| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:02
- Nahlásit
jana33
To mi někoho připomíná... Nechávám ji na řemeni, jistota je jistota.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:13
- Nahlásit
bilksa
Tak to já jí nechám taky,ale hlasivky neodstraním
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:33
- Nahlásit
Zuzana T
jana33
Jo,jo i to je možné - my máme vždycky úžasné tréninky, výcvikářka mě naladí, že to zvládnu a já potom propadnu trémě a kazím co se dá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:50
- Nahlásit
Vlasta
Nj, to je další věc. Já třeba, když dělám sama zkoušky,tak jsem úplně v pohodě,ale v kombinaci se psem jsem na nervy,že mu to zkazím
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:54
- Nahlásit
jana33
Já jsem teď poprvé zažila jaké to je vypadnout na tom MR - a jako sice jsem byla naštvaná, ale jinak se mi nic nestalo - tak třeba mi to mozek zpracuje tak, že na příštích nebudu nervozní, když o nic nejde. Já vím, že o nic nejde, ale přesto si říkám, že ty ostatní si říkají proč tam lezu když to neumím a tak.... to samé asi prožívám na výstavě. Jsem divná, v práci takové pocity nemám, nemám strach z lidí a tak - nevím...no asi jsem divná.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:57
- Nahlásit
Vlasta
Jako když se tam vidím. Taky jsem nervózní, pak zmatkuju a dělám zbytečné chyby, které to kazí psovi. No uvidíme letos.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:02
- Nahlásit
Vlasta
No jasně,člověk si říká o nic nejde, psovi je to stejně fuk,ale aspoň u mě je to tak,že mám pocit zodpovědnosti za něj,že mu to zkazím plus teda nejsem ráda středem pozornosti, a když je okolo víc lidí a koukaj na mě, tak jsem nervozní dost
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:26
- Nahlásit
Čus bus - mířím domů,sbalit a hurá na hory.
Přeji pěkný víkend
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:33
- Nahlásit
Zuzana T
Juu, to se někdo má!! Tak pěkný víkend!! Užijte si to.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 11:50
- Nahlásit
Tak co dneska nikde nikdo??? Napište něco pozitivního a nebo ftipného- mám depréézi.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:19
- Nahlásit
Vlasta
ftipného při pondělku??To ani snad nejde.Od soboty bydlím opět s tetou M.,v sobotu jsem ani nešla lyžovat,takže mi do smíchu moc není.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:39
- Nahlásit
Zuzana T
Já se kamarádím s toutéž tetou ode dneška,ale zatím se ještě drží v relativně snesitelný podobě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:49
- Nahlásit
Zuzana T
jana33
Já jsem dneska nemohla spát - zase je novoluní - na stará kolena je ze mě hypochondryně obecná. Ale asi pořád lepší než migréna - tak to Vás alespoň polituju -lit,lit,lit - pomáhá to??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:06
- Nahlásit
Zuzana Tjana33 To máte blbý
Já se o víkendu věnovala zdravému pohybu nejdřív po kuchyni (přijeli dva kluci), pak se psy (běžky) i bez psů (plavání). Vlasta spát bych mohla, kdyby ovšem mě chlapi nevzbudili jak dole řvali nadšením nad Sáblíkovou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:17
- Nahlásit
Vlasta
Ketrin
Dík- pomáhá to trochu .Já už jsem na tetku M. zvyklá,ale otravuje.
V neděli jsem si zalyžovala parádně - super sněhové podmínky.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:28
- Nahlásit
Ahojky, my jsme na hory ani nedojeli, dělali jsme kotrmelec s autem...nic se nám nestalo a autí vypadalo blbě,ale teď nám dávali vědět,že by to snad mělo být dobrý a půjde to opravit. Uklouzlo nám to na ledovce a už jsem jeli přes střechu do škarpy...ale nebyli jsme zdaleko sami, během hoďky a něco tam skončilo dalších pět aut...fakt hukot...naše první nehoda,takže šoking velký
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:36
- Nahlásit
choco no teda tak hlavně že vy jste ok a plechy se spraví. a psy jste s sebou neměli?!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:43
- Nahlásit
choco
Jééžíííš, ještě se Vám nic nestalo - v pátek jsem viděla podobnou bouračku auto na střeše na rovině v poli, ještě svítilo - bála jsem se zastavit, bo bylo náledí a že tam do mě někdo vrazí, pak zastavili v protisměru, tak jsem jela dál a než jsem dojela do práce tak už bylo v rádiu na Impulzu, že v tom místě je další čelní srážka dvou aut a silnice je uzavřená.
Zuzana T
Kde máš holky psí když lyžuješ??
Ketrin
Já jsem taky pohybovala - doma úklid a se psama na neposkvrněné louce - nevím co je horší, jestli jít po pošlapané a hlídat psy kteří cítí háravou fenu co šla před námi - a nebo po nepošlapané a potit krev při každém kroku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:47
- Nahlásit
Vlasta
Jsou v penzionku,spokojeně chrní.Ráno je vyvenčíme,pak jdeme lyžovat do 11.00 v poledne jsme doma a po obídku jdeme i s holkama ven až do večera .V sobotu odpoledne byl na Špičáku závod dětí od 3-15ti let - super G,tak jsme fandili dětem našich kamarádů .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:04
- Nahlásit
Zuzana T
Ono to je i na té sjezdovce o hubu - jak jsem koukala včera v TN. Včera jsem se bavila pozorováním Greena jak dlouho dokázal zabavit sám sebe házením si míčku na sňůrce do sněhu, zahrabal ho a potom ho jak bagr zase hledal, našel chytil za šňůrku zatřepal hlavou, míček ho pofackoval po hlavě a zase nanovo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:10
- Nahlásit
choco
no tedy,no hlavně,že to byly jen plechy.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:32
- Nahlásit
Ketrin
Naštěstí jsme je s sebou neměli, když takhle jedeme jen na dopolko na hory ,tak zůstávají doma...ti by nedopadli dobře :/ Fabka je bez mříže,takže by zezadu letěli...no radši nemyslet...
Vlasta
Taky myslím, že ty další bouračky byly díky tomu,jak auta brzdila,když viděli, že tam stojí policajti a že se něco stalo...tak to šlo pak ráz naráz...Už před námi tam byla dvě auta ve škarpě...no dva lidi se vezli do špitálu a zbytek jsme to odnesli naštěstí jen šokem
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:58
- Nahlásit
choco
Já mám Fabku s mříží, ale stejně se bojím, bo ta mříž je tam napevno, mám úpravu N1 a dosahuje až dolů za zadní sedačky a kdyby mě někdo nabral zezadu, tak tam slisuje psi a nedostanu se k nim.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 15:08
- Nahlásit
Psi jsou v kufru strašně zranitelní, s mříží nebo bez...
v poslední době když jedu jen s jedním, tak ho aspoň přicvaknu v postroji - při menší rychlosti a menším ťukanci to může pomoct...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 15:20
- Nahlásit
No myslím, že v bedně by jim hrozilo menší potlučení,ale narvi do fabky dvě bedny, těžko říct,jestli by k něčemu bylo složit zadní sedačky a pokusit se tam bedny narvat,to by chtělo zase zajisrtit ty bedny...postroj na Andyho do auta mám,ale z 99% se vozíl stejně v kufru... po téhle zkušenosti pořád přemýšlím,jestli by pro ně nebylo fakt lepší cestovat na zadních sedačkách v postrojích,ale při tomhle kotrmelci by je ten pás stejně asi nezachránil od pěknýho potlučení :/
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 15:46
- Nahlásit
Jejda, to jsou zprávy!! Ještě, že jste v pořádku.
Já jsem jela ve čtvrtek z canis a o auto přede mnou z protisměru vyletělo auto, vlítlo do protisměru a přes škarpu až na pole. Naštěstí netrefili strom ani jiné auto, jinak nevím... TAkhle jim nic nebylo, vylezli z auta, a že si zavolají odtahovku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:05
- Nahlásit
choco
Hele tohle nemá cenu řešit, když budeš mít psa na zadních sedačkách a někdo to do vás napálí z boku na dveře, tak budeš litovat,že nebyli v kufru tak hlavně,že jste v pořádku a pesani byli doma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:14
- Nahlásit
jana33
Přesně, je to vždycky risk, když si je člověk naloží do auta.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:30
- Nahlásit
Dobré ráno, tak jste na tom??? Já o něco lépe než včera, ale nějaký splín na mě leží pořád - nevím jakou radost bych si měla udělat....no v práci asi nic moc, dneska jdu se zákazníkem na oběd a ani to mě nenaplňuje radostí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:41
- Nahlásit
Vlasta
kup si něco na sebe,mně to pomáhá,včera jsem si koupila pěkné pyžamko.
|