| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 19:42
- Nahlásit
Od Vetamixu beru jen zelené držky,ale poslední dobou je akorát zdražili a psům moc nejedou,nemáte podobný poznatek?Jakoby je v tom přidaný vemeno...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 19:53
- Nahlásit
Eire
Jakoby je v tom přidaný vemeno...
To snad ne, to by mě vomyli. Počítám s tím, že je to nízkotučný
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:29 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
Eire
poslední dobou je akorát zdražili a psům moc nejedou
Od tý doby, co je zdražili, jsem je nekoupila - vedu spotřebitelskou válku
stetisek123
Počítám s tím, že je to nízkotučný
Dršťky a nízkotučný? Vybavila se mi tabulka s výživovými hodnotami, ale nemůžu jí najít. Asi byla v té poradně v PPČ
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:36
- Nahlásit
corgi
no jo, několikrát jsem to tu četla. Ono taky, kde by se vzal tuk ve stěnách žaludku?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:45
- Nahlásit
stetisek123
Já snad ten časopis začnu hledat
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:49
- Nahlásit
stetisek123
To snad ne, to by mě vomyli. Počítám s tím, že je to nízkotučný
Tak to počítej dál,protože to psi porejpali a nechali ležet...tudíž nežrali a neztloustli
corgi
jsem je nekoupila - vedu spotřebitelskou válku
Máš recht,taky už nekoupím,kilo odpadu za 30, to je drzost!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
kachna
tak jsem objednala asi metrák od vetamixu, když nebudu spokojená můžeme se domluvit třeba jak jsi psala s nikihioney na falca
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:22
- Nahlásit
stetisek123
v těch dršťkách tuk je, ale pokud mám dobré informace, tak energie potřebná ke strávení drštěk je vyšší, než energeie v těch dršťkách.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:25
- Nahlásit
kejtlin
tak jsem objednala asi metrák od vetamixu, když nebudu spokojená můžeme se domluvit třeba jak jsi psala s nikihioney na falca
můžeme, ale jinak v pohodě vystačim s Pružinou, tim řeznictvím u světel a jedním pražským obchůdkem.
Falco je 2500 bez DPH, já vezmu tak za litr s dph kvůli velikosti mražáku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:28
- Nahlásit
kachna_
Falco je 2500 bez DPH, já vezmu tak za litr s dph kvůli velikosti mražáku.
tak já dle peněz, ted´ to mám za 2106 asi. přesně nevím ale 580 je tam pro kamarádku-chtěla pangase, sama 2500 určo nedám
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:53
- Nahlásit
ad Falco
Dovoz zdarma je při odběru 2500 včetně DPH!
Zavážíme zboží ZDARMA po celé ČR i SR a to v pravidelných závozech. Minimální odběr pro závoz je 2500Kč s DPH -pokud je odběratel na trase závozu. Pokud je odběratel mimo trasu závozu, podmínky dodání se sjednávají individuálně.
ad Vetamix
Včera si měli přijet pro to zelený maso a ani se neobtěžovali zavolat, že nepřijedou. Tchýně na ně čekala celý den než jsem přišla z práce, kvůli blbýmu masu seděla doma a čekala. Jdu tam volat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:02
- Nahlásit
Tak jsem tam volala. Operátorka mi první řekla, že teprve přišla do práce (a co jako), a pak mi řekla, že včera 5 lidí nestihli zavézt a já jsem mezi nima. Tak prý za týden.
Měli mi přivézt 11 kg masa na výměnu. Pak se ptala, jestli si budu chtít ještě něco přiobjednat, tak jsem se ptala, jestli musím brát těch 50 kg, když sem stejně jedou. Řekla mi, že jo, jinak budu platit manipulační poplatek. Tak jsem jí řekla, aby mi dovezli, co reklamuji a už od nich brát nebudu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:07
- Nahlásit
Vážně se ten Vetamix tak zhoršil??? Já teď brala 25 kilo a cajk. Teda to maso jako smrdí po rozmražení (sice teda nedokážu posoudit, esi smrdí nějak nadstandardně, bo mě smrdí maso všecko ), ale psům to chutná strašně moc, aji nežravec Žeryk se rozežral. Tak nevim
|
woey
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:20
- Nahlásit
Já jsem teď brala po nějaký době taky vetamix a pes to moc nechce žrát...tak nevím, vždycky mu to chutnalo a teď nad tím ohrnuje nos, hlavně nad mletinama, kusovky jsou ok.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:29
- Nahlásit
Moji psi to taky dlabou s chutí . Mně spíš vadí zbytečný tuky.
Bohužel asi nemám jinou volbu, zatím k nám trh nedorazil
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:35
- Nahlásit
stetisek123
Ani Falco?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:49
- Nahlásit
stetisek123
Bohužel asi nemám jinou volbu, zatím k nám trh nedorazil
do kunratic do zveráku zaváží pošvář a koncový ceny jsou stejný jako Vetamix.
Tinta76
Vážně se ten Vetamix tak zhoršil???
Pro mě spíš ztratil výhodnost. Neschopnej řidič a drahý dršťky. To se mi vyplatí zajet k Pružinovi na Mělník, kde mě obslouží s úsměvem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
Tinta76
Já mám pocit,že je to i o skladu,ze kterého člověka zaváží. Nějak mám pocit,že problémy jsou hlavně na Moravě. Já jsem v ústeckém kraji a max.spokojenost,super řidič,vždycky objednávka sedí a na kvalitu si taky teda nemůžu stěžovat ani omylem. Samozřejmě to zdražení drštek mě taky naštvalo,ale tak jsou to obchodníci,tak proč by nezdražili nejpoptávanější artikl,že
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:27
- Nahlásit
kachna_
kejtlin
Ahoj holky, já sem teda s Vetamixem spokojená, ale klidně s Vámi půjdu do toho Falca, můžeme to zkusit. Já beru od Vetamixe těch 50 kg, + někdy i něco víc, tak si myslím, že ve třech se složit na těch 2500,- musíme. Jen bude asi horší se trefit tak, aby jsme měli všechny prázdné mrazáky. Já teď ještě maso mám.
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:39
- Nahlásit
Já jsem z jižních čech a měla jsem dva závozy, první 50 kg, vše v pořádku, vše jsem dostala, příjemný řidič. Druhý závoz jsem brala 83 kg a i zaplatila, ale nedostala jsem 10 kg masa, které bylo na objednávce. Sice jsem to kontrolovala, jak to vyndaval, ale spletlo mě to, že hledal ledvinky, takže o nich mluvil a nakonec našel něco jinýho, tak začal vyndavat to a ty ledvinky mi nějak zůstaly v paměti, že už jsme o nich mluvili, tak tam jsou. To samý s hrubomletým hovězím. Ale jinak byl řidič příjemnej, takovej veselej a to zaplacené zboží mi dodají příště. Taky už příště budu lépe kontrolovat a snad si to i odškrtávat, nebo nevím. Samozřejmě jsem na to přišla až v neděli (vezli mi to v pátek), protože jsem si rozpůlila dvoukilovky, dala všchno do mrazáku a ono to tam k sobě vždycky přimrzne, tak jsem to po návratu z chalupy všechno musela oddělit, vyndat a naskládat zpět. Jinak s kvalitou masa jsem docela spokojená, akorát včera jsem dávala psům vemeno z nového závozu a všimla jsem si, že o hodně míň smrdí a je takové pěkné, růžové. Takže minule jsme měli horší. Jinak zatím všechno ok, i když přemýšlím, zda ještě brát ty kuřecí křídla. Už v několika balíčkách jsem měla jedno stehno (nechápu proč), ale to by tak nevadilo. Ale jsou taková tmavá, samá krevní sraženina, nevím. Ale psi se po nich vrhaj jak po největší lahůdce a to je dostávají každé ráno už druhý měsíc. Celkově maso od Vetamixu prostě nevoní, ale zas nemůžu říct že by smrdělo zkaženě. Spíš je to tím zvykem na maso pro lidskou spotřebu, které nemá zápach skoro žádný. Přemýšlela jsem nad Falcem, ale mě se víc jak 80 kg masa do mrazáku prostě nevejde.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:01
- Nahlásit
jana33
Já mám pocit,že je to i o skladu,ze kterého člověka zaváží. Nějak mám pocit,že problémy jsou hlavně na Moravě. Já jsem v ústeckém kraji a max.spokojenost,super řidič,vždycky objednávka sedí a na kvalitu si taky teda nemůžu stěžovat ani omylem. Samozřejmě to zdražení drštek mě taky naštvalo,ale tak jsou to obchodníci,tak proč by nezdražili nejpoptávanější artikl,že
mě právě napadlo, že by to mohlo bejt jednotlivýma závozama, že maj různě sklady mě už nenapadlo ... tak tím se to ale vysvětluje, páč jsem též z ústeckýho kraje ... držky mě netankujou, ty neberu, zatim jsem ještě nenašla vodvahu
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:13
- Nahlásit
Dámy, pojďme se všechny domluvit, že ty dršťky za 30 brát nebudem, donutíme je zlevnit
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:16
- Nahlásit
Co se týče Vetamixu - protože jsou na něj čím dál víc stížnosti, tak si to poslední dobou dost kontroluju, když potom rozmrazím, koukám na to maso pomalu pečlivějc než na lidský, zatím jsem neměla vůbec žádnej problém. Jen jednou mi dali místo pěti balení škvarků jen dvě - prej nějak nezbylo - ale řídič mi to okamžitě odpočítal z ceny. Řidič příjemnej, maso normální, objednávka v pohodě. Takže za mě zatím fakt dobrý. (objednávám hlavně dršťky, celý kuřata, hovězí směs, ledviny ...). Jsem z jižních Čech, možná to bude opravdu oblastí.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:20
- Nahlásit
pawLINka
falco se mi zdá dražší a taky maj nesrozumitelný stránky, což mě odpuzuje. Nemám k tomu důvěru. Ještě jsem jim dala šanci a napsala emil, aby mi pomohli se orientovat,ale ani se neozvali. Asi nemaj zájem o novýho zákazníka.
kachna_
Fakt jsou ceny stejný? A kde to tam je, ten Zverák? To by bylo dobrý. Maj dobrej výběr?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:30
- Nahlásit
stetisek123
maj nesrozumitelný stránky, což mě odpuzuje. Nemám k tomu důvěru.
