| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:23
- Nahlásit
Mira A
Taky jsem si toho všimla, když jsem to prohlížela... Ale naprosto to chápu, já mám tolik starostí se Charlotte, že tak, tak stíhám sledovat, co se děje v kruhu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:51
- Nahlásit
bilksa
Me se takhle pekne umístit psiska na Duocacibu tak se smeju od ucha k uchu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:55
- Nahlásit
Mira A
To si tě tedy pohlídám.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:55
- Nahlásit
Tak Zuzka se taky určitě smála od ucha k uchu, když bylo po focení, viď, Zuzi??
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:10
- Nahlásit
Zuzana T
No to si asi teda pockas Jestli se taky nekdy dostanem pres to treti misto...
Prekvapilo me, ze tam nebyla Absolute Happy of white Enny, ta v loni byla snad vsude.
Ale na druhou stranu tam byla Amanda Caritin sen. V2 ResCAC - to potesi. Ale vy vysledkach maji u Amandy napsanou majitelku Toborikovou - ale ta ma Abby, tak ted nevim, kdo tam vlastne byl, ale hadam, ze Amanda, pac Abby je po stenatech...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:30
- Nahlásit
Mira A
Maji v tom chaos,Amanda byla samozřejmě s Alenkou Kabovou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:34
- Nahlásit
bilksa
jj,směji se ráda,ale ne do objektivu - to přímo nesnáším a ještě více videokameru.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:36
- Nahlásit
Zuzana T
To si myslim....jo a vis ze Toborikova ma doma jeste dva stenaky?
...hmm a koukam, ze Kimi udelal v nedeli Caciba....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:01
- Nahlásit
bilksa
jj,řehtám se ráda,ale ne do objektivu a už vůbec nesnáším kameru.
Mira A
Jo vím,hodně chovatelů má doma štěňata přes čas
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:08
- Nahlásit
Tak tady už zase padá,ne moc,ale padá. Fanča už začíná být na zabití, hodinová procházka jí nestačí,ale je tu všude půl metru sněhu,takže na delší procházení to není a cvičit se v tom,což by bylo nejlepší,taky nedá.
Ad štěnda - je jich hrozně moc a taková mrtvá doba
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:11
- Nahlásit
jana33
No cvičit se opravdu nedá.Beru na louku jen tenisáky a ty docela pravidelně ztrácíme,dumíky by mě mrzely a tak leží doma v teple.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:16
- Nahlásit
Ad stenata - to je prave to ceho se nejvic bojime - ze je neudame. Pac jestli pocitam dobre, tak to vypada na odber o prazdninach.
Ad snih - proc mam pocit, ze musi padat, kdyz mam jet domu? Stejne jako dnes, tady napadlo 10cm takovyho jemnounkyho prasanu a hned jsou ulice pomalu nesjizdny. Jsem zvedavy na dalnici.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:22
- Nahlásit
Zuzana T
Já nenosím nic,ale pravidelně si odnáším srnčí běhy, zaječí běhy, ptačí křidýlka ona je Fanda taková shánčlivá ale asi se fakt unudí k smrti nebo jí za to věčný otravování nějakej dospělák zakousne
Včera mě přišel od naší jednatelky OMS plán zkoušek a vlohy dělaj o týden dřív než Litoměřice,tak jsem ráda,protože ten květen vypadá dost hekticky
Ad štěnda - s tím asi musíš počítat,že ti nějaký štěně může event. zůstat dýl,ale zas o těch prázdninách si podle mě berou lidi štěnda nejvíc
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:23
- Nahlásit
Ahojte, zase sněží, ráno jsem potkala hnusnou bouračku. Jinak k tomu Duo - naši mezitřídu v neděli celou vyvédéčkovali mimo jednoho psa který měl na tabuli V1 a dál nic, ve výsledkách CMKU je to stejné a na jedněch stránkách má V1 CAC a zahájení č.šampiona - tak nevím.................
Máme právě po poradě, byla jsem jmenována do staronové funkce a jsem ráda, že je pátek. Jo Miro a Zuzka se nesmála ani tam v Brně - potkala jsem ji hodněkrát a neviděla jsem se ji smát.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:26
- Nahlásit
jana33
Naše OMS má taky vlohy 15.5. není to divné?? Já na ně nejdu, půjdu až na vodní práce v 7.měsíci
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:30
- Nahlásit
Vlasta
No je mi to jasny a prave proto me to neuslo na te fotce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:34
- Nahlásit
Vlasta
Naše taky, ale Kladno,kde jsme členy ČMMJ je má už 8.5.,což se mi hodí daleko víc, ten víkend 15-16 mám školu. A pak je výstava vv Litoměřicích a pak Konopiště,takže to docela vyšlo. Já na vlohy chci,jsou to takové zkoušky nanečisto,ještě o nic nejde,ale přitom je to už víc do klasických zkoušek než veverky.Tak ať si to vyzkouší
Já bych chtěla udělat,pokud jí to půjde a vydrží zdraví,podzimky, vodky asi taky,ale bojím se klidu na stanovišti,ona je tak nadržená něco dělat,že budu ráda,když projde na 1
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:39
- Nahlásit
To je krasny, jak tu mate vsichni takovych planu na letosni rok... jsem zvedavy, az budeme na konci roku bilancovat, jestli si na tohle nekdo vzpomene. Mozna bych mohl udelat excel tabulku, do ni to vsechno napsat a pak bychom to odskrtali
My mame v planu stenata, pak Alber, pak PZ a zena Canis. No zustanu u zeme a vic toho sem radeji psat nebudu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:48
- Nahlásit
Vlasta
Mira A
já vás kousnu - já se řehtám pořád.
Plány mám také,ale raději pomlčím co všechno,ať mi to tu na podzim někdo nepřipomene .
Štěňata plánuji,to je tak vše co můžu.Momentálně se Lexy netváří a taťka courá po světě.V každém případě ať budou nebo nebudou,sechceme více věnovat cvičení a úspěšně zkouškovat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:49
- Nahlásit
jana33
Já jsem si vyjela všechny možné zkoušky včetně WT a vyšlo mi od dubna kdy začínám WT v Třebíči snad každý měsíc jedny zkoušky - tedy pozor je to plán, skutečnost bude třeba jiná, ale mám tam OMSové vodní a podzimní a jako vrchol sezony - pokud to půjde výborně i Severočeské derby v září. A ještě střídám WT a lovecké - no uvidím co vyjde.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:50
- Nahlásit
Mira A
Hele to jsou teoretické náčrty co se týká výstav,až mi naší krásku někde zkritizují,tak se na to třeba vyprdnu a co se týká zkoušek, píšu - jak jí to půjde a jak vydrží zdraví když budu mít pocit,že by na nich akorát kravila,tak v klidu počkám na další rok. Jen mám pocit,že až se Fanča začne letos účastnit honů a naháněk,budou nějaký ambice na zkoušky v tahu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:52
- Nahlásit
Vlasta
Severočeské derby v září
to si teda troufáte na to je F ještě moc mladá. A hlavně,co se konkrétně severočeského derby týče,myslím,že mě dostatečně od těhle organizátorů odradili veverky,kterých jsme se účastnili. To byl takovej děs běs.....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:53
- Nahlásit
Zuzana T
Mira A
Nooo, tak teď to vypadá, že se tady jediná chlubím - ale klidně mi to na podzim připomeňte - já říkám rovnou - je to plán.......
Ale ne, fakt na tom musím zapracovat a mám jich hodně bo půlku z nich pokazím svojí nervozitou - tož někeré snad vyndů...jak říkají moravské kamarádky
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:57
- Nahlásit
Tak se mejte, ja vyrazim dom. Doufam, ze to nebude klouzat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:18
- Nahlásit
No já naše plány ani říkat nemusím - vždyť víte, jak to s námi je.... Na schůzi našeho sdružení jsme dostali příkazem, že musíme letos zkoušky složit, protože nám chybí jeden pes. Dokonce, když zkoušky složíme, tak dostaneme 2 tisíce příspěvek.
Takže my budeme zkoušet, zkoušet a zase zkoušet...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:22
- Nahlásit
bilksa
Teda,já chci taky peněžitou motivaci to dáte,nemám pochybnosti
Btw jsem se teď dívala na tabulku hodnocení vloh. Já teda obecně se spoustou věcí ve zkušebním řádu nesouhlasím,ale čert to vem,ale fakt nechápu,že pro I.cenu je nejhorší známka za vodění 3,ale zároveň dvojka z chování po výstřelu nebo přinášení. Nějak nechápu,že pes,který je temperament a kraví na vodítku,ale jinak všechno dělá bravurně dopadne hůř než pes,kterej sice chodí předpisově na vodíku,ale zato je nejistej při ráně a moc dobře nenosí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:37
- Nahlásit
jana33
My máme ty klidy vyklidované z WT - stejně se mi to loni vymstilo na MR a Greeny vyrazil na poslední disciplíně a bylo po ptákách... to Derby je plán pro případ, že bychom na těch OMSkách osnili rozhodčí natolik, že by padali do mdlob a sténali, že takového psa ještě neviděli
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:47
- Nahlásit
Vlasta
Tak ona nemá tendence vyběhnout,ale kňučí brečí. Když cvičíme sami,tak má klidy jak pánbůh ,ale když slyšela nebo viděla padat aporty a byli u toho jiný psi,tak ječela. Třeba když se bude jen dělat čurbes a střílet,vyvádět nebude. Nevim,no
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:51
- Nahlásit
Vlasta
no třeba ještě neviděli a sténat budou,otázka je proč
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:54
- Nahlásit