| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:40
- Nahlásit
Zuzana T
No právě, vypadá to zajímavě, já s tím mám problém ale handluje jiná plemena a ještě k tomu neumím anglicky - tak nevím....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:43
- Nahlásit
Vlasta
více najdeš na stránkách klubu r.ridgebacků
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:46
- Nahlásit
Zuzana T
No tam jsem se dívala, ale nevím kde to mají. Myslíš že by to bylo přínosné?? Ovšem jestli je to za 2 tis. tak přínos nepřínos kašlu na to.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:56
- Nahlásit
Zuzana T
Jo už jsem to našla - dívala jsem se ten první odkaz a ono je to ve druhém - cena 2500 se psem - což bych tedy šla se psem - a tlumočení zajištěno. Tak nevím je to dost drahé...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:29
- Nahlásit
Vlasta
no je,záleží co očekáváš.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:29
- Nahlásit
Zuzana T
No asi zázrak - chtěla bych umět perfektně předvést psa a aby i ten pes nevypadal jako týrané zvířátko. Ovšem před chvílí mi přišel e-mail že máme do 3 týdnů kuchyni - takže musím obrátit pozornost jinam - tak opouštím kurs předvádění a jdu na obkladačky.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:05
- Nahlásit
Vlasta
No asi tak nejak, maloval jsem si nejake nakupy (pro radost) a aktivity (samozrejme pro radost) a do toho se alternator v aute rozhodl umrit (predevcirem), varne desce a mycce (pred 14-ti dny a den jedna po druhe) se zblaznila elektronika....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:37
- Nahlásit
Mira A
Jo to z nám,dva dny před Ježíškem odešlo palivové čerpadlo u Octavie.Takže neplánovaný výdaj a navíc nákupy jsem odtahala v rukách.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:37
- Nahlásit
Zuzana T
tak tedy jo, do kurzu půjdu k Tobě jo??? V Brně před výstavou?? Minule mi to před tím barákem pomohlo, tak mě prosím můžeš zpražit ještě těsně před...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:38
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Od včera mám nějakou smůlu: nejprve jsem po polévce dostala tak hroznou alergickou reakci, že jsem celou noc nespala a trávila ji hlavně na WC a pak jsem letěla ráno do Budějovic psát nejtěžší test v semestr a ten taky pochybuji, že jsem ho napsala, tak znova příští týden...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:03
- Nahlásit
bilksa
To je tím, že je novoluní - už dva dny skoro nespím - mám toho dost, na staré kolena budu sledovat počasí a ještě měsíční fáze a potom asi i aktivitu slunce a jiné ptákoviny.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:05
- Nahlásit
Vlasta
a taky budeš děkovat za každé dobré ráno.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:27
- Nahlásit
Zuzana T
Tak za to jsem děkovala dneska já...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 15:39
- Nahlásit
Tak pěkný výkend.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 18:30
- Nahlásit
Zuzana T Až tak?? Tak já se posnažím fakt....
Před chvílí jsem přijela z bowlingu - no jako vždycky jsem tam pouze chvíli bo se místňáci namažou a potom to není k vydržení pro nás dojíždějící.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 22:20
- Nahlásit
ad Alběř. Neboli my o vlku a vlk.... chci říct, že nám dneska podvečer psala Eva P. že nemáme váhat s přihláškami... tak zítra ji budu volat a podam tu přihlášku na ten poslední týden v srpnu. Co vy na to?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:41
- Nahlásit
Mira A Tak kolegové nic co?? Určo se přihlásí taky na srpen.
My letos děláme zase seminář OB a od výcvikářky na WT máme slíbený jen pro nás prodloužený víkend se zahraničním trenérem WT - tak tam pojedu.
Teď jsem projížděla kluby retrieverů a květen je velmi nabitý: napřed dvoudenní klubovka KCHLS v CB - goldeny posuzují manž. Crosby (ovi) - Zuzko, že už někde byli??? připadá mi to povědomé. Potom jsou Litoměřice a potom dvoudenní KOnopiště od RK - tak to bude náročné...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 14:22
- Nahlásit
Tak vidím, že se dlouho nikdo neozval. Tak já něco předhodím. Konečně začínám zpracovávat fotky, které se mi hromadí od prosince doma. No a to co Vám chci ukázat je ta tréninková vycházka, na které jsme naučili Brůču, za pomoci dalších psů, aportovat tu pernatou. Tak ji najdete zde
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 15:01
- Nahlásit
Mira A[/b]
Hele Míro není to tou kašpárkovskou čepičkou??? Aby jsi jí potom nemusel nosit na zkoušky to by jsi mi pak prosím hlásil kam jedeš jo?????
To je vtip, doufám, že jsi se neurazil a jinak tradičně moc hezké fotky
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 15:32 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Vlasta
My jsme tyhle capky meli vsichni... bylo mezi svatkama, tak jsme to udelali svatecni... Ale pravdou zustava, ze mi to mohlo taky napadnout. Ze z toho byla Brůča tak vykulená, že ani nevěděla co dělá
Jinak včera jsme šli ven a aportovali jsme srnči packu. Po několika aportech jsme ji s Broock ztratili ve sněhu (proste jsem ji hodil tak blbe, ze padla do hlubokeho snehu) a 30minut jsme ji hledali Ale našli...
A dekuji za pochvalu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 07:47
- Nahlásit
No tedy tady to vázne - já jsem včera potupně seděla s manželem v děsné hospodě a domlouvali jsem se se zedníkem kdy to vypukne. Domů jsme přišli kolem 9 večer a manžel jako drze jesatli bych nechtěla začít stěhovat věci s linky - no to tedy nechtěla, protože si musím v práci půjčit přepravky abych to měla kam dát a ještě bylo skoro 9 a já ráno 4,45 vstávám - no není to drzost???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:05
- Nahlásit
Vlasta
To je pacholek.Ty vstáváš normálně tak brzy? Já ode dneška vstávám v 5 hod a nemůžu to rozdýchat.
Jinak k těm Crosbyovým.Pána neznám,ale jeho žena je ostrá,jako žiletka.Byla tady u RK na klubovce asi 5-6 let a lítaly VD a D jen to fičelo.Já si posudek od ní považuji neb byla Cathy ze 17ti fen jedinná výborná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:15
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, ve 4,45 vstávám denně, obleču se a razím venčit, potom se osprchuju obleču do práce , nakrmím psy a jdeme ještě jednou na chvilku a před 6 vyjíždím do Roudnice. Dělám od 7 a kolem 16,30 jsem zase v Lípě.
No Ty mě tedy s Crosbyovými děsíš - tak nevím, mám asi zajistěný nocleh v Bechyni,ale nevím zda se mám hlásit na oba dny a nebo vůbec. Řekneš mi v Brně??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:36
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!
Koukám, co je tu všechno nového, já teď buď ležím v knihách, nebo jsem s holkama na běžkách a trénujeme tahání.
Zuzana T
Tedy, Zizi, když to čtu o Crosby, tak snad ani hlásit nebudu, za D mi to nestojí.
Hodně přemýšlím, jestli už z výstavama neskončíme v dubnu, protože pak už bychom museli do otevřené a tam stejně nemáme šanci, tak toho možná necháme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No nemám co říct,Mrs.C. je hodně přísná a taková odměřená,ale svému řemeslu rozumí dokonale a vidí,co kde neladí.Zase si klidně psa upraví v postoji sama,aby si neškodil při posuzování.
MR.C. - to nemám tušení.Každopádně to bude přísnější posuzování,než jaké vidíme u našich r.
Viděla jsem její posuzování v Holandsku na klubovce - měla jednu polovinu otevřené - psy - vybírala své 4 kandidáty,vedle v kruhu byla drzhá půlka,kde Tiranti vybral své kandidáty.Nakonec byl 1. otec mých Áček a druhý mých Béček .A tam jsem její posuzovaní sledovala pozorněji a také byla ostrá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:00
- Nahlásit
Zuzana T
Jsem to špatně napsala - chtěla jsem jestli mi v Brně řekneš po shlédnutí Greena jestli se tam mám vůbec hlásit - víš????
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:05
- Nahlásit
Vlasta
No tak v květnu máš na výběr asi 5 výstav,tak uvidíš.Já letos budu jen divák,max vyvětrám Cathy a na Konopiště přesvědčím Céčka,zkusím i Stropňu.Caspi a Cody se hlásí už i do Budějek.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:21
- Nahlásit
bilksa
My jdeme do otevřené v květnu a doufám, že hned v létě uděláme zkoušku a půjdeme do pracovní.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:22
- Nahlásit
Zuzana T
Už máš tu fotku na stránkách??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:24
- Nahlásit
Zuzana T
No já vím že toho je květnu hodně, ale dvě jsou dvoudenní a potom LTM s paní Čečrdlovou tak té se líbit nebude, ta krmí buchtama a má ráda mohutňáky - to my nejsme.
|