Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 20:56
- Nahlásit

Vlasta
Sníh tam byl,ale jen tak 3-4 cm,pouze na vysněřených sjezdovkách byl technický.Ale tam zase bylo tak narváno,že nám to vzalo chuť.29. začalo pršet až do 30. a tak všechno slezlo,bylo chvílemi až 14 stupnů teplo,takže se utvořilo parádní blátíčko.Sněžit začalo dneska ráno a to už jsme jeli domů.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 21:12
- Nahlásit

Zuzana T U nás bylo zase narváno na venčící louce - fakt, jakoby si někteří pejskaři dali závazek, že budou chodit dál než po vchodové dveře, tak tam byl provoz jako dlouho ne. No ono je to zase přejde hned jak bude větší zima a nebo bláto - to tam není nikdo.
Jak nesla Lexy petardy?? A nebo tam nebyly? Mě Kejsa připadá, že je to rok od roku horší, naštěstí letos to bylo fakt jenom na Silvestra, roky předtím se bouchalo už od Mikuláše až do Silvestra.
Greeny dneska navštívil tác s chlebíčkama a má průjem, a to si vytřídil okurky a kapii jakože to nebude a sežral jenom veku se salámem a s vajíčkem Kejsa ležel pod stolkem a díval se jak debužíruje ale nedovolil si vzít taky - no alespoň má průjem jenom jeden pes.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 22:14
- Nahlásit

Vlasta
Ty jo, tak to se divím, že z toho má průjem, to je tak citlivý, chudinka??

Moje holky můžou sežrat téměř cokoliv a problémy nemají, asi to je taky tím, že dostávají od granulí, přes maso až k lidskýmu jídlu. Jednou Brita sežrala malýho zajíce, kterého jsem našla přejetého a chtěla jsem ho použít Charlotte na vlečku, i s chlupama...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 22:20
- Nahlásit

Vlasta
Lexy dostala pilulku a byla vcelku v klidu,jen výrazněji dýchala.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 10:20
- Nahlásit

bilksaTak nevím, včera měl na jednom venčení průjem pak už ne a zase přestal žrát - to je u něho divné, jindy žere jako mlýn.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 10:22
- Nahlásit

Zuzana T Kejsi odmítal opustit byt a venku táhnul jak vlak, už aby byl doma... docela jsem čekala, že to do rána nevydrží a udělá louži, protože v té své panice se ani nestihl vyčůrat, ale neudělal nic no a ráno si to vynahradil.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 13:15
- Nahlásit

Vlasta
A nesežral ještě něco jiného? No snad bude dobrý.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 13:47
- Nahlásit

Včera taťka střílel divočáka, tak se můžete kouknout, co na to Charlottka: http://www.youtube.com/watch?v=yiSzi5ltv58

Není to dobrá kvalita - je to točené jen na foťák a ještě v jednu ráno.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 14:01
- Nahlásit

bilksa
Hezký A už se vám někdy na naháňce dostala do živejch prasat? Jak se chovala? My právě labradory necháváme černou očuchat,ale moc skákat a kousat je nenecháváe, bojím se,že by pak ztratili respekt a šli s černou na kontakt

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 14:30
- Nahlásit

Ona je dost posera, takže jakmile je živé, tak k nim nejde, radši bere nohy na ramena a jsem za to ráda. Pak si takhle ráda kousne do mrtvého - asi si zvedá sebevědomí...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 14:32
- Nahlásit

bilksa To je dobrý , doufám, že nikdy na honu nepotkám prase - jestli na nějaký půjdem, se mnou by to asi šlehlo....

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 14:39
- Nahlásit

bilksa
Tak to je dobře, že se živejch bojí

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:15
- Nahlásit

Vlasta
Nešlehlo, je to krásný adrenalin. Taky jsem se bála, ale je to v pohodě.

jana33
Jj, jsem za to ráda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 17:06
- Nahlásit

Ach jo a zítra zase do práce...

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:05
- Nahlásit

Vlasta
Já jdu do školy a taky se mi vůbec nechce... Ještě k tomu píšu test a na učení s vůbec nemůžu soustředit...

Zuzana T
Děkuju za PFko, moc pěkný! Lexy vypadá hrozně dospěle, Charlottka už asi zůstane takováhle žoužel malá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:57
- Nahlásit

bilksa
No momentálně moc vyspěle nevypadá,má sice hodně srtsti,ale ještě krátkou,takže vypadá nohatá a ten ocas - na žádný úspěch to v Olmiku nevidím.
bilksa
Uvažuješ o Charlottčině krytí ? Cathy o prvních štěňatech vyspěla ,především se jí prohloubil hrudník.U Lexy si slibuji ,že dospěje především psychicky ,je-li to vůbec možné....

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 20:12
- Nahlásit

Uvažuju, ale bojím se, že štěňátka neprodám - Charlotte nemá výstavní úspěchy, na poli loveckém je moc šikovná, ale bez zkoušek... Jediný, co dělá výborně a má na to papír je canisterapie,polohování a má zkoušky z poslušnosti.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 20:43
- Nahlásit

bilksa No to chce dobrého taťku ne?? Takového kterého každý zná a ten štěňátka prodá - myslím....

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 21:19
- Nahlásit

No když to je těžký, zase nechci krýt psem, který je otec většiny populace... Chtěla bych pěknýho psa, který je lovecky vedený.

No na tohle je času dost, teď se chci se Charlottkou věnovat myslivosti a máme hodně canisterapie.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 08:19
- Nahlásit

bilksa
No tak když ještě tak 2-3 roky počkáš tak takového mám doma Lovecky vedení chceme být, nejsme známí, takže to vlastně všechno budeme splňovat ne to si OPRAVDU dělám srandu, napadlo mě to jak jsem četla Tvoje požadavky....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 13:13
- Nahlásit

Teď jsem četla týdenní předpověď počasí a v noci z pátka na sobotu má napadnout až 10 cm sněhu - tak doufám, že pokud se do Olomouce doplužím, takže tam budu sama - že si to přečetli všichni konkurenti a vzdají to Koukala jsem, že tam máme pražáky a moraváky...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 13:20
- Nahlásit

Vlasta
No já k tomu nemám daleko...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 14:33
- Nahlásit

Zuzana T
No zrovna tebe nemyslím........ možná že to nakonec budu já kdo nedorazí ...

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 14:36
- Nahlásit

Vlasta
Tak to jsme měli naprosto stejný nápad - taky mě napadl Greeny.

A nevzdávej to, já bych bývala jela, kdyby se nám o to nepostarala příroda, vydrž a CACe máte v kapse.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:56
- Nahlásit

bilksa No tak to bych nebyla takový optimista, ale jestli pojedu 500km se sněžným pluhem před sebou a dostanu VD tak to budu fakt nasraná Manžel pojede se mnou - přece jenom kvůli tomu počasí budu raději no a nějak to zvládneme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:00
- Nahlásit

Jo a vlastně máme tam "besídku" s dlouho neviděnými bratranci a sestřenicemi z Olomouce - už jsme se neviděli tak 15 let - jsem zvědavá jestli je vůbec poznám. A u hovavartů vystavují známí od koní a za těma přijedou další koňáci z vesnice fandit, tak jestli se tam potkáme tak to bude asi hustý. Ale když jsem četla ve vstupním listě, že se může brát kennelka o rozměrech XY tak si myslím, že se asi budeme muset jít shromažďovat ven

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:54
- Nahlásit

Jj, teď jsem na to taky koukala. Už mi ta výstavní atmosféra chybí, teď ani nevím, kam pojedeme, jestli až Budějovice??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:32
- Nahlásit

bilksaJá mám hlášené Brno na oba dny a pak ještě nevím - v CB jsem tedy ještě nebyla a docela mě štve, že z krásné Hluboké tam přesunuli klubovku KCHLS. Na Hluboké jsem byla loni poprvé a bylo tam nádherně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No organizátoři se bojí,že by jim to napočtvrté už s tím počasím nemuselo vyjít

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 20:43
- Nahlásit

Taky se mi na Hluboké moc líbilo. Já ty výstavy teď omezím, mám hodně příprav se svatbou. Takže to vidím na Budějovice, pak klubovka KCHLS.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání