Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
LuSta
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 21:10
- Nahlásit

chvilka

To jste měli v Boleslavi hezky. Až moc . Já nevím, čím to je, párkrát jsme tam byli a snad vždycky lilo . Už se hrozně těším na víkend. Nebyli jsme v Ch. od května. A co dneska, pobavili jste se trochu nebo nebyl čas?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 22:32
- Nahlásit

LuSta
Plati. Jo, trefim, mozna taky pojedu autem jeste nevim. Pa zitra ve 2

LuSta
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 00:46
- Nahlásit

Grin

Tak domluveno!

chvilka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

LuSta trochu ano, spíš ale k tomu nadcházejícímu víkendu.. viděli jsme se vlastně poprvé od toho co jsme Belu vezli poprvé domů

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:22
- Nahlásit

LuSta

UFFF teda já jsem uplně mrtvá z toho horka!!!

Fotky z dneška jsou na rajčeti ------TADY------

jsou tam i nějaký když jsem se vrátila dom a potkali jsme Gríňou nejlepší kámošku

Lemonka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 01:41
- Nahlásit

hojky, vrátili jsme se z dovolené na Vltavě. loni na raftu, letos už jen na nafukovací kánoi. a musím se pochlubit, byli jsme hrozně šikovný, sjeli jsme s Jess všechny jezy a ani jsme si necvakli

Lemonka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 01:53
- Nahlásit

Grin
sice dotaz byl na Bajkonůrku, ale co tak poslední dobou zjištuji, třeba od kámošky co dělá obedience nebo výcvikovém táboře, tak je lepší používat víc povelů. aneb není lehni jako lehni, k noze jako k noze atd. pokud chceš ipo poslušnost (čum na mne), tak trénovat na to. v běžném provozu když chceš aby pes byl tak nějak u nohy poblíž tebe používat jiný povel než k noze.

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:25
- Nahlásit

Lemonka
jj napadlo mě to... asi něco takovýho zkusíme... jenom musím najít dobrý slovo

LuSta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 20:59
- Nahlásit

Grin

Ahojda, tak mi máme fotky tady: http://lusta3.rajce.idnes.cz/S_Grinem_na_Hemrovych _skalach_-_Praha_17.7.2011

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 20:16
- Nahlásit

LuSta
jůůůů hefký fotkyyy!!§ Akurát mám na fšech fotkách hrozně vylezlý prsa, proč ste mi neřekli že mi lezou prsa!! já už normálně nebudu nosit tílka!! A nebo sundám prsa

LuSta
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 20:31 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Grin

Sim tě, co blázníš? Co já bych dala za to, aby mi takhle vylejzaly.

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 20:54 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

LuSta
No hele já bych ti je někdy i pučila, ono to není jen na parádu ale taky na parádní bolesti zad! a to neni jediná nevýhoda... já bych ti mohla vyprávět já bych zase zapaltila buhvíco za to kdybych se nemusela furt škrtit v podprsence, kor v létě

Lemonka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 15:03
- Nahlásit

babou
Zjistila jsem ti ten cvičák, psí školku v Brně kam chodila kamarádka a byla velmi spokojená. Je to URL

babou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 17:02
- Nahlásit

Lemonka
Bezva bezva, děkuji moc, mrknu na to

chvilka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 19:17
- Nahlásit

pro masožravý bělouše v Ústí a okolí, dneska jsem koupila deset kilo krásnýho mletýho masa za 200 kč, prodává se po kilovkách ve zverimexu na Serení terase nad Hypernovou - Albert, tuhle jsem zkusmo vzala kilovku protože pan prodavač si ho nemohl vynachválit a nelituju...

LuSta
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 19:25
- Nahlásit

chvilka

Zatím nám to počasí na víkend moc nevychází . Snad nebude lejt. Vzala jsem si dovču a pojedeme už na zítra odpo.

chvilka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 20:23
- Nahlásit

já jsem dostala jen půlden takže přijedu po páté hodině, ted jsem se marně snažila postavit stan v ložnici, myslím že to bude zítra pěkná komedie

LuSta
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:24
- Nahlásit

chvilka

My stan kupovali dneska . Žádný jsme neměli. Je to "kráva" pro 4 lidi, tak se k nám můžeš nastěhovat. Budeš mít samostatnou ložnici .

Olie
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:20
- Nahlásit

LuSta - díky za tip s mletým, zkusíme. Chtěla bych upéci čubince k narozkám ty sušenky, jednu várku z jater a druhou bych zkusila z mletýho...
BTW - kdy jste přecházeli ze štěněčího na dospělácký papů? A nechcete hodit nějaký tipy co těm Vašim běloušům nejvíc svědčí? My jsme zatím na RC pro štěňda (maxi junior) tak se začínám pomalu poohlížet čím pokračovat...

Lemonka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 23:43
- Nahlásit

Olie
syrové maso Jinak předtím FirstMate a Artemis. Nemám ráda komerční krmiva A přechod na dospělácké? Ani nevím, nějak později, možná až v roce a půl?

Olie
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:24 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit

Taky jsem myslela, že přesedláme později ale jukla jsem na krmný návod a tam je do 12ti měsíců a pak zas další řada..
Jinak to maso mi přijde sice nejpřirozenější ale granule praktičtější jak na cestování tak třeba co se týče obsahu i všeho ostatního co by měl pesan potřebovat pro spokojený životek pokud to však v těch granulích opravdu je

chvilka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 22:11
- Nahlásit

platinum, přešly jsme ze štěněčího na dospělácké ted v roce, maso když je zdroj nebo jako změnu,

Lemonka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 00:54
- Nahlásit

Olie
přesedlat v roce, nevidím problém. Lepší každopádně později než dřív. Co se masa týká, tak čuba je zvyká i na granule, tudíž když zapomenu rozmrazit či jedem pryč, tak je dostane. Né každé granule jsou zrovna vyvážené. Ale když vyhovují, tak proč ne. To je každého věc. Kamarád např. nebarfuje, jen prostě dává syrové od malička, vitamíny a minerály a sem tam přílohu. Plus v době přezubování dával vápník. Čubině (dobrman) je teď rok a je úžasná.

Lemonka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 00:56
- Nahlásit

Holky, jak bylo v Chlístovicích? Povídejte, přehánějte A dodejte fotečky a cenné rady! ))

chvilka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:44
- Nahlásit

bylo to perfektní, Beluše přišla na chut obranám až jsem měla co dělat abych jí udržela. Obávám se že budem muset seknout ze cvičákem a opakovat si doma

Olie
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:42
- Nahlásit

Chvilka
Proč seknout?

LuSta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:44 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Olie
Kdo Chlístovice nenavštíví, nepochopí . Maj tam prostě úplně jiný přístup, který na cvičáku nenajdeš. Učí psa, ne jak něco udělat, protože to chceme my a pak mu dát odměnu, ale jak psa naučit, aby tu odměnu tak moc chtěl, že vše bude dělat s obrovskou radostí a nadšením. Pes musí přijít na plac, neodtrhnout od psovoda oči a vybízet ho ke cvičení. Těžko se to popisuje. Ale každý, kdo tam přijede s mladým psem a myslí si, co už ze cvičáku umí, tam zjistí, že ani správně neodměňuje . My jsme se tam třeba dozvěděli, že Chiru naším způsobem (klasicky sedni, lehni, vstaň, zůstaň, chůze u nohy) děsně zklidňujeme a u cvičení "spí". Učili jsme se, jak u ní vyvolávat aktivitu. Pak jsme dělali obrany, které Chirce moc jdou a na úvaze trénovali úplně počátky podávání aportu.

chvilka
Dneska jsme s Lukášem cvičili a já byla úvaz a běhala kolečka .
Pustím se do fotek a večer (snad to stihnu) sem hodím odkaz. Jsou tam i vaše fotky. Časem bude i video z obran.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 20:47
- Nahlásit

LuSta
Maj tam prostě úplně jiný přístup, který na cvičáku nenajdeš.Neházej všechny cvičáky do jednoho pytle.

LuSta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 21:01 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Baico

Asi jsem to napsala špatně, ale pokud se tam necvičí vůbec individuálně, tak si myslím, že to platí.

Tak konečně mám hotové fotky. Jsou tady.

Jedna fotka Chiry

a Belka

chvilka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 21:38
- Nahlásit

LuSta nenapsala bych to pro Olie lépe, čekala jsem že to bude bezva a jsem ráda že jsem se nezklamala akorát doma to nějak nechápou, prý nevím co chci, a předem Belu litoujou že jí budu trápit hlady
na fotky se moc těším. Včera poslala nějaké Lenka tak jsem je hned šoupla na rajče

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání