Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 23:05
- Nahlásit

Dobrou noc všem!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 07:41
- Nahlásit

No ale dneska už dobré ráno, jak mě se dneska nechtělo vstávat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 07:51
- Nahlásit

Vlasta
Dobré ráno,já vstala vcelku čile.
Včera jsem 1.5 stříhala veteránku do Olmiku.Chlupů z ní bylo na svetr,ale myslím,že výsledek stojí za to.Dneska ji budu koupat,to se bude zase ksichtit. Ocásek už má téměř v pohodě.
Lexynu si vezmu do parády ve čtvrtek,stříhat ji nemusím,jen doupravím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 08:12
- Nahlásit

Zuzana T
Já taky přemýšlím, že Greena dneska vykoupu - je sníh tak se nezmaže a v pátek jdeme stříhat - vypadá blbě - jak je vylínalý tak ocásek nic, spoustu nesouměrných chlupů po těle, uši a krk zarostlé jak hrom. Musím si objednat nové šampony a kondicioner - koupila jsem lesk a šampon Aloe vera - bylo to dost drahé, ale výsledek nic moc - ta Khara nebo jak se to píše co jsem měla od tebe doporučené je lepší. Starý Kejsi je doma a mohl by Greenovi půlku ocásku půjčit - ten ho má huňatý jak liška Jinak mi Grenny ztmavnul a vylezl mu sněžný čumák - to loni neměl - jsem zvědavá jako ho zhodnotíš...

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 12:15
- Nahlásit

Ahoja, mám dotázek Máte někdo zkušenost kam jet s goldenama do Chorvatska, mám v plánu tam letos jet a sbírám všechny moudra, jak to jen jde

Jinak všem přeji, aby měli krásný rok 2010

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Magdalena N
My jezdíme už sedmý rok na poloostrov Pelješac do Viganje s karavanem.Je to surfařský rajon,takže je to tam volnější.Pravda ,některé kempy a pláže psy netolerují,ale např.kempy Plaža,Šeparovič a Liberan je berou.Mezi surfery se zase tak moc otravných plážistů nevyskytuje,takže se psiska koupají s námi.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:03
- Nahlásit

Vlasta
No tak to budou s Lexy hvězdy.

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:08
- Nahlásit

Zuzana T

Díky ua info ) Akorát ten karavan nemáme, dá se tam sehnat nějaké ubytování na místě?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:15
- Nahlásit

Magdalena N
No v okolí ja spousta apartmánů - asi si to vygoogluj - Pelješacka riviera

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 17:10
- Nahlásit

Zuzana T
Tak nás už střihání netrápí... Zase je to na jedné straně dobře - 31.1. máme poslední letošní naháňku na prasata, tak jsem ráda, že nebude ostřihaná, přece jenom do toho lesa je lepší, když je zarostlá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 18:26
- Nahlásit

Právě mi PPL dovezla objednané povlečení - měli výprodej a tak si objednávala celá firma - měli jenom ujeté vzory a já mám...........................................stěň ata labradorů. Manžela málem křísili Tak jsem mu vysvětlila, že další volba mohla být potisk s chlapem něco jako Brad Pitt, vláčky a tak - tak si nakonec dal frťana a říkal něco o tom jak jsem potrefená no uznávám, že bych si je asi nekoupila, ale za ty prachy a navíc to bylo od firmy Matějovský a ti mají kvalitní povlečení.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:27
- Nahlásit

Vlasta
Dyť je to jedno, stejně spí po tmě...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:55
- Nahlásit

bilksa
Jo to by ses divila,můj muž by např. nikdy nespal pod krepovým povlečením.
Jinak hlásím - Cathy je vykoupaná a je jak plyšák.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 22:31
- Nahlásit

Zuzana T
Tak krep chápu, on když se vypera, tak škrábe, já pod ním taky nechci spát. Ale když je to normální bavlna, tak obrázek mi nijak moc nevadí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 07:23
- Nahlásit

Zuzana Tbilksa
Topení v bytě už nám odečítají radiově z chodby, milence nemám, kámošky jsou tolerantní - takže je mi vlastně jedno kdo z těch co k nám chodí by to povelčení mohl vidět... no a manžel už se smířil - myslím děti se budou smát jak to uvidí.

Já jsem včera koupání odložila - bude až dneska a zítra mám dovču na stříhání.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 09:29
- Nahlásit

já mám takhle vtipné pyžama, jedno mám věkem asi po dědečkovi a i tak vypadá - takové to klasické proužkaté, a když mě náhodou někdo vidí, tak se musí smát. Všichni čekají, v jaké mini košilce nevylezu a já tohle.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:02
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/188553-o-vikendu-zahr nou-cesko-privaly-snehu-muze-napadnout-i-pul-metru .html

Hele,hele - a je to tady.... beru mimo kennelky lopatku a pytlík s pískem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:35
- Nahlásit

Vlasta
nestraš!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:42
- Nahlásit

Vlasta
Hehe, kdyby napadl půl metr sněhu,tak bys musela táhnout valník s pískem a ne pytlík

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:46
- Nahlásit

jana33
Já vím, ten pytlík bych si stejně vzala jenom pro ten pocit, že jsem pro to udělala všechno co se dalo...
Kurňa ať se to vysněží najednou, silničáři to uklidí a my vyrazíme - pokud bude sněžit furt tak nebudou stíhat...

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:06
- Nahlásit

Vlasta
Třeba to nebude tak horké.. Včera mělo hodně sněžit na Moravě, přítel byl v Brně a říkal, že to bylo v pohodě.

Budu na vás myslet.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:12
- Nahlásit

Vlasta
Každopádně budu v teplu pod peřinou nebo u krbu v duchu s váma myslím,že to hodně lidí vzdá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:15
- Nahlásit

jana33
To potěší,když máme duši spřízněnou.
Měla jsem jít původně na hon/ blbka jsem se přihlásila na dvě akce najednou/,ale nevím,co bude obtížnější - jestli slejzání zasněžených svahů nebo cestování po česko-moravských silnicích.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:20
- Nahlásit

Zuzana T
Jem si myslela,že vás moje podpora bude těšit
Tss,tak to nechápu, dát přednost výstavě tak daleko, před honem Nás letos čekají ještě dva, teda naháňky, hony na drobnou už skončily, jedna naháňka je příští víkend a poslední 30.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:28
- Nahlásit

jana33
No jo,já tu výstavu zaplatila pro obě dřív,než si plánovala hony a pak jsem pro jedno zapomněla na druhé.Také mě to mrzí,ale jet musím slíbila jsem odvoz a handlování.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:33
- Nahlásit

jana33
Jo a já jsem v Olomouci ještě nebyla a slyšela jsem že tam nikdo nejezdí, tak jsem se přece musela přihlásit - to že mám největší počet soupeřů ve třídě ze všech psů a všech tříd tak to je ironie osudu , mě totiž vždycky všechno "vyjde" když to naplánuju

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:54
- Nahlásit

Vlasta
Asi lépe nevěřit,že opravdu přijede zahr.rozhodčí a nehlásit se - pak určitě přijede a vzteka budeš mít stejně.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 13:09
- Nahlásit

Zuzana T
Buď v klidu, já vím sto let, že toho 30. máme poslední naháňku, ještě jsme to řešili v mysliveckým kurzu,měli jsme mít povinné střelby, tak jak tam dlouho budou,abychom si tam mohli odskočit mezi lečema. Pak přijedu domů a najednou se mi v hlavě vynoří myšlenka - 30. mám přece zkoušku z pedagogiky prostě už nejsem nejmladší

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 13:11
- Nahlásit

Zuzana T
Já tím jak jsem obchodník tak nechápu: moc lidí tam nejezdí, alespoň mezi mýma známýma pejskařema jsou OL a ještě OV nejhorší výstavy, tak bych řekla, že si napravují reputaci a lidi se tam naučí jezdit - ale ne, je to pouze lákadlo a potom nic. Nevíš jaké psy má ráda ta naše paní rozhodčí - vůbec nikde jsem ji neviděla.

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 13:19 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Ahojte, tak jsem se na par dni odmlcel, bylo toho na nas ted nejak moc. Nicmene jsme si uzili naramne svatky, trochu jsme potrenovali a hadejte co se nam povedlo :

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání