| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:54
- Nahlásit
Vlasta
nenachladí,když se hned po koupeli hýbe a nelehne si,tak to zvládne.
To víš,chlapů není nikdy dost ani na fóru.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:04
- Nahlásit
Vlasta
Ano mas pravdu....ze jsem tu jediny ale mi to nevadi.
No a kdyz se B. takhle vykoupe, tak to nevadi, po prichodu domu ji vytrem rucnikem a pres noc ji mame ted stejne v dome, tak doschne. Taky jsme se vloni bali nachlazeni nebo tak, ale ted uz ne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:20
- Nahlásit
Výcvikářka jde dneska s fenou na ultrazvuk jestli si z Belgie dovezli štěňátka - tak jí držím palce.
Fuj dneska se mi táák nechtělo do práce, ráno náledí a v práci je taky jaksi ledovo - myslím ovzduší, ne teplotu v místnosti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:23
- Nahlásit
Vlasta
Koukala jsem k ní na stránky - má je pěkné.Ferrari držím pěstičky.
Lexy měla včera plnou hladovku,střeva pořád nejsou ok.Chudák za mnou pořád chodí s nešťastným výrazem.Jestli to nebude ani dneska dobré,tak jdeme k vet.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 09:32
- Nahlásit
Zuzana T
Jsi ani nepsala že má střevní potíže ? Já to znám s Kejsim, tomu fakt stačí málo a jede to. Greeny včera zase tlačil nějaké hadříky - zase asi našel ponožku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 09:43
- Nahlásit
Vlasta
No jo začala v úterý,to bylo bohužel i doma na.....,tak jsme začali dávat smectu.Trochu se to uklidnilo a včera měla ve stolici krev.Vyděsila jsem se.Byla jsem trochu uklidněna,že občas praskne malá cévka,když dostávají střeva zabrat.No včera odpoledne ,ani večer se to už neopakovalo,ráno nevím,manžel nic nehlásil.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 09:57
- Nahlásit
Zuzana T
Jéje, taky mě párkrát potkalo nadělení na koberec do obýváku, to už udělají v rámco nejvyššího zoufalství .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:21
- Nahlásit
Tak na tohle mám zlaté holky - ty můžou sežrat téměř cokoliv. O víkendu jsme měli zabijačku, takže je všichni hosté bohatě krmili vším možným i nemožným a holky samotný taky nezůstaly pozadu - Charlottu jsem načapala u kýblu s krví, jak lemtá a bylo to naprosto v klidu.
Jedinýmu, komu bylo špatně byl taťka...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:25
- Nahlásit
bilksa
Týýjo, tak to bychom měli snad doma omítnuté i zdi. Jak se má máma??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:38
- Nahlásit
Vlasta
Zrovna jsem se od ní vrátila - chtějí ji vyhodit, ať se o ní staráme doma, jenže já jsem ve škole a taťka musí do práce. Jak se o ní můžeme starat doma, když je totální ležák?? Pokud nemá člověk protekci, tak je v háji... Bohužel my ale žádnou protekci nemáme, snažila jsem se sehnat někoho, kdo by tam někoho znal, ale je to marné..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:45
- Nahlásit
bilksa
Hm, to je hustý, jak se tedy má vyléčit? A zaplatit někomu a potom to vymáhat po těch lanovkářích??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 13:07
- Nahlásit
No prostě české zdravotnictví.... Nemluvě o tom, že by měla mít rehabilitace a o těch raději nikdo nemluví...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 13:35
- Nahlásit
bilksa
No my máme tchyni po zlomenině krčku steh.kosti- je jí 87 let - v Litoměřicích v rehabilitačním stacionáři - cvičí tam s ní aby znovu chodila - je to ale placené - je tam celý den a starají se tam o ni.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 13:46
- Nahlásit
bilksa
Hm,to je pěkný.No asi s tím nic nenaděláte.Kamarádka má doma maminku 100 % ležák,na dialýze a když potřebuje na víkend pryč,tak jí dává za těžké peníze do stacionáře.Normálně ji po roce vyšoupli z nemocnice,že je příliš problémová,tak ať se rodina postará.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:17
- Nahlásit
Teď jsem četla že Ivana Gottová bude v červnu pořizovat štěně zl.retrievera - i Kája souhlasí - tak kdo bude bydlet na Bertramce??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:22
- Nahlásit
Vlasta
ježiš
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:25
- Nahlásit
Zuzana T
http://www.super.cz/bulvar/hvezdne-kauzy/37788-iva na-gottova-novy-prirustek-do-rodiny.html
FAKT
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:27
- Nahlásit
Vlasta
no už jsem to četla,hlavně tu pasáž,jak Kája překrmil raslíka.Nezavidím chovateli.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:34
- Nahlásit
Zuzana T
Ale zase to bude nejslavnější golden v Čechách - ten bude mít i svého trenéra, ten to Kájovi rozmluví. A počkej až Ivana vyrazí na výstavu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:37
- Nahlásit
Vlasta
no a jestli se nevyvede,tak to aby chovatel emigroval
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:41
- Nahlásit
Zuzana T
no jo, to mě nenapadlo.
A víš kolik lidí zase bude chtít mít goldena jako Kája??? Snad jim někdo řekne co takový pes obnáší. A snad vyberou něco klidného - můj starší byl odmala takový povaleč - Greeny je proti němu jako raketa - už vidím jak jí prosviští kolem dětí a posráží je na zem
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:12 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Vlasta
Tak se to na nas provalilo..... hmmm to by me zajimalo, jak na to ti novinari prisli
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:50
- Nahlásit
Mira A
Dobrý!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:25
- Nahlásit
bilksa
vid?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:30
- Nahlásit
Mira A
bilksa
Hele,ty spíš vezmou štěně od Zuzky,ta teď přece prodává těm celebritám
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:35
- Nahlásit
jana33
Ale no to je prece jasna vec.... I ten odber by souhlasil vid Zuzko...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:59
- Nahlásit
Mira A
jana33
jednou a dost - na mé nervy,aby bylo vše ok je to až až
Ale Mira - to je vhodný kandidát,ještě nepřišel o iluze a má nadšení novice.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:24
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jo, jdu do toho. Nemas na 'Kaju' maila? Poslal bych mu nabidku a par fotek az se nam prckove narodi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:26
- Nahlásit
Mira A
Zkus kaja.gott@seznam.cz
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:37
- Nahlásit