Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 13:22
- Nahlásit

Zuzana T
A to já jsem se vůbec nijak neozývala, ale jen jsem napsala, že Brno má lepší úroveň než Praha - ani jsem nemyslela rozhodčí, ale prostředí. A docela by mě zajímalo jak by reagovalo CMKU na to, jak jsem dopadla za to že jsem je pochválila. Ale asi bych neprokázala že to JE za to - CKS by vymyslelo něco jiného.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 13:32
- Nahlásit

Vlasta
JJ,jednou máš statut nežádoucí,jen si myslím,že nebudeš sama.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 14:28
- Nahlásit

Zuzana T
Ale zase tam v té instituci fakt musejí mít těžký život když se zabývají jedním pochvalným e-mailem. A to mě docela těší - to jejich lopocení za úspěchem za každou cenu a tou snahou udupat každou připomínku hned v zárodku - jj, starý dobrý Svazarm - pořádek musí být to znám z našeho cvičáku, tam jsou samý soukmenovci toho pána.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 14:39
- Nahlásit

No Prahu vždycky vynechávám, tak mi tam rozhodčí ani nevadí.

Ještě u vás sněží?? U nás pořád, sice drobně, ale hustě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:08
- Nahlásit

bilksa
Tady v Roudnici taky - málo ale furt..

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:39
- Nahlásit

Tak jsem odpoledne vyrazila na běžky, mrkněte:

http://www.youtube.com/watch?v=H1fAGo4twn4

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:44
- Nahlásit

bilksa To je hezkýýýýýýýýý - Charlota je poctivější tahoun než ovčanda - ta bude mít kondici

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:50
- Nahlásit

bilksa
No parádička....

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:05
- Nahlásit

Jj, Charlotte je hrozný magor. No ony mají kondičku obě, jen Brita lepší poslouchá na povel, že nesmí běžet, ale táhnout v klusu.

Člověk by řekl, že budou alespoň unavený, ale když jsme dorazili domů, tak vzal taťka traktor a holky běžely u traktoru až na krmeliště a zpátky, což je pěkně daleko.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:52
- Nahlásit

bilksa
No to je super tažné spřežení.Tak já takhle zapřáhnout Lexy s Cathy,tak daleko nedojedu.Vím jistě,že Cathy by to bojkotovala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 07:25
- Nahlásit

Zuzana T
No jasně že bojkotovala, ona dobře ví že jako šampionka nebude dělat kdejakou kravinu. Mě by Kejsa taky netahal - na to je moc líný a bolí ho nohy a Greeny asi tahal, ale kam to bych snad ani nechtěla zažít.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 07:33
- Nahlásit

http://garde.rajce.idnes.cz/Greeny_postoje_2009_pr osinec/
Dala jsem na Rajče postoje Greeny mezi svátkama - je tam jasně vidět jak nerad to dělá, na prvních dvou je skoro v sedu jak se šprajcuje, pak se trochu dařilo, ale postoj s ocáskem je stále katastrofa - asi i furt bude.

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:04
- Nahlásit

Vlasta
No vidíš jak ti to jde s rajčetem hotová zahradnice...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Chudák týraný pes,co?No na první pohled je vidět,co si o tom myslí.
Jak to,že nejste ostříhaní?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:36 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Mira A
No jo už jsem se to naučila
Zuzana T
To je focení někdy před Silvestrem a stříhat jsme byli až v pátek - zkusím ještě doma nafotit po ostříhání. On je fakt děsněj na předvedení - těsně předtím dělá kraviny skáče po míčku a jenom chci aby stál tak by mu každý dal petikorunu

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:13
- Nahlásit

Zuzana T
My jsme taky vynechali strihani.... nejak to flakame... Ale ted uz by se to mohla zena naucit, kdyz striha i me, psa by mohla taky zvladnout

Jinak koukal jsem se na FCI.be do registru jmen CHS, tak uz tam ten nazev mame, ale cmku zatim mlci... tak jsem zvedavy kdy to dojde....Prosimte Zuzko, tem polatek za CHS se plati az kdyz prijdou papiry od CMKU? A kdyz mi Korda poslal uchovneni, musim to jeste nekam hlasit / registrovat?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:16
- Nahlásit

Mira A
Já taky stříhám manžela, ale psa ne - je to těžší a udělají se snadněji zuby.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:16
- Nahlásit

Mira A
Poplatek za registr.CHS vyplatíš při přejímce na poště - je to na dobírku.
Uchovnění nikam zatím hlásit nemusíš.Až budete mít štěňata,tak pošleš PP spolu s hlášením štěňat na plemenku a oni jí do PP dají kulaté razítko ,poplatek za uchovnění zaplatíš spolu se štěňaty.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:20
- Nahlásit

Mira A
Jak se chovka jmenuje?

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:41
- Nahlásit

Zuzana T
Ok to jsem si myslel, ze to bude na dobirku... Jen ten nazev je na FCI.be uz od zacatku novyho roku. Tak uvidime jak dlouho to bude svazu trvat, nez to spraskaj dohromady a poslou mi to.
Nazev Chs je Broock's Angel. Vymyslely to moje holky doma a me se to zamlouvalo, tak jsme to takhle poslali a zda se ze to vyslo.
Chteli jsme neco, kde bude neco jako Brucin odkaz, ze. A tak jsme meli spousty variant a napad byl v tom, ze kdyz se narodi stene, tak to vlastne bude takovy Brucin andilek a tak to bude mit i ve jmenu. Anglicky je to proto abychom byli svetaci a rozumeli tomu i moji kolegove a pratele z Nemecka. Aj internetova adresa nebo email bude ok. Email ostatne uz mame je to broocksangel@email.cz celkem v pohode.

Takze nakonec Touskov nebo hrad Buben, nebo neco jineho, jako misto puvodu se do nazvu neprosadilo. Ani nase jmeno, ci slozenina jmena naseho a Bruci, jak jsme take chvili uvazovali.
Takze nakonec Broock's Angel a je to.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:18
- Nahlásit

Mira A
Moooc hezký, a zní to VELMI světově ale fakt to myslím vážně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:21
- Nahlásit

Mira A
Dej sem ten odkaz na to FCI - já se chci na něco podívat a neumím anglicky - takže bych se k tomu nedopracovala - přímo tu stránku s tím hledáním - jestli můžeš.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:35
- Nahlásit

Mira A
Hezké,bude se to dobře se jmény na určité téma.To já s českým názvem nemůžu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:42
- Nahlásit

Vlasta

Tak ta adresa je ZDE a napis tam schvalne jmeno Broock. Vypadne ti jeden nazev psany vcelku bez mezer. Napis tam Angel a vypadnou ti jich stovky...
Nahore v rohu je prepinani jazyku...
Zuzana T Na to jsme take mysleli, ze by jako byl vetsi vyber jmen...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:50
- Nahlásit

Mira A
Kouknu, ale chci se podívat jestli je registrované to co bych si chtěla dát já kdybych měla fenu - jakože mít nebudu - ale podívat se chci...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:55
- Nahlásit

Mira A
Ty vado, zkusila jsem to a není tam, jsou to dvě slova tak podle tvého návodu napřed jedno, pak druhé a pak dohromady bez mezery - nic. Kdyby to nestálo tolik tak si to taky zaregistruju.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:59
- Nahlásit

A když tam dám Broock tak rovnou vyjede to celé Vaše dohromady

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 12:02
- Nahlásit

Vlasta
bingo! Ony jsou tam dve tlacitka, jedno je ze jmeno zacina na... a to druhe je ze jmeno obsahuje... ja pouzivam to druhe...

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 12:22
- Nahlásit

Tak já když si vybírala Žufrika, byla jsem ta laická veřejnost, a říkala si, vezmu si bílýho, těch je málo Takže když jsem hledala druhého do party, tmavýho jsme prostě nenašli (tedy našli, ale v Evropě to nebylo...) tak jsme skončili u čechohoráčka

Včera jsme byli na prochajdě se ségrou Žufrika, s Wendy

Všechny fotky http://zufrik.rajce.idnes.cz/2010_01_11-Klanovice/

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 12:48
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Me se moc libi, jak tam mas ten pruh na kazde te fotce dole... Mas na to nejaky copyright ?

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání