| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:50
- Nahlásit
Maky a Trix
tak teď nevím, zda doporučujes nebo ne
po semínku se mrknu, snad v nějaké oříškárně to budou mít
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:56
- Nahlásit
cernej caj
po semínku se mrknu, snad v nějaké oříškárně to budou mít
ale všichni píšou, že se musí povařit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:59
- Nahlásit
kachna_
hm, nebyl by v tom případě lepší jen lněnej olej? vaření čehokoli se teda vyhýbám jak čert kříži
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:02
- Nahlásit
cernej caj
To jako, že jsi jim toho ohlodanýho tvora sebrala a připravila coby chuťovku k tomu obědu? Chudáčci malí, teda hlavně muž
Na srst jsem bohužel nikdy nezaznamenala žádnou změnu, semínkama ani řasou... (Ale zas ne že bych s ní byla nespokojená.)
Zato kocour se odmalička naprosto nezřízeně leskne (bez semínek a řas), esi ono na to není něco v granclích, co občas dostane... Nevím.
Ale i tak nerafinovaný, za studena lisovaný olej dávám, když doma mám, věřím, že je zdravý... (A pes pak baští i samotný zelený salát, když ho zakapu.)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:07
- Nahlásit
VeroTo jako, že jsi jim toho ohlodanýho tvora sebrala a připravila coby chuťovku k tomu obědu?
já teda nemám pocit, že by ji měli horší, než po granulích, je fakt že i chovatelky psi měli "hrubší" tu srst stejně, určitě ne hebkou a leskou jako kocour tak jsem to brala jako normál, ale v sobotu sem hladila malamuta, kterej ji měl neuvěřitelně heboučkou, tak si říkám, že možná i ti špicouni by na tom mohli být líp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:14
- Nahlásit
Vero
. A bude frustrován
a tak to je stejnak, tak co už
někdy mám celou a prostě ji psovi vezm
já sem fakt jemen proč mě nenapadnou nejjednodušší věci?? (asi sem původně měla bejt nějakej atomovej fyzik a na poslední chvíli si to příroda rozmyslela a uďála ze mě debila )
máš pochopitelně pravdu
Maky a Trix
vypadá jako idiot
ste břídilové!! můj pes vypadá jako idiot i bez lososáka
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
já dávám lněný semínko nevařený. někdy ho zas v neporušeným stavu vykajdí, někdy ne - asi jak to potřebuje
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 11:10
- Nahlásit
cernej caj
Tak ono možná nejni úplně ideál, aby měli naši čoklidi srst stejnou jako kocour domácí
Možná bych to mohla taky pořešit nějak víc vytrvalostně, nikdy jsem se psí srstí nebyla nespokojená, tak jsem možná dost nebyla trpělivá. Zkusím dávat oleje nějak pravidelně...
PetraK
šiš, co to má ten pes na hlavě? to je nějakej ten atomovej experiment z doby před tvým vznikem v aktuální rozumové podobě? a fakt to nejni po lososovi??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 11:27
- Nahlásit
Vero
a fakt to nejni po lososovi??
neboj, todle losos nedělá
to je nějakej ten atomovej experiment
jo to první je během procesu a to druhý je výsledek
|
woey
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 15:14
- Nahlásit
123helik kamarádka možná četla americké stránky o krmení syrovým, tam totiž ten náš barf (tedy maso plus zelenina a ovoce) moc nejede a dává se přednost tzv. prey modelu, kdy se skutečně krmí jen masem, kostmi, vnitřnostmi a olejem (plus někdy vejci). No, psi jim na tom taky prospívají...
|
woey
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 15:17
- Nahlásit
Lněné semínko se vaří kvůli tomu šlemu, který vznikne - právě že nevařené někteří psi vůbec nestráví. Jinak na srst v podstatě jakýkoliv olej. Po kukuřičném se srst úžasně leskne!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 15:19
- Nahlásit
cernej caj
My bohužel měli lepší srst v době, kdy jsme byli na granulích - těžko ale říct, jestli to spolu souvisí, nebo je to tím, že z toho lesku pes vyrost. Dávala jsem krom jiných lososový a pupalkový olej, phytovet na srst, ten se mi osvědčil, ale zachránila nás až kosmetika. Nevěřila jsem tomu, ale na výstavách už se mě konkurence ptá, co jsem s tím psem udělala, jak se spravil.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 15:59
- Nahlásit
Děckááá, mám už doma tu novou knížku BARF od K. Novosádové. Vypadá fakt moooc dobře. Velmi se mi líbí. Je tam spousta jídelníčků, napsané na co je jaký vitamín a kde ho najdeme, krmení štěňat den po dni.... Prostě super. Fakt moc. Doporučuju!!!
Přišla mi dnes a mám ji spíš jen prolistovanou, ale je fakt super. Hlavně pro lidi, kteří teprve chtějí začít krmit masem a tak.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 23:36
- Nahlásit
pawLINka
to sis někde objednala na netu?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 23:58
- Nahlásit
znate nekdo tuhle knihu? stoji za precteni?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 00:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
Na stránkách manwe.eu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 00:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele kdybys objednavala muzem se dat dohromady? at neni tak vysoke postovne
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
tu knížku mám, můžeš mi poslat email
|
woey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:34
- Nahlásit
holky, já to objednávala přímo u vydavatelství (plotknihy.cz) a přišlo to druhý den ) jinak vážně stojí za to, taky se mi moc líbí!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:49
- Nahlásit
Monty)
Pošli mi prosím taky ty mejlíky.
st.pavlusa uzenáč seznam.cz
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:03
- Nahlásit
pawLINka
měla by jsi mít sovy v sovinci
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:17
- Nahlásit
Ahoj, chci se zeptat, má doma tyto doplňky: pivovarské kvasnice, hydrolizovaný kolagen, roboran, lososový olej a suším si bylinky (bříza, jitrocel, kopřiva, pampeliška). Co mám jak často přidávat? Četla jsem že Roboran jen asi 2x-3x týdne. Začínáme, tak v tom ještě plavu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:47
- Nahlásit
Monty
kterou myslis tu novou nebo tu co jsem se ptala jestli stoji za precteni
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
tu na kterou jsi psala, jestli stojí za přečtení, je od vydavatelství Grada
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:21
- Nahlásit
cernej caj
to já klidně doporučuju. On je křížená šeltka a po tom lososáku má fakt nádhernou srst. jenže je celej nadejchanej, takže mu padá ofina do očí, nebo se mu na ní dělá emo patka a když spí, tak si přeleží chlupy a pak mu trčí do všech stran to se předtím nestávalo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak jo a kde to mám objednat? nebo jestli budeš objednávat objednej i pro mě a jak si pro to poedu, dovezu ti lampičku
|
woey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:55
- Nahlásit
Tery89 pivovarské kvasnice, kolagen i olej klidně každý den, roboran a bylinky stačí 2x-3x týdně nic se nemá přehánět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:20
- Nahlásit
ti co dávají pangamin, jaký dáváte???
já koupila tento:
http://www.lekarna.cz/pangamin-se-sladovym-extr-vi talita-200tbl-sacek/#utm_source=zbozi.cz
nebo je to jedno jaký???
|
woey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:28
- Nahlásit
Monty jojo, ten jsem taky kupovala, nebo ještě ten bifi...teď beru piv. kvasnice v prášku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:31
- Nahlásit
Monty
tu na kterou jsi psala, jestli stojí za přečtení, je od vydavatelství Grada
jsi moc hodna dekuju, ale maj ji i v knihovne tak si ji pucim tam
|