| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:17
- Nahlásit
Vlasta
Nesuď ho tak ostře,dělá chyby protože nemá zkušenosti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:23
- Nahlásit
Zuzana T
To mu neberu, ale on odsuzuje všechny kdo mu dobře radí a myslí si, že se vytahují a že on sám tomu rozumí nejlíp - tipuju: učitel. I když: třeba jsem blbá taky - nevím co je linuxová diskuze - linux je program, ale diskuze - to je asi pouze pro chytré, takže VŠ učitel.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:34
- Nahlásit
tipuju: učitel.VŠ učitel.
tipuju: VŠ učitel IT frustrovaný z toho že studenti ho znalostmi dalece převyšujou
Sice mám pro "italy" jisté pochopení - mám ještě v živé paměti jak jsem se s tím natrápila s Corou, ona byla schopná přijít zvenku a po 15 min zas čůrala... teď to bylo v zimě, věčný lítání ven... ale to se holt nedá nic dělat!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:40
- Nahlásit
Ketrin
Jj, asi každý si to užil a je fakt, že teď je na to blbý období ALE když chci poradit tak rovnou neříkám, že ten co radí tomu nerozumí ( ta narážka na skoro vystudované veterináře) nevím co má veterinář společného s tím problémem. U nás je jeden vet který nesnáší psy( ale orinaci jich má plnou) - sám žádné nemá, ale na to si asi musí každý přijít sám, že ten titul zase sám o sobě žádné znalosti tohoto druhu neznamená.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 16:49
- Nahlásit
No je fakt, že vážně vypadá na vysokoškolskýho učitele - teď s nimi mám své zkušenosti....
Já jsem tedy se Charlottkou neměla nejmenší problémy - týden jsem s ní fakt poctivě chodila a loužičky jsme měli doma asi tři.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:53
- Nahlásit
Já se to se Žufrikem snažila řešit, po týdnu vzdala a taky se to naučil! Busty čůral kudy chodil, nijak jsme to neřešili, neuměl to prostě zadržet, ten čůral i jen z radosti a časem na to přišel sám, že doma se to nedělá, umí si i říct
Se musím pochlubit, co jsem narychlo vytvořilo za dárek k vánocům... http://zufrik.rajce.idnes.cz/Kalendar_ZufrikTeam_2 009/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:33
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Se musím pochlubit, co jsem narychlo vytvořilo za dárek k vánocům... http://zufrik.rajce.idnes.cz/Kalendar_ZufrikTeam_2 009/
pardon že se vám se motám.. ten je krásnej!!
Dá se někde stáhnout šablona? a nebo si ho tvořila celej sama?
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 23:11 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit
Fajka
Původně jsem si s tím chtěla pohrát sama, ale nějak nezbyl čas, tak jsem si hrála jen na http://www.sfotky.cz/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 23:25
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
juknu na to moc díííky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 00:08
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, taky jsem ho letos dělala, tady -www.fotostar.cz , stáhneš si tam toho offline klienta a doma v pc si vytvoříš každej měsíc, fotku , pozadí, styl, jsou tam uvedený i ceny. když to uděláš, hodíš do koše a vyběhnou ti prodejny, kde si to můžeš osobně vyzvednout nebo ti to pošlou poštou. Měla jsem to hotový během 2 dní Mají tam i hrnky, puzzle a tak ....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 08:02
- Nahlásit
Ančí a ŽufrikTen je fakt krásnej.
|
italo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 15:27
- Nahlásit
Provokace to neni a snad ani ta demence.
Proc si kazdy pod pojmem pohlavek predstavi ranu pesti nebo cokoliv jineho nevim. Problem je take to, ze to psala pritelkyne a ja jsem ji diktoval, ze je mirne potrestan a ona napsala pohlavek. Jak si to kdo predstavi netusim. Trestem jsem myslel slabe zatahani za kuzi na krku.
Zopakuji jeste to, ze se tahle situace opakovala asi jen dvakrat. Zajimave je, ze od te doby pokud se stane nehoda, tak jen na spravne misto. Cely figl spocival pouze ve vycisteni nespravneho mista octovou vodou.
Nevim, ale sam jsem dostaval vychovne pohlavky, kdyz jsem byl maly a dneska za sebe muzu rict, ze mi to jen pomohlo. Tim samozrejme neobhajuji neprimerene tresty. To, ze se nekdo vyradi na nebohym pejskovi samozrejme odsuzuji a beru jako slabost samotneho cloveka.
Jestli mi ma nekdo za zle zatahani za kuzi na krku at nadava vsem fenkam a psum, kteri si take takhle ujasnuji urcite veci mezi sebou. Nejsem odbornik a mozna se to dalo vyresit i jinou schudnejsi cestou.
Co se tyce prirovnani k linuxove diskuzi, bylo to jen proto, ze tam kazdy odpovida jak je kazdy blby, ze to a tamhleto neumi a misto aby poradil, tak jen toho, kdo potrebuje pomoc, zdrzi. Podobne to bylo i tady. Kazdy videl "dostal" = "majitel je dement" a tak mu to dam co nejvice sezrat, nez abych se mu snazil pomoci. Pokud nevim, neodpovidam. Pokud nechci poradit neradim. Pokud chci tak se snazim, aby druhy dostal takovou odpoved jakou potrebuje.
P.S. Dekuji Zuzane, delam chyby jako kazdy a verte, ze ucitel nejsem. Pejska jsem si nekupoval na to, abych ho mlatil a vycital mu kdejakou malickost. Nekupoval jsem si ho ale ani proto, abych mu dovolil i to, co by delat nemel. Kupoval jsem si ho proto, aby mi byl psim kamaradem, ktery na me bude mit cas vzdy, kdyz to budu potrebovat a stejne to bude i naopak.
Nechci tuto zalezitost vice resit. Pejsek se opravdu nema vubec spatne a to ani psychicky ani fyzicky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:10
- Nahlásit
Zuzko, koukala jsem jaké úžasné úspěchy měli zástupci mateřské chovky ve Welsu - a ta fenka v USA je taky dobrá - její panička vypadá jako filmová hvězda.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 07:21
- Nahlásit
Vlasta
JJ posledních 14 dní se jim dařilo.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 09:11
- Nahlásit
[b]Zuzana T[/b] Ah
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 09:12
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, už máš ty papíry od Kordy? My furt nic...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 09:28
- Nahlásit
Mira A
Čau,ve čtvrtek došlo uchovnění,ale psala jsem mu e-mail ohledně krycích listů,tak to asi uspíšil.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:11
- Nahlásit
Zuzana T
Hele my jsme měli 11.12. výročí založení tématu - 1 rok - jsme to zapomněli oslavit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No vidíš to to letí,jdu si natočit z termosu čaj na přípitek .
Chodíš cvičit?Já už to druhý týden flákám - máme zoraná pole a všude jsou tuny bahna.Navíc je brzy tma,takže na psy nevidím - o víkendu zase gruntuji a dělám podobné bláznivé činnosti,tak venčení vyloženě odbývám.Střelbu jsem odložila také,stačí ty dělobuchy,co hází puberťáci .
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:12
- Nahlásit
Zuzana T No vidíš, dělbuchy, blíží se kone roku, to bude zase tóčo. A psi budou šílet.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:31
- Nahlásit
My teď docela trénovali, hlavně byla Charlottka furt na naháňce nebo na honě, takže super. Střelba v pohodě a pracuje taky skvěle, tak z ní má radost.
Venku mi visí bažant a já místo abych dneska cvičila, tak se snažím učit, protože zítra píšu zápočtový test, ale vůbec mi to nejde - buďto se někde zaseknu já, nebo na mě volá mamka, ať jí jdu pomoct s uklízením,nebo s pečením, ach jo... To to zítra dopadne...
Dělobuchy vadí Britě, ta zase bude na Silvestra šílet, ještě že jsem doma.
Z včerejšího tréninku:
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:38
- Nahlásit
bilksa
No to jste šikulky....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:41
- Nahlásit
No moc ne, zrovna v sobotu byl taťka na naháňce v našem sdružení, tak se mu smáli, že má psa lovecky upotřebitelnýho jen na zahradě a přes silnici....
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 17:12
- Nahlásit
bilksa
No to ho asi moc nepotěšilo, co?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 17:29
- Nahlásit
No on to bere statečně - naštěstí může chodit se Charlottkou na hony do jiného sdružení a navíc ví, co máme doma za šílence...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 17:36
- Nahlásit
TAk to je dobře, chlapi tohle berou někdy blbě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 18:19
- Nahlásit
Zuzana T Já jsem před chvílí přijela z práce, zítra mám jednání od 16 hod. v Praze, takže přijedu ještě později - tak to hovoří za vše. Jenom v neděli jsme naházeli pár dumíků a teď v sobotu mám cvičení v Bolce+ po ukončení besídku. Výcvikářka včera vyhrála ten mezinárodní trial v Třeboni, má CACT i CACIT. V sobotu jsem pekla ze 7 dávek linecké a možná ještě dodělám něco nepečeného a mám toho fakt dost, uklid je dost laxní - budeme v lednu dělat tu kuchyň tak to nehrotím - stejně bude bordel všude. Jinak polsko jsem definitivně opustila teď mám 2 firmy u nás, ale obě mám vybrané na internetu a potřebuju to jít obhlédnout v reálu a objednat - bohužel všude mají do 17 hod. - nestíhám - ale nějak to musím zmáknout, bo dodací termíny jsou 3-4 týdny. Včera jsem přes internet našla starodávný věstvěný sporák a desku v mědi, moc se to bude hodit ke kuchyni, která bude rustikální - objednala jsem to a dnes volali, že mají vyprodáno a další dodávka bude 15. ledna - tak jsem potrdila, že počkám. Ke dlažbě mi chybí malé kostičky, slíbili že objednají a zatím nic a kachličky k lince nemám ani vybrané. Tak asi tak.....hrůza
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 18:24
- Nahlásit
bilksa To je krásná fotka i na PF - tak mě napadlo, že Greena taky vyfotíme s tím jedním bážou co máme - akorát začalo sněžit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:39
- Nahlásit
Vlasta
Tak to ti nezávidím, já jsem tak ráda, že máme pokoj hotový. Když jsme tu měly kráter metr hluboký až k základům, tak jsem to viděla černě, naštěstí jsme to stihli.
Jinak fotka bude na PF, akorát nemám nějaký program, kde bych to upravila.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 12:33
- Nahlásit
Dobré poledne, tak tady to nějak usíná - všichni makáte????
|