Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 07:50
- Nahlásit

Vlasta
Zlatý se jmenuje Átreus,domácky Mike a bydlí v CHS Chlupaté štěstí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 08:19
- Nahlásit

Zuzana T
NO tak to se mi docela povedl odhad - ten vyhrál na Konopišti přece.... já jsem to hledala na veveřáckých stránkách a napřed tam nebyly jména a pak tam nebyly ty ztužky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:28
- Nahlásit

Tak kdo je dneska v práci jako já???? A to jsem až do 15,30.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:26
- Nahlásit

My taky makáme jak cvoci - včera skoro do 17 h, ještě že ty svátky nehrotím z hlediska počtu druhů cukroví, úklidu atd. - sjeli se nám domů všichni tři kluci, což je vzácnost a to je to hlavní Všem hezké vánoce a šťastný nový rok!

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 12:36
- Nahlásit

Taky jsem v práci a zítra, pozítří taky. Nemocnice prostě jedou non stop, takže žádné svátky klidu a míru Ale nejradši bych byla doma koukala na pohádky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 13:11
- Nahlásit

Tak zdravím všechny pracující ( no dobře i nepracující) a přeju krásné Vánoce.
Ketrin
letos jsem na tom podobně - mám jeden druh ze 7 dávek a ještě to nemám namazané. Ale taky jsem si řekla, že co nebude tak nebude - přece se nezblázním.Magdalena N
non stop je blbé, ale my to máme tak že sice ne non stop,ale dokud se to neudělá tak se domů nejde, takže někdy je to taky na pytel.

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 14:38
- Nahlásit

Veselé Vánoce všem !!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 14:47
- Nahlásit

Magdalena N krásné PF jak se jmenují??

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 14:51
- Nahlásit

děkuji to jsou naše slečny: Sami a Mia

Walda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 14:53
- Nahlásit

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 14:55
- Nahlásit

Magdalena NWalda No vy jste ale šikovní, my jsme letos PF jaksi nestihli - tak alespoň budeme chválit jiným

Mira A
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 15:23 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Taky přejeme všem vše nej

Míra s rodinkou

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 20:37
- Nahlásit

Mira A Tak Brůča je fakt hustá

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 21:31
- Nahlásit

Parádní PFka!!

Tak jak trávíte svátky?? Taky jste tak otrávení z toho počasí jako já?? Holky jsou furt špinavý a já mám pocit, že nedělám nic jiného, než lítám s hadrem, abych vytírala.
Zítra vyrážíme opět na hon, tak se těším a Charlotte bude mít taky radost.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 11:43
- Nahlásit

No zimní počásko to zrovna není, to ne Aspoň že to sluníčko svítí. My jsme vyrazili na kola http://www.youtube.com/watch?v=0PIGuFkzuy4

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:02
- Nahlásit

Ančí a ŽufrikTo je moc hezký - jak jsi to natočila, to máš na hlavě držák na kameru???

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 18:43
- Nahlásit

Vlasta
Kameru nemám, jen takovou pomocnou na foťáku. Tohle jsem měla zkušebně přivázaný na hrudníku, příště to chci uchytit na řidítka.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:08
- Nahlásit

Ahoj lidičky,konečně mám po 14ti dnech zprovozněn počítač.Nevím jestli stihnu zítra udělat PF a všem ho poslat.Kdyby ne,tak přeji všem v r. 2010 jen samé radosti,štěstíčko a hodně zdraví pro vás i pejsky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:23
- Nahlásit

Zuzana T Ahoj Zuzko, já sice mám počítač v provozu - tedy spíše potomci - ale stejně nějak nemám nápad na PF, takže ho nedělám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:01
- Nahlásit

Taky jdete zítra do práce???? Já jo - a tááák se mi nechce....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:05
- Nahlásit

Vlasta
Já také a z práce rovnou na hory...
Tak jsem se těšila,že udělám PF a popřeji všem alespoň do Nového roku.Bohužel mám zablokované odesílání pošty a nemám naistalovaný Zoner
Ach jo.Tedy jsem šťastná,že mám zachráběná všechna data a můžu na internet.
Přeji ještě jednou pěkně prožitého Silvestra!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:07
- Nahlásit

Zuzana T No Tobě taky a krásné hory - máš udělaný pečený čaj do zásoby??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 22:02
- Nahlásit

Vlasta
Jasněěě,celou litrovku!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 07:22
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to budeš za gurmánskou gastro hvězdu - ale musím říct, že díky receptu na čaj jsem si začala dopisovat se svými příbuznými z Olomouce - teta má 4 děti a ty už mají rodiny - dlouho jsme se neviděli a fakt díky tomu receptu jsme si začali psát a všichni se chystají na návštěvu olomoucké výstavy kde se tedy setkáme - tak to bude nářez.. takže se dá říci, že pečený čaj i sbližuje

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:16
- Nahlásit

Vlasta
No to určitě,přinejmenším holky ho ocení a chlapi si do něj dají rum!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:40
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko, jakou výbavu do haly v Olomouci?? Zimní a nebo bude teplo??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:52
- Nahlásit

Vlasta
No teplo tam moc nebylo,co si pamatuji ,spíš vydýchaný vzduch a hrozná tlačenice.
Tak jsem na to zvědavá,budu vystavovat 4 feny,to abych si brala škrabošku.Lexy asi nebude ještě v optimální kondici,sice pěkně obrůstá,ale ocásek je pořád vypelichanej.Za to Cathy hubne a vypadá docela dobře.Ta má zase jen jednu soupeřku ve třídě,ale pěknou ...Další dvě holky jsou v perfektní kondici,tak uvidíme,co nám pí.rozhodčí předvede.V Olomouci se skoro nedá běhat v kruzích,bývají hrozně malé.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:13
- Nahlásit

Zuzana T
To je na tom Lexy s ocáskem jako Greeny -on ho má jako hodně používaný smetáček... Tlačenice jako v Bratislavě?? No nazdar a to s tím běháním je taky naprd, zase jsem po delší době včera zkoušela výstavní postoj tak s ním ještě stále nikoho neoslníme, dokud ho nezačnu rovnat tak dobrý, ale jak na něho šahám je to v pytli( asi by mi ho i Kubišová sebrala jak hrozně se při tom tváří) - možná jsme mohli pohybem a to zase nepůjde - že my tam vůbec lezeme....

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:04
- Nahlásit

Vlasta
Tak u nás je to naprosto stejné - pohyb má Charlotte perfektní, ale musíme mít prostor, aby se mi dala do pěkného klusu. Vůbec se mi tam nechce, ale vezu kamarádku, tak budu muset vyrazit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:32
- Nahlásit

Včera jsem se dívala na zápis z jednání ČMKU a v Praze bude v roce 2012 Evropská výstava psů - pod ČKS - tak to mám peška...

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání