| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:54
- Nahlásit
Mira A
ať se propadnu do západního německa - přisahááám ne
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:58
- Nahlásit
Zuzana T
No tak je to venku. Letos to nebude Carita, kdo bude mit potomka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:23
- Nahlásit
Mira A
No co tady se člověk nedoví.........??? Sice Ladu neznám,ale už to vím!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:33
- Nahlásit
Vlasta
Je to ta pani uprostred tyrkysovym tricku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:35
- Nahlásit
Mira A
hezky - tak to se těším na sviště.Snad bude letos nějaké " rodinné setkání".
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:37
- Nahlásit
Zuzana T
No jestli jo, tak to by mohlo byt hodne zajimavy
A priznam se, ze bych se zucastnil rad.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:20
- Nahlásit
Taky Ladu neznám, ale je pěkný, jak to Míra vykecal... Asi už tady u nás načichl ženskýma.... I ta tyrkysová barva...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:39
- Nahlásit
bilksaVykecal, vykecal... Me to prasknul nekdo jinej driv, nez mi to rekla Lada sama. A protoze ten 'nekdo' ma blizko k Zuzce, tak jsem si myslel, ze to Zuzka vi. To vis takova hra na tichou postu. No a nacichlej byt musim, kdyz mam doma 4ks zenskych (vcetne brucidla)
Zuzana T
Jo vidis, timto ti dekuji oficialne za dalsi prezdivku pro naseho milacka Brucidlo. Fak skvely.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:45
- Nahlásit
Mira A
Chudáčku,samá baba.
Petr nás doma také častuje - ty moje feny,ale ten má alespoň syna se kterým může utéct na pivo.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:10
- Nahlásit
Zuzana T
Ehmm tak dekuji za politovani.
Jo a prosimte co to krmivo co nakupujes ? Artemis? Jak si k tomu dospela? Nekdo ti ho doporucil? My totiz krmime platinum natural a uz pres rok. Tak zkoumam a premyslim, jestli to nevymenit za neco jineho.
Ze zacatku jsme krmili Purinou Pro plan. Pak ji tio prestalo chutnat, tak jsme zkusili Hill's Nature Best, - na to se rovnou vyprdla. A pak jsme zkusili to natural platinum. To zere jak zjednana, uz asi rok. Ale nevim, jestli ji nedzkusit dat neco jinyho. Proste asi tak me by taky nbavilo kazdy den po cely rok jist jedno a to same jidlo porad dokola. (I kdyz ji to zatim bavi).
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Nejsem tak kovaná to soudit,jako na vlákně tady na diskusi,ale myslím,že je to top krmivo k dostání u nás.Já jsem v jejich klubu a tak mám o dost nižší ceny.Přečti si na jejich webu podmínky,máš chovku,takže by jsi také mohl.Za tyto ceny je to super.V klubu můřeš odebírat i cacine caviar,což je další dobré krmení.No mrkni na to.Krmím s tím obě,tedy momentálně není seniorka,tak Cathy dostane canine caviar.Öběma to velmi chutná,odpad dobrý,srst i kondice výborná - ja jsem spokojená.
http://www.artemispetfood.eu/#
Platinu - to jsou takové ty měkkčí granule? To prý si lidé chválí - říkala Evička P.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:21
- Nahlásit
Zuzana T
Jo a ted mi jeste ve vedlejsim foru mallos rekl, ze se mu nelibi ta kukurice a bila ryze co je v tom obsazena. No a nakonec zjistim, ze krmim blbe....
A co bys doporucila pro stenata?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:28
- Nahlásit
Mira A
teda PLATINUM - no mě se nejvíce asi líbí to jehně
POslala jsem ti email s cenami Artemis klubu,tak to porovnej .
Lexy dostává Artemis Fresh mix M/L adult a jako březí a kojící + štěňata dostanou Fresh mix M/L breed puppy.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:31
- Nahlásit
Zuzana T
Jo jsou listovane na pri teplote max 95°C - rozmelnis ji v ruce. Ne tedy uprazene do tvrda. Odpad je po nich je v poho, srst neposoudim, ale nemeli jsme problemy se srsti. A kdyz je ochutnavali psi z okoli,. tak pak ty jejich granulky uz nechteli zrat
Cena je kolem kila za kilo za kureci a 125 za jehneci...
Clovek se porad uci....kouknu na ten Artemis.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:34
- Nahlásit
Zuzana T
Ja jsem to prave zacal resit, kvuli Bruce, od pulky brezosti ji chci davat jine granule (steneci), tak hledam jake. A pritom jsem se dozvedel, ze kukurice nee a bila ryze taky nee.
Ten artemis jsou tvrge/prazene granulky?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Tak jsem to počítala v Artemis klubu - Artemis - 99,- / 1 Kg z pytle 13,6 kg
a seniorka Canine caviar z pytle 18,1 - 87,50 kč/ 1 kg.
Pokud propočítám Artemis z normálního e shopu,tak vychází na 125,- kč/ 1 kg stejně,jako tvoje Platinum.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:44
- Nahlásit
Jezis, ja pisu jak prase. Samy preklepy. Holt uz sem 10hod v praci, musim uz jit na byt.... A tam se bude pokracovat ve zkoumani krmiv
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:45
- Nahlásit
Mira A
Dostal jsi ten email?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:43
- Nahlásit
Jojo dostal, akorat kdyz jsem sel domu z prace. Diky. Prostuduju to.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:37
- Nahlásit
Krmení je věčný problém... Taky jsem přemýšlela, že to změním, ale nevím na co.. Charlotte granule žrát nechce, ale já nemám čas jí vařit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:41
- Nahlásit
Tak jsem si to prohlídla a líbí se mi ta zátěžovka, teď má Charlotte zátěžovku od Acany, ale že by jsme nějak přibrali, to se tedy říct nedá...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:51
- Nahlásit
bilksa
zátěžovka od koho?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:51
- Nahlásit
bilksa
Tak krm syrovým, to ti v jednom psu zabere deset minut Ale ty Artemis vypadají opravdu dobře,tak je zkus. Nežravci,to je děs.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
No v mém případě,pokud bych se dala do barfu,by to bylo dražší - já bych Vetamix nebrala - jsem zatížená povoláním,takže bych s kvalitou měla problém a musela to řešit přes řezníka / ten je dobrý ,dal by slevu / a své dodavatele z různých slevových akcí.A pak syrové,notabene ještě s kostma bych v panelovém domě těžko psům servírovala,aniž bych to tu neměla ,jako v chlívě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:56
- Nahlásit
Zuzana T Jsem se taky dívala a nevidím tam lososa. Je docela blbý, že je to jenom pro chovky - já mám od Pro-planu chovatelský program a tam je to buď na chovku a nebo na 2 psy s rodokmenem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:57
- Nahlásit
Mira A Dík za fotku, mám tedy špatnou paměť ale myslím, že jsem ji nikde nepotkala - myslím třeba výstavy. Ale třeba jsem si nevšimla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:59
- Nahlásit
Vlasta
Fakt,já jí dříve brala a to chtěli chovku a dvě chovné feny - hm,tak to slevili z podmínek - asi je nutí konkurence.
Lososa čistě nemají,ale podíl ryb ano.No u nás snesla Cathy lososa tak jeden pytel a pak musela nastat změna - lososa se přejedla vždycky,za to jehně jí chutnalo pořád.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 20:09
- Nahlásit
Zuzana T
Ono to není tak hrozný,my takhle krmili 3 psy v 1+1
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 20:15
- Nahlásit
Zuzana T Jo fakt - už to mám co mám Greena - tím jsem splnila ty min.podmínky. Já musím pro Kejsu hypoalergenní krmení - vyhovuje nám losos a nebo jehně - to je fuk. Podle složení v lososu a nebo jehněti není žádné obilí - původně jsem myslela, že kadí po kuřeti, ale bude to spíš v tom obilí než kuřeti. Zkoušela jsem na něho i vylučovací dietu - začalo se na bramborech s krůtím masem, ale nic to neukázalo,tak jsem se vrátila k lososu a jehněti a dobrý, akorát nesmíme udělat dietní chybu a nebo sežrat něco venku - to je hned průjmík.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 20:51
- Nahlásit
O Barfu hodně přemýšlím, ale zatím bydlím s našima a nemám to kde skladovat. Mrazák máme plný našeho jídla.
Teď trošku přibrala, ale žádná sláva to tedy není.
|