Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 13:01
- Nahlásit

Vlasta
já jo,ale občas zaskočím...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 13:43
- Nahlásit

Zuzana T
Já taky makám, ale občas potřebuju vypnout, u nás to je před takovýma svátkama fakt hektické - buď všechno chybí a nebo všechno přebývá - teď zrovna to druhé... Dneska jsem posílala chovatelce po kolegovi desku 50x80cm s krásnou fotkou Greena - tak jsem zvědavá, jestli se jí bude líbit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 14:04
- Nahlásit

Vlasta
Já mám out počítač,tak nevím,jak to bude letos s PFkem.Ale sněží,tak snad alespoň nějakou fotku spáchám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 14:10
- Nahlásit

Zuzana T
Já asi PF neřeším - nemám kdo by mi ho udělal. V Praze sněží jo??? Zítra tam jedu na celý den.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 14:16
- Nahlásit

Vlasta
haha,to už asi zase nic nebude...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 14:38
- Nahlásit

Zuzana T
To doufám, budu brát Prahu od Ruzyně přes Vršovice na Štěrboholy - vozím dárečky největším odběratelům, tak doufám, že mi neucpou známé trasy. V pondělí jsem jela z Bílé HOry Baranďákem na boleslavskou dálnici asi 50 min. Šéf pražák se smál, že volím blbé trasy, ale já ty pražské vychytávky neznám a nejraději jedu po Jižní spojce - no asi nás bylo více co tam rádi jezdí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 16:53
- Nahlásit

Ahoj!!
Taky drobátko nestíhám, ale už je to lepší - test mám na psaný, zítra odučím ve škole a mám padla.. Už mě čeká "jenom" úklid, promazávání cukroví a výroba nepečeného a hotovo.

Mira A
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:57
- Nahlásit

No tak to se máte, u mě hekťárna největšího stupně. Teď se instaluje podlahové vytápění a dělá se vodoinstalace. Příští týden v úterý se budou zalévat podlahy. Jelikož se to napojuje vše do starého domku, tak je všude neskutečný binčus. Do toho ještě nemám všechny dárky, a stromek. Fotky nezvládám, měl jsem dělat kalendáře, natož pak nějkou pfku. A do práce chodím až do 23-tého. Ach jo, jsem zvědavý jak to vše dopadne.... Sand alespoň děti budou mít radost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 16:53
- Nahlásit

Mira ATak to vítej v klubu, taky dělám do 23.12. a tím že jsme masokombinát a já odbyt tak ten masakr se stupňuje s blížícím se 24.12. potom chjvíli oddech a před Silvestrem nanovo.
Fakt toto období nenávidím. Dneska jsem brázdila Prahu a celkem litovala naše řidiče na rozvozu a to si na ně ještě vedoucí prodejen stěžují, že mají zpoždění.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 21:57
- Nahlásit

zdravím vás a hlásím se do klubu, my sice nejsme masokombinát, ale stavební firma ovšem tím že se mění DPH tak se musí vše v tomto roce vyfakturovat, čili též budeme dělat ještě 23. už mě z toho čumění do čísel hrabe a o zádech atd. ani nemluvím Ještě že aspoň mrzne a je sníh, čili psi jsou čistí Vlasta já jezdila po Praze před týdnem se synem, kterého jsem vyzvedávala na letišti, přiletěl z JV Asie a ještě potřeboval něco v centru - Újezd, Hellichova atd.- já jsem se z toho provozu div nekácela, ale on si liboval jaký je to proti Jakartě klídek

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 07:33
- Nahlásit

Vlasta
Ketrin
JJ - " Pražákům těm je tu hej......
Včera jsem ukončila vánoční pečení - mám 7 druhů a tím končím.Úklid jsem vzala více,jak lehce a dárky mám ze 2/3 koupené.Doufám,že zbytek předvánočního shonu zvládnu bez úrazu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 07:35
- Nahlásit

Ketrin
Tak už vím kam nepojedu - do Jakarty - bo by mě tam jeblo a to by nebyla žádná dovolená
Ale včera to tam bylo skoro jak na Balkáně - všude kam jsem potřebovala bylo zacpáno, dokonce jsem použila cestu kolem Zuzky - tam tedy bylo volno, to musím přiznat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 07:47
- Nahlásit

Zuzana T
Já sveřepě zůstvám u toho mého jednoho, dárky musím dokoupit v sobotu a teď zase obéhám kuchyň - skončila jsem u Jamallu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 07:57
- Nahlásit

Vlasta
A že si nezašla na kafe?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 09:15
- Nahlásit

Zuzana T
To bylo kolem 12 hodiny, to jsi byla v práci - jela jsem z centrály Tesca (Vršovice)a potřebovala jsem se dostat na centrálu Sparu ( štěrboholy) a už jak jsme sjížděla z JIžní spojky na Vršovice , viděla jsem jak se nedá najet zpátky, tak už jsem šrotovala že to vezmu přes žižkov a jak apotom mě napadlo je kolem Tebe na Hostivař.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 09:18
- Nahlásit

Vlasta
Na Žižkově - CHmelnici jsem také / tam pracuji / a kafe tu máme také...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 09:39
- Nahlásit

Zuzana T
No jo víš jak - každý má starostí nad hlavu a ještě abych se vnutila na kafe.... ani mě to nenapadlo(ale vzpomněla jsem si na Tebe při průjezdu kolem Tvého baráku) a bylo by mi blbé se vtírat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 09:49
- Nahlásit

Vlasta
od čeho je mobil?Já se budu vtírat zítra ke kamarádům,mrknout se na štěňata.

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:16 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
CHS Via Lattea ?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:25
- Nahlásit

Zuzana T
No pozor, až bude mít Lexy štěňata tak se tedy taky budu chtít vtírnout - až jim bude těch 5-6 týdnů a budou plyšáčkoví....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:28
- Nahlásit

Mira A
nene,Liblické rákosiny
Vlasta
To je jasné,když se zadaří ,návštěva vítána.

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:29
- Nahlásit

Mira A
Rikala mi kdysi Eva P. že prý je to takový sport, jezdit po štěňatech známých a muckat si je...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:30
- Nahlásit

Mira A
Jo,to máš stejné,jako cizí krásná miminka - kouknout,pochovat a pryč.
Už máš ty papíry?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:31
- Nahlásit

Vkládám recept na pečený čaj - je to naprosto dokonalé, pila jsem ho v jednom hotelu a tam stojí kolem 40 Kč, je fakt dokonalý:

Ingredience:
1 kg ovoce (může být mražené i čerstvé) hrušky,jablka,pomeranče,rybíz,švestky,mandarinky,j ahody,maliny,borůvky
1200 cukru krystal
2 dcl rumu (nemusí být)
1citron
lžička skořice
3 nemleté hřebíčky
Postup:Ovoce nakrájíme na kousky (jablka a hrušky nemusíme loupat). Ve větší misce smícháme nakrájené ovoce a cukr, přidáme rum (nemusí být), citron (nakrájený na kousky), skořici a hřebíček. Vše důkladně promícháme a dáme do vyhřáté trouby v hlubším pekáči na 220 stupňů, na cca 45 minut. Pečte tak dlouho, aby ovoce pustilo šťávu. Podle toho se řiďte čas pečení je pouze orientační, protože každý má jinou troubu. Během pečení občas promíchejte Po upečení, ještě horké, dáváme do skleniček, které zavíčkujeme a otočíme na 5 minut vzhůru nohama
Podáváme tak, že do hrnečku dáme 1-3 lžičky pečeného čaje a zalijeme horkou vodou. Necháme vyluhovat a pijeme. Voní po tom celý dům a každý chce recept

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:36
- Nahlásit

Zuzana T
Ne jeste porad nic... sakra a to jsme to posilali 9.11

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:37
- Nahlásit

Mira A
Tak se mu připomň emailem.

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:44
- Nahlásit

Zuzana T
Právě se stalo, uvidíme...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 11:18
- Nahlásit

Vlasta
tak jsem si ho opsala a asi to zkusím udělat a vezmu mezi kamarády na silvestrovské hory.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 11:34
- Nahlásit

Zuzana T
Budeš s tím jednička uvidíš.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2009 11:35
- Nahlásit

Zuzana T
JO ještě v tom hotelu to nabízejí s frťanama - rumu, slivky, vodky - ale já jsem všude autem tak jsem to nezkoušela, ale k té chuti by to šlo. A podávají k tomu pikslu medu na oslazení.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání