Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:42
- Nahlásit

Zuzana T
Ježiš, co na ní řekla?? Vždyť je to šmudlinka krásná. Mně se třeba moc líbí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:49
- Nahlásit

bilksa
No ona si mě pí.r. pamatovala z předcházejícího posuzovaní a tak značně znejistěla při pohledu na Lexy a povídá - to je ale úplně jiný typ,než je běžný,že?Vy míváte výbornou,ale pořadí vás míjí,že?Odpověděla jsem jí ,ale nechci to tu psát.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:56
- Nahlásit

Tak to mají asi český rozhodčí stejné otázky - tohle mi taky řekli, že se pořád plácáme jen s výbornou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:04
- Nahlásit

bilksa
No ona toho napovídala více,já jí také.Dobré bylo nakonec,když mi řekla,že bude zajímavá do chovu.
Jak říkám,kdych neslíbila Evě handlování,tak po změně rozhodčích nejedu.Ale jinak se mi tam líbilo,byla veselá- uvolněná nálada,asi radost z toho,že každý cestu tam přežila závěrečné soutěže odsejpaly,byly dobře připravené a dokonce s kulturní vložkou - břišními tanečnicemi!
Nakonec jsem si poprvé v životě vyzkoušela běžet s BOBem v závěrkách a dokonce stát pod stupínky.Shine splnila Český šampionát a za 2 měsíce je Multišampionkou,Inter a Mezinár.Inter.šampionkou.Freya si v 9,5 měs.zadělala na JCH.
Cathy má bohužel smůlu na silnou konkurentku kamarádky Marcelky- v 9ti letech je super.

Jo holky - ty výsledku jsou z Loňska!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:08
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko to s tou Lexy je jako fakt jo??? jaké výsledky jsou loňské - musíš na ČMKU tam jsou letošní!!!! Je tam odkaz přímo na Olmik a mají tam ten samý systém jako Brno - dáš plemeno a klikneš vyhledat a máš to.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:11 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Aha,já hledala na stránkách Olomoucké výstavy.

JJ - Lexy není v Čechách čistokrevný golden,no.Dobře mi tak,furt jsem chtěla zlatou,tak teď to mám.
Ale upřímně,Lexy skončila,spravedlivě - ještě má moc krátkou srst,je rozvrkočená,s mizerným ocasem a záclonkami,na víc neměla.Až na ty kecy okolo je to tak,jak má.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:38
- Nahlásit

Zuzana T Já jsem taky stále hledala přímo na olomouckých stránkách - až to sem Jana 33 napsala kde to je.
To je divný že se Lexy tím že tmavší tak liší v očích rozhodčích - přitom já je mám už oba krémové a když se někdo ptá tak se mu zají moc světlí - tedy lidi na ulici. A co vím, tak hodně lidí touží po tmavé barvě - jedna paní co se mnou chodí cvičit do Bolky říkala že vůbec tmavou fenku nemohla sehnat - kde něco tmavšího ve štěňetach bylo, tak bylo dopředu zamluvené.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:44
- Nahlásit

Vlasta
Laická veřenost nejsou naši rozhodčí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:49
- Nahlásit

Je fakt, že lidi shánějí tmavé goldeny. Já jsem si taky vzala téměř nejtmavší štěně z vrhu.

My jsme teď tak krásně nasrstili, že mě mrzí, že jsem nemohla vystavovat. A ani to Brno jsem nehlásila.... Uklidňuju se tím, že maximálně dostaneme výbornou a těch už máme hodně. Ale hlodá mi to, ještě bych mohla poslat on-line přihlášku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:51
- Nahlásit

Zuzana T no jóóó, nóó....... dyť vím ne...
U nás stále velmi vytrvale sněží, dneska jsem zapadla na cvičáku - řetězy jsou na zadní sedačce a myslím, že se jim nikdy nic nestane.. ještě že mě kolegové z toho sněhu vytlačili.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:54
- Nahlásit

bilksa no tak pošli ne?? My jsme na tom ze srstí podobně jako Zuzka a hrdinně ho hlásím všude. Doufám, že to doženeme. Veterinář řákal, že kdybych ho měla venku je na tom ze srstí líp.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:38
- Nahlásit

Já jí právě nechávala teď víc venku, když je sníh a není velký mráz a myslím, že se to i vyplatilo.

S tou přihláškou fakt nevím - přítel se mnou jet nemůže a sama nechci.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:14
- Nahlásit

Mám pár nových fotek z prosincového cvičáku:

Všechny fotky zde: http://bilksa.rajce.idnes.cz/Cvicak_-_prosinec_200 9/#album

A ještě fotky z dnešního dovádění ve sněhu: http://bilksa.rajce.idnes.cz/Zasnezena_prochazka_9 .1.2010/

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:40
- Nahlásit

bilksa

moc pěkné fotky, vypadá to, že si ten sníh dosytosti užívají

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:57
- Nahlásit

Magdalena N
To jo, holky jsou naprosto nadšený.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 07:57
- Nahlásit

bilksa
Koukla jsem na fotky - no zimní idyla jako u nás, prohlídla jsem i Charlotku - hodně ztmavla co? Mě Greeny taky. A chlupy má evidentně husté, ale nemá je moc krátké??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:11
- Nahlásit

Vlasta
stále padá,stále padá.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:40
- Nahlásit

Vlasta
Jo,jo, ztmavla, já jsem ale chtěla krémovou, nechtěla jsem úplně bílou. Její máma je dost tmavá taky:

S délkou srsti nevím - takhle jí má odjakživa, tak nevím, jestli by ji neměla mít delší. Zatím nám rozhodčí nic neřekli.
Zkusím dnes udělat fotku v postoji a dám to sem, co na to řekne Zuzka.

Zuzana T
Nám taky, už ráno jsme chtěli jet nakupovat do Rakouska a odložili jsme to od dvě hoďky, snad bude prohrnuto.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:52
- Nahlásit

bilksa
Pošli mi fotku emailem,tady tě drbat nebudu

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:02
- Nahlásit

OK, ale mě to nevadí. To přece není drbání, to jsou fakta.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:08
- Nahlásit

Zuzana T
Tady taky padá mrcha...... po louce už se nedá chodit, jsem vždycky zplavená a udýchaná jako by to měla být poslední vycházka - psy se kochají a jsou čistí to je výhoda - a na silnicích u nás dobré, v Roudnici to moc nezvládají.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:08
- Nahlásit

Vlastapo louce už se nedá chodit, Od loňska používám sněžnice - super věc. Když se mi nechce prošlapávat stopu na běžkách, můžu jít se psy kudy chci a nejsem odkázaná na cesty, které stejně neprohrnujou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:45
- Nahlásit

Ketrin
No dneska by se sněžnice hodily i na pražské neprohrnuté chodníky - ale byla bych za cvoka.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:56
- Nahlásit

Zuzana T pokud chodíš do práce za dámu, tak asi by to vypadalo divně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:57
- Nahlásit

Ketrin
No jo, ale když já už vypadám jako blázen když před sídliště přecházím na louku a mám na sobě vestu na WT výcvik na zadku plnou dummíků - vypadám jak Vilík - no a ještě sněžnice...

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:38
- Nahlásit

Ahoj, tak tady v Berline dneska rano, jsem sundaval z auta 15cm snehu a hura do prace, jizda jak na sanich, jel jsem 30tkou... Ted je tu klid - nesnezi...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:51
- Nahlásit

Tak hlásím,že se zase Č.K.U. vyznamenala na květnovou Cruftovou výstavu nominovala pro GR Pasáka,ostatní retr. Hampla a LR,Krutskou a Čecrdlovou - ti jsou na tom nejlépe.
Vůbec nelituji,že letošní sezonu vynechám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:56
- Nahlásit

Zuzana T
a já že tam nesmím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:01
- Nahlásit

Zuzana T Klasika, už to začíná být trapné.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 13:00
- Nahlásit

Ketrin
No jim evidentně vůbec ne a když se ozveme,tak dopadneme stejně,jako Vlasta.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání