Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 11:41
- Nahlásit

Vlasta
Super dík za nápad.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 19:17
- Nahlásit

Tak já mám čaj uvařený,už degustujeme, dala jsem více hřebíčku než psali a je moc dobrý, stejný jako v té restauraci. Ovoce by mělo být v konzistenci jako když by bylo z kompotu a napoprvé jsem udělala moc velké kusy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 19:58
- Nahlásit

Vlasta
TAky to vyzkouším, čaje máme všichni rádi.

Zuzana T
Taky bych se pak nejraději jela podívat na Lexinky miminka, ale to nemůžu - hned bych si chtěla jedno odvézt.

Jo a v sobotu jde Charlottka opět na naháňku, tak bude zase ve svém živlu - dělá mi holka ohromnou radost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 20:05
- Nahlásit

bilksa My jdem zítra cvičit a pak máme besídku v restauraci, moc se mi nechce když je taková kosa no ale jdu...

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 22:34
- Nahlásit

Vlasta
My máme besídku v neděli na cvičáku a venku, takže to bude hrůza. Jako pořadatel a výcvikář samozřejmě musím, myslím, že tam zmrznem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 21:38
- Nahlásit

Tak co dneska nic?? My jsme po cvičení celý promrzlí zakotvili na besídku v pizzerii i se psama a bezva jsme si pokecali o psech. Osazenstvo okolních stolů asi trochu nechápalo,servírka byla z tolika psů trochu nervozní, ale nám to bylo šumák a skvěle jsme se bavili... Greeny se choval jako hospodský mazák, ležel mi pod židlí a byl hodný i když ho mírně vyváděla z klidu kolegyně retrívřice v nejlepším stádiu hárání, ale mimo občasné kňučení to ustál.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 14:09
- Nahlásit

Tak to je tedy pašák!! My měli besídku - jela jsem tam už na osmou, abysme to připravili a nečekali jsme valnou účast, ale nakonec přišlo 22 psů. Na to, že jsme tu měli -19° je to krásný!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 14:17
- Nahlásit

bilksa U nás je taky zima a ještě začíná foukat. Dopoledne jsme byli řádit na louce a teď odpo jdu na hádácí schůzi na cvičák - to zase bude kulturní vystoupení.
Čím mažete psům tlapky teď v mrazech?
Já mým voskem na vlasy, asi to není to nejlepší, ale docela to učinkuje, ale myslím, že je něco lepšího - letos jsme ještě nemazala, ale ráno to na louce Greena asi bolelo ty nabalené kuličky mezi prstama - hned jsem mu vystříhala chlupy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 14:56
- Nahlásit

Já je mažu vazelínou. Charlottka je v pohodě, ale Britu to dneska taky bolelo. My měli schůzi ve středu, ale už je to naštěstí bez hádání - jsme tam skvělá parta, takže je to vždycky naopak příjemné posezení.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 20:46
- Nahlásit

Teď jsem koukala na obsazení kruhů v Olomouci a u goldenů je Smržová...??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 20:59
- Nahlásit

bilksaJdu se podívat.. kdo je Smržová?? Byla tam Ruska

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:09
- Nahlásit

No jo fakt a jsem naštvaná - v mezitřídě je 9 psů, v mladých 6 a v otevřené taky jenom 6.
To je nová rozhodčí???? Ještě jsem ji nikde nečetla v propozicích.
Zuzko co ty na to???

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:17 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Já si myslím, že rozhodčí změnili, i u flatů mají jinýho. Smržovou jsem měla jednou, když jsme byli ve štěňátkách. Taky jsem na... hlásila jsem jen kvůli estonce, protože je to dale. Už mě ty český výstavy fakt štvou!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:18
- Nahlásit

Čau vespolek.
O Smržové jsem se dozvěděla od kamarádky,neboť doma stále nemám PC.Jsem naštvaná,jako asi každý.Mizerové stále dělajíá to samé,nalákají lidi na zahr.rozhodčí a pak tam prsknout ten náš výkvět....Vůbec mě nebude mrzet,když začne Lexy hárat - je nás tam 11 a zrzavka bude do počtu.Kdybych neslíbila ,že předvedu jiné psy,tak nejedu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:35
- Nahlásit

Zuzana T
Cau Zuzko, ten mail na Kordu, co je uvedeny na KCHLS, tedy, fkorda@retriever.cz je spravny? Ja ze jsem nedostal jeste ani odpoved na ten mail z minulyho tydne, tak ja jen , jestli pisu na spracvnou adresu...

bilksa Diky za PFku - moc pekna....

Jo a vysvetle te mi nekdo to mazani tlap. My to nedelame, ja to neznam, tak jen jestli neco nezanedbavame...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:36
- Nahlásit

Zuzana T
víš že jsem přemýšlela o tom, že taky budu doma - ještě uvidím jaké bude počasí a podle toho se rozhodnu...
Vy nemáte prázdniny že jsi v práci???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:54
- Nahlásit

Mira A
To se asi dělá podle stavu tlapiček - Kejsa je má vyloženě popraskané od soli, takže mažu a oběma jsem vystříhala chlupy mezi prstama kvůli kuličkám ledu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:23
- Nahlásit

Vlasta
Jsem v práci,děcka mají ředitelské volno a my uklízíme - sanitární dny se dají dělat jen,když nevaříme.Holky obrací kuchyň naruby.Jinak tvoje kuchyňka je pekná...
Mira A
On spíše neodpoví,jen by to mohl uspíšit.Ale do Vánoc bych nic nečekala.

Mira A
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:25
- Nahlásit

Vlasta
Jo tááák, no to víš u nás na vesnici se solí jen hlavní průtah...
Ale na ten led mezi tlapkama si budu davat bacha... Pamatuju kdyz nasi meli kokra, jak mival snehove koule na chlupech na brise, vzdy kdyz jsme prisli z vychazky...

Mira A
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:31
- Nahlásit

Zuzana T
Oukej, ja necekam, ze to zvladne do vanoc. Ja jen, ze posles veskery orig papiry od psa kamsi, a nedostanes ani mailem zpravu o tom, ze se k nemu ty papiry dostaly. Stacilo by treba : "Potvrzuji prijeti vasi zadosti. Korda."

Jo a nas zdenik, ktery ted u nas delal, si tak oblibil Brůču, že si taky pořídil zlaťáka. Psa. Je tedy bez PP, (pry po rodicich s PP) a má 6-měsíců. Prý od nějakého souseda... Tak mu povídam, vítej v klubu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 11:28
- Nahlásit

Mira A
Zdeník nebo zedník,ale asi zedník.No jo goldíček je nakažlivé plemeno.

Mira A
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 11:53
- Nahlásit

Zuzana T
Jojo zednik... mas pravdu.. My jsme se taky takhle nakazili u znamych. Vzdycky kdyz jsme k nim prisli na grilovani, tak jsme jim dachmali jejich goldenku... a pak jsme si pořídili Brůču..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 12:20
- Nahlásit

Mira A
To u nás solí chodníky a silnice - sice se snažím vyhýbat a jít třeba po trávě, ale nejde to úplně, potom doma umyju, ale staršímu se to stejně rozedírá.
To je dobrý, našemu zedníkovi se taky naši psi líbili a hned by je bral k sobě na chalupu, ale vlastního nechce a moje mu tedy nepůjčím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 12:32 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Mrkni na stránky Liblických rákosin - jsou tam fotky štěníků,co jsme v sobotu fotili.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 12:45
- Nahlásit

Zuzana T
No jo, plyšáčci, Cedrik se mi podle fotek líbí nejvíc. A co Ty máš nějaké zprávy o vrhu C???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 12:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Cedrik je nejlepší,ale šechna jsou moc slibná.
Céčka se neozývají,počítám,že jsou všichni ve víru vánočního šílenství.Nejvíce zpráv mám od Caspiana a Codyho.Naše mediální hvězda mlčí a od Cayry mám slíbené fotky,ale mají potíže s posíláním fotek.No já stejně nemám PC v pořádku,takže nemusím truchlit.Zřejmě letos nebude ani PFko.
Jinak Bilksadíky za něj.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 13:31
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko který je ten zlatý pes co se mi líbil v prvním vrhu sestry Tvé rodné chovky. Chtěla bych se podívat jak vypadá teď, jenomže tenkrát neměl zlatý pes jméno a tak nevím kdo z nich to byl.. byl největší, to si pamatuju.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 13:44
- Nahlásit

Vlasta
Jaké sestry?Nemám zdání ,kterého máš na mysli.Víš alespoň jméno matky?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 14:50
- Nahlásit

Zuzana T
no zlaty z Avrhu Květy života - veveřáci jinak přece..

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 20:37
- Nahlásit

U nás se nesolí vůbec, ale Brita si teď rozřízla tlapku na cvičáku. Takže normálně nemažeme vůbec, ale Brituška to má teď nějaký horší.

Jinak nemáte za PFka zač. Jen Vlastě jsem ho neposlala - nenašla jsem mail, tak ho sem přidávám:

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání