| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 15:08
- Nahlásit
Vero
ten mražák je skoro prázdnej, takže nezavazí, pak bysme to ideálně přivezli vše zaráz.
No on to podle mě říká proto, aby zahrál na něžnou ženskou strunu nebo já nevím, ale proti masu děsně bojuje ta paštika ještě rok dobrá snad bude
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 15:17
- Nahlásit
cernej caj
ale proti masu děsně bojuje
Třá se mu s ním nechce ode mě tahat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 15:26
- Nahlásit
VeroA jaké mají ve Falco ceny?
Na ceny mrkni na jejich ceník na sokolfalco.cz
Heslo je zbozi153
Mají trochu jiný sortiment než Vetamix a já jsem se rozhodla to občas prostřídat.
Od Falca jsou výborný jejich kuřata (fakt luxus) a taky se mi moc líbí kusový dršťky, no a nesmím zapomenout na ty celé mořské rybičky.
Mletý je různé kvality, ale já zkrmím vše. Nic mi z tama zatím nesmrdělo. Některé štangle obsahovaly ale víc vody.
Cenou jsem se dostala docela dobře dolů tím, že jsem vzala taky štangle s popraskanými obaly, které prodávají tuším za 8 Kč. Je to jak kdy jak co (když jsem brala poprvé, tak hovězí, kuřecí a tak a teď jen ryby mleté).
Taky je třeba počítat s tím, že mají téměř vše po cca kilovkách a balený v kartonech po 6 kusech (mně to třeba vyhovuje).
Ve Vetamixu mám taky oblíbené věci, tak to občas prostřídám...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 15:51
- Nahlásit
pawLINka
tak koukam na to falco a prijde mi to teda brutalne zmateny, zbozi bez cen a ceny jen podle ceniku, u kteryho nevim, kterej je ten spravnej prozkoumam doma.
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:01
- Nahlásit
cernej caj
jojo, chvilku to trvá, než se v tom člověk vyzná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 08:49
- Nahlásit
cernej caj
No, zmatený to je, ale já jsem šla prostě jen podle ceníku. Mletý vypadá jak mletý, ryba jak ryba a kuře jak kuře, tak v podstatě nic než ceník nepotřebuješ.
Já netrpělivě čekám, jak dopadne dnešní závoz Vetamixu. To je vždycky bojovka.
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 13:07
- Nahlásit
pawLINka
tak pak dej vědět, jak to dopadlo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 15:25
- Nahlásit
Tak Vetamix dorazil (prý, přebírala zase tchýně), ale spousta štanglí je zelená už přes obal.
Tímto definitivně s Vetamixem končím, už od nich brát nebudu. To je furt něco.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 16:31
- Nahlásit
pawLINka
ale spousta štanglí je zelená už přes obal.
... a nejsou to drzky zeleny?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 16:52
- Nahlásit
Fifi
nejsou, jsem byla ve vetamixu z nouze vyjímečně nakupovat a vracela jsem pána do skladu s drůbežím s droby "nádherně" zelené barvy...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 16:52
- Nahlásit
Ebony
Aha.. no ja vedela, proc uz radsi to Falco.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 16:54
- Nahlásit
Fifi
tak já tam fakt jezdím už jen když nouzovka, máme tady prodejnu, tak to ještě jakž takž ohlídám, ale už jsem měla s nima taky dost potíží a smradlavejch mas
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 18:18
- Nahlásit
No, když to tak čtu, nevíte, je nějak zákonně ošetřená kvalita stravy pro zvířata. asi je mi jasný, že tam nesměj bejt jedy, ale co zelené a smradlavé?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 18:23
- Nahlásit
Jinak jsme znova koukala na toho Falca a já se v tom fakt nevyznám. Napsala jsem jim emil, aby mi to dovysvětlili,a le myslím,že je to od nich dost velká marketingová chyba mít takhle nepřehledný stránky.
Proč třeba maj ty ceny pod heslem?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 18:32
- Nahlásit
stetisek123
Ja jela jen podle ceniku pri prvni objednavce. Nejak vic me toho nezajimalo, zbytek jsem si upresnila s panem, co ma na starost prvni objednavky. Byl velmi ochotny a vsechny me dotazy zodpovedel, co v cem kolik ceho je a tak, dokonce mi volal zpet, abych si ja pri prvni objednavce neprovolala kredit...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:08
- Nahlásit
si nedělejte srandu, já chci poprvé příští týden objednat vetamix
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:53
- Nahlásit
já si nechávám vozit Vetamix,psům chutná,pošváře už neberu a falco jsem nezkoušela
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:20
- Nahlásit
Ebonydrůbežím s droby "nádherně" zelené barvy...
Přesně tak.
A ještě mám zelený i pětikilovky hověza.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:35
- Nahlásit
Fifi
Ebony
tohle je možná vysvětlení, prostě to panu Soukupovi přijde normální. Pes to přeci sežere, tak co...
Renata Štičková (xxxxxxxxxx@seznam.cz) Vloženo: 7.07.2011 21:38
Dobrý den pane inženýre,
uvádíte jak je maso nezávadné a jakými kontrolami prochází, ale jak mi vysvětlíte to, že maso když rozmrazím tak je ihned cítit jakoby by bylo zkažené.
Maso od vás odebírám rok a poslední dobou se mi kvalita masa fakt nezdá.
S pozdravem Štičková
soukup (soukup@vetamix.cz) Vloženo: 12.07.2011 09:26
Jedna věc je kontrola původu a dohledatelnost původu masa a druhá věc je dodržení především hygieny a teplotního řetězce od porážky,přes zpracování až po konzumaci.Maso má svůj charakteristický zápach nebo vůni,ale jiná je u krkovičky na gril a jiná u směsi pro psy.Tím nechci říct,že maso má smrdět,ale veškerá studie kolem barfu jasně dokazuje,že maso odleželé tedy s mírným pro nás lidi zápachem je ideální pro krmení psů.
kejtlin
Tak ho zkus a když ti to nebude vyhovovat, zkusíme najít ještě někoho třetího a vezmem falco. Třeba Nikkyhoney by mohla být pro
Nikkyhoney
S tou zeleninou jsem na tebe fakt nezapomněla, jen jsme tam od té doby nebyli.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:41
- Nahlásit
kachna_ohle je možná vysvětlení, prostě to panu Soukupovi přijde normální.
Jo, tohle jsem sem chtěla zkopírovat taky, ale jsi rychlejší.
Prostě Vetamix u mě hluboce klesl. Dřív se mi líbilo, že na jejich fóru pan Maissner odpovídal na všechny dotazy, teď na to kašlou...
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:43
- Nahlásit
kejtlin
hele já bych se toho nebála, jestli objednáváš poprvý. já jsem poprvý měla masíčko luxusní, srdce tučné nebylo, nic zeleného krom drštěk, třeba si první zákazníky hýčkají a dávaj jim
"lepší"
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:49
- Nahlásit
Yves
třeba si první zákazníky hýčkají a dávaj jim
"lepší"
A jo, to je taky možný, pač mně první objednávky taky nesmrděly. I komunikace byla o něčem jiném (ale byli tam jiní lidé), dokonce jezdil i příjemný řidič.
Tak v tom bude ten zakopaný pes...
Asi požádám sousedy, aby mi objednali.
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:24
- Nahlásit
pawLINka no ale právě že si je hýčkaj, aby jim pak mohli podstrkovat zelený šišky néé
Právě že já tím že jsem objednávala jen jednou, tak byli jak míliusové, pan řidič moc příjemnej, maso krásný.. a jak to tu pak čtu, tak na pravidelný odberatele jsou horší jak na psy..
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:54
- Nahlásit
Tak musím zapět ódu na naše jatka (TORO Vysoké Mýto). Jela jsem pro játra, chtěla jsem dvě kila no a pak to bylo jak v mekáči: vařený nebo syrový? mražený nebo čerstvý? kousky nebo v celku? zabalit do papíru nebo igelitu? no luxus :-D zaplatila jsem 28 Kč, paní přinesla igelitku s nákladem, hodila to na prasečí váhu (tzn. do 200 kil) no skočilo tak něco pod pět kil jater, paní prej: Nevadí že toho je víc? tak říkám No mě určitě ne holt to nejsou žádný troškaři pak jsem ještě prohlídla hrtany, nádherný s kusy masa, tak jsem vzala kilčo na zkoušku za 15 a jela jsem dom je to jasný, Vetamix ať se jde vycpat, budu podporovat místní výrobce
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:34
- Nahlásit
No nám teď 2x po sobě sice Vetamix dovezl ucházející maso v požadovaném množství, ale vyfakturoval si to podle jiných cen než byly v objednávce - přesně my objednávali v akci, oni fakturovali běžnou cenu.
Po prvé jsme asi po měsíc táhnoucí se reklamaci a upomínání uspěli a poslali nám peníze zpět a potvrdili, že závazné jsou ceny z objednávky. No a teď nám to dal řidič s tím, že se máme domluvit a zaplatit převodem. Volali jsme hned v úterý (den dodání) na Vetamix a prý nám obratem pošlou mailem opravenou fakturu a instrukce k platbě. Zatím nic nedošlo.
A z předchozích dodávek byly zcela OK jen dvě. :=((
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:29
- Nahlásit
Yves
budu podporovat místní výrobce
Kéž by takhle přemýšleli všichni při výběru žrádla nejen pro psy, ale hlavně pro sebe. Ještě přidám tip - porozhlédni se po okolí po drůbežích farmách, tam se přebytků rádi zbavujou (např. to vaří prasatům - jaká škoda). U nás v okolí bohužel jatka nemáme a Vetamixová prodejna je odsud 8km, takže si nakupuju osobně a hlídám si, co mi přinesou. Za dva roky jsem zatím měla jen jedno zelené kuře.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:56
- Nahlásit
tak jsem prelouskala knizku od manwe o barfu a musim rict, ze se mi libi. Az na drobne pravopisne skaredosti ale to nesouvisi s krmenim, ohledne toho si rikam, ze je to fakt dobre a pekne ucelene na miste. Psi uz se muzou tesit na tvarohove svacinky z medem pro pribrani
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 16:11
- Nahlásit
Yves Vetamix ať se jde vycpat, budu podporovat místní výrobce
My bohužel poblíž nic takového nemáme. Máme blízko jen drůbežárnu, odkud občas bereme živé "dvojkové" brojlery a sami si je porážíme.
Taky máme hospodářství, tak máme dost masa pro psíky i z vlastních zdrojů. Případně skupujeme a porážíme např. kozly vyřazené z chovu...
No a v neposlední řadě máme luxusní hrtany, celá vemena, ořezy apod. z Německa, kde pracuje mužův strýc a kamarád nám to z tama zdarma vozí.
Bohužel ale potřebuju brát i např. ten Vetamix apod.. Moc hladových krků...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 16:12
- Nahlásit
cernej caj
tak jsem prelouskala knizku od manwe o barfu a musim rict, ze se mi libi.
Mně taky. A velmi. Především pro začátečníky je fakt jak dělaná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 16:26
- Nahlásit
pawLINka
jj, ja su zacatecnik tudiz je pro me hodne zajimava
|