| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:03
- Nahlásit
jana33 |Hele mě neukecáš - já fakt nebudu myslivec
Ne to je sranda, ale asi se tomu věnuješ i během roku ne?? Asi když to nasáváš postupně tak to jde, ale neumím si představit že bych se to měla nabiflovat bez toho, že bych věděla o co jde.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:08
- Nahlásit
Vlasta
No hele,stejně to tak dopadne,protože většinu věcí se jinak než z biflování nedozvíš. A já se to učila asi pět dní,protože před tejdnem jsem dělala poslední zkoušku na VŠ
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:22
- Nahlásit
jana33 Teda jsi dobrá - je toho docela dost hodně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:26
- Nahlásit
Ketrin
No je to sedm okruhů,ze kterých se dělají zkoušky - 1.historie,kultura,tradice, 2. chov a péče zvěře, 3. lovectví, 4. kynoloie, 5. zoologie, 6. střelectví a za 7. právo. Něco člověk zná,ale většinu se naučit musí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:50
- Nahlásit
Zvládnout se to dá - taťka dělal zkoušky předloni a i on se to naučil. Je toho dost, ale když jsem se učila s ním, tak nás to oba bavilo a zajímalo. Když to člověka baví, tak se hned učí lépe.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:55
- Nahlásit
bilksa
Jj, mě nejvíc deprimovalo střelectví,protože tomu vůbec nerozumím a je mi to cizí. A třeba v zoologii jsem se teda počet vajíček,dní sezení a podobný věci schopná naučit nebyla. A na kynologii jsem se vybodla, to jsem si říkala,že prostě dát musím. Ale jinak si člověk dost zapamatuje,když chodí na ty přihlášky, i když někdy upádává do depresí,když vidí,kolik toho ten přednášející ví, a že se to nemůže naučit ani za deset let. To jsou prostě desetiletí praxe a zkušeností
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:05
- Nahlásit
jana33
jojo, mě taky pasovali, jsem byla dojatá jak málokdy...ještě že se našinec nemusí učit tu kynologii, mi chlapi záviděli, že to umim, furt chodili s těma obrázkama a vzdychali, co prej to jako je, tendle bígl...že by ohař??? a tak. ale já jsem na tom jak ty s flintama. Prej napínák.No vím, že to tam je. A prej balistika.Uf, to bylo horší jak maturita, ještě že už to mám za sebou a zapomněla jsem to. skoro všechno )).
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:10
- Nahlásit
Lucie od Arta
Tak já dojatá nebyla,mě se cukali koutky jako vždycky,když jsem nervozní,protože se mi chce smát. A to nás tam ještě jeden natáčel,fuuj Jj napínáček, závěr,zámek,děs běs
V naší skupině byla jedna paní, ta málem ráno zkolabovala,jak byla nervozní. Já jsem vytrénovaná ze školy, celý zkoušky jsme prokecali, jak s lidma z kurzu,tak s lidma,který jsme znali z honů a oni se tam objevili a my zjistili kdovíjaký nemaj funkce - třeba s předsedou komise jsem šla celou jednu leč a prokecala poslední naháňku ale ten nezkoušel
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:22
- Nahlásit
Dobré dopoledne!! Nikde, nidko???
Já jsem dneska letěla kvůli zapsání známky do indexu do školy a měla jsem den blbec - jeden učitel se mi při minulé zkoušce přepsal a napsal to do okénka jinde, kam jsem si šla dneska pro známku a ten trouba mi řekl, že to jinam psát nebude, že tam nebude dělat šipku, že je to jeho okénko a hotovo. Sem myslela, že po něm skočím, jela jsem tam zbytečně a 150Kč za cestu v luftu. Navíc je to opravdu jedno, stává se to a stačí napsat šipku a v pohodě.
Nesnáším tyhle arogantní de....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:25
- Nahlásit
bilksa
Mělas ho nakopat blbečka. Nám od letoška zavedli elektronické indexy, už se nikam nic nezapisuje,což oceňuju,protože někoho nahánět mě fakt nebaví.
A jedna smutná zpráva od Ketrin, dnes umřela její nejstarší paní labradorová Salinka
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:38
- Nahlásit
jana33
aj aj,Salinky je mi líto - byla to prima čubina.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:44
- Nahlásit
To je mi líto, je toho teď hodně - včera mi psala Jaruška, že Amálka prohrála svůj boj s rakovinou.
Pokud budeme mít příští nebo další rok štěňátka, tak si možná nechá fenečku po Charlottce.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
A co tak najednou,o víkendu jsem Katrin viděla na výstavišti a nic neříkala?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:14
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko Helča mi ještě dneska ráno psala maila a všechno bylo v pořádku, pak mi jen poslala smsku,že Salinka umřela. Takže to asi bylo rychlé
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:51
- Nahlásit
jana33
Tak to je nakonec dobře,ne...Když si vzpomenu na Jessy a to rozhodování,kdy pojedem na injekci .
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:03
- Nahlásit
Zuzana T
Tak tak, taky jsem si vzpomel na nasi kokrici Ditu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:18
- Nahlásit
Zuzana T
Určitě, oni jí před rokem nebo dvěma (už si nejsem jistá) vyndavali zhoubný nádor, to se Helča bála,jak dlouho tu ještě bude a nakonec pookřála a užila si ještě dlouhý čas. Nevím podrobnosti, až se Helča sebere,tak mi je určitě řekne,ale z toho,že ráno mailovala a nepsala,že by se Salinkou něco bylo,předpokládám,že to přišlo rychle. Bolest to nezmenší,ale určitě je to tak nejlepší
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 07:23
- Nahlásit
Dobré ráno, to jsou tedy špatné zprávy.Přeju si aby mě to ještě dlouho nepotkalo, staršímu bude 7 let a nedovedu si to představit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 13:35
- Nahlásit
Ahoj...
sice to byl takový konec, jaký by si asi každý přál - v klidu, rychle a po dlouhém pěkném životě - a byla jsem s ní, ale... však víte.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 13:44
- Nahlásit
Ketrin
Jenom jsem to přečetla a šimrají mě v nose slzy a to jsem ji ani neznala - drž se.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:40
- Nahlásit
Ketrin
víme a myslíme na tebe....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 13:42
- Nahlásit
Tak co jak je u Vás?? Já jsem skoro nemohla dojet do práce a to jsem jela na 11 hodinu - byla jsem u zubaře. První kopec na okrese Litoměřice a hotovo - kamiony a zacpáno nahoru.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 13:56
- Nahlásit
Vlasta
V Praze ráno 10cm sněhu,čubiny byly nadšené,já už méně - klouzalo to ,jako prase.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 14:22
- Nahlásit
Zuzana T
U nás podobně - včera jsem byla dlouho v práci tak jsem nemohla na louku a dneska mě oba vláčeli po ledovatých chodnících - my to máme na vodítku, my neumíme jako Tvoji psi slušně mezi ostatníma navolno.
Poslední víkend v únoru jedu na seminář WT s rakouských chovatelem a rozhodčím,pořádá to moje výcvikářka - tak se to doufám už uklidní - v tom počasí ani necvičím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:05
- Nahlásit
My jsme zapadaný,zavátý a teď nám nešel několik hodin proud. Psiska jsou šťastný jak blechy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:09
- Nahlásit
jana33
Ty jsi taky okr.Litoměřice že jo?? Tady si snad myslí, že zima nezačala - pokaždý když nasněží tak u nás jsou i ráno kolem 6 silnice už sjízdné a Litoměřičáci jsou fakt nesmrtelní - tady je zahrada Čech a asi nekoupili sypače nebo co..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:36
- Nahlásit
Vlasta
Jj,ale z druhý strany,bydlíme na rozhraní litoměřicka,lounska,teplicka Tady zatím vesničky neprotahovali vůbec, hlavní na Lovosice a Most asi jo,ale furt to dost fučí,takže to stejně bude jak neprotažený
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 19:57
- Nahlásit
Zdravíme!! Tak u nás musím cestáře pochválit - bylo prohrnuto. Sice jsem zapadla, když jsem odjížděla na canisterapii, ale vykopala jsem se.
Dnes jsme měli canisterapii u mentálně postižených dětí, zítra jdeme polohovat a příští týden nás čeká základka.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:17
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojda, tak jsem ti koukal na fotky z duocacibu, co mas na svych strankach a ta s Lexou z druheho dne, je snad prvni, co ja vidim, ze se na te fotce usmivas!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
I ty Brute....
No jo no,já se vždycky tak soustředím,aby byla čuba dobře postavená,že nemám čas na své škleby.To na mne zavolala Eva,ať se zašklebím.
A ještě se usmívám na Cathynku v sobotu/ u stolu/,tak to už jsou fotky dvě.
|