Aha, tak já mám asi jiný kritéria při objednávání masa.
alco se mi zdá dražší
Jo, tak takhle jsem to vyloženě neporovnávala, ale myslím, že je to jak co. Vždyť Falco má ceny už od 12 - 15 Kč za kilo...
Třeba celá mořská ryba za 17 Kč/kg a kostnaný losos za 32,9 Kč/kg se fakt nedá ani snad srovnávat.
Nebo dršťky z Vetamixu za 31 Kč/kg a z Falca za 22 Kč/kg.
Je pravda, že ve Falcu jsou to celé kusy (pro mě o to lepší), tak kdo má malého psa, tak musí naporcovat...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:32
- Nahlásit
stetisek123
A k té orientaci - já vše řešila přes telefon. Pan Malina byl ochotný a vysvětloval vše, na co jsem se ptala.
A jinak nechápu, co je třeba vysvětlovat. Prostě otevřu ceník, mrknu na to a zkusím objednat. Stejně když to nevyzkoušíš, tak nevíš. Já jsem objednala prakticky od všeho něco a všechno OK...
Ale jako nechci dělat nějakou velkou reklamu Falcovi. Jsem jen velmi převelmi naštvaná za přístup Vetamixu.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:38
- Nahlásit
pawLINka
no, to je to, že obyčejnej člověk, bez jejich hesla ani nezjistí, kolik to stojí a to je pro zákazníka důležitý. Musí si napsat o heslo,ale ani tak mi ho neposlali. Závoz za 2500,-. měla jsem od Vetamixu za 2 tis.
Ale to, co vyjmenováváš není špatný! Jenže jak říkám, nekomunikují.... a to není dobrej obchodnickej tah. Tak jiný priority od masa mám třeba taky, ale tohle k tomu patří. Očekávám od nich spolupráci, snahu, ale tohle utajování by mi kdekoliv jinde, kde bych neměla takové reference, jako tady na čézetku, tak bych od těhle stránek utekla.
Velký balení mi nevadí, manža mi to řeže na cirkulárce. Ráda se nechám převědčit o tom, že je Falco dobrý, ale z jejich webu to nevyčtu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:43
- Nahlásit
stetisek123
Heslo je zbozi153, už jsem ho sem psala několikrát. Stačí se zeptat. Proč to mají zaheslované, to netuším a taky je mi to divné, ale budiž.
A lepší je asi nepsat, ale fakt rovnou volat. Třeba mají dovolenou nebo já nevím.
Očekávám od nich spolupráci, snahu, ale tohle utajování by mi kdekoliv jinde, kde bych neměla takové reference, jako tady na čézetku, tak bych od těhle stránek utekla.
A tak to zase jo, dostala jsem se k nim vlastně omylem taky.
Velký balení mi nevadí, manža mi to řeže na cirkulárce.
Coooo??? Já i velký pětikilovky vetamixácký sekám sama normoš sekyrou.
A jinak Falco má v podstatě všechno v kilovkách, ale balený v kartonu po 6 kusech. Jinak mají třeba i po víc kg, ale to jsou kusovky - třeba kuřata a tak (mimochodem, píšu to asi po stopadesáté, ale jejich kuřata jsou luxus).
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:43
- Nahlásit
pawLINka
jako nechci dělat nějakou velkou reklamu Falcovi.
To prosím tě nedělej,pak tam budou nakupovat všici a oni se pokazej
Mám s Falcem zkušenost cca 8 let a v přístupu jsou mnohem lepší než Vetamix,ale ten taky nebyl špatnej až na nějaké škobrtnutí.Poslední dobou co se změnilo vedení firmy, je to horší a horší.Zdražení a pokles kvality.Třeba na kile hov.ledvinek jsou dražší než Falco a desetikačku a ty zel.držky,ty mě nakrkaly taky dost.
U Falca je blbý ,že člověk musí odebrat za určitý prachy,ale stačí se domluvit s někým kdo má třeba kočky(levné stelivo,výborný grancle Mattise),nebo psy co žerou gtancle a jste rázem nad požadovaným limitem finančním.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:45
- Nahlásit
Eire
Vetamix,ale ten taky nebyl špatnej až na nějaké škobrtnutí.Poslední dobou co se změnilo vedení firmy, je to horší a horší.Zdražení a pokles kvality.
Přesně tak. Byla jsem dřív spokojená a neměla jsem potřebu to komentovat, i když nebylo něco výjimečně OK, ale tohle už mi připadá fakt moc...
|