| Autor |
Zpráva |
Deaco
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:59
- Nahlásit
Ahoj, rád bych si pořídil Bílého ovčáka a je pár věcí co mě zajímá. Kolik toho asi za měsíc sežere - kolik kg granulí. A jaké rozměry má mít bouda? Nám nedávno umřel náš první pes a jeho bouda je moc malá.
Dík Deaco
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 06:52
- Nahlásit
Deaco
čaues, můj rok a půl starý pes sežere zhruba 20 kg granulí Anka na rozměry boudy si teď nevzpomenu, ale odpoledne se na to můžu kouknout. Jinak si myslím, že na netu najdeš rozměry pro německého ovčáka, což je velikostně to samé
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 16:10
- Nahlásit
Deaco Já krmím masem a ten můj moula v sedmi měsících sní denně asi kilo masa, nějaký těstoviny, čerstvou zeleninu, celkem po finanční stránce platím za jídlo kolem 1200 Kč za měsíc a to kupuju to dražší maso - jako že kusový a ne to namletý. U granulí to bude jinčí a boudu jsme dělali na německýho a vnitřní rozměr je na výšku myslim 90 a plocha je 80 x 150 i s předsíňkou a i když je velkej jako kůň tak se tam pořád vejdeme oba dva, když chcem
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:29
- Nahlásit
TomášW
kolik vazi?
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 06:46
- Nahlásit
drakka
sice jsem ho dlouho nevážil, ale stopro pod 35
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:48
- Nahlásit
Ahoj fšici
Takže novinky u nás jsou takové, že Baico složil ZVV 2. je to moc šikovný psík. Mladej má už 32 a půl kilo a je to strašlivej mazel.
Baico vyštěkání
Faru s Dorinkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:03
- Nahlásit
Baico
je to moc šikovný psík
Bajkonůr je nejvíc šikovnej psík!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:09
- Nahlásit
Gerda
Bajkonůr je nejvíc šikovnej psík!
Pani, to říkáte jen proto, že vám vlezl do postele
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:36
- Nahlásit
Baico
ba ne, pani, řikám to proto, že je strašně ozkouškovanej a všechno umí
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 00:02
- Nahlásit
Baico
obrovská gratulace. To se u běloušů jen tak nevidí Nemáš videa z obran?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 07:18
- Nahlásit
Lemonka
Nemáš videa z obran?
Ne, jen ty fotky na rajčeti. Obrana byla za 80 bodů. Z čehož min 10 dole bylo mejch . Ale myslím, že na bílou veverku předvedl docela slušenj výkon.
|
Deaco
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:28
- Nahlásit
kuura Díky moc za odpověď. Teď sem ve stavu že hledám na netu nějaký štěňátka na prodej.
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 00:58
- Nahlásit
Deaco
Není zač
Jinak jak čtu, tak mám fakt hodně přerostlýho... je po tatínkovi no, malej koník to je, už teď má skoro 40 kilo v sedmi měsících...a přitom je to hubeňou. Ale vsadim se, že aspoň pět kilo zabere ta halda chlupů, co na sobě nosí...
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 09:06 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
kuura
To u nás je to zase naopak. Chirce jsou teď 4 měsíce a je dost drobná. Váží 9,5 kg. Byly jsme před čtrnácti dny u chovatelů na srazu jejich posledních dvou vrhů. Ten druhý byl asi o dva týdny mladší a Chirka tam byla nejmenší prcek . Je taková jemňoučká. Teď se hrozně mění, má novou rovnou srst a padaj jí zoubky .
Co nějaké to společné venčení?
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 15:08
- Nahlásit
LuSta
No ta je úchvatná! Užij si, že je mališká. Já sem ani nepostřehla, kdy to malý rozkošný chlupatý štěňátko vyrostlo v bílou bestii Je to tak rychlý a člověk se snaží pořád fotit a teď stejně koukám, že mám těch štěněčích fotek málo
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 16:16
- Nahlásit
Ahoj,
mám nového pejska (jsme spolu už týden), jmenuje se Angeela a narodila se 27/7 v Heřmanicích u České Lípy.
Pročítala jsem si tuto diskuzi jak knížku celý týden a jste tu samí fajn lidičky tak se k Vám připojujeme.
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 16:27
- Nahlásit
představujeme se
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:43
- Nahlásit
Olie
Tak to tě tu tedy moc vítáme
Ta je ale roztomilá a moooc jí sluší ten oboječek
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:45
- Nahlásit
LuSta
To je krásnej drobeček...
Nám taky holky nějak moc rychle vyrostly
V pátek jsem si užila pět štěňátek u chovatelky a to doslova, protože mi rozžvejkali poslední zimní boty co mám
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:51
- Nahlásit
EGGYMU
Véééélikánské gratulace k sobotnímu úspěchu :-D
My jsme si to nechali na neděli, na jistotu
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 00:14
- Nahlásit
Díky za pochvalu ;)
až bude velká bude mít jiný ale tento když jsem viděla musela jsem ho tý naší princezně koupit, má k tomu i vodítko
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
Ahojte, vítám nové členy a musím se pochlubit. Lucky v sobotu na agi závodech na Kladně krásné 2. místo ve zkoušce LA1. Zaběhnuto čistě!! je to můj miláček...
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:58 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
Luckymu i paničce gratuluji
Povězte, kdy je nejlepší začít s agility?
A je tu někdo od Ústí n. L.?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:07
- Nahlásit
Montik
huraaa, gratulujeme!
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:10 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Olie
Ahoj, taky vás vítáme. Já u Ústí přes 20 let bydlela, ale teď už jsem v Praze a návrat neplánuju.
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 01:44
- Nahlásit
LuSta
Proč se nedivím
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 23:23
- Nahlásit
Ahojte lidičky, po delší době zdravíme. Musíme se pochlubit. Za poslední dva týdny jsme byli na závodech ZZO a ZZO+ (trochu rozšířené). A získali jsme 2x 2.místo
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 23:29 - Změnil/a: Lemonka
- Nahlásit
foto ukradené od kalinky jo a s Maggie získali krásné 8.místo
Jess taky děkuje panu rozhodčímu ))
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 00:07
- Nahlásit