| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 19:50
- Nahlásit
jana33
Tak ať ti to pomůže.Já to beru měsíc a zatím jsem měla 2x lehoučky bolehlav,který jsem zvládla bez léků.Přibrala jsem si ještě kapičky na klouby a na hubnutí.To budu zdravá...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:24
- Nahlásit
Zuzana T
Aby jsme nebyly tak zdravý,že z toho omarodíme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:27
- Nahlásit
bilksa
Prosím tě,neblbni,máš krásnou zdravou holku a to je hlavní. Sem tam výstavu dát můžete, vždyť o nic nejde a nějakou zkoušku taky určitě zvládnete. Já jsem taky na Fanynu zvědavá,ale hlavně ať je zdravá, jinak ať má klidně D a na zkouškách mě vyšplouchne,to není důležitý
Ad myslivecký - je to mazec,ale zase si říkáme,že když to udělali takový ty vesnický tatrmani s IQ tykve, tak to přece musíme udělat taky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:30
- Nahlásit
jana33
Jasně, že to uděláte, ale vesnický tatrmani mají většinou výhodu v praxi. Každopádně to zvládnete určo v pohodě.
Jinak neříkám, že mě to nějak zklame, jen se tomu budu smát, já ale věřím, že zkoušky nějaké dáme, letos asi ještě ne, je to pořád hrozný trdlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:34
- Nahlásit
bilksa
To jo,kdž jsou z Xtý generace myslivců,tak polovinu věcí vědí sami od sebe. No,jsem na to zvědavá,budu z toho víc nervní než ze státnic
Ále,to víš,že je dáte letos, zas nezapomínej,že bohužel platí,čím víc je pes v praxi,tím mu to pak jde hůř na zkouškách, protože co si budeme povídat zrovna u retrívrů jsou zkoušky praxi hodně vzdálený. Jak je vlastně CH stará?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:51
- Nahlásit
jana33
no i to je možné
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 21:31
- Nahlásit
jana33
To jo, zkoušky jsou jen to nutné zlo, aby pes mohl do praxe, pak se to tedy moc nepodobá...
Máme toho letos v plánu hodně, prostě budeme jezdit a uvidíme, třeba to vyjde. )
Charlotte budou 1. května dva roky - neuvěřitelný, jak to letí. Ovčandě už bude sedm a zatím se drží ve skvělé kondici (ťuk, ťuk,...)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 21:41 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
Samouškovi bude už taky sedm, je to děsný. Za chvilku z něho bude veterán, i když s jeho elánem asi ne
Já bych s Fančou taky chtěla něco zkusit, určitě na jaře dáme vlohy,aby si osahala opravdový zkoušky a nejen veverky a doufám,že by se mohlo povést i něco dalšího,hlavně aby byla zdravá, to je moje hlavní obava. Ale nic s tím stejně nenadělám a pevně věřím,že bude .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 07:23
- Nahlásit
Ahojte - tak jsem se doplížila do práce - u nás napadlo cca 10-15cm sněhu, úžasný prašánek, který se ale vali přes silnici a dělá závěje. V kopci zapadli kamiony a stáli chytře uprostřed, nikde nikdo, řidiči ani nevystoupili a tak jsem zastavila, šla si prošlapat příkopu jestli tam nespadnu a vyrazila jsem kupředu.
JInak my taky chstáme letos alespoň jedny zkoušky z OB a podzimky bychom chtěli mít taky.Koukala jsem že jsou v Jíčíně to je u nás kousek, tak bych ani nebyla naštvaná že jsem jela daleko a neudělala.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 10:50
- Nahlásit
Ahojte, když už jsme u toho počasí, tak včera jsem šel z práce kolem šeté a bylo 16°C, dnes r=ano bylo +0,5°C. Trochu mi to vyrazilo dech...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 15:31
- Nahlásit
Zdravím!
Tak jsme dneska byli poprvé po hárání zase na canisterapii - tentokrát ve školce pro zrakově postižené děti. Bylo to skvělý, děti si kontakt maximálně užívaly a pesani taky. Při odchodu ještě každý pejsek dostal pytel pyškotů, takže super.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 15:40
- Nahlásit
Tak to je skvele! Moje zena by taky velmi rada delala canisterapii. Mame tedy letos hodne nabity program....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:19
- Nahlásit
Mira A
To tedy!! My toho teď máme opravdu hodně - každý týden teď docházíme do mateřinek, základek, chodíme polohovat, začneme ještě docházet do domova důchodců...
Taky mám dnes jednu smutnou zprávu - umírá Charlottky teta Amálka od Kletecké hráze (http://www.kleteckahraz.estranky.cz/stranka/amalk a) - má rakovinu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:13
- Nahlásit
bilksa
A přitom je to docela mladá čuba, to je děs
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:43
- Nahlásit
bilksa
,bohužel už jem to zažila také.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:40
- Nahlásit
No jo, se štěňátkama čekali, protože je aktivně využívaná v canisterpii - chodila dvakrát týdně polohovat, do MŠ, ZŠ,...
I lovecky ji hodně využívali, fakt šikovná.
Je mi z toho moc smutno, je skvělá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:41
- Nahlásit
bilksa
A je to definitivní, nějakej druh neléčitelnej?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 07:34
- Nahlásit
Dobré ráno,ve škole jsou pololetní prázniny a já trčím v práci .
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 07:53
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojda, taky to tu dneska musim prezit. Mam posledni pracovni den pred dovolenou - kterou mam prave kvuli jarnim prazdinam .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:19
- Nahlásit
Zuzana T
Mira A
No ahojte - já jsem taky v práci a ráno jsem jako vždy plužila autem. Já mám mládež taky doma - budou pomáhat při stěhování - už se blíží linka.
Včera jsem v Ikee koupila příborník z masivu a stůl a židle a doufám, že jsem se přiblížila barvou lince.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:54
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj, tak uz jsi z nejvestiho curbesu doma venku?
Jo a s tim pocasim, nevim, proc vzdy, kdyz mam jet domu, se strhne takovy posviceni... Dneska zase s obavou sleduju od rana vyvoj pocasi a hystericke clanky na idnes.cz a novinky.cz
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:03
- Nahlásit
Mira A
Tak dobře dojeď.
My jedeme lyžovat,tak také doufáme,že nezapadneme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:07
- Nahlásit
Mira A
Jj, už budu jenom uklízet - mýt okna a čekat na toho pána co dělá těch 7 hodin...
Ale začátek už mám - příborník stojí a je na té dlažbě moc hezký. Jak jsem byla v IKEE tak mě napadlo, že jsem si tu kuchyń možná mohla koupit tam - mají tam ten masiv stejný jako příborník a vypadá to moc --švédsky Nejhorší bylo narvat to všechno do Fabie s mřížkou - na zadním sedadle jsem měla tu krabici se stolem a zabírala celé a krabici s příborníkem jsem si brala v jejich skladu a skladník mi rovnou řekl, že to tam nedostanu - odvezla jsem to, ale říkal - když jsem ho donutila ke spolupráci a narvání do auta, že mi přeje, abych při vytahování ven nemusela rozstříhat střechu myslím, že mě určitě přístě rád uvidí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:15
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Také jsem doma, ale už bohužel ne, díky prázdninám, to snad už za dva roky, ale v pozici učitelky.
U nás připadlo přes noc tak do 3cm, takže to jde, celkově tu tedy máme sněhu strašně, silnice neudržované, ale už jsme si zvykli - přece jenom, co bychom chtěli pod Novohradskýma horama, navíc v CHKO, kde se sotva posype štěrkem.
Ale zase to tu vypadá jako v ráji...
Mira A
Jak píše Zuzka, hlavně dobře dojeď domů, taky jsem vždycky nervózní, když přítel odjíždí ráno ve čtyři do Brna do školy a večer domů. A to je to jen tady po republice...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:19
- Nahlásit
Nějaké fotky ze včerejší canisterapie:
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:20
- Nahlásit
Zuzana T
Jo my taky jedeme lyzovat. vyrazime zitra. takze dneska si to dam z Berlina do Plzne a zitra z Plzne do Pitztalu... to je taky pres 500km... kamos co tam leta jezdi, mi tvrdi, ze nikdy nepotreboval retezy. Vsadim se, ze ja, kdyz tam jedu poprve, tak je budu potrebovat.
Vlasta
My jsme puvodne obesli nekolik kuchynskych studii a nakonec jsme si ji koupili prave v Ikee. Takovou tu s temi masivnimi borovicovymi dvirkami. Uz to bude 5let... sami jsme si ji dovezli (kamosovo dodavkou) a smontovali (vlastnima rukama).
Ted ji budeme rozsirovat a naramne se nam hodi to, ze je to skladaci ikeacka kuchyne, protoze jen dokoupime pozadovane skrinky a dvirka (i ta dvirka se daji kdykoliv totalne vymenit a mas razem novou kuchyn ). Sice musim koupit i novou pracovni desku, ale to uz je to nejmensi. A kuchyn bude vetsi.
A co se tyka stehovani veci, uplne presne te nazivo vidim, taky jsme parkat absolvovali podobna vystoupeni...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:28
- Nahlásit
bilksa
To je moc pekny, ty fotky.
Vcera jsem prohlizel stranky ty chs kletecky hraze, charlotka tam ma jedu moc peknou fotku, jsem koukal myslim tuhle
Teda doufam, ze s nepletu...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:29
- Nahlásit
Zuzana T
Ze nevis, kdo k nam prijede na posledni tyden v unoru na prazdniny?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:43
- Nahlásit
Mira A
Nepleteš, taky se mi hrozně líbí. Tohle jsou moje nejoblíbenější fotky Charlottky:
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:43
- Nahlásit
bilksa
Jak vidím ty dětičky na fotkách tak už vidím Greena, jak by tam vtrhnul, všechny děti poskákal a polízal a pak by si lehl a chtěl šimrat koule - neberte to vulgárně, on to fakt dělá a nevím jak jinak to mám napsat.Mira A
Tak nám napiš kdo - budete mít doma ženicha?? nebo co???
|