| Autor |
Zpráva |
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:00
- Nahlásit
Mira A
Já tam nejdřív dávala jen malinkatej nápis webu. Ale pak si kdosi klíďo píďo i s tím názvem dal moje fotky na svůj web a vydával psa za svého. Tak teď tam dávám rovnou pruh ať jsme vidět
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:02
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Ja snad letos budu mít zlaťáčky,ale ty už máš plný barák chlupů .
Jak se má Wendy ?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:09
- Nahlásit
Zuzana T
Monty je na prazdninach vid? Aby se stihl vratit, nemam pravdu? Kdy ma Lexy harat?
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:12
- Nahlásit
Před prochajdou byli cvičit a podle kluků to vypadá, že už brzy bude mít Argouš posvícení
Teda chlupů mám požehnaně, ale málem jsem si třetího psa přivezla z Olomouce Musela bych být nekompromisní, na firmě u aut, domu ne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:23
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Co to bylo za potvůrku,jak tě znám nějaká velká oblůdka?
Mira A
JJ je,jsem z toho kapánek nervózní,aby se stačil vrátit ,až ho budu potřebovat. Zatím má za s sebou dvě výstavy a dva úspěchy.V Itálii dostává jen jeden cac pouze z otevřené,pracovní a mezitřídy a na splnění šampíka jich musí mít šest.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:32
- Nahlásit
Zuzana T
Fenka čechohoráka, o 2 měsíce starší jak Busty, ... zbídačená... bylo mi jí líto... a to se šla vystavovat... mám o tom u nás na webu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:46
- Nahlásit
Mira A
Gratulujeme k CHS!! Krásné jméno! Já jsem tedy nikdy nad názvem chovky nepřemýšlela, ale asi by to bylo něco s mysliveckou tematikou.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:48
- Nahlásit
Zuzana T
Budu Vam drzet palce. A ty nam taky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:51
- Nahlásit
Mira A
O vašich plánech nevím nic?????????
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:52
- Nahlásit
bilksa
Ahoj a diky. Ale jeste nemam papiry v ruce, takze nechci rikat dopredu hop... ze. I kdyz si myslim, ze ten nazev co je uz zaregistrovany na FCI je nas.... co myslim, verim tomu...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:53
- Nahlásit
Zuzana T
No prave, ale urcite se to dozvis.... Je to hoooodne cerstve, asi tak hodinu... nevim jestli te mam jeste napinat nebo jestli to uhadnes....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:54
- Nahlásit
Mira A
Hádat nebudu,jen tuším,napiš mi to do mailu ,sím.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:09
- Nahlásit
Zuzana T
Mas to tam.....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:28
- Nahlásit
Mira A
ty také...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:56
- Nahlásit
Zuzana T
Hrajeme tu takovy ping pong... pink a je to na tve strane
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 15:35
- Nahlásit
Mira A
pong
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 15:50
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/cestovani/188843-popularita- psich-sprezeni-roste-do-sani-se-zapojuji-i-vorisci .html
Zacina se to rozmahat...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 16:38
- Nahlásit
Mira A
No čubrním
Vedle obvyklých arktických typů se k tažení používají dobrmani, setři, kolie, springr-španělé a další. Dokonce boxeři byli úspěšně cvičeni pro sáně. a že nejsou nikde vidět A na zlatýho retrívra zapomněli
No ale navštívit kynologa aby mi poradil před prvním zápřahem...no asi už nejsem laik, vlastně jsem hrdým majitelem psa arktického typu I ten Žufra má předky ve Švédsku...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 16:56
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Ja myslim, ze se pisatel inspiroval clankem v zahranici a druhou pulku si vymyslel. (Jak to tak byva). Za sebe nemuzu hovorit, tohle je pro me neznama oblast.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 17:32
- Nahlásit
No nejen golden, ale ani ovčák nikde...
Ančí, vždyť jsme říkali, že do příští zimi potrénujeme a to budou koukat na spřežení!!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 19:11
- Nahlásit
Narazil jsem na hezky porad na CT o holce s mamkou co delaji agility. Maji takovej zdravej pristup k veci zde je odkaz do archivu CT.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 19:17
- Nahlásit
bilksa
No to bude nejhezčí spřežení sezóny! I když nejpomalejší...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 20:02
- Nahlásit
No nejpomalejší, ale nejoblíbenější...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 09:15
- Nahlásit
No tedy.... u nás taky v lese v létě potkávám směčku psů zpraženou za nějakou tříkolku nebo co. Poprvé jsem měla docela šok, vůbec jsem je neviděla a pak najednou nebyli..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 09:17
- Nahlásit
Dobré ránko!! Tak jak je při dnešku?? Mně dnes odpadlo hodně hodin, tak si užívám volna a do školy jedu až na dvanáctou.
Jinak Charlotte vrcholí hárání, tak jsme v neustálém obležení psů všech plemen... Už aby to skončilo, nemůžu s ní na cvičák, polohovat nechodíme, ach jo.
Loni hárala týdny, tak jestli to bude stejné, tak ještě příští týden a mělo by být hotovo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:25
- Nahlásit
Tak jsem doma projela ještě jednou seznam chráněných názvů na FCI a tedy ten můj nápad je registrovaný - to je tedy pech - ještě že tu chovku nepotřebuju. Normálně bych šla do jména koně Garde Roy - což nic neznamená a stejně : JE TO TAM
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:53
- Nahlásit
Vlasta
Tak já ti nechám fenečku ke Greenečkovi,aby jsi měla doma veselo,ne?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:58
- Nahlásit
Vlasta
Tam jsou veci to jsem taky koukal jak tele na novy vrata...
Zuzana T ty vubec dneska perlis ...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 14:25
- Nahlásit
Mira A
No já jinak k veselosti moc nemám důvod,jednak je mi blbě a ráno mi volala kuchařka prima novinu,že si zlomila ruku v lokti a min.měsíc bude doma - ja počítám 2.Takže jsem zase v kuchyni za pomocnou.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 14:26
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to jo, ale s tema vlackama v mailu jsi me rozsekala
|