| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:23
- Nahlásit
Lucie od Arta
No zkoušky máte ,ne - a navícpesan ti pracuje.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:55
- Nahlásit
Zuzana T
nemáme PZ - máme jen vlohy a barvářky...pes pracuje, ale bez papíru. Na lesky a podzimky chceme příští rok...takže mám smolíka, spíš ale že se o víkend,jindy čas nemám, nevejdem do 15ti psů...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Lucie od Arta
A jses objednaná na určité datum?Já myslím,že u kokra vlohovky a BZ postačí - on si Vás minule všímal a chválil,že Vaší skupině kokři pracovali dobře.
Pošlu ti Kučerovu vizitku na mobil,jestli chceš.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:35
- Nahlásit
Zuzana T
kamarádka -ta s tím páleˇákem - mu volala, potvrdil jí to. Chtěli jsme v neděli, ale prý má dost psů, tak to ještě zvážíme a kdyžtak vyrazíme jinam . teoreticky ZV a BZ nestačí, ani v jednom není aport, prakticky - mi pes líp nosí teplou než rozmraženou .Díky!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:54
- Nahlásit
Co bych já dala alespon za nějaký zkoušky... U nás ve sdružení by jim bylo úplně jedno, jaké máme, hlavně, že něco... Klidně i norování...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:17
- Nahlásit
Tady to dneska je zase mrtvé nebo co??? Co kupujete psům k Vánocům??? Návrh mého syna na dárek pro Greena: mami koupíme mu sadu ponožek..... a bylo to míněno vážně - to proto, že Greeny jak najde ponožku ( ta je vždycky kluků, bo my si ponožky dáváme do koše na prádlo) vždy jí min.půlku sežere.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:23
- Nahlásit
Vlasta
U nás vedou tradičně plyšáci.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:50
- Nahlásit
Vlasta
Tak to nema chybu....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:51
- Nahlásit
Zuzana T
Jak se holky podělí???? U nás když jsou 2 stejné hračky a každému dám jednu tak Greeny tu svoji okamžitě pustí a seberu tu Kejsovu a pořád dokola - taky Ti to dělají???
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:16
- Nahlásit
Vlasta
- taky Ti to dělají???
Jo a nejen to. Když si hrajem na hledání něčeho, tak Sára nechá Indyho, aby to našel, pak mu to sebere z huby a přinese to a chce odměnu. Ženská, no.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:15
- Nahlásit
Walda
Ženská, no
Ne,ne - já mám dva kluky a ten mladý to dělá stejně. Když je vezmu k vodě a hodím aport tak staroch jde srdnatě do vody,Greeny počká na břehu a přes Kejsovo vrčení odebere aport z jeho huby a přinese mě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:23
- Nahlásit
Mira A
No u ponožek to nekončí, žere složenky ze stolu a taky peníze - pro ty si vyskočí až na mikrovlnku...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:29
- Nahlásit
Vlasta
Aha, ale u nás je to: Ženská, no.
Jedině ve vodě to takhle neprobíhá, Sára jezdí jak motorovej člun a je u aportu dřív než Indy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 16:17
- Nahlásit
U nás to probíhá podobně - Charlottka vyčkává na břehu, a když doplave na břeh Brita, tak kolem ní alespoň skáče, vrčí a štěká, protože vzít se jí to neodváží - stará dáma jí to nedá.
Jinak já jsem chtěla objednat nějakou plyšovou hračku a keramické misky, ale jsem totálně bez peněz, takže jim bude muset stačit, co do nich narve taťka za žrádlo.
Teď jsem ho objednávala a bylo to zase přes 4 tisíce...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:05 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
bilksa
Walda
My máme v " psím pokoji" hračkárnu,což jsou dvě přepravky na balonky,plyšáky,uzlíky atd.K Vánocům dostane každá plyšáka.Lexy se také nepokojí s tím svým a bude se o Cathynin přetahovat.Cathy,coby rozumná důchodkyně většinou ustoupí a nechá jí ho.Jinak aporty,pokud to dovolím,aby šly obě má samozřejmě dříve Lexy - Cathy,jakmile zmerčí,že bude u aportu Lexy dřív,hází na něj bobek.
Jinak ponožky obě hrozně rády nosí,ale nežerou.
[b]bilksa[b]
Já kupuji plyšáky zásadně a jenom v sekáčích.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:21
- Nahlásit
Vždycky když čtu něco podobného, nechápu... a nechápu co to máme doma ... My můžeme nechat ponožky, boty kde chcem, pokud to od nás nedostanou, nevšímaj si toho. Na gauči leží plyšáci bez povšimnutí I rohlík můžue zůstat na stole... nedovolí si ho vzít ani jeden
Za to od nás dostali polštář z ovčího rouna a ten by nedali za nic na světě. Je už trochu jetej, ale asi nejmilejší hračka současnosti
No a k vánocům dostanou asi pytel oušek
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:28
- Nahlásit
Zuzana T Kde je plyšákovej sekáč??? Sekáče mám moc ráda,ale plyšáky jsem tam neviděla.
Ančí a Žufrik náš staroušek je takový jaký píšeš, ale mlaďas je hodně akční ve všem. Ale zase je sranda a je fakt, že má i výcviku kladnější vztah než starší, je vždycky pro něco nového.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 19:10
- Nahlásit
Vlasta
V Praze se najdou sekáče splyšákama,ale nejradeji se vypravím do Zlatníků - to je obec za Prahou.Nakoupím levně haldu plyšounů ,najdou se tam i úplně noví.Při té příležitosti kupuji kámošce hromadu povlečení nebo dek - má to pod psiska.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 19:54
- Nahlásit
Zuzana T Kolega jezdí do sekáče někam do Vršovic - v té ulici jak je Tesco a taky nakupuje povlečení a tak, ale bohužel nedovede popsat kde přesně to je - ta ulice je dost dlouhá na obě strany od Tesca. Kdysi jsem byla v Průhonicích Čestlicích - jak je Hypernova, Makro a tak, tam je velký sekáč s modrým slonem na střeše, ale nijak mě nezaujal..... Když jsem pracovala na Žižkově tak tam byl super, denně jsem domů vozila trička a mikyny pro synátory, některé i značkové.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 21:18
- Nahlásit
My jsme měli skvělý sekáč v Třeboni - všechny domácí trička a věci k psům mám odtud, ale zrušili ho. Ale teď tam prý otevřeli nový, taky dobrý, ale já jsem se tam ještě nedostala.
Jinak co se týče žraní ponožek a cokoli podobného, tak to naše holky taky nechává naprosto klidnými. Ničeho si nevšimnou. A jako nejoblíbenější hračku na zahradě má Charlottka takové ty květináčky, jak v nich předpěstovávají kytky, z kterých se to doma přesadí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:59
- Nahlásit
Tak nikde nikdo??? Přece je pátek ne??? Hurááááá...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:11
- Nahlásit
Vlasta
Jo hurááá,ale až teď po výdeji.Dneska to byl děs běs.Kachna se zelím a br.knedlíky,lososové nugety,mikulášský balíček...
Děcka tu pofňukávala,protože se bála čertů n o blázinec.Jsem ráda,že je konec.Jetě mám k tomu zavázanou ruku,bolí mě kloub ukazováčku,vypadá to na malý zánět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:30
- Nahlásit
Zuzana T
Hmmmm, to jídlo bych si taky nechala líbit....
Já jsem zítra plánovala dotáhnout tu kuchyň a jet zaplatit zálohu, ale dodavatel se jeví značně svéhlavě až nespolehlivě, takže asi budu hledat jinde. Někdy mám fakt pocit, že když náhodou začnu budovat tak se vždy objeví nějaké komplikace.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:35
- Nahlásit
Vlasta
Co mi to jen připomíná.....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:38
- Nahlásit
Mira A
No to FAKT......... vím......
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:45
- Nahlásit
Vlasta
přeji pevné nervy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:07
- Nahlásit
Vlasta
Budování je fakt o nervy... Mysleli jsem si, že si bereme dobré řemeslníky, pak se ukázolo, že beton na podlaze má na jedné straně o 2cm více, pak zas pokladač nadával... A tak je to se vším.
Zuzana T
Ty jo, jak to, že u nás se v jídelně dělala UHO??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:07
- Nahlásit
Zuzana T
Dík, jsem docela otrávená. Na doporučení dvou spokojených lidí jsem si jela kuchyň objednat do Polska ( u nás to stejně všichni místní prodejci mají odtamtud), přijeli k nám zaměřili a po urgencích poslali projekt - fotomontáž z počítače) - bez bližších specifikací jenom s cenou, která se mi zdá dost vysoká ( na celkem asi 5m kuchyně) a na moje dotazy teď neodpovídají. Tak nevím co si mám myslet, asi na ně kašlu, bo bych skládala 20% zálohy z celkové částky a pak budu zase na nervy jetsli svůj kousek zopakují a nebo to dopadne...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:08
- Nahlásit
Jo, jinak zítra Charlottka vyráží s tátou na hon na drobnou, tak doufám, že něco bude padat, aby se tam zase nevynervovala...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:10
- Nahlásit
bilksa
Mám kamarádku v ŠJ v Chropyni a tam se taky vaří moc dobře - taky mi to není jasné. Když moje děti chodili do školy a na jídelnu si stěžovali jak rodiče tak učitelé nedělo se nic celých 9 let. A prý je to stejné pořád i dnes.
|