Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 10:47 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Vlasta
Ono je to myslim tak, ze kdyz mas psa kterej ma DKK i DLK 0/0, tak to tam hrde napises. (na ty stranky) No a kdyz ma nejaky ty jednicky tam tam pises NEGATIVNI
Ja to tam mam pr jistotu napsane obojetne, aby bylo jasno.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 13:29
- Nahlásit

Tak nám pan Šebek napsal jednu jedničku a přiznali jsme se k ní. Chci ale rentgeny zopakovat, protože ji špatně uspali a celou dobu se vrtěla a nemohli ji pořádně zrentgenovat. Pan doktor se s tím nezdržoval...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 13:48
- Nahlásit

Hele,ale jednička je negativní - stačí jedna artrotická čárečka a už by pes nulky dostat neměl. Ono stejně ve výsledku musí člověk hledat v sourozencích,předcích atd., jak to tam vypadá,protože nulový kyčle u jednoh z rodičů nemusí znamenat vůbec nic,když půlka jejího vrhu má dysplazii vysokou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:52
- Nahlásit

jana33
to je jako písnička - pes jitrničku sežral - věčné téma

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 18:37
- Nahlásit

Zuzana T
Tak, tak. Já zatím bohužel nevím, jak jsou na tom sourozenci, protože z osmi sourozenců udržuje konktakt jen tři, z toho dva ani rentgen kyčlí dělat nechtějí.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 23:41
- Nahlásit

Žufrik má učebnicový nulky, přestože oba rodiče na tom byli hůř. Bustyho rodiče byli negativní, za to on bude invalida
Joooo, genetika... věčné téma

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 07:06
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Vážně? Tak to je mi líto a co ty vaše tůry - bude moci s vámi chodit?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 07:40
- Nahlásit

Hurá, hurá páteček
O víkendu jdu na ten trénink s tím rakušákem, poprvé budeme ve větší skupině tak jsem zvědavá.
Jak chci jít na ty OMS zkoušky v červnu, tak kolegy z práce bratr je jeden z pořadatelů, samo že kolegy mi oznámil, že tam tedy pojede taky a bude mi fandit - nemám z toho radost.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 07:41
- Nahlásit

Vlasta
no to se ti nedivím.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:13
- Nahlásit

Vlasta
Taky jsem nadšený! Jedu to totiž po 14-ti dnech tady v rajchu konečně domů. Ale že se ty poslední dny vlekly vám ani nemusím říkat. Jo a teď jsem si uvědomil jednu věc, čeká na mě doma přesila pěti! ženských... Když tedy počítám i bručidlo a caritu.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:25
- Nahlásit

Mira A
No jo, pěkný babinec!! To se máš na co těšit. Ještě, že mám doma psí holky, jinak by na mne byli v přesile zase chlapi...

Taky se těším na volno - hlavně na zítra, jedu na zkoušku svat. šatů. V neděli se s přítelem chystáme na ten Zadov, potřebujeme od nich vnitřní směrnice, provozní řád, a pak to rozjedeme.

Mamka stále v nemocnici a ještě minimálně 14 dní bude. Naštěstí se našli "vhodní" známí.... Psychicky už je na tom dobře, tak je to fajn.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:29
- Nahlásit

bilksa
Tak dobré zprávy co?? Jsou potřeba...Mira A
Já bych řekla že Ti to ani nevadí ne????

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:36
- Nahlásit

Vlasta
To vis ze ne, jsou to moje zlaticka...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Tak alespoň ,že je v pohodě psychicky,kostičky se zahojí taky.
Mira A
Tka ten babinec pozdravuj a až přijede Lada,tak tu také.
My jedeme ještě na hory,ale asi vezmeme jen běžky,má být blbé počasí.Možná,že spíš prošmějdíme horské hopody.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:39
- Nahlásit

Mira A
To si myslím vím když můj muž jezdil jednou za měsíc domů. Jezdil s kamionem v Holandsku a točil Holandsko - Anglie celý měsíc a potom na víkend domů. Takže si to dovedu představit.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:56
- Nahlásit

Zuzana T
Ja bych taky jel, ale je ten vikend je tak kratky... Navic v sobotu slavime Blanicky narozeniny, tak bude seslost. Takze zadne vyletovani. Na Caritu jsem zvedavy, rikala Blanka, ze je videt ze uz je to starsi dama, ze na vychazkach uz nelita, jako to nase trdlo, ale jde s rozvahou.. Chci nadelat o vikendu nejake foto, na pamatku. A taky aby Lada měla nějakou do alba.
Doufam tedy, ze mi to vyjde, znas to, clovek vzdycky planuje a pak je tisic jinech dulezitejch veci na praci, ze se na nic jineho nedostane...
Vlasta
Muj tata jezdi s kamionem cely zivot, vim jake to je. Zrovna dnes mi volal, projizdel Berlinem na Rostock...
No a ja taky porad nekde trajdam. Ale mel bych tu skoncit koncem brezna (maximalne pridam duben) a pak uz budu pro letosek doma. Vsak budeme (mozna) mit taky ty maly chlupace - to si nesmim nechat ujit!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:01
- Nahlásit

Mira A
Víš co je můj se? Do práce nedojíždět, ale chodit ( tak do 30 min. pěšky) mít tak 30 čistých na stole a mít možnost sebou brát psy. Nevíš o něčem???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:07
- Nahlásit

Vlasta
,ty ještě spíš,ne?

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:09
- Nahlásit

Vlasta
Kdybych to vedel, tak uz to delam!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:26
- Nahlásit

Zuzana T
Nespím, ale sen je to pěkný ne??? Teď mě odrovnal výrobák - máme na jenom řetezci uzenou kýtu v akci a stále jsem tlumočila stížnosti nákupčí že dodáváme malé kousky ( moc nakrájená) a že k nim chodí zákazníci nakupující pro gastro apod a jak oni mají naporcovat ten pláteček půlkilový. Tak jsme se několikrát hádali jak velké to má být a dnes ráno hlásil ochutnávkový tým že máme na prodejně uzenou kýtu ve velikosti 4kg. Tak jsem se ptala výroby jestli fakt a oni že jo, že jistota je jistota a že se nebudou se mnou furt hádat že je to malé

choco
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:50
- Nahlásit

Tak to já si psy s sebou brát můžu,jak je libo,ale moc to nedělám,to cestování mhd do práce totiž nicmoc...a můžou i s přítulou, ten to má jednodušší,buď to vezme brzy ráno přes Prahu autem a je tam do půl hoďky a nebo jede jen metrem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:03
- Nahlásit

Vlasta
Do práce nedojíždět, ale chodit ( tak do 30 min. pěšky) mít tak 30 čistých na stole a mít možnost sebou brát psy.
první a třetí bod v zásadě splňuju (45 minut taky jde, ne) jen s tím druhým je to horší

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:07
- Nahlásit

No já jezdím autem a psy jsou doma,protože ke kuchyni se jejich chlupy přiblížit nemůžou.A bod dvě - tedy je to divné,ale také ne.
Právě jsem s holkama zamotala druhou várku meruňkáčů,když jsou ovocné knedle,tak jdeme všichni motat i já.To zase bude výdej,děti tohle zbožňujou.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:16
- Nahlásit

Zuzana T
ja je taky mam rad! Budu si je muset obednat na vikend

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:19
- Nahlásit

Zuzana T jé, vzpomínky na starou dobrou kuchyni - mňam - taky jsem motala knedlíky, nebo buchty... Já měla 0,9 úvazku vedoucí a 0,1 pomocná síla - většinou to vyšlo na pomoc při výdeji nebo obsluhu myčky a taky škrábání brambor

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:23 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Ketrin
Zuzana T
choco
Jestli sem napíše někdo kdo splňuje všechny 3 body tak budu naštvaná !!!!
Protože já nesplňuju ani jeden..........

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:34
- Nahlásit

Vlasta
A co já? já jsem vzduch? a nebo si snad myslíš, že to splnuju? Ale no tak...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:34
- Nahlásit

Vlasta
no ná také ne,tak ti to nemusí být líto.
Mira A
Chudák Bláňa,oslavenec a ještě bude motat knedle.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:50
- Nahlásit

Zuzana T
No oslava se bude konat u nas v nedokoncenem obyvaku (ktery uz ale statecne vyuzivame jako hernu pro deti) a tak se bude muset stejne pripravovat obcerstveni. Tak si ty knedle schovam na priste. Jo a prave se mym pritelem stala na facebooku Valentina Zanini

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:08
- Nahlásit

Vlasta
Jaký zkoušky u vás dělj v červnu? Hele to nikde nesmíš říkat,že někam jdeš nebo jich přijde víc, mě by teda kleplo.

Ad práce - to by se líbilo každýmu

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání