| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:45
- Nahlásit
Dobré ránko!
Vlasta
Jo, koupit si něco na sebe je vždycky dobrý. Nebo já si dělám radost, že si koupím něco pro psy, to mi taky vždycky zvedne náladu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:02
- Nahlásit
Zuzana T
Asi jo, toužím po těch superbotách co má moje výsvikářka, ale ty budu muset odložit - po investicích do kuchyně mi na ně nezbývá, zítra jsem v Praze tak plánuju Ikeu - třeba tam něco najdu... jedu tam tedy pro světlo, ale určo nezůstane jenom u toho.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:59
- Nahlásit
Tak my se odpoledne chystáme ještě s kamarádem objet pár armyshopů,tak doufám,že tam něco pěkného zeleného nakoupíme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Jani mám manželovi koupit ostropestřec a přesličku na obklady.Ten ostrop. - máš nějaký typ,který výrobce je nej a jestli sušené bylinky nebo extrakt?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:04
- Nahlásit
Zuzana T
Na obklady? I ten ostropestřec? Přesličku bych koupila normálně sušenou nať, ostropestřec já kupuju normálně v pilulkách,ale jsou i kapky. Myslím,že je to dost jedno jaká značka,jen bych si dala pozor,aby to byl jen ostropestřec,často k tomu ještě přiíchávaj něco jinýho
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:15
- Nahlásit
Ahoj všem,
dnes mám špatnou zprávu - naši jeli na hory a před chvílí mi volal taťka, že mamku hned při první jízdě srazila lanovka - mají to tam špatně udělané, chybí ten kopeček, kdy z něho člověk sjede a lanovka se pak vyhne.
Mamka nemůže chodit, mají podezření na zlomeninu stydké kosti.Tak čekám na zprávy...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:18
- Nahlásit
bilksa
Ježiš,tak to držím palce,ať to dobře dopadne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:22
- Nahlásit
jana33
Díky, v nemocnici říkali, že by je klidně mohla zažalovat, takže už tam asi podobné případy měli.
Nejhorší je, že se to léčí jen ležením v nemocnici a to mamka nesnese, kdyby ji alespoň pustili do domácího léčení.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:35
- Nahlásit
bilksa
No potěš,tak to je velmi nepříjemné.Mamince držím palce,ať to je jen naraženina.
jana33
Dík za info,koupila jsem Ostopestřec Mariánský Plus - tabletky ,tak snad budou ok.|Prý jsou silnější,než čajík.
Přesličku máme na obkládky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:44
- Nahlásit
Zuzana T
Pořád čekám, až se ozvou... Byli v nemocnici ve Vimperku a tam po rentgenu doktor právě řekl tohle, tak jedou ještě do Budějovic.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:38
- Nahlásit
bilksa
Tyjo,tak držím palce. ať je to v pořádku nebo alespoň bez nutnosti být v nemocnici. ..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:41
- Nahlásit
Jedna rodinná
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:21
- Nahlásit
Holky, podívejte se na místní odkaz na videa z výstavy ve Westminsteru - kvalitu zlaťáků neposoudím, zdá si mi,že mají hodně jemnou srst,ale co je krásný je,že jsou faaakt zlatý
Btw labíci jsou pěkný buřti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:11
- Nahlásit
jana33
JJ už jsem to zkoukla - takoví zlatí jsou každý rok.Ta srst je pěstěná ,vyfoukaná přes kartáč.Dá to hodiny práce psa takhle upravit.To víš,tihle se asi nebrodí bahnem a bodláčím. .Labíky jsem ještě neviděla,ale flaty ano a moc se mi nelíbili.
bilksa
Tak jak to vypadá?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:13
- Nahlásit
Ahojte,
dneska jsem byla 2x v Praze a mezitím v Litoměřicích a Roudnici - mám toho dost....bilksa Tak co už něco víš?? Držím palce ať to dobře dopadne s mamkou!!!Zuzana T Zase jsem byla v Ikee a koupila jsem - mimo jiné - super skládací rudlíček nosnost do 30 kg - ne přepravu kennelky a věcí na výstavě z auta na místo tedy podle plánu už ho letos moc potřebovat nebudu, ale musela jsem ho koupit, co kdyby ho potom neměli
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:29
- Nahlásit
Koukala jsem na ty goldeny v Americe - by mě zajímalo čím je tak upraví - někteří jsou jak afgáni.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:30
- Nahlásit
Zuzana T
No to mi je jasný,že je to vyfoukaný, vypěstěný,ale mě se to nelíbí. Já radši ty přírodní typy Ale ta barva je krásná
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:35
- Nahlásit
Vlasta
Tam se goldíci skoro nestříhají,jen uši,ocas a trochu tlapky,dlouhé chlupy pod krkem se naopak pěstí.A také je jinak vystavují na " kanadský způsob" - škrtí je chudáky.No jo jiný kraj,jiný mrav.
jana33
Souhlas,já také nemusím ty nafoukané barbíny,ale setkáš se s tím i nás.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:36
- Nahlásit
Teď jsem se vrátila z nemocnice - je to špatný, mamka má opravdu prasklou stydkou kost, vepředu i vzadu.
Ale co je nejhorší - musí být 4 týdny v nemocnici a nesmí se vůbec hýbat, ani na záchod. Byla na tom špatně hlavně psychicky - má problémy s močákem, takže chodí na záchod pořád. Je z toho špatná.
Pak už si začala i vyčítat, že je stará, že to neumí, že na to neměla lézt.... Uvidíme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:41
- Nahlásit
Zuzana T
Tak škrtí i labradory. Taky tam v tom jedou velký prachy, všechno je profi,prostě jinej svět
bilksa
Tak to mě mrzí, chudák mamča. Zrovna takový blbý zranění,kdyby si zlomila nohu,dají jí to do sádry a bude doma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:54
- Nahlásit
jana33
Přesně. Ještě za to nemohla a ani se nesvezla. Doktoři nám říkali, abychom je zažalovali. Hned tam prý na taťku zkoušeli, že měla špatně namazané lyže, a že pozdě vystoupili...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:55
- Nahlásit
bilksa
Ajaj...to je blbý to věřím, že na tom není psychicky dobře,čtyři týdny jen ležet a ještě ve špitálu,to je dost strašný
Po dlouhé době jsem mluvila s Evčou P. , už se jim mají každým dnem narodit mrňousové
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:01
- Nahlásit
S dovolením vám sem vlezu
bilksa
Tyjo, Šáry, co to máš za blbý zprávy, to je docela síla. Mamině držím palce, ať zvládne hlavně psychicky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:32
- Nahlásit
bilksa
Aj aj,tak to je mi mamky líto,to je hodně blbé zranení a musí to moc bolet,chuděra.
Co je to za blbost - namazané lyže- ona měla běžky?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:35
- Nahlásit
Zuzana T
Ne, ne, kdepak normálně sjezdovky.
VerčaZ
Klidně vlez. Díky za palce, bude je potřebovat. Ještě, že brácha je v Budějovicích, já od pondělí taky každý den, tak se tam budeme střídat...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:10
- Nahlásit
bilksa Tak to je mi mámy moc líto, tak ať se jí to dobře hojí.
Zuzana T na tom videu mají i někteří psy hodně nahoru nesené ocásky, ale mají je hoooodně bohaté. A jak nemají ostíhaný krk tak vypadají jako bez hrudníku - někteří hodně. Ta rozhodčí je boží jak se tam přísně batolí, a na konci jak všichni nervozně rovnají psy jak rozhodčí prochází - už se vidím jak bych to nestihla
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:26
- Nahlásit
bilksa
Tak co to melou o mazání?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:49
- Nahlásit
Zuzana T
No prostě se báli...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 21:40
- Nahlásit
bilksa
Dneska nebyla tvá maminka jedminá nešťastná na lyžích.Právě jsem sledovala Olympijský sjezd žen,to byl tedy masakr.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:35
- Nahlásit
Zuzana T
Taky jsem na to koukala, byl to masakr.
Tak jsem ráno mluvila s mamčou a není na tom dobře...
|