Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
chvilka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:22
- Nahlásit

co se týče povahy, tak bych neměnila, protože i když je taky bytová tak je uplně vpohodě, taková přizpůsobivá, prča byla že jsem jí měla tři dny a už jsme odjížděli busem do švýcarska, a mě uplně fascinovalo jak na hlavním nádraží v Praze v sedm večer si vykračuje jako by jí to tam patřilo, a to samé i ráno v Curychu dneska jsem jely na výlet a v lanovce na Vetruši si lehla a dřímala

chvilka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:24
- Nahlásit

jo ještě se musíme pochlubit na MV v Mladé Boleslavi jsme ve třídě mladých dostaly známku výbornou 3 a v posudku výborná povaha to asi za to že po kontrole zubů a tak rozhodčí pokaždé umyla obličej

Lemonka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:57
- Nahlásit

to my to měli jednoduché, jela jsem si pro posledního zmetečka co tam byl. pomalu jsem ani nevěděla jaká je, přišla nás pozdravit, okouknout a pak si zas zalezla neboť bylo třicet ve stínu. matka ale byla tak lísavá jako by k nám patřila. však jsme taky vteřinu uvažovali nad tím jestli si nevezmeme ji

Lemonka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 01:34
- Nahlásit

Olie
Prosím Tě nedávej atb. Fakt to není nutné! Je pouze na potlačení sekundární infekce (jestli se škrábe), ale neřeší problém! Sama jsi napsala, že se demodex objeví při snížené imunitě. A atb Ti zničí imunitu ve střevě. Být na Tvém místě, tak to odmítnu. Dala bych jednak na posílení imunity a na srst vitamín C, betaglukany, pangamin a možná i probiotika. A za další spoton Stronghold.

LuSta
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:00 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

chvilka

My se musíme taky pochlubit. O víkendu jsme byli cvičit. Zlepšili jsme se v poslušnosti (ne cviky, ale projev). Roman P. nám zatleskal, jak jsme od minula po první lekci s aporty dosáhli pěkného podávání. O obranách ani nemluvím, tam je Chira známá jako drak. Dokonce jsme to učili našeho bráchu Ienguse, který je dělal poprvé . Poprvé jsme stopovali - čtverec. Zatím nic moc. Chira je moc akční, takže se rychle unavila. Skončili jsme po pěti minutách. Brzy budou fotky.

chvilka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:11
- Nahlásit

LuSta to je bezva, gratuluju.. už se těším až pojedem.

Lemonka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:25
- Nahlásit

Olie
Mluvila jsem ještě s kamarádkou, ta to vyřešila Advocate. Vet jim řekl, že pokud by to nepomohlo, tak až pak se pes musí koupat v proxydermu a jedovatém ectodexu.

LuSta
Tak to je paráda Já sháním někoho kdo by tam se mnou jel. Už je volný jen jeden termín. Bez auta je to na prd

LuSta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 13:53
- Nahlásit

Lemonka
To je na prd, to je fakt. Takhle jsme tam jeli jednou, podívat se poprvé na chovku, to jsme auto ještě něměli. Museli nás vyzvedávát na nádraží v Kutné hoře a dobrý pocit jsem z toho tedy neměla.
My pojedeme příště začátkem října, asi první týden. Bohužel máme jen malého peugeota. V kufru je sotva místo pro toho našeho prcka.
Jinak ty tam pojedeš poprvé?

chvilka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:57
- Nahlásit

LuSta já když jsem se tam jela podívat uplně prvně někdy loni v květnu tak jsem jela taky busem a vlakem a vyzvedli mě v Chlístovicích na zastávce takže taky tak měla jsem dokonce dorazit den předem jenže vlak měl zpoždění takže mi to pak nenavazovalo. Já vlakem jezdím ráda, ale autem by to bylo pohodlnější to je jasný. ale než nejet vůbec ....
my jedeme 16-18.9

LuSta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:23 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

chvilka

Já proti vlakům nic nemám. Ale spíš mi nebylo příjemný je zbytečně "otravovat". Moc volného času nemají. Nebýt čubiny, tak jsme asi ještě bez auta .
Už mám fotky hotový - TADY.

Olie
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 00:08
- Nahlásit

Lemonka
Tak zatím vypadáme dobře, ložiska zmizla, teď po dovče půjdeme na kontrolní stěry jestli jsou dexíci vyhubeni. Měli jsme neostomosan (nebo tak nějak), trošičku mi z toho vylínala ale nic tragickýho. Bříško ještě růžové má, ale to je zatím vše. O tom advocate jsem přemýšlela jako o dalším kroku, kdyby se to neodstranilo těma koupelema. Smrdělo to jak Balakryl tak si každý soused asi myslel, že natírám společný balkon na chodbě, kde to probíhalo

Olie
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 00:10
- Nahlásit

Jinak jsme na psím táboře v Herolticích a moc se nám tu líbí. Je to spíš takové odlehčené, hlavně socializace a učení manipulace se psy včetně ukázek psích sportů - čubince zachutnalo agility tak uvidíme, jestli se doma poohlédnem po nějakém klubíku...

Lemonka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 00:15
- Nahlásit

LuSta
Jé já ani nemyslela jako že bych se k Vám vetřela I když by to bylo fajn, hih Spíš přemluvit někoho ze známých pejskařů s autem. Ale koukám, že dnes je tam stejně již jen poslední místo Ale i nové termíny
Ne, my tam nebyli a moc ráda bych se tam podívala a získala nové rady.
Moc pěkné fotky. A co videjko, není? Ty ňuňísci jsou boží

Lemonka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 00:16
- Nahlásit

Olie
to jsem moc ráda. tak ještě aby to stěr potvrdil. a bude to dobrý

Lemonka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:50
- Nahlásit

Jupí, 30.9.-2.10. jedu do Chlístovic Ukecala jsem kalinku a Maggie))

LuSta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:41
- Nahlásit

Lemonka
Tak se hlavně nenechte odradit tím, že vás možná budou přeučovat úplný základy. Tím si musí projít každý .
Videjko není. Přijdou mi dost podobný. Hrozně jsem chtěla natočit, jak jsou na obranách s bráchou společně, ale bylo to zrovna v sobotu odpoledne, kdy šíleně lilo
Olie
To je pořád něco. Já jsem Chiře v pátek objevila vzadu na hlavě pod ušima plno strupů. Tak nevím, jestli to neměla třeba zapřený nebo co. Zatím se to nijak nezlepšilo, tak zajdem zítra k vetovi a asi to spojíme s očkováním.

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:22
- Nahlásit

all

jinak už jsem zpět z dofči, Grineček to u chovatelky přežil v pohodě, byl tam gang bílejch psů a 9 štěňat k tomu takže pohoda

LuSta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:46
- Nahlásit

Grin

To štěndo vypadá podobně staré jako byla ta "naše" . A jak jste se na dovče měli?

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:18
- Nahlásit

LuSta
jak jste se na dovče měli

dovča byla úúúža, trochu jsem si zkusila jaký to je žít bez psů a taky to má něco do sebe ale už se mi pak nakonci po nich stejskalo. Zato psům se nestejskalo Grin nás skoro ani nepoznal, musel si nás očuchat a pak teprve se začal vítat, do tý doby řval, a Trixina ta ztloustla u mamky jako prasátko a ještě dostala kastrol kuřete s rejží jako vejslužku tak to žrali oba dva

chvilka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 21:21
- Nahlásit

tak jsem přišla z práce a z hrůzou zjistila že jsou otevřené dveře do šatny - botníku, a ono nic, ( mám tam uložené drahé turistycké, kožené boty, všechny ostatní boty, aj) odnesla to jen papírová krabička a kartáček na čištění bot. Divný,vytáhla si jen rozkousaný tenisák... asi jí reklamuju, ( to jako Belu) protože to není u psa normální...

Olie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 16:10
- Nahlásit

chvilka
proč ne.. můj pes by taky nic neudělal

jinak nám skončil tábor bylo to tam moc príma, pesan si užil lítání se spoustou kámošů a přežil i to, co si na něj panička vymýšlela (např. lezení přes přepravky, pletiva nebo vožení na kolečku )
co se týče výuky základní poslušnosti, tam jsme machrovaly jak to umíme
jinak škoda, že to máme tak daleko (ÚL - Brno) jinak bychom tam jezdily i na prodloužený víkendy, které tam pořádají na různá témata...

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:34
- Nahlásit

Musíme se pochlubit a i tady. Faraon White Ancilias je chovný pes, zařazen do výběrového chovu s čistým bonitačním kódem, výškou 64 cm, DKK A, DLK 0, MDR +/+ a má udělaný DNA profil

Olie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:09
- Nahlásit

Waau, krasaveec, moc gratuluju...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:18
- Nahlásit

Baico

Ahoj, kdypak budou štěňátka

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ahoj, kdypak budou štěňátka
Ty jsi fofrník Nejdřív ho ještě musím na SKJ zaregistrovat jako chovného psa.Ale jestli myslíš s Dorinkou, tak s tou až tak za 3 roky. Pro Dorinku teď plánují jiného ženicha a až pak přijde na řadu Faroušek. Zuzka to dělá i kvůli mě, protože po Doince a Farouškovi bych si chtěla nechat štěně i já a na to je teď ještě brzy.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:25
- Nahlásit

Baico

To víš, taková fantastická zpráva nemůže zůstat bez odezvy Fanouškovi i tobě gratuluju a hlavně mě měj v pořadníku na štěndo! )))

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Fanouškovi i tobě gratuluju
Moc děkujeme.
hlavně mě měj v pořadníku na štěndo!
No jak se něco objeví, tak ti dám vědět

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:33
- Nahlásit

Baico
Už jsem ti psala i do Žumpy ale neva napíšu to zas:
Mooc tobě i Hyjacintoj gratulujem s Grinečkem, držíme palec aby byla krásná ščeňátka, koukej krejt i krátkosrstý aby byly i krátkosrstá ščeňátka, třeba jednou až s grinečkem zvládnem tu štěkací krizi tak bychom si mohli vzít fandoščeně za bráchu ale jenom KS v tomhle jsem nekompromisní

Moc ti to přeju a strašně závidim ty dobrý výsledky DKK DLK a MDR.. my se modlíme abychom dopadli stejně

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:39
- Nahlásit

Grin
Moc ti to přeju a strašně závidim ty dobrý výsledky DKK DLK a MDR
Tak pokud máš mámu i otce MDR +/+, tak jste určitě ok též. To prostě geneticky jinak nejde.
No a rtg jsou jeden z nejstrašnějších psích okamžiků, co jsem zažila. Jak am ležel nataženej na tom stole vláčnej, fuj, fuj, fuj. Ale když mi řekl ten výsledek, tak jsem byla moc šťastná.
koukej krejt i krátkosrstý aby byly i krátkosrstá ščeňátka
Tak to tě zklamu. Nejsem příznivcem krytí mezi variantama srsti. To by se mi ta krátkosrstá fenka musela moc moc líbit.

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:03
- Nahlásit

Baico
pokud máš mámu i otce MDR +/+,

Tak to jsou každopádně dobré zpávy!!!
jeden z nejstrašnějších psích okamžiků, co jsem zažila
chjo chjo... a oni je uspávaj páč tii psi ležej na zádech, nebo prostě proto že nevěřej že se ti psi nebudou hýbat?

Tak to tě zklamu. Nejsem příznivcem krytí mezi variantama srsti
Aha, tak to jsem nevěděla. Ale teda musim říct, že jsem snad nepotkala nikoho, kdo kreje vyloženě KS a KS. DS psů je všude habaděj a taky se často DS DS kryje, ale KS KS.. Když jsem shněla štěňo našla jsem v Čechách snad jenom 1 krytí KS s KS a taky to nebylo pravidlo v tý chovce... On je totiž mezi lidma podle mě větší zájem o DS... alespoň z mojí zkušenosti..

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání