Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:48
- Nahlásit

Vlasta
Asi jak kde.... Takovéhle ňamky bych si taky nechala líbit.

Dneska jsem úplně hotová, ráno 2 hodiny venku s holkama, pak jsem uklidila celý byt a teď jsem stála skoro 2 hodiny u žehlení... a to ještě nemám všechno vyžehlíno, ale už se mi nechtělo, tak zase večer.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 17:37
- Nahlásit

Nikde, nikdo?? Jaký byl víkend?

Já mám ohromnou radost ze Charlottky - v sobotu byla na honě na drobnou a byla moc šikovná - rány se nebála, dohledala jednoho bažanta, krásně předala a skvěle čapla zajíce, který po střele ještě žil a taky ho donesla.

Zdá se to jako malichernost, ale u nás drobná zvěř téměř není, a tak je úspěch, že ze 7 střelených bažantů a 1 zajíce si alespoň tohle mohla donést.

Jsem magor, ale mám z toho fakt hroznou radost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 17:46
- Nahlásit

bilksaNo tak to je úspěch - gratulujeme. My jsme byli cvičit na novém místě s Míšou T. a přestože to bylo celkem daleko a různé nerovnosti, příkopy a přechody přes cesty tak Greeny nosil jako ďas - moc se mi to líbilo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:59
- Nahlásit

Tak taky super!! No na nás je to úspěch, jen mě mrzí, že ty zkoušky asi budou problém... Hrozně ráda bych se taky jednou vydala na Konopiště, aby se ta její hyperaktivita někde užila. Je fakt hrozně znát, že jakmile pracuje, je ve svém živlu.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:32
- Nahlásit

Já jela dnes přes Čelákovice a v jedné masně tam prodávají zvěřinu, měli tam vyvěšené na markíze hezky bažantíky. Už vím co dostane Žufrik pod stromeček

Z víkendu si Žufrik přivezl svou první medaili z bikejöringu A ještě udivoval, že měl v cíli elán na dummíka

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:37
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Bikejoring - to jako pes na šňůře uvázaný k pánečkovi na kole? No nazdar.Já si vyzkoušela skijoring/ nevím kde je přehlas.O / za koněm a byla to docela makačka.Jak to s tím psem vypadá?
Vlasta
bilksa
Tak to máte psíky šikovný.
My měli na cvičáku v sobotu besídku,přišlo kolem 40ti pejsků a docela se to vydařilo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:48
- Nahlásit

Zuzana T My máme besídku za 14 dní.
Ančí a Žufrik za kolik mají bažanty?? Kolega mi nabízel kus za 50 Kč, ale nemám ho na cvičení kam dát a na jídlo ho neumím oškubat ani upravit...

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:03
- Nahlásit

Za 50Kč?? To je dobrý, já zrovna dva sháním na cvičení.

Zuzana T
Taky máme besídku - 20. už se těším, ale tentokrát soutěžit asi nebudu, aby měli možnost vyhrát naši nejmladší (štěňátka).
Dělají mi ohromnou radost, páníčci s nimi pracují, tak jak jim řeknu a je to hrozně znát.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:19
- Nahlásit

Vlasta
Já neměla kde zastavit, tak nevím, jinak si dovážím z Brna mražený, ale to není ono, i když si můžu vzít do zásoby. Ale za 50 pochybuju... to přidej ...

Zuzana T
Ano, mám uvázanýho psa k pasu (může být i ke kolu) a řítím se za ním První tři kilometry jsem vůbec nešlapala ... Je to takovej adrenalin, ze začátku jsem furt brzdila, ale dělám pokroky, už nebrzdím Musím mu věřit, že 100% zná povely vlevo, vpravo, a hlavně stůůůůj a že se nevydá za bažantem či zajícem. Trocha povídání je u nás na webu, i jak jsme se k tomu dostali přes čechohoráčka.
Jedno cílové foto http://img5.rajce.idnes.cz/d0509/2/2864/2864856_15 7c0725fe8de80d904ba0306f473f0a/images/Skvoretice_0 022.JPG ... po 8,4 km Žufrik stále pln elánu

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:21
- Nahlásit

Tak nám taťka sehnal bažanty - 100Kč za pár, máme objednaný 3 páry, něco půjde na jídlo, něco na cvičení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:40
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
No vypadá to šíííleně,už se vidím rozmáznutá někde v pangejtě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 07:15
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
No vidíš - Bilksa má tady za 100 pár - čili jeden za 50 jako já... fakt mi je za tu cenu nabízel..

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:37
- Nahlásit

Vlasta
TAk to bude asi normální cena.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 08:42
- Nahlásit

Nám to tady nějak pokulhává nebo co. Včera jsem se dívala jak se hádá RS a díky tomu jsem odhalila, že i RK má nový výbor...
Teď na konci roku chce každý zaplatit členské příspěvky a někde jsem četla, že když jsem členem ZKO které je přímo pod ČKS tak za další členství kdekolik bych měla platit méně, protože poplatek ČKS už za mě odvedl mateřský ZKO a všechny další kluby už ho odvádět nemusejí - nevíte o tom něco????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:13
- Nahlásit

Vlasta
Tak to netuším,já jsem v " mateřské péči" pouze jedné psí organizace a to KCHLS a platím 1 x za dva roky čl.poplatek,víc nic.¨
Z RK jsem vystoupila před 5 lety a do RS jsem se chystala,ovšem po tom,jak to tam momentálně vypadá to vzdávám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:26
- Nahlásit

http://garde.rajce.net/Greeny_u_Markety_13.7.2008
Hele našla jsem fotky Greena jak mu bylo 2,5 měsíce - to snad ani není možné...
Já tam jsem kvůli slevám na startovném na WT, jestě min. příští rok chci na WT startovat - pak uvidím.....ty hádky mě nechávají celkem chladnou - je to všude stejné, my se na sport.cvičáku taky stále dohadujeme, jsem tam členem jen kvůli pomoci ostatním, jinak bych v klidu jezdila cvičit s Míšou a tam jsem max.spokojená, někam to vede a baví mě to a nemusím být organizovaná vůbec nikde....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:35
- Nahlásit

Vlasta
Ty jo,on měl docela tmavé uši,ale nakonec z něho vyrostla běluha!
No já uvidím,jak se to z WT vyvine,jestli nebude třeba nějaký nový klub či odvětví WT u stávajících klubů.První půlku roku máme jiné plány a pak se rozhodnu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:49
- Nahlásit

Zuzana T
Běluha už není, teď už začíná tmavnout do krémova.
K tomu WT - mzrí mě že nebude Konopiště - tam jsem chtěla jet, ale zase tam jsou v plánu myslím 3x Milovice což mám kousek, tak to bude dobrý - a zahraniční rozhodčí mi vyhovují - oni to dělají zajímavé a těžké, na tom MR byli angličani a bylo to fakt boží...

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:06
- Nahlásit

Já jsem členem naší KO Agility Třeboň a KCHSL a platím všude normálně.

Za chvíli jdeme se Charlottkou polohovat, tak se těším.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:01
- Nahlásit

Tak jsem koupila 2 bažanty - jsem zvědavá jak se bude Greeny tvářit - ještě nikdy se zvěří nedělal - i když vlastně jo, jako štěně ještě u chovatelky jsou vyfocení jak běhali s orebicí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:42
- Nahlásit

Uvidíš, Charlottka dřív bažanty moc nemusela, ale teď, jak chodíme na hony se do nich zbláznila. Zrovna máme doma slepici, tak cvičíme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:54
- Nahlásit

bilksa Tak je to dobrý, Greeny je přirozeně inteligentní a je mu jedno co nosí - zmrzlého bažanta vzal do huby jako mazák a šel se všem doma pochlubit co to má - tak jsem ho chvíli nechala a pak jsem ho raději schovala, než něco pokazím. Dokonce to držel na plnou mordu, čekala jsem že ho chytne jen tak aby se neřeklo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 21:24
- Nahlásit

Tak super!! Bude nadšený!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:33
- Nahlásit

bilksa
No jo, ale v práci si myslí, že jsem blázen - všichni kupují bažanty na Vánoce a když slyšeli, že já na výcvik - tak šli do kolen...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:31
- Nahlásit

Zdravím při pátku - kdo má večer čas,mrkněte na ČT 2 na pořad o šlechtění psů.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:32
- Nahlásit

Jj, taky vypadáme jako magoři, když máme v mrazáku 6 kachen a někdo se zeptá, jestli by si jednu nemohl vzít a já křičím neeee, ty jsou na cvičení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:49
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
To nesmíte říkat mezi laickou veřejností.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:40
- Nahlásit

Zuzana T
bilksa
Mrkněte na tu diskuzi o čúrajícícm stěňátku retrievera - to je asi zbytečné se k tomu vyjadřovat - a nebo je to něčí vtip.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:53
- Nahlásit

Vlasta
JJ,no nemusí to být provokoce.Někteří veterináři lidem radí vyslovený blbosti.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:13 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
Asi to není provokace, ale je hodně mimo - nebudu se rozčilovat, ale je mi líto toho štěněte - takovýho blba za páníčka...

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání