Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:02
- Nahlásit

Grin
Nejsou s Baicem po stejnym rodiči?
Právě, že vůbec ne. Fanda je ze spojení brazilské a francouzské linie a Baico je spoejní česko rakouského.

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:03
- Nahlásit

Baico
hehe a přitom mají úplně stejný kukuč, až na ty uši

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:04
- Nahlásit

Baico

A kdy plánujete štěnda? Já si budu moct dalšího čoklíka pořídit až nebude Aneta s Benem, dřív určitě ne. Za jedno bych 4 psy nezvládla a za druhý se musim bohužel ohlížet na rodiče, v jejichž baráku bydlim, víš, je to složitý po týdle stránce... Takže nejdřív tak za pět let, ale já plánuju extrémě dopředu, sem magor A určo to bude fena Méno eště teda nemam vymyšlený

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:09
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A kdy plánujete štěnda?
No zatím to neplánujeme, protože ještě nemáme tu bonitaci. Ale vzhledem k tomu, že bych si z tohole spojení chtěla sama vzít psíka, tak to zase tak brzy nebude. Taky by mi další pes doma neprošel. Jsem na tom podobně jako ty
Grin
až na ty uši
No a to už se Faru hodně srovnal Jako malej byl stášně ušatej neměl skoro žádný chlupy, byl ošklivej

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:13
- Nahlásit

Baico

Čéče, to vypadá, že bysme se i mohly dohodnout Budem pak soutěžit, kerý štěně je chytřejší a hlavně v počtu zkoušek Tak essi si myslíš, že bych byla dobrým páníčkem tvýho odchovu, beru tě za slovo a i pro mě bude čest mít psa od tebe, protože si myslím, že běloušům rozumíš a záleží ti na tomhle plemeni

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Čéče, to vypadá, že bysme se i mohly dohodnout
Teď ti nic neslíbím, protože nás čeká bonitace. V září 2011 budu už vědět
Tak essi si myslíš, že bych byla dobrým páníčkem tvýho odchovu
Tak když se zadaří, tak to budou štěnda jen po mém psovi. Odchovávat bude Zuzka neboli Bibinka7, která sem taky chodí
protože si myslím, že běloušům rozumíš a záleží ti na tomhle plemeni
Děkuju, tohle pro mě velká pocta.

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:19
- Nahlásit

Baico

byl ošklivej

Teda trochu jo, ale roztomile ošklivej

Teda já nevím jak to ten měsíc ještě vydržím! Nechápu to, poslední rok a půl jsem trpělivě vybírala plemeno, četla jsem materiály a knížky, obvolávala chovatele, pak, když jsem se rozhodla pro BŠO, tak zase byla blbá sezóna, a všechny štěnda zamluvený nebo dlouhosrsťáci, pak jsem trpělivě čekala jestli se v Acabu narodí nějací kluci, pak jsem čekala jakou budou mít srst, a teď když už mi zbejvá jenom pár dní a mám jistotu že štěndo bude, jsem najednou děsně netrpělivá a každej den je dlouhej jak tejden. Je to normální???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:20
- Nahlásit

Baico
Teď ti nic neslíbím, protože nás čeká bonitace.

Tak to je jasné Ale sem ráda, že tě můžu v budoucnu oslovit a i když bys třeba nechovala, tak si nechám ráda poradit

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:25
- Nahlásit

Grin
Je to normální???
Naprosto normální. Když jsem čekala na Baica, tak to bylo děsně dlouhý. Ale když jsem čekala na Fandu, tak to bylo ještě horší. A to jsem byla u všeho, včetně krytí v Holandsku a na návštěvu jsem jezdila od jeho narození každý týden
Lucie Kratochvílová
Ale sem ráda, že tě můžu v budoucnu oslovit
Jasně, že můžeš Ale jedno vím určitě, štěnda odchovávat nebudu, protože fenu mít asi nikdy nebudu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:27
- Nahlásit

Baico

ale budeš spoluviník )) Ta Zuzka je co zač? Není to paní Ancilia? Nebo někdo jiný?

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ta Zuzka je co zač? Není to paní Ancilia?
Není, ale paní Ancilia ji adoptovala stejně jako mě Chodí k nám na cvičák a je to moje kamarádka. Co se týká psů, tak máme stejný názory.

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:36
- Nahlásit

Baico
A to jsem byla u všeho
je to strašný čekání, ale člověk zase nic nepropásne. A je to o tolik lepší než si říct "chci štěně" a druhej den si ho koupit!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:40
- Nahlásit

Grin
A je to o tolik lepší než si říct "chci štěně" a druhej den si ho koupit!!!
Jo to jo. Hlavně to těšení je na tom vlastně to nejhezčí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:46
- Nahlásit

Baico

A nemá něco na netu? Že bych okoukla?

Co se týká psů, tak máme stejný názory.

To si někdy ráda poslechnu na živo ještě na nějaké žumpa akci, jestli bude čas a chuť

Tak to já jsem si byla pro Britu do útulku, takže to těšení netrvalo moc dlouho, ona asi chtěla bejt rychle doma už Protože si asi vybrala ona mě ne naopak )))

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:52
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A nemá něco na netu?
Zatim má založené stránky, ale ještě nejsou hotové www.ladoria.cz
Název CHS jsem jí vymyslela já, to se musím pochlubit

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
vybrala ona mě ne naopak

My jsme si vzali z útulku křížence labíka a nějaký příšerný směsky; taky si nás vybral, byly mu tenkrát tři roky. Byl to jedinej pes v celým útulku, kterej vůbec neštěkal a jen se chtěl mazlit. Přivezli jsme ho domů a po 24 hodinách štěkal jako protrženej a po mazlení ani stopa. Ale měli jsme ho rádi tak jako tak.. teď je mu 12, má ho moje mamča (já se s Trix odstěhovala) a doteď jsem nepotkala uštěkanějšího psa Dobře nás očůral

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:00
- Nahlásit

Baico

Dora je hezká, bych si jí potřebovala vošahat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:02
- Nahlásit

Grin

Tak Brita je něco jako čévéčko ))) trochu nepovedený ale, neloví, nezdrhá, poslouchá a všechno mylákuje A je trochu uječená, ale to mi dělá nasvál, pře to nesnášim

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:07
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Dora je hezká, bych si jí potřebovala vošahat
No tak si představ jen trošku drobnějšího Baica. Povahocě jsou si hodně podobní. Je to vášnivej aportér čehokoliv. Bydlej ve Zdibech. Neni problém k nim zajet na návštěvu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:11
- Nahlásit

Baico

Mě hlavně zajímá druh srsti, pře chci Fanouškovo chlupy )))

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
čévéčka jsou super, vůbec všicni tihle vlčákovití, a ještě když je poslušná, tak to je úplná paráda. Máš někde fotku?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:18
- Nahlásit

Grin

Mám na picasaweb, ale odkaz ti sem hodim večer, protože si nepamatuju celej název alba ani uživatele, přes fotky je přítel a já jak to dlouho nepoužívám, tak to zapomenu

Vono to sice neni pravý ČV, ale normoš vořech, ale trochu tak vypadá, no, akorát má uši jak řídítka

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:49
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

odkaz ti sem hodim večer

Jasně, píchni ho sem až budeš mít chvíli. Voříšci jsou vždycky hezký, kolikrát hezčí než čistokrevní šampioni jistých plemen

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 17:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Mě hlavně zajímá druh srsti, pře chci Fanouškovo chlupy
Tak na rozdíl od Baica má ty Faroušovo jemné chlupy Ale jinak je to celej Baico

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 17:31
- Nahlásit

Baico

Tak já si víceméně myslím, že i když tam bude určitej předpoklad nějaký povahy, tak víc bude záležet na mě, jaký si to udělám Baicova povaha je super, jeho (tvoje) schopnosti tomu teprv dodávají nějaký směr. Neumim se moc vyžvejknout

Pro mě je hrozně důležitý zdraví a to věřím, že víš, co je pro plemeno důležitý

LuSta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:59 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

chvilka
Ahoj, Belka už taky pěkně vyrostla. Kolik zhruba váží? My máme necelých 12,5 kg. Nebyli jste na srazíku štěňátek 6.11? Jenom jestli jsme se tam náhodou neviděli... . A odkud jste?

Jinak každý srazík po Praze vítáme...

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 09:24
- Nahlásit

Jo, kdyby se po Praze dělal sraz, tak by to bylo super, a kdyby měl někdo čerstvý štěndo, bylo by to ještě lepší! S dospělákama se budeme paktovat až tak v dubnu

LuSta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:21 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Grin

My nemáme úplně čerstvé, ale je jí krátce 5 měsíců. Fotky jsou ve sněhu na předchozí stránce.

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 15:09
- Nahlásit

LuSta

Fešanda Já si svýho přivezu cca v půlce ledna, tak až si u nás zvykne, trochu se otrká a zapíše si nás jako páníčky, tak se můžem srazit. To bude určo až na jaře, tak na to bude alespoň pěkný počasí. Odkud jste? My ze Zbraslavi, ale dojedeme prakticky kamkoli.

LuSta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 15:15
- Nahlásit

Grin
Tak domluveno . My jsme z Prahy 5 - zastávka metra Lužiny. Auto se Chiře zatím ale vůbec nelíbí, zvrací nám. Ostatní dopravní prostředky jsou OK.

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání