| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:32
- Nahlásit
Mira A
No vy jste šikovnííí.... a jsou to moc hezké fotky, Brůče to sluší
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:40
- Nahlásit
No Míro - supééér,gratulace.Pošli fotky Evičce.
Vlasta
Nemám tušení,ale chová myslím kokry .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:45
- Nahlásit
Teď jsem se dívala - v Budějovicích v dubnu má goldeny p.Kašpar a v Litoměřicích květen p.Čečrdlová.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:47
- Nahlásit
Vlasta
hm
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:50
- Nahlásit
Zuzana T
Hm co??? Hm nic??
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:51
- Nahlásit
No a vite co na ni zabralo? Pritomnost dalsich dvou psu, kteri ji to ukazali, jak se to spravnacky dela... , pak jsem si ji dal na voditko, a posadil u nohy, kamarad prisel, v ruce kachnu a ja dal prikaz aport. Pomalinku a s neduverou k tomu opet cuchala a hoooodne rozvazne otevirala mordu. No a za obrovskeho chvaleni, nakonec drzela aport aniz by ho vyplivla. Nakonec se to v ni zlomilo a delali jsme vlecku s dohledavkou, aporty na vsechny zpusoby z pole, z housti u potoka atd. Byli jsme se zenou jako u vytrzeni, kdyz jsme videli jak pracuje. Bylo to moc hezky.
Jo a hadejte jak u nas vypadalo pulnocni silvestrovcke strileni...
Zuzana T Ted jenom nevim, jakou Evu mas na mysli. Evicku H. nebo Evicku P. ;D
Vlasta
Diky diky diky...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:54
- Nahlásit
Mira A
No jak?? Asi v poho ne, když to tak píšeš?? Mojí kámošky labradorky musí být na vodítku bo mají tendence chytat ty rachejtle a aportovat je - to nechápu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:05
- Nahlásit
Mira A
E.H,Evička P. tě pochválí určitě,ale zase co by dělala s fotkou,že?
Vlasta
Hm nic......
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:07
- Nahlásit
Zuzana T
Hm štěňátka ???
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:12
- Nahlásit
Vlasta
No prave my jsme byli odpalovat rakety na cestu u rybnika a Broock tam byla s nama. Stala napnuta jak tetiva, ze je strelba a divala se trhavym otacenim hlavy na vsechny strany, nejdriv jsme si mysleli, ze je vydesena, ale opak byl pravdou. Ona cekala, ze kdyz se strili, odkad ze to zacnou padat ty kachny !!!
Nacuhovala pres rakosi a kdyz jsem tam pak hodil dumika a dal povel aport, tak letela tak, ze se div neprerazila. Mohli jsme se potrhat smichy... No samozrejme obrovsky jsem ji chvalil jaky je to pasak, a ponoukal jsem ji slovy 'Jsou tam ty kachnicky coooo? jsou taaaam? ' A pak zena nenapadne hodila opet dumika do krovisek a ja vyslal psa s povelem hledej! A opet nadrzena na aportovani vyrazila jak splasena kobyla... No a kdo mi rekne ze taky aportoval se psem na silvestra 10minut po pulnoci? Jo a bych nezapomel bylo nas tam asi deset lidi, znamych co byli u nas na navsteve... no ti koukali
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:12
- Nahlásit
Vlasta
néé - to hm nic bylo na skladbu rozhodcovstva ,ale jinak výstavy letos také hm nic,jestli se s Lexy zadaří.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:25
- Nahlásit
Zuzana T
Ja ted prave zpracovavam fotky z te treninkove prochajdy, Tak pak je zase dam na rajce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:27
- Nahlásit
Mira A
No tak to máš tedy poděsa !!! Greeny se nebojí, ale ani nemá tendence jít něco hledat a to je z WT zvyklý na střelbu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:30
- Nahlásit
Vlasta
Dobry bylo, ze nemela tendence vyrazet sama bez prikazu. Mela povel, zustat u me. Takze to bylo taky dobre.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 15:05
- Nahlásit
Hele teď říkali v rádiu, že kdo bude muset o víkendu na silnice, tak s plnou nádrží, teplým oblečením, dekou a zásobou pití a potravin
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 15:06
- Nahlásit
jana33
No to je hezky..... a plati to uz i v patek? Jedu z Berlina, tak abych dojel...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 15:11
- Nahlásit
Mira A
To nevim,asi jak kde, podle toho,kdy začne sněžit. Pro jistotu se taky vybav
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 16:41
- Nahlásit
Mira A
Ještě by to chtělo flašku rumu, ale na tu silnici se to bohužel nehodí...
Jo a moc gratulujeme k aportování!! Já tvoji radost chápu - přesně takovouhle jsem měla teď v neděli, když jsme byli s taťkou na obchůzce revíru a ten pro zkoušku vystřelil a Charlottka místo schovávání mě pod nohy vyrazila hledat aport. Měla jsem taky obrovskou radost!!
jana33
Taky nás ještě čeká poslední naháňka - 31. - vyšlo nám to úplně akorát teď jsme měli na Silvestra naháňku, večer se Charlotte rozhárala, takže poslední naháňku taky stihneme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 16:48
- Nahlásit
bilksa
A ono se to zlomilo nějak samo od sebe, co? Tak to je super, že jí to přešlo a hlavně, že je tak šikovná, zrovna teď se u nás v kurzu debatovalo o používání psů bez zkoušek na honech a přednášející říkal, že zkoušky jsou sice hezká věc, ale to,jak pes bude pracovat, je věc druhá, a že radši bude mít na honě psa bez zkoušky,co pracuje s chutí než psa s titule,co ho to už po hodině nebaví. A zákon to taky nezakazuje. Ale vy ty zkoušky příští rok učitě dáte
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 17:10
- Nahlásit
jana33 zapomněla jsi na pytlík s pískem a lopatku - to taky říkali, už jsem posílala manžela ať jde v práci nakopat ( dělá ve stav.firmě). Zítra nasmažím řízky na idnes jsou mapy s vývojem počasí na dalších 24 hodin - tak to budu zítra sledovat
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 17:13
- Nahlásit
Vlasta
Ja zacinam zvazovat, ze tu (v Berline) zustanu pres vikend...
Nez jet zitra domu (500km) a v nedeli vecer zpet (zase 500km)....
s tim, ze hlasi kalamitu. 20-50cm a s tim, ze staci maly problemek na na dalnici zustanu klidne i 8 hodin....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 17:14
- Nahlásit
Vlasta
To na Impulsu neříkali, páč je jasný,že to bude na prd
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 17:18
- Nahlásit
Mira Ajana33
http://pocasi.idnes.cz/
Tady je odkaz na vývoj počasí - dole si nastavíte co chcete a pak listujete po 6 hodinách a ono to ukazuje srážky a tak - barvička na mapě je vysvětlena vpravo na stupnici. Míro jeď domů, sněžit začne na MOravě a to stihneš.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 21:05
- Nahlásit
jana33
Jo, zlomilo se to samo, prostě chodíme a chodíme a je to v pohodě.
Předseda tam, co chodíme to taky říká, že radši chuťového a dobrého psa bez zkoušek, než psa, který umí jen na povel běžet doprava, tak dlouho, než na něj páníček zavolá, a pak zpátky, bez toho, aby pořádně slídil.
No se zkouškama nevím, nevím - je to trdlo, ale paráda je, ji pozorovat, tak "šílí", když čekáme před lečí - klepe se jak sulc, a když vyrazí, tak to je něco.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 07:58
- Nahlásit
Dobré ráno,
tak jsem hned po ránu mrkla na mapku s počasím a nekecá, podle ní na MOravě už sněží, kámoška z Brna na Spolužácích píše že jo.To nejhorší bymělo přijít dnes asi do jedné v noci na sobotu, potom to mírně poleví a opět začne až v noci - tak to snad projedem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 08:47
- Nahlásit
Vlasta
Kdo se bojí,nesmí do lesa! Přibalila jsem 2 deky a termosku s čajem,řeteza mám,akorát je neumím nandat a nádrž je plná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 08:52
- Nahlásit
Zuzana T Kudy jedeš??? Po D1 až do Olmiku a nebo na Hradec?? My jedeme vrchem -Jičín, Hradec, Mohelnice, Olmik tak kdybys jela tu druhou verzi můžeme být ve spojení a eventuálně si na části trasy pomoci. Po D1 to mám min. o 150km dál, tak volím kratší trasu - skoro všude je to silnice 1.třídy tak doufám, že to bude prohrnutý. No taky si říkám, že to bude dobrý, ale když si vzpomenu jak na D1 asi před 4-5 lety celou spalo hodně lidí.... tak nic moc. Vyjíždíme ve 3 ráno. I kdybych jela průměr 50km/hodine tak bych tam na 8 měla být.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jájedu dnes do k Veveřákům do Bítýšky a zítra do Olmiku.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:49
- Nahlásit
Zdravím! Labradoří forum zapadlo sněhem, tak vám polezem sem
VlastaZuzana T ty brďo, kvůli národce takový manévry stojí aspoň ti rozhodčí za to?? Tak přeju ať jste s výsledky spokojené! K nám dneska přijedou kamarádi (goldenáři) a budeme ochutnávat loňskou třešňovici a zajídat to tatarákem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:54
- Nahlásit
Ketrin
Tak ho snad vytáhnu,ne?
|