| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:48
- Nahlásit
stetisek123
Ta cena je bez DPH
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 13:28
- Nahlásit
chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo bral už od vetamixu míň než 50 kilo - od 1.června mají mít za poplatek tuhle službu k dispozici, ale zatím žádné reference (tuším, že tam je psaný "po domluvě po telefonu" takže při objednávce přes net to zřejmě nejde).
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 13:47
- Nahlásit
Yves
většinou se s nimi dá domluvit, res. dají Ti číslo na řidiče a přivezou Ti i míň než padesát kil, jen si pro to musíš dojet někam blíž po trase toho závozu. Takže to nejni úpa domu, ale třá jen jinde po městě, když tam mají cestu
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 13:59
- Nahlásit
Já jsem sehnala maso "od Pošváře" a jsem s ním víc spokojená, než s vetamixem....minule docela zapáchalo...chrudim je od nás 17km, tak asi zajedu vyzkoušet....ceny tam nejsou, ale uvidíme
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 16:21
- Nahlásit
Pumpa
díky za info, až budu objednávat tak se zeptám.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:52
- Nahlásit
pražáci,v kaouflandu maj tedkons do uterý bylinky v květináči,měga velký za 14 kč,velký,bazalka,petržel,šnitlík...
já mám bazalku a je děsně velká a vysoká, a už mám zní velkej pytlík lístečků a bude ještě růst
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:27
- Nahlásit
brezen2008
a je děsně velká a vysoká, a už mám zní velkej pytlík lístečků a bude ještě růst
Tak ji hlavne zastipuj, at ti nevykvete.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:48
- Nahlásit
hally001
Já jsem sehnala maso "od Pošváře" a jsem s ním víc spokojená, než s vetamixem....minule docela zapáchalo...chrudim je od nás 17km, tak asi zajedu vyzkoušet....ceny tam nejsou, ale uvidíme
Tak dej vědět,jak ceny a jiné věci,já bych vyzkoušela aspoň jednu várku.....Vetamix prostě nevoní,na to jsem si zvykla,psům to nevadí,ale spíš mi vadí jejich bordel v objednávkách,výmluvy,upomínání jich a tak.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
jablunka
já se můžu taky přihlásit se spokojeností s pošvářem. Ceny v maloobchodu (kupuju to v Kunraticích ve zveráči) srovnatelný s Vetamixem. Maso krásný, ale hodně věcí maj vařenejch 90st/10s a jak mi to maso vozí Michal, tak maj holt často vařený.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:12
- Nahlásit
Fifi
Taky jsem brala už asi 3x od Falca a byla jsem velmi spokojená. Víc než s Vetamixem.
Jen v některých štanglích bylo docela hodně vody...
Výborný jsou tam třeba ty kusový dršťky, to si psíci vždycky hezky pohrají...
Dnes objednávám zase Vetamix, pač mi dluží docela dost zaplaceného zboží... Tak jsem zvědavá jak to dopadne.
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 21:11
- Nahlásit
pawLINka
dluží zaplacené zboží? jakto?
jako já jsem minule taky nedostala kaprosumečka, ale to byla moje blbost, že jsem si to neohlídala. jinak cenu mi podle vydaného zboží dělal řidič na místě (nepřivezli jednu štangli hovězího, tak ji pán odečetl..)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 08:39
- Nahlásit
Fifi
dík
psům chutná a mě taky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 08:47
- Nahlásit
Yves
No na faktuře to zboží bylo, ale nevyložil ho. Maso přebírala tchýně a ta to nekontroluje. Pak jsem přijela domů, dávám maso do mrožáku a zjistila jsem, že chybí 17 kg masa.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:29
- Nahlásit
pawLINka
to ja su taky zvedava, jak dopadnes. me dluzi asi jen 4kg zbozi, ale na to ze 2x slibili tak ani jednou nedodali
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:11
- Nahlásit
cernej caj
no já dopadla vždycky dobře, ale já strašně řvu . Od té doby, co jsem řešila problém s outůčkem, tak jsem v tomto směru poněkud vznětlivější
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
Holky a zkoušely ste něco i vrátit? Myslím řidiči. Tak mě napadlo, že kdybych zase objednala nějaký srdce a už přes obal bych viděla, že je z půlky tlustý, zda bych mu to vrátila aby mi dal jiný... Zkoušel to někdo? Tady ten, co tu byl, byl děsně nervní a spěchal
Jinak se chci zeptat, který z těch ryb, co nabízej ve Vetamixu je nejmíň tučný. a jestli ty rybí piliny nejsou plný vody. Já měla lososa, byl krásnej,ale je tučnej. Na druhou stranu, není losossí tuk zdravej?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:10
- Nahlásit
kachna_
já radši moc neřvu, protože koketuju s vysokým tlakem a nerada bych zemřela předčasně
za těch pár kč mi to nestojí,proto sem to předelegovala na Vero
stetisek123
no jak s řidičema, to nevím. Já tomu co mi to přivezl volala 3x chvíli po tom co sme vyložili a zjistili že nám něco chybí a nebral to. Pak na telefonu s vetamixem mi uznali, že jim to v autě zbylo a že dodaj přistě. priste nedodali
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:40
- Nahlásit
stetisek123
já jsem na hnusný zelený maso narazila až při krmení, když byl řidič fuč....za 14dní když měli závoz vrátila jsem všech 60kg co jsem objednala, problém nebyl. Ale Vetamix už nikdy víc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:46
- Nahlásit
cernej caj
Taky mi dluží už z dřívějška 6 kg masa a těstoviny.
Jak jsem volala na operátorku, tak jsem jí to říkala a samo, že nic nevěděla.
Pokud nedodají aspoň to z minula, tak už od nich brát nebudu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:54
- Nahlásit
stetisek 123
Jinak se chci zeptat, který z těch ryb, co nabízej ve Vetamixu je nejmíň tučný. a jestli ty rybí piliny nejsou plný vody. Já měla lososa, byl krásnej,ale je tučnej. Na druhou stranu, není losossí tuk zdravej?
Nejmíň tučný jsou asi ty piliny, ale zas je v nich hodně té vody
Losos je nejtučnější, pokud není samá kost, ale to byl jen jednou, a pejs to zbaštil tak jako tak.
Beru obojí, piliny zas rád kocour...
Jo a lososí tuk je samozřejmě zdravej.
Vracet jsem nezkoušela nic, zatím jsem neměla nějak důvod, ale kdybych viděla přes obal, že to je zelený, určitě bych jim to cpala zpátky a nezaplatila...
cernej caj
a těch pár kč mi to nestojí,proto sem to předelegovala na Vero
Jojo, ta je odolná
Já tomu co mi to přivezl volala 3x chvíli po tom co sme vyložili
Kontroluju při vykládání, ono nedivím se,že zpětně zapomenou, musí v tom být docela chaos...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:58
- Nahlásit
cernej caj
Jsem zvědavá, jaké budu mít zkušenosti v budoucnu, ale zatím si nijak nestěžuju.
Možná jsem nejen odolná, ale i nenáročná A zvířata taky, sežerou, co dodají. Někdy bychom ale mohly zkusit i jinou firmu, když holky doporučují...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:34
- Nahlásit
Psala jsem Vetamixu ještě email a byla jsem ujištěna, že mi zboží bude určitě dodáno.
Tak jsem zvědavá.
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:46 - Změnil/a: Yves
- Nahlásit
no já následující objednávku udělám trochu jinak - objednám od nvetamixu jen to, co se vyplatí nebo co jinde nemaj - sýr, zkusím pangase, škvarky, těstoviny. Od Falca zkusím kuřecí křídla páč je maj nejlevnější, zvěřinu a mořskou rybu (prevít mi odmítá lososa, prostě cokoliv kolem lososa sežere, ale lososa vypreparuje - no je holt po mě, ryby se nedotknu ani omylem ), a zbytek jako normální maso a vnitřnosti koupím u nás na jatkách, protože maj o polovinu lepší cenu (no a poslední hovězí kusové co jsem brala, bylo tak nádherný, že jsme z něho chtěli udělat svíčkovou- nakonec jsme ale dopřáli psovi gurmánský požitek , a z jatkového telecího pro psy jsme si udělali nedělní oběd )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:59
- Nahlásit
falco ale vubec nejezdi do brna, ne? je pro brno vlastne jina moznost nez vetamix? to uz je lepsi skocit do toho obchudku pod Pekandou co vetamix prodava a nabrat si primo co vidim v jakym je stavu, zaplatim co si vyberu a hotovo. Akorat se mi ten obchod jeste nepodarilo najit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:09
- Nahlásit
No já se v práci naučila tenhle postup:
zjistim problém:
píšu ihned maila s předmětem: Reklamace - dodávka č. (to opisuju z mailu nebo papíru).
text: nedorazilo to to a to
(píšu slušně, zpravidla tam i dodám, že vzhledem k tomu, že mám malý dítě, se nemůžu soustředit na překontrolování)
Prosím o potvrzení přijetí mailu a dodání v příští dodávce.
A problém jsem neměla nikdy, kdybych ho měla, psala bych ještě do poznámky viz. mail ze dne ...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:23
- Nahlásit
já bych ráda brala i jinde,a le nikde nemůžu najít takovou nabídku s výhodnejma cenama. atky nikde nemáme, asi.
no,ale fakty sem brala teprve jednou, nechci dělat závěry. Mrazák velkej mám. Jen mi vadilo, že to srdce bylo ze třetiny sádlo a jeden kus hovězí svaloviny byl taky dost prorostlej, ale ten jsem prostě nezvládla vypreparovat, protože to bylo jak mramor. Já musím ty svoje kastráty dost na kaloriích škrtit a tohle mi tudíž vadilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
no ja to tedy řešila telefonicky, to mi paní řekla, ať to připíšu k objednávce ty věci co mi dluží, takže jsem vzala 2x tu věc za peníze a 2x zadarmo a nedorazila ani jedna, a nikdo se ani neobtěžoval připsat, že nebylo skladem, nebo tak něco...
ale zase jednou jsem brala granule a drobnosti z ezoocentrum.cz a tam sem erklamovala ze sem neco platila, ale protoze to davaj zabaleny dost festovne v igelitech, tak sem na to prisla az odjelo ppl, ze tam neco chybi. a pani do telefonu "tak mi vam to posleme v pristi objednavce, pokud si teda u nas jeste nekdy neco objednate" tak to sem si rikala ze chudak pani, asi si musi zazit svoje uz takhle rezignovane resila 50kc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:21
- Nahlásit
cernej cajalco ale vubec nejezdi do brna, ne?
A proč ne? Já bydlím okres Kroměříž a Falco mi zaváží. Závoz je jednou za 14 dní, dají den dopředu vědět, kdy přibližně řidič dorazí a fakt tady v tu dobu je. Úplně něco jiného než Vetamix, kde nejsou schopní říct, jestli řidič dorazí v 8 ráno nebo v 8 večer.
Fakt jsem na Vetamix naštvaná, co se to tam poměnilo. Řidiči nepříjemní, věčně něco v nepořádku... Dřív se mi to zdálo mnohem lepší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:31
- Nahlásit
pawLINka
to mě taky štve, že volaj o 5minut předem, že prijedou a nikdy nejsou schopni ani orientačně něco říct. tak uvidíme. Zatím mám plnej mražák masa pro Vero tak není třeba řešit a navíc muž zásadně proti masu bojuje, že nám od toho prej smrdí lednička a tak ( a)nesmrdí b) stejně tam máme akorát rok starou paštiku a krabicový mlíka tak nechápu, v čem by mu ten smrad z rozmražovanýho masa měl vadit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:54 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
Zatím mám plnej mražák masa pro Vero
nezavazí ti to už? od příštího týdne už by se mi vlezlo...
muž zásadně proti masu bojuje, že nám od toho prej smrdí lednička a tak ( a)nesmrdí b) stejně tam máme akorát rok starou paštiku a krabicový mlíka tak nechápu, v čem by mu ten smrad z rozmražovanýho masa měl vadit
nesmrdí, ani dršťky, když je zabalím do sáčku na potraviny, tak to do ledničky neprosmrdí... (Ale můj zas není extra cíťa, tak možná by někdo řekl něco jiného)
Edit: Nesmrdí vám tam ta roční paštika?
pawLINka
A jaké mají ve Falco ceny? Já jsem před časem dala přednost Vetamixu kvůli nabídce (ceny si nepamatuju), ale nebráním se pozitivním zkušenostem. Řidič, co nezavolá ani těch 5 min předem, mně taky uprostřed pracovního dne docela míchne.
|