexy.Tak trochu používat vlastní rozum,psa nepřepínat,ale nedržet v kleci - asi mi rozumíš.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:20
- Nahlásit

Vlasta
tvoje první chovatelka dávala i buchty a palačinky se šlehačkou

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:34 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
Ono spolu s tim co davat stenatum, prave souvisi i to, co budu doporucovat tem novym majitelum, kteri si samozrejme nechaji poradit.
Ketrin
Koukal jsem na ty stranky, ty clanky na konci menu jsou hezke a ty fotky taky moc. Libil se mi ten 'komunikace se psem a povely' musim rict, ze vsechny ty spatne priklady vidim kazdou chvili kolem sebe. Nejcasteji ten : 'Pocem ke me, co jsem ti rikal, pocem, nebo dostanes...'
S tim nosenim... ja ti to nereknu, nebot to nevim. Ale vim, ze mas 'dobry pocit', ze si myslis, ze delas spravne. Otazkou zustava, ta mira, kdy uz se to noseni stava nezadoucim.
S balikama slamy jsme take blbli, pridavam jednu fotku.

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:36 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Tady je a fotka

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:38
- Nahlásit

dávala i buchty a palačinky se šlehačkou Waaau - tak tomu rikam servis

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:40 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Zuzana T
Mira A
Jasně - všeho s m(M)írou
a dík za pochvalu, teorie mi jde sqěle
a neberte mě moc vážně, mám blbé dny a tak se snažím o relax (a odlehčit vaši odbornou debatu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:42
- Nahlásit

Ketrin
odlehčuj,my si ze sebe také pořád utahujeme.

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:54
- Nahlásit

Zuzana T
Utahujeme ano ano...
Ketrin
Ale mas to skvele napsane, hned jsem si vzpomel na sousedku, maji cerneho labika, a on vzdycky v lete na zahradce te pani ji vleze do jezirecka s lekniem (takovy ten plastikovy metrovy v prumeru z hobymarketu) a rochni se tam. Ale vzdycky si dava velky pozor aby ho pani nevidela no je to prca je sledovat. Samozrejme, ze pani pak zjisti, ze tam byl, kdyz je mokrej, to da rozum, a kdyz ho nacape primo u toho, tak pak nasleduje presne to : 'Pocem ke me, co jsem ti rikala, pocem, ke me! ' 'Pocem ke me DOSTANEŠ!' a on jde, jak uličník, chytne jednu a pak je hodnej... A druhej den, kdyz jdou na zahradku....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 11:29
- Nahlásit

to mi připomíná naše milé kamarády a jejich irčana Bena:
Páneček: Pocem Bene, ty DOSTANEŠ!! (samozřejmě mu nic neudělá, jen řve)
Panička: Beníčku uteč, schovej se!!
Pes má svatozář, přes tuto výchovu je celkem pohodovej

choco
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 11:30
- Nahlásit

Mira A

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:33
- Nahlásit

Hele naše psiska mají strašně oblíbenou mojí větu "počkejte, až se jednou našvu, a že to přijde brzo" nejvíc jí používám,když něco rozkoušou,zničí, zabordelí - jak to slyší,tak začnou poskakovat a smát se od ucha k uchu. Ale však oni jednou poznaj,zač je toho loket

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:58
- Nahlásit

Tak to mě bylo divné proč když ráno odcházím do práce jsou oba psi shromážděni v kuchyni, vrtí ocáskama a jsou takoví nějací natěšení nebo co a manžel se taky nějak nemůže dočkat až vypadnu. Pak jsem se jednou vrátila pro mobil a už to vím: jakmile zaklapnu dveře tak je manžel uplácí rohlíkama ( oba je milujou) - každý hezky jeden - ten sežerou a vědí že je po ptákách a můžou se v klidu uložit v obýváku a prospat den

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:59
- Nahlásit

Ještě musím dodat, že když na ráno nezbydou rohlíky tak jim manžel napráší že panička nekoupila a ukrojí jim alespoň chleba

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání