Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:45
- Nahlásit

Dobré ránko!

Vlasta
Jo, koupit si něco na sebe je vždycky dobrý. Nebo já si dělám radost, že si koupím něco pro psy, to mi taky vždycky zvedne náladu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:02
- Nahlásit

Zuzana T
Asi jo, toužím po těch superbotách co má moje výsvikářka, ale ty budu muset odložit - po investicích do kuchyně mi na ně nezbývá, zítra jsem v Praze tak plánuju Ikeu - třeba tam něco najdu... jedu tam tedy pro světlo, ale určo nezůstane jenom u toho.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:59
- Nahlásit

Tak my se odpoledne chystáme ještě s kamarádem objet pár armyshopů,tak doufám,že tam něco pěkného zeleného nakoupíme

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Jani mám manželovi koupit ostropestřec a přesličku na obklady.Ten ostrop. - máš nějaký typ,který výrobce je nej a jestli sušené bylinky nebo extrakt?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:04
- Nahlásit

Zuzana T
Na obklady? I ten ostropestřec? Přesličku bych koupila normálně sušenou nať, ostropestřec já kupuju normálně v pilulkách,ale jsou i kapky. Myslím,že je to dost jedno jaká značka,jen bych si dala pozor,aby to byl jen ostropestřec,často k tomu ještě přiíchávaj něco jinýho

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:15
- Nahlásit

Ahoj všem,
dnes mám špatnou zprávu - naši jeli na hory a před chvílí mi volal taťka, že mamku hned při první jízdě srazila lanovka - mají to tam špatně udělané, chybí ten kopeček, kdy z něho člověk sjede a lanovka se pak vyhne.

Mamka nemůže chodit, mají podezření na zlomeninu stydké kosti.Tak čekám na zprávy...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:18
- Nahlásit

bilksa
Ježiš,tak to držím palce,ať to dobře dopadne

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:22
- Nahlásit

jana33
Díky, v nemocnici říkali, že by je klidně mohla zažalovat, takže už tam asi podobné případy měli.

Nejhorší je, že se to léčí jen ležením v nemocnici a to mamka nesnese, kdyby ji alespoň pustili do domácího léčení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:35
- Nahlásit

bilksa
No potěš,tak to je velmi nepříjemné.Mamince držím palce,ať to je jen naraženina.
jana33
Dík za info,koupila jsem Ostopestřec Mariánský Plus - tabletky ,tak snad budou ok.|Prý jsou silnější,než čajík.
Přesličku máme na obkládky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:44
- Nahlásit

Zuzana T
Pořád čekám, až se ozvou... Byli v nemocnici ve Vimperku a tam po rentgenu doktor právě řekl tohle, tak jedou ještě do Budějovic.

choco
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:38
- Nahlásit

bilksa
Tyjo,tak držím palce. ať je to v pořádku nebo alespoň bez nutnosti být v nemocnici. ..

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:41
- Nahlásit

Jedna rodinná

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:21
- Nahlásit

Holky, podívejte se na místní odkaz na videa z výstavy ve Westminsteru - kvalitu zlaťáků neposoudím, zdá si mi,že mají hodně jemnou srst,ale co je krásný je,že jsou faaakt zlatý
Btw labíci jsou pěkný buřti

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:11
- Nahlásit

jana33
JJ už jsem to zkoukla - takoví zlatí jsou každý rok.Ta srst je pěstěná ,vyfoukaná přes kartáč.Dá to hodiny práce psa takhle upravit.To víš,tihle se asi nebrodí bahnem a bodláčím..Labíky jsem ještě neviděla,ale flaty ano a moc se mi nelíbili.
bilksa
Tak jak to vypadá?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:13
- Nahlásit

Ahojte,
dneska jsem byla 2x v Praze a mezitím v Litoměřicích a Roudnici - mám toho dost....bilksa Tak co už něco víš?? Držím palce ať to dobře dopadne s mamkou!!!Zuzana T Zase jsem byla v Ikee a koupila jsem - mimo jiné - super skládací rudlíček nosnost do 30 kg - ne přepravu kennelky a věcí na výstavě z auta na místo tedy podle plánu už ho letos moc potřebovat nebudu, ale musela jsem ho koupit, co kdyby ho potom neměli

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:29
- Nahlásit

Koukala jsem na ty goldeny v Americe - by mě zajímalo čím je tak upraví - někteří jsou jak afgáni.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:30
- Nahlásit

Zuzana T
No to mi je jasný,že je to vyfoukaný, vypěstěný,ale mě se to nelíbí. Já radši ty přírodní typy Ale ta barva je krásná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:35
- Nahlásit

Vlasta
Tam se goldíci skoro nestříhají,jen uši,ocas a trochu tlapky,dlouhé chlupy pod krkem se naopak pěstí.A také je jinak vystavují na " kanadský způsob" - škrtí je chudáky.No jo jiný kraj,jiný mrav.
jana33
Souhlas,já také nemusím ty nafoukané barbíny,ale setkáš se s tím i nás.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:36
- Nahlásit

Teď jsem se vrátila z nemocnice - je to špatný, mamka má opravdu prasklou stydkou kost, vepředu i vzadu.

Ale co je nejhorší - musí být 4 týdny v nemocnici a nesmí se vůbec hýbat, ani na záchod. Byla na tom špatně hlavně psychicky - má problémy s močákem, takže chodí na záchod pořád. Je z toho špatná.

Pak už si začala i vyčítat, že je stará, že to neumí, že na to neměla lézt.... Uvidíme.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:41
- Nahlásit

Zuzana T
Tak škrtí i labradory. Taky tam v tom jedou velký prachy, všechno je profi,prostě jinej svět
bilksa
Tak to mě mrzí, chudák mamča. Zrovna takový blbý zranění,kdyby si zlomila nohu,dají jí to do sádry a bude doma

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:54
- Nahlásit

jana33
Přesně. Ještě za to nemohla a ani se nesvezla. Doktoři nám říkali, abychom je zažalovali. Hned tam prý na taťku zkoušeli, že měla špatně namazané lyže, a že pozdě vystoupili...

choco
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:55
- Nahlásit

bilksa
Ajaj...to je blbý to věřím, že na tom není psychicky dobře,čtyři týdny jen ležet a ještě ve špitálu,to je dost strašný

Po dlouhé době jsem mluvila s Evčou P. , už se jim mají každým dnem narodit mrňousové

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:01
- Nahlásit

S dovolením vám sem vlezu
bilksa
Tyjo, Šáry, co to máš za blbý zprávy, to je docela síla. Mamině držím palce, ať zvládne hlavně psychicky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:32
- Nahlásit

bilksa
Aj aj,tak to je mi mamky líto,to je hodně blbé zranení a musí to moc bolet,chuděra.
Co je to za blbost - namazané lyže- ona měla běžky?

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:35
- Nahlásit

Zuzana T
Ne, ne, kdepak normálně sjezdovky.

VerčaZ
Klidně vlez. Díky za palce, bude je potřebovat. Ještě, že brácha je v Budějovicích, já od pondělí taky každý den, tak se tam budeme střídat...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:10
- Nahlásit

bilksa Tak to je mi mámy moc líto, tak ať se jí to dobře hojí.

Zuzana T na tom videu mají i někteří psy hodně nahoru nesené ocásky, ale mají je hoooodně bohaté. A jak nemají ostíhaný krk tak vypadají jako bez hrudníku - někteří hodně. Ta rozhodčí je boží jak se tam přísně batolí, a na konci jak všichni nervozně rovnají psy jak rozhodčí prochází - už se vidím jak bych to nestihla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:26
- Nahlásit

bilksa
Tak co to melou o mazání?

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:49
- Nahlásit

Zuzana T
No prostě se báli...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 21:40
- Nahlásit

bilksa
Dneska nebyla tvá maminka jedminá nešťastná na lyžích.Právě jsem sledovala Olympijský sjezd žen,to byl tedy masakr.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:35
- Nahlásit

Zuzana T
Taky jsem na to koukala, byl to masakr.

Tak jsem ráno mluvila s mamčou a není na tom dobře...

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání