Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
muf
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 17:39
- Nahlásit

No tak jsem nakonec z nerozhodnosti ctěl koupit zase FirsMate ale přijel jsem pozdě. Tak mám 2,5kg Spicificu a pak uvidím. Máte s tím někdo zkušenosti?

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 17:01
- Nahlásit

Zdravíme!
Tady je pár foteček. Aneb co se v mládí naučíš......

Atady když byl doma dva dny a zabil medvěda

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 17:43
- Nahlásit

Baico
... a tady ho zakousla piraňa

Lemonka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:46
- Nahlásit

muf
Já dávám FirstMate a jsme spokojení. Čubina je celkem hezky bílá

Jo a jinak po dlouhé době všechny zdravíme, nové i staré dvounožce a čtyřnožce

Lemonka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 01:17 - Změnil/a: Lemonka
- Nahlásit

pár foteček...

s malou Verunkou

povaleč na slámě

plavec

na raftu

kuura
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:27
- Nahlásit

Ahoj lidi netušíte, proč má můj pesan růžovou srst? mezi prstíkama a pruh nahoře na páteři... má ji normálně hustou ale tu spodní srst má růžovou

TomášW
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:44
- Nahlásit

zdarte lidi, dávám tež nějaké fotky

taky vám chytají vodu když je stříkáte?

pro kus dřeva plaval bych až do polska

a jedna momentka...
kuura
buď sežral mochomůrku růžovku nebo cukrovou vatu anebo je to úplně normální tzn. asi genetika nebo strava

kuura
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:49
- Nahlásit

TomášW

tak houbičky v tom nejsou, asi to bude normální, mě to nevadí, akorát sem si toho všimla, když byl mokrej. A vodu chytá taky a to úplně šíleně. Někdy mám strach, aby si o ten proud neublížil pitomec Miluje vodu

TomášW
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:01
- Nahlásit

kuura
no jo, voda, z té by nevylez. jen nemá rád stříkání z hadice..to nechápu, když třeba stojí vedle bazéna a já na něj to vodu plivu, tak ju chytá stejně...vždycky se směju když mu hodím kámen na mělčinu a on pro něj potopí hlavu:-D nebo když mu hodím kmen, který má 2 metry a tak 15 kilo, prostě ho musí mít:-D

kuura
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:07
- Nahlásit

TomášW

já kvůli němu občas nemůžu ani kropit zahradu, jakmile beru do ruky hadici, polyká veškerou vodu, která z ní stříká

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 10:52
- Nahlásit

potápník
co jinak děláte pořád přes léto? tady toho nikdo moc nenapíše...

LuSta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 21:22
- Nahlásit

TomášW

My třeba jedeme v sobotu vybírat štěndo. Bude to dlouhosrstá holčička . Jmenovat se bude Chira (ofiko Ichira) .

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:22
- Nahlásit

LuSta
My třeba jedeme v sobotu vybírat štěndo
Tak přeju šťastnou ruku!
U nás máme smutek, minulý týden jsme pochovali jezevčíka, takže už máme zase jen dva pejsky.
Jinak Faru roste jako z vody. Připravujeme se na naší výstavní premiéru 28. srpna v Boleslavi. Myslím, že to bude veliká legrc.

TomášW
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:42
- Nahlásit

LuSta
Baico
tak ať se vydaří!

já mám teď trochu nervy, asi se bude propouštět a já jsem poslední přijatý...

LuSta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:41
- Nahlásit

Baico
Tak to se snav v Boleslavi potkáme, taky se tam chystáme, ale zatím ještě bez štěnda. Dana je mi moc líto, včera jsem si toho všimla u tebe na webu. Jak byl starý?

TomášW
Mi povídej, u nás na oddělení se mají propouštět dva lidi a já jsem ve zkušebce ...

LuSta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:52 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

To vybírání nebude jednoduché . Tohle všechno jsou holky. (foto od chovatelů)

TomášW
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 07:40
- Nahlásit

LuSta
parádní prckové mi se nejvíc výrazem v obličeji líbí druhá zleva. Pokud se mi podaří si práci udržet, tak to bude fakk o kule..joo co jsme si zvolili to máme..

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 07:46
- Nahlásit

LuSta
Dana je mi moc líto, včera jsem si toho všimla u tebe na webu. Jak byl starý?
Bylo mu 13 a kousek. Do poslední chvále byl fit. Pak najednou během hodiny ochrnul na zasek. Mysleli jsme si, že má vyhřezlou plotýnku, všichni, včetně veterinářů. Až CT vyšetření ukázalo, že má nádor na varleti, na nadledvinkách a na slezině. Pravděpodobně měl Cushingův syndrom. V jeho věku a stavu už jsme ho nenechali dál trápit.
To vybírání nebude jednoduché
Jsou to bobečci
Já měla tu výhodu, že když se narodil Faro, tak jsem tam jezdila každej týden, ale atejně se to pak zamíchalo jinak

LuSta
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 08:58 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Baico
Tak u nás se karty taky nakonec pěkně zamíchaly. U chovatelů jsme se vylučovací metodou dostali na oranžovou a žlutou holčičkou. Byli jsme tam před týdnem a pocitově nám trošku líp vyšla oranžová. Ale teda byla jedna jako druhá . Včera mi ale zavolali chovatelé, že štěndům dělali povahové testy a vypadá pro nás líp slečinka žlutá (projevovala se míň dominantně a vypadá víc fixovaná na člověka, povaha taková jemnější, vhodnější do města).
Takže z té vrchní fotky, kde jsou všechny je naše ta úplně na pravo . A včera se prckové poprvé očkovali a tetovali.

babou
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 14:32
- Nahlásit

LuSta
Krásní medvídci! ..Chci se zeptat, víš něco víc o těch povahových testech, co chovatelé prckům dělali? Co je to za testy, v čem spočívají, co je výstupem - co se z nich dá zjistit? Docela mě to ze zvědavosti zajímá...

LuSta
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:19
- Nahlásit

babou
bohužel, nevím... . Ještě jsem u nich od té doby nebyla...

babou
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 22:04
- Nahlásit

LuSta
aha, nevadí ... tak ať vám ty poslední dny rychle utečou a už máte malou doma u sebe..

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:04
- Nahlásit

LuSta
Tak maleje Faro už má 25 kg a v sobotu se chystáme na naší první výstavu do BOleslavi.
babou
Co je to za testy
Nejběžnější, co se dělá u štěňat v tomhle věku, jsou testy dle Campbella. Jejich výsledky nejsou, ale vědecky prokázané a jak jsme to pročítala a studovala, tak to není nic, co by chovatel sám neodvodil z pozorování štěňat.

babou
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 12:15
- Nahlásit

Baico
díky za info, něco si o tom najdu...jinak ať se Vám s Farem podaří dobře odstartovat výstavní kariéru, hodně štěstí!

chvilka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:39
- Nahlásit

zdravím, ja se jedu na štěndo podívat pozítří, shodou okolnöstí ke stejným chovatelům jako LuSta ale J-čkový vrh

LuSta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:14 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

chvilka
Ahoj, štěnda z tohodle vrhu jsem viděla, ikdyž to už je 14 dní. Už máš nějaký tip, kterého si vezmeš?

My už máme malou doma. Je úžasná. Zatím se vůbec nebojí pro ni nových zvuků, tak pomalu zvykáme na lidi, auta a běžný ruchy.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 09:15
- Nahlásit

Ahojky!
Tak my se chlubíme, protže naši výstavní premiéru jsme zvládli na výbronou, lépe řečeno na velmi nadějnou 1 s krásným posudkem. Farunka se vyvíjí tak jak má a kromě toho má v posudku napsáno, že je pozorný a hravý
Jinak vážíme už 26 kg a vypadám to, že nás bude bavit i cvičení

kuura
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:21
- Nahlásit

Tak jsem se taky rozhodla zase přeposlat pár obrázků
Naše první koupání, to už je dýl

Absolutní spokojenost, když pohrabal záhonek

A prvně venku s kámoškou Bárou

Žemle
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:15
- Nahlásit

Jejda, to jsou hezký fotečky. Podobné to je i u nás, pesan si taky oblíbil polehávat na mulč. kůře. Nedávno to vylepšil tím, že si tam začal hrabat a trhat plachtu, která je pod kůrou .

kuura
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 14:56
- Nahlásit

Žemle
my plachtu dali do pryč, protože pod ní plesnivěla hlína takže hrabe přímo hlínu

jinak máte kočky někdo? Ta naše vždycky přinese myš a pes jí pak tahá po zahradě, naštěstí je nejí, ale vždycky mu z huby čumí jenom ten myší ocásek

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání