| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:02
- Nahlásit
Zuzana T
Já s tím mám problém obecně u kapek a léků
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:56
- Nahlásit
jana33
A co to kapat do tekutiny nebo na chleba např.?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:51
- Nahlásit
Zuzana T
Já to brala během snídaně,takže zajídala,zapíjela a stejně mi bylo hodinu na zvracení a další hodinu se mi to vracelo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 18:54
- Nahlásit
Ahojte zdravím po návratu z Brna - moc úspěšní jsme nebyli - oba dny jsme VyvéDéčkovali. To Zuzka na to byla podstatně lépe - ale ať se pochlubí sama.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
Čau vespolek,tak jsme doma z poslední výstavní výpravy.Pro nás byla výprava úspěšná - Lexy oba dva dny V2.r-Cac a miláček Cathy oba dva dny V1 - nejlepší veterán ,čímž splnila podmínky pro udělení Veteran Šampiona.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 21:00
- Nahlásit
Gratuluju
Já jsem ode dnes oficiálně myslivcem
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 21:13
- Nahlásit
Zuzana Tjana33 Gratuluju oběma - Zuzce jsem to v Brně nějak nestihla
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 22:01
- Nahlásit
jana33
Gratuluji paní myslivcová!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 00:48
- Nahlásit
Cauky,
prave jsem dorazil zpatky po dovolene do Berlina a hned jsem spechal sem, abych se dozvedel, jak jste dopadly v Brne. Toz se zuzko pripojuji ke gratulantum a gratuluji obema rukama
jana33
Samozrejme gratuluju i tobe, byt myslivcem - to uz je pro me vyssi divci, takze mas muj obdiv.
Vlasta
To neva, neni kazdy den posviceni, a kvuli ze cemupak to vlastne bylo?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 06:58
- Nahlásit
Mira A
No kvůli pohybu a nohatosti, ale neva, přijela jsem - kuchyň je hotová ( když opomenu jedny dvířka a jednu hranu spodní lišty) myčka zapojená, tak jsem se kochala jinak.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 07:18
- Nahlásit
jana33
Gratuluji paní myslivkyně - doufám že jste to pořádně zapili omlouvám se že jsem neodepsala na sms, zrovna jsem řídila přes Vysočinu kde dost foukalo a sněžilo. a pak jsem zapomněla
Zuzana T také velká gratulace! Vlasta já vás zahlídla v kruhu - je hezký, nezdál se mi nohatý, ale já GR nerozumím
My (Cora) V4 - takže jsem nadšená, vzhledem k tomu že lítaly i D.. nebo ve tř.šamp.VD a podobně.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 07:23
- Nahlásit
Vlasta
No vidis. To je pekne. Ja jsem se o vikendu zase kochal dlazbou na podlaze v koupelne. Jel jsem kvuli tomu az po osme vecer vcera. Takze to bylo na chut ta cesta. Ted uz jen vymaloval strop a rozvesit zbytek skrinek po stenach...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 07:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Ketrin
Díky za gratulace,měla jsem z holek velkou radost.V sobotu jsem si myslela i na CAC,protože fenka před námi vůbec nechtěla běhat,ale rozhodčí/ Polák/ byl do ní zamilovaný,tak nás porazila.V neděli jsem věděla,že nemáme šanci - rakouská fena byla boží s bezchybným pohybem,také dostala Caciba.O res.Caciba se Maďar rozhodoval mezi Lexy a Aurou z Kvasinských strání/ po Svenovi/,ta má také lepší pohyb ,než my,takže nás porazila.BoB byla taktéž Svenova dcera ze tř. mladých.Zahraniční rozhodčí byla příjemná změna,nejvíce se mi líbilo,sice přísné a tvrdé,ale kvalitní s posuzování Maďara s podrobným posudkem psa.Polák byl jakýsi divný....
Jinak Ketrin,tak gratuluji k úspěchu.Vy jste měli také zahraniční posuzování nebo jste dopadli stejně,jako fletaři ?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 08:05
- Nahlásit
Zuzana T U labradorů byly Finky. Řekla bych, že to bylo podobné jako u Vás - přísné a tvrdé,ale kvalitní .
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 08:26
- Nahlásit
Zuzana T
No vidis, ja uz par dni lituju, ze jsme nejeli. Uz jen pro tu srandu. Jo a prosimte, co je ted se Sofii Hubikovych? Nejak se po ni slehla zem, nebo se mi to zda?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:14
- Nahlásit
Děkuji za gratulace,byl to docela zážitek Teď ještě přežít to zapíjení
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:18
- Nahlásit
Mira A
Ona je zatím u ledu,resp.doma v klídku mezi zbytkem smečky.Už asi 4 měsíce čekají na hárání.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:24
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem v neděli stála se spadlou dolní čelistí nad tím, jak jste se odborně bavily s mladší H - ona má takové vědomosti ( při jejím věku) že jsem si říkala, že na to kašlu a už nikam nejedu, bo jako ona se to nikdy nemůžu naučit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:28
- Nahlásit
Vlasta
Tak ona není takové kůzle a handluje od dětského věku.Já se s ní také nemůžu srovnávat,má pro to cit a to se nenaučíš.Hlavní její deviza je v tom,že je pořád v klidu,kdežto já se lehko vyvedu z míry.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:53
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, právě jsem se dostala k PC a hned se letěla kouknout na výsledky. Mooooc gratuluju!! Parádní výprava!!
Vlasta
My kdybychom jeli, tak taky určo odjedem s VD, ale kuchyň je dobré bolestné, ne??
jana33
Gratulace, paní myslivkyně!! A jaké to bylo?? Povídej, ať vím, na co se mám připravit...
Mira A
Taky mě mrzí, že jsme alespoň pro srandu nevyrazili, myslela jsem, že se budu ještě učit na zkoušky a nakonec jsem stejně měla volno.. No tak třeba příště.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:56 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
bilksa
No kdyz my nejeli ze dvou duvodu, byli jsme lyzovat a vracet jsme se meli den pred vystavou (nakonec jsme se vratili kvuli snehove bouri o den drive) a za druhe ocekavali jsme harani u Bruci (le prepocitali jsme se ) takze o to vic jsem si rikal, ze alespon na jeden den jsme mohli zajet...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:08
- Nahlásit
Mira A
No jo, s háráním jsou potvůrky - já přihlásila Olomouc, že by měla na Brno hárat a ona si klidně hárá na Olomouc...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:15
- Nahlásit
bilksa
A ty už jsi v kurzu?
Byli docela fajn, cekem nás nakonec bylo asi 33 ( v sobotu dvacet a v neděli 13), vyhodili asi 3 nebo 4 lidi,ale z jednoho předmětu,takže si mohou uděat reparát a nemusí opakovat celej kurz. Já jsem zjistila,že jsem prostě čoklama profláklá - věta "vy jste s těma pejskama" zazněla několikrát a po zodpovězení otázky jsem s každým komisařem o psech pokecala akorát to teda měli nějak špatně postavený, když jim člověk odpověděl dobře, začali si vymýšlet další věcí a ptát se,jestli teda ještě víš tohle a ono
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:34
- Nahlásit
jana33
No takže jako na vysoký... V kurzu ještě nejsem, chci si to udělat až po vysoký, teď mám učení dost. Už by mě to tak nebavilo.
Ještě jednou gratulace!!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:52
- Nahlásit
jana33
gratuluju, pani kolegyně. tos teda vyhrála, že už jseš rovnou myslivec, jako já loni???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:54
- Nahlásit
Lucie od Arta
Jj,nevim,jestli vyhrála je to to správný slovo,ale pasovaná jsem byla
bilksa
Hele to zas ne, oni byli milý a pokud se naučíš,tak tě nemaj tendence topit. Samozřejmě pokud člověk nechodí na konzultace a pak je dutej,tak s tím nic neudělají. Není to tak hrozný,ale nervy menší mít člověk stejně nebude
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:19
- Nahlásit
jana33 A cos třeba měla za otázky, prozraď?!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:53
- Nahlásit
Ketrin
Já si to nepamatuju až tak,ale třeba myslivost v 19.století, myslivecké památníky a památky, popsat mysliveckou mluvou daňka a tetřeví tok, jakou zbraní se smí lovit spárkatá, jak značíme rozlišujeme brokové náboje, jaký jsou honitby, obory, zřízení, rozměry, nějaký doby lovu, úpravu použití loveckých psů, infekční nemocnění psů a choroby přenosný na člověka, teriéry, tularémii, chov bažantů, jak se lapá dravá zvěř,co se k tomu používá, popsat,jak vypadá způsob lovu ploužení, poznat stopu kočky, co se chytá do sklopce, život a rozlišení plovavých a potápivých kachen, poznat bažantí paletku,popsat jelení říji a kdy probíhá a dál jich ještě bylo X,ale fakt si nevzpomínám
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:48
- Nahlásit
jana33 Bože........ ještě že nechci být myslivec!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:59
- Nahlásit
Vlasta
Taky seřadit troje srnčí parůžky podle věku a popsat stopy a stopní sled psa a lišky a popsat rozdíly
|