Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Olie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 00:29
- Nahlásit

Grin
tak jsem cubine prozkoumala uši a nic jsem nevidela...

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 05:56
- Nahlásit

Olie
Hm, tak to je blby teda.. Mam strach aby se mu nezacaly lamat. Vet tvrdi ze to je vicemene normalni ale jestli se to zhorsi, mohly by se mu zlomit.. Ale nevim cim to podporit- vapnik? Kolagen?

Olie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 11:20
- Nahlásit

Tak to se divím, že ti to ten vet neporadil

LuSta
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:45
- Nahlásit

Grin

Ahoj, docela náhoda, zrovna nedávno jsem si toho taky u čubiny všimla. Ouška má světlá, takže je to vidět. Má to zevnitř zhruba v půlce výšce napříč, ale ne na celou šířku. Barvu to má takovou dohněda. Myslím, že je to normální... Já si teda myslela, že je to spíš nečistota, zatím jsem to moc nezkoumala.

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:52
- Nahlásit

LuSta
Jooo to je to samy! Dohneda a jen tak do pulky. Tak to me uklidnilo ps:jsme v kempu, grin zatim v poho ale jeste nevim jak se bude tvarit na noc ve stanu

LuSta
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:59 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Grin

Tak ať vám pořád neprší . My měli Chiru ve stanu v přepravce... Ale samo záleží na jeho velikosti.

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:06
- Nahlásit

LuSta

nepršelo a předstaf si že byl úpkně zlatej ve stanu, spinkal jako miminko, trošku mě čutal ale to jsem mu odpustila ráno když vylezl tak trochu někoho seřval ale byl zlatej fakt

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:35
- Nahlásit

LuSta

takhle spinkal blbánek

Lemonka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:47
- Nahlásit

Zombie rafani

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:50
- Nahlásit

trošku jsem se nasrala:

http://www.cz-pes.cz/inzerat-63873-q-hledam-nevest u

Lemonka

šíííš co si udělali ?

Olie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:00
- Nahlásit

Lemonka

hustý

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:05
- Nahlásit

Grin
trošku jsem se nasrala:
To si nesmíš tak brát. Já byla velmi nasraná, když chtěl jeden pán krýt Baicem a nedokázal pochopit, proč mu tu fenu nenakryje. Přes veškerou mojí osvětu si pak našel stejně jinýho psa s ochotným pánečkem.
Jsou věci, které nezměníš.

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:35
- Nahlásit

Baico
Chjo. MNo ale co se dá dělat??? Já se teď snažím vymluvit majitelům buldočky bez PP aby ji nechali nakrejt, že prej "u buldočků bez krytí je pravděpodobnost rokoviny dělohy 50%... " No prostě chjo.

PS: Grin má pod krkem děsnej bolák, něco ho kouslo a dostala se do toho bakterie, takže chlapec antibiotika... Snad to zaléčí před dovčou. Jedem na 14 dní do zahraničí, pesana bude hlídat naše paní chovatelka a do toho tam má štěnda, takže tam u ní bude celkem 14 běloušů

Lemonka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:23
- Nahlásit

Spíš co my jim provedli (aneb pochod Prahou - ZOMBIE WALK

Lemonka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:25
- Nahlásit

Grin
je to divné, ale taky jsem se snažila pár lidem vymluvit. Většina je fakt zatvrzelá. Je to smutné. Půlka lidí množí hlava nehlava, druhá půlka je pak zachraňuje z popelnic, ulic, útulků...:/

Lemonka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:12
- Nahlásit

co naplánovat nějakou prochajdu?;)

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:22
- Nahlásit

Lemonka
My jedem na dofcu takze my az po 18.9.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:43
- Nahlásit

tak jsem dnes odevzdala psa do rukou chovatelky, má tam společnost, se starší ségrou a s mámou si hned rozumněli, jedna tetka dělala drahoty ale pak se přišla podívat taky, jenže druhá tetka ho rafla takže chvíli byl takovej z toho špatnej. jenže tetce se todá odpustit, protože má štěńátka. Grin viděl i 10deníí štěńátko a dělao divný zvuky tak nevěděl.

Zejtra ráno jedu, tak se tu mějte a za 14 dní zdar a myslete na grinečka ať to tam u cizáků zvládne

chvilka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:08
- Nahlásit

U cizáku asi uplně ne, když tam byl kdysi doma ,

my vzali Beli včera poprvé na plavbu kánoí co má úpravu jako plachetnice, chvilku sice pískala ale pak si sedla, lehla a to pohupování jí uspalo škoda jen že nemám fotku
ale tady je pár fotek ještě z Chlístovic a ted z víkendu http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _-_Beli_-_rok_druhy/

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:24
- Nahlásit

chvilka
U cizáku asi uplně ne, když tam byl kdysi doma

no jooo ale to je už děsně dávno a od tý doby jsme tam nebyli

Olie
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 17:01
- Nahlásit

tak si představte, diagnostikovali nám demodikózu, jdeme koupat v naftalínu (samozřejmě obrazně řečeno), snad to brzy zmizne...
máte s tím někdo nějakou zkušenost? už jsem stihla něco načíst, nejhorší asi bude podrážděná pokožka po léčbě a hrozba alergických reakcí - no nebudu sejčkovat ...

chvilka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:28
- Nahlásit

ježiš co to je? tak at od toho máte brzy pokoj, Belu dneska kousla nějaká obludá křížená s rotvajlerem a ovčákem má díru v kožichu, tak do půl centimetru, tak snad se to taky brzy zahojí,.

LuSta
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:36 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

chvilka
Holky, vy máte teda pech . My teď o víkendu jedem do Chlístovic, tak snad nám nebude lejt.
Jinak co vaši pesani? Pozorujete po prvním roce nějaké změny v povaze? Chiře se zvyšuje sebevědomí. Před velkými psy si lehá už jen výjimečně (dříve skoro pokaždé) a hru s většími psy bere ve většině případě jako zábavu a ne jako zběsilý úprk. Takže se pomalu stírá to, co mě u ní trápilo nejvíc. Hlavně, když to bylo i tak trochu naší vinou...

Olie
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 00:02
- Nahlásit

chvilka
chudinka, to jí taky asi na sebevědomí nepřidá...

LuSta
tak já toho moc nevypozorovala, začala to víc zkoušet na cizí lidi tak proti tomu už se ohrazuju, je to ze strachu ale říkejte to lidem když na ně letí naježenej řvoucí vlkodlak tak jí to moc nepovoluju, hold je to pes spíš do společnosti a ne za plot...

jinak s ostatními psy - mno bojí se bojí, ale jak zjistí, že ten druhej se taky bojí, tak občas zamachruje, trapačka
ale nelehá si, to ne, to ona se schová za paničku

Olie
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 00:08
- Nahlásit

Jinak demodikóza je kožní nemoc, něco jako roztoči, ale psí (prostě jí říkám, že má filcky no ). Má růžový fleky na břiše a takový jakoby ložiska, ale jen povrchové. Je toho víc druhů, horší i lehoučké, které se ani neléčí a samo to zmizne. Přenáší se to jen z matky na štěně, má to téměř každý pes ale při zhoršené imunitě se to přemnoží a začne to zlobit. Údajně za tou imunitou stálo hárání ale nejsem si jistá, je to už dlouho co hárala. Tak jsme dostali zatím jen antibakteriální šampon a nějakej jed, který na ní po vykoupání napatlám a po 20 min smeju. Toto obden celkem 3x a pak na kontrolní stěr, jestli to pomohlo. Což by bylo prima, takhle brzy po 6 dnech. Jinak pak přicházejí atb aj. No koukám, že jsem si to nastudovala poctivě

chvilka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:24
- Nahlásit

LuSta to jo, ale vypadá to už dobře, pokonzultaci s vetem jsem koupila Betadyn omývám jí to v řepíčku a musím jí z roho sloupnut stroupek aby to pod ním nehnisalo..jo jo
Olie já se obávám že ona má seběvědomí dost vysoký na to aby jí mol převlečený za rotvajlera nějak ublížil,
my se teda psů nebojíme, jen co nějakého vidí začne se úsilovně plížit a bradou zametá chodník
jinak je pořád stejná,

Olie
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:28
- Nahlásit

mol převlečený za rotvajlera
to ta moje obludka má ze psů celkem dost strach, přitom jí nikdy žádný neublížil... vždy než se otrká, má ocas staženej až k bradě a motá se paničce pod nohama... tak nevím, co by vyváděla, kdyby jí přecijen nějakej hafan napadl....

chvilka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:31
- Nahlásit

dneska je to rok co jsme si udělali rodiný výlet za štěnátky, Beli, tehdy ještě slečně oranžové, bylo 5 týdnů a když jsem překročila ohrádku ve výběhu ona mi vyskočila jako první na nohy, vzala jsem jí do do ruky abych se podívala jaký odvážlivec si to dovolil, tak mě "kousla" do nosu. Od té doby je to láska na celý život.

Olie
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:19
- Nahlásit

no to je krááásnýýýý ....
to u nás to bylo spíš naopak, měla jsem možnost si štěnátko také vybrat, chtěla jsem fenku, měli tam dvě. Jedna lítala jak divá, druhá se krčila v koutku a i když jí vzalo do ruky dítko majitelů, měla ocásek staženej až na bříško... Já si jí vybrala, protože je většinou bytová, takže klidnější povaha vyhovovala víc a navíc ta divočejší měla zadní nožky trošku šejdrem...
Takže vychovávám psíka k sebevědomí no ale prostě má to v sobě a je plašan, ale už je to mnohem lepší a až dospěje tak snad to bude OK...

chvilka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:16
- Nahlásit

já jsem taky chtěla fenku, krátkosrstou, pak už mi to bylo jedno, ( vrh je míchaný) a protože jsem věděla že ji vezmu s sebou do Švýcarska tak jsem chtěla aby byla odvážná, aby se nebála, a zvládla to všechno,
je fakt že jsem chvíli byla na vážkách ( ale pššt aby to Bela neslyšela) protože když štěnátka byla unavená jeden pejsek mi usnul na klíně a vůbec se nedal sundat, vždycky tak nějak zabrumlal a uvelebil se ještě víc, no tak jsem ho nechala, navíc vypadal že bude dlouhosrstý, takže jsem chvilku váhala jestli oranžovou nebo hnědýho, ale oranžová to vyhrála

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání