Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 21:14
- Nahlásit

Zuzana T Fakt??? Néééé, nevěřím.
bilksa kdy bude svatba?? Já uvidím s výstavama jak na tom budem po Brně - chovatelka předpovídala že Greeny bude nejkrásnější ve 3 letech, letos mu budou dva, tak uvidíme. Letos bych to chtěla ozkoužkovat abychom na podzim mohli na nějaký hon.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 21:35
- Nahlásit

Vlasta
21.5.
Taky bych si přála, aby se nám konečně povedly nějaké ty zkoušky, ale trochu mě to přestalo trápit - pracuje krásně a díky známým jsem s ní na honech nebo naháňkách od října téměř každý týden, minimálně 2x za měsíc. Je na ní krásně vidět, jak se lapší každým týdnem.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 22:12
- Nahlásit

bilksa
Svatba - jejda,tak to blahopřeji!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 22:41
- Nahlásit

Děkuju.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 07:51
- Nahlásit

bilksa
No já taky gratuluju, jdete odvážně bez pověr do květnové svatby a kde bude?? Někde na zámku???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:17
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/188326-an del-zachranil-chlapce-pred-pumou.html

To je krásný... jestli je to pravda

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:32
- Nahlásit

Vlasta
Proč by nebyla?Pes chtěl na sebe strhnout pozornost a měl kliku,že včas zasáhla policie,jinak by ho najisto puma zabila.Znám kluka,jehož fenka odvrátila útok prasete,také ho nalákala na sebe.Retrívr by se asi nepral,ale pokusit se zachránit pána má v povaze,ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:46
- Nahlásit

Zuzana T
No nějak si nedovedu představit svoje psy v té situaci

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 15:17
- Nahlásit

Vlasta
Možná by ses divila, náš Sam se takhle pověsil na krk divočákovi,kterej vyrazil proti mě.
bilksa
Taky gratulace

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 17:01
- Nahlásit

Vlasta
No jo, my nejsme vůbec pověrčivý a já ten měsíc miluju - všechno kvete, už je teplo, ale zase ne úplný vedro.

A co se týče záchrany, tak fakt se pesani nezdají. Pro lásku k pánovi by udělali cokoliv.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 17:33
- Nahlásit

bilksa Však jo, ona ta pověra už dávno neplatí.jana33 Je to možné že bych se divila, Greeny stále nějakýma hovadinama překvapuje. Stále jsem nadávala dětem proč máme na stole v kuchyni špinavý ubrus, že si snad dávají boty nebo co??? Potom přišel manžel s tím, že když přišel domů přistihl Greena jak sedí na stole a dívá se z okna a já mu nevěřila. V neděli jsem vytírala chodbu před bytem a jak jsem přišla tak jsem ho tam viděla taky - po lavici vyskočí na stůl ( přitom z lavice by se mohl dívat z okna taky) a dívá se z okna. Jak mě spatřil tak hned seskočil a přišel s takovým nonšalantním výrazem jakože: ahoj, tak co nového???? Myslela jsem, že mě to strhá smíchy....

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 17:47
- Nahlásit

Vlasta
Jj, na takovýhle blbiny, to je užije. My se mohli umlátit loni, když jsem pekla cukroví - dala jsem plechy vystydnout na stůl a šla si dát ven s Karlem cígo. V tom jsem něco zaslechla,tak koukám oknem do kuchyně, tam stál Sam u stolu a zespodu si pošťuchováním postrkoval plechy hezky na kraj stolu a okolo něj stál zbytek smečky s otevřenejma tlamama a čekal, až to spadne

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:04
- Nahlásit

jana33 To mi připomíná vlastní fiasko když jsem kdysi do noci pekla pracny a měla jsem málo formiček, tak aby to rychleji chladlo tak jsem si je dala ve druhém patře mezi pootevřené okno - jenomže se to nějak zvrtlo a vypadlo celé ven a ten zvuk jak to s řinčením padalo dolů, formičky a plech mlátily o parapety pod náma - sousedi rozsvěceli - to bylo divadlo.
Ale s těma psama je takhle alespoň zábava, starší je úplně jiný, je moc hodný, nikdy nic neničil, neotravuje, neskáše po nás ale Greeny s tou svou nevycválaností je akční a lépe se mi s ním cvičí - je prostě fajn. No jsou oba, ale každý jinak.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:09
- Nahlásit

Vlasta
U nás je taky každej úplně jinej, Ferda je případ sám o sobě,ale to je teriér,ale i labradoři,každej je originál. Fanča nám přijde,že si vzala z Rozárky i Sama to "nejlepší" kždopádně už teď je jasný, že na naháňkách budou příští rok se Samem tryskomyší tandem. Ještěže Rozárka je taková rozvážná

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:11
- Nahlásit

jana33 Jedete do Olomouce?? Stále sleduju předpověď a není tedy nic moc - jet chci, doufám, že ne za pluhem na sníh.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:16
- Nahlásit

Vlasta
Neé, nejsem blázen. A i kdybych já byla, tak páníček rozhodně ne. Loni nám s Fany výstavy nevyšly kvůli panostitidě,tak bych jí letos chtěla vzít nejdřív na krajskou do MB a uvidím,jestli to vůbec bude mít cenu, ona je fakt magor. Pak určitě pojedeme do Litoměřic, protože kousek bydlíme, a pak uvidím,možná ještě v létě MB a pokud bude vypadat trochu k světu,tak na podzim Konopiště. Já na nějaký velký ježdění nejsem,takže cestovat přes půl republiky kvůli výstavě,to fakt nee. A Fanča je takový hubený nohatý cosi

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:21
- Nahlásit

jana33 No jo vlastně - někde kousek od Jablonného jste že jo? Já z České Lípy - taky se chystám do Litoměřic, ale předtím ještě do Brna, do Boleslavi určo taky - ještě uvidím.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:23
- Nahlásit

Vlasta
Nee, Český středohoří, 16km od Lovosic směrem na Most. Brno je pro nás taky z ruky, já vás obdivuju, já bych ta fakt kvůli výstavě asi nebyla schopná jet

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:26
- Nahlásit

jana33 Aha tak to si Vás pletu. No do Bratislavy jsme jeli na otočku pro VD, tak tohle už zvládneme. Cestování tedy není moje hobby, ale řízení auta mi nevadí, najezdím toho dost i v práci, mimo špatné počasí mi to nevadí.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:36
- Nahlásit

Vlasta
Tak já zatím nemám ani řidičák

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:08
- Nahlásit

Vlasta
Manžel na mě od předpovědi počasí na víkend hází významné pohledy a straší mě metrovými závějemi.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:11
- Nahlásit

Zuzana T
No,aby neměl pravdu, vyhrožujou dostatečně

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:18
- Nahlásit

jana33
Jo,snad nebude tak zle- pamatuji zimy,kdy bylo metr v Praze a také jsme fungovali.Já ty katastrofické scénáře Novy nemusím....

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:19
- Nahlásit

Zuzana T
Tohle říkali na ČT, nám Nova nefunguje

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:53
- Nahlásit

Tak mě už počasí netrápí, já jsem teď u těch, kteří si přejou víc sněhu, abych mohla zapřáhnout holky do tahu a vyrazit s běžkama.

Ale na vás samozřejmě budu myslet, aby jste to zvládli bez problému.

jana33
Loni jsme na krajské v MB byli a líboli se nám, uvidíme, kde na Velikonoce budeme, jestli u tchýně, tak vyrazíme, z Benešova to nemáme tak daleko.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:56
- Nahlásit

bilksa
Kurňa,to jsou Velikonoce?

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:10
- Nahlásit

Vychází to vždycky na sobotu o Velikonocích, myslím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:10
- Nahlásit

Zuzana T No prosím Tě kdy bylo v Praze tolik sněhu??? Já si jdu zítra do servisu nechat zkontrolovat tlak v gumách na autě - aby to tedy bylo 100% a doplním ostřikovače a vyrážíme asi tak ve 3 ráno aby byl čas na případnou kávičku na pumpě.

JInak Velikonoce jsou 5.dubna - jsem se zrovna dneska dívala a letošní Vánoce vycházejí na pátek, sobotu a neděli - tak nic moc..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Jednou mi bylo asi patnáct a skákala jsem na Žižkově u babičky z okna její ložnice do sněhu/okno bylo v 1.patře vilky/.Po druhé si vzpomínám ve třiceti,byla jsem v nemocnici na operaci a domů mě vezli v autě s řetězy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:03
- Nahlásit

Zuzana T Hele a teď to bude potřetí ... ne to nepřeju sobě ani Tobě.
Před chvílí jsem domluvila s kamarádkou z Uh.Hradiště - jedou do Olmiku poprvé vystavovat do dorostu fenku maď.ohaře - tak jsem rozdávala rozumy - pokud se to tak u mě dá říct - tedy spíš co na sebe a co sebou. Vystavovat bude její dcera a dcery spolužačka z výšky má goldena a bude se mnou ve třídě - tak už všechno vím a jdu spát

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání