Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:40
- Nahlásit

Ahoj, taky to od rana sleduju a porad si nejak nejsem jisty, jestli by nebylo lepsi zustat pres vikend a nikam nejezdit...

Mira A
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:41
- Nahlásit

Zuzana T
Tak tam vsechny Veveraky od nas pozdravuj, teda jestli dojedes

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:03
- Nahlásit

Tak u nás přes noc napadlo cca 2cm sněhu, jinak zatím klid. Každopádně jsem ráda, že nejedu - dneska jsem cestou do školy měla den blbec - nejprve mi při jízdě nějaký kretén málem urazil zrcádko, když vylítl ze zatáčky v protisměru, naštěstí se mi jen rozbilo sklíčko. Ale řeknu vám, strašně jsem se lekla, chybělo málo a smetl mne. Klepala jsem se ještě ve škole.

Pak mi další nedal přednost na hlavní, ale to jsem ubrzdila a zakončili do kluk s holkou, který mi vlezli před auto.

Fakt hrůza.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
No bohužel nestojí- původně a proto jsem se nechala nalákat, tam měla být rozhodčí z Lotyšska/ posuzovala i na finské klubovce/.Díky tomu se nahlásilo 98 goldenů a šupky,najednou je tu Smržová.
Já ale nerozhoduji jen sama za sebe,vezu Veveří a také handluji.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 12:01
- Nahlásit

Zuzana TOpustila jsem myšlenku pytlíku s pískem a jdu koupit řetězy - manžel je umí i nasadit, tak a je to. KOlegové z práce z toho mého výletu mají ohromnou srandu, rady typu: hlavně na to výstaviště zavolej že už jedeš ať na tebe do pondělí počkají a nebo: hlavně mi nevolej až zapadneš(kolega je z Chomutova) - ale kašlu na ně.Fakt doufám, že si nejedu pro VD, když jak to správně nazvala Ketrin jsou to takové manévry.

Mira A
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 12:54
- Nahlásit

Vlasta
Tak to ja mam rozhodnuto, dostal jsem prikazem z domova, z mam zustat v Berline pres vikend a nikam nejezdit a neriskovat, ze nedojedu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 12:56
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš ,bez řetězů u vás takřka v horách,no je odvaz!Řetězy si vem na 100%.
No já vystavuji 4 psy,tak snad všichni nebudou debakl.Jak jsem koukala do seznamu,tak samozřejmě všechny holky mají konkurenci.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 13:41
- Nahlásit

Zuzana TMůžu říct, že jsem vždycky dojela i bez nich, ale pro jistotu....já bych si je sama nenasadila - totiž.... Taky jsem pročítala seznam spoluvystavujících, ale nikdo hodně známý tam není - tak nevím...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 13:48
- Nahlásit

Vlasta
No já mám pár úspěšných zrovna ve třídách,co mám čubiny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 14:07
- Nahlásit

Zuzana T A vystavuješ i psa někomu ve psech v mezitřídě???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:02
- Nahlásit

Vlasta
nééé,jen čuby,ale za to čtyři

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:10
- Nahlásit

Tak hlásím, že u nás už také začalo sněžit, není to nijak dramatické, ale má přidávat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 10:20 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Moje zážitky z výstavy OLomouc: vstávala jsem v jednu ráno, odjezd byl ve 2 a u Hořic - před Hradcem Králové - nás zastavila Policie s tím, že silnice je uzavřená a dál to prostě nejde. Ptali jsme se kudy tudy na Olomouc a říkali, že je to možná průjezdné na Poděbrady - odtud na Hradec. Bylo to možná blbé rozhodnutí, ale do Poděbrad ukazovala navigace 67km, do Hradce je to asi 40 a to bychom byli teprve v Hradci - tak jsem si říkala že nestihnu přejímku psů do 9 hodin ( byly 4 ráno) a jestli je to takové před Hradcem tak se nedostaneme přes Vysočinu a budeme se muset vracet z větší dálky - tak jsem to otočila ku domovu. Takže součet za noční cvičení: 4,5 hoďky na cestě ujeto 230km a jsme doma.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 10:59
- Nahlásit

Jejda, tak to jste měli dobrou noční bojovku. Já jsem nakonec ráda, že Charlotte začala hárat - taky bych asi nevyrazila. Ještě, že jste se v pořádku vrátili domů.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 11:30
- Nahlásit

Vlasta
Tak hlavně, že jste se v pořádku vrátili, kalamita je kalamita

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 11:58
- Nahlásit

Blbé je, že v noci ani na Impulzu není dopravní zpravodajství. Až jsem byla skoro doma tak se v prvních zprávách od řidičů po 6 ranní hodině ukázalo, že dále to bylo průjezdné takže kdybych to na ty Poděbrady objela tak se tam dostanu. No jo, ale to jsem v tu chvíli netušila. Nakonec jsem ráda, že jsem nestála v té koloně co tam za náklaďákama uvázla - četli v rádiu SMS nějaké ženské, že tam stojí už 5 hodin a pomoc nikde, takže tam uvázli asi někdy pozdě večer - nás otáčeli někdy kolem 4 hoďky. Jsem zvědavá na Zuzčiny zprávy jestli jsem o něco přišla. Výcvikářka je tam taky a jenom volala že dorazili, že po přejímce zůstala na stole spousta desek jak u goldenů tak u labradorů a že je tam mraky lidí a strašně malý kruh.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 17:58
- Nahlásit

Tak to je hustý, teď ukazovali na Nově co bude v tel.novinách a je tam ten úsek mezi Hradcem Králové a JIčínem - auta zavátá až po střechu a lidi tam byli až 18 hodin, ta silnice je doteď zavřená, takže jsme měli fakt kliku že nás vrátili...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 18:04
- Nahlásit

Vlasta
Ještěže tak, snad to vzládla i Zuzka

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 20:30
- Nahlásit

jana33 Zuzka spala u veveřáků a zpátky nevím jestli jede dneska.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 22:05
- Nahlásit

Já vystavovala v pátek, cesta tam suchá, cesta zpátky byla zasněžená, trvala mě 5 hodin, ale užila jsem si to bylo to v pohodě. Vrchem to bylo uzavřené už v pátek večer!

Jak tak všude pročítám, sobotní (i nedělní) účast na výstavě byla asi značně prořídlá!

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 11:26
- Nahlásit

Na CMKU jsou výsledky, Lexa V, Cathy V2. Koho Z handlovala,nevím. A Korda teda labradory fakt kosil, jet takovou dálku v takovým počasí a dostat D,tak asi vraždím

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 11:54
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je hustý, ještě, že jste tam nezůstali... U nás od noci sněžilo, už máme tak 40cm. Ráno jsme jeli na cvičák, bylo to hustý.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 12:13
- Nahlásit

jana33 Jdu se hned podávat u nás ve třídě taky lítaly samé VD, Zuzka říkala že mám být ráda že jsem nedojela - asi jo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 12:14
- Nahlásit

Zuzka vystavovala Freju od Hubíků byla V1 CAJC a pak s někým má BOB, ale to jsem si nezapamatovala.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 12:24
- Nahlásit

Mají bezva program na ty výsledky - ovšem výsledky to je hustý i u goldenů - umístění fen ve třídě otevřené: V1 CAC, VD 2 a D3 to je tedy masakr, asi fakt můžu být ráda že jsem byla doma. U labrošů je tady D jako máku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 13:11
- Nahlásit

Jo, je to drsné. Tohle by mě fakt naštvalo, kdybych tam jela takovou dálku a odjelá s D.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:35
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
Čau holky,tak jsem zpět doma.Nejhorší byla v pátek cesta do Bítýšky- cau 4,5 hod.A děsných bylo posledních 9 km od dálnice.Ráno jsme se probudili do úplně zasněžené ulice a tak jsem dostala bobky a nakonec řídil Evy manžel svého forda.Cestáři ale pracovali už časně ráno a ta děsivá spojka na dálnici byla výborně upravená.V Olmiku jsem byli za hodinku.
Goldenů přijelo až překvapivě hodně,dokonce i ze Slováče a Polska.Počítám,že si všichni řekli - ha je mizerně ,bude malá konkurence.Počítám,že tak 80 % nás bylo.
Já vystavovala 1 dorostence a čtyři feny následovně: pejsek po Montym VN2,Freya CAJC,Lexy V,Shine CAC,NV,BOB,BIG 5,Cathy V2 - kamarádky veteránka byla lepší a nakonec vybojovala i BIS vet.3.
Tato rozhdčí se pro pořadí rozhodovala hlavně pohybem,takže jsem si ulítala nohy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:58
- Nahlásit

No tak výprava dobrá, ne?? Vyplatilo se. Každopádně moc gratulujeme, hlavně, že jste v pořádku dorazili domů.

Koukala jsem, že tam goldenů bylo hodně, sem čekala, že tam nikdo nebude. Lidi jsou odvážní.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:24
- Nahlásit

Zuzana T Ahoj Zuzko, to je fajn, že už jsi doma, asi ani dneska to nebylo nic moc na cestách co?? Tak nějaké komentáře prosím - co ta otevřená třída feny - to fakt byly takové zrůdy??? A jaké typy byly v kurzu?
Psala mi kamarádka - její dcera poprvé vystavovala ve třídě otevřené ( jenom pro uchovění) fenku howawarta a přestože museli jet vlakem a autobudem a přijeli zmáčení tak to usušili, učesali a ........ získali V2 res. CAC - což tedy myslím bomba.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:35
- Nahlásit

Vlasta
No nevím,jak to hodnotit.Pí. r. byla milá starší paní,která posuzovala od stolu,na psa nešáhla i zuby jsem ukazovala.Kdo pěkně běhal měl více šancí,typ neměla žádný,posudky mi přišly srovnatelné u V i VD.Tř.otevřenou jsem neviděla,šla jsem na ....
Shine je momentálně v top kondici a běhá opravdu výborně - je radost jí vystavovat.Moc jsem se nasmála na reakci pí rozhodčí na Lexy.Budu si muset zvyknout,že č.rozhodčí jí povětšinou mají za jiné plemeno.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání