Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 06:40
- Nahlásit

Nemám psa ... mám úchyla nadupaného hormony ...

Alfréd přestal hrát hru Koukej, jak jsem hodnej. Stepuje u dveří, občas zkouší vydírat, aby se šlo dřív ven, a venku zaryje čumák a nevidí, neslyší. A pokud zvedne hlavu, tak jen proto, aby upřel pohled do dáli, kde se vždycky něco pohybuje po čtyřech, a vyráží. Cestou zjistí, že to je jen pes, znovu nabere pach, zaryje čumák .... A bohužel si pamatuje všechna místa s příjemnými čmuchy, takže například dnes ráno kolečko v parku a ukolebaje moji pozornost vzorným chováním vyrazil pryč. Nevím, kde byl, vrátil se v pořádku a ve velmi dobrém rozpoložení a ochotně se dal vzít na vodítko. Myslím, že jsme zase v období, kdy bude trvale na vodítku ....

Níloušek se celou dobu držel u nohy a a průběžně se mi otíral o nohy, abych viděla, že ON je TEN hodný

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 06:46
- Nahlásit

Drakopes
Nemám psa ... mám úchyla nadupaného hormony ...
To je hezké zahájení jubilejní sté stránky tohoto tématu o vzorných, inteligentních a krásných psech. Nám škodolibým to přijde veselé, ale Tobě asi moc ne.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:46
- Nahlásit

Drakopes

Myslím, že se jaro (i když u nás to tak rozhodně nevypadá) kvapem blíží, neboť fenky se rozháraly a naše prochajdy přes ves jsou třikrát delší, právě kvůli těm zarytým rypákům
Strejda
inteligentních...to Alfréd je , přišel na to, že si to může vyřídit bez paniččiny asistence a výběru nevěsty

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:02
- Nahlásit

worick
přišel na to, že si to může vyřídit bez paniččiny asistence a výběru nevěsty
To je dobře. Už jsem tady měl pocity méněcennosti, když jsem četl, jak chodí po Vršovicích na volno. Ještě, že tady jseš Ty, Noemi a Alfréd se začal chovat normálně.

Noemi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:53
- Nahlásit

Nám náš milý soused tento týden navrhl, že mu máme Bergieho na 14 půjčit a uvidíme, jak bude poslouchat....

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:00 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Noemi
Nám náš milý soused tento týden navrhl, že mu máme Bergieho na 14 půjčit a uvidíme, jak bude poslouchat..
U nás ve vesnici mají naprosto nezvládnutelnou tibetskou dogu. Nechcete jí na čtrnáct dní půjčit milého souseda?

worick
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:22
- Nahlásit

Noemi
takovéto týpky ,,zbožňuju" Mít ho za souseda, tak mě asi porazí....Je mi vás fakt, ale fakt líto, protože mít debilní sousedy je šílený a většinou neřešitelný problém. Znám i tady v okolí takových pár dvojic-sousedů, co by se nejraději vyvraždili....
Strejda
Nechcete jí na čtrnáct dní půjčit milého souseda?

Noemi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:43
- Nahlásit

Strejda
Bereme

worick
U nás je spíš problém v tom, že dokud jsme psa neměli, tak problémy nebyly. I teď je děda se sousedem velký kámoš, ale soused prostě nemůže zkousnout, že jsme si pořídili psa

rogersova
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:44
- Nahlásit

páni, 100 stránek...to už je na knižní vydání

worick
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:16
- Nahlásit

rogersova
páni, 100 stránek...to už je na knižní vydání
a to díky tobě pani rogersova !!
Jsem fakt ráda, že jsi tohle téma založila a ke všemu se tu sešli samí fajn lidi

rogersova
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:54
- Nahlásit

a to není všechno...3.března, což je za chvíli, si zapálíme už třetí svíčku na dortu .
Chodím sem pravidelně, i když nepřispívám tak často, tak to čtu a dost se u toho nasměju.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:41 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

3.března, což je za chvíli, si zapálíme už třetí svíčku na dortu

fakt?
my až 6. května ...)

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 18:19
- Nahlásit

rogersova
Chodím sem pravidelně, i když nepřispívám tak často, tak to čtu a dost se u toho nasměju.
Jako matka zakladatelka bys mohla přispívat víc. Všichni se chceme smát, tak přispěj.

Noemi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:48
- Nahlásit

Všichni se chceme smát
Dnes jsme byli na prochajdě, na Kucheláku jsme viděli viděli v řece cosi divného pod hladinou, tak jsme se probrodili až k řece a zírali. Bylo to takový ptáček velikosti sýkorky, ale širší (malý, černý, bílá náprsenka), budu se muset mrknout do atlasu, nikdy jsem nic takového neviděla. Médiho pozorování za chvíli omrzelo a začal válet sudy (asi všichni znáte :lol, časem jsem zavelela, že jdem (ptákovi přiletěl kámoš a společně se vzdálili), Médi ustal s válením a během letu ke mě si v plné rychlosti ublinkl (naštěstí už byla vytrávěná snídaně, takže to odnesly jen ořechy a kus housky ). Pak, že točení na kolotoči dělá špatně jen lidem . Naštěstí jinak vypadal OK, večeři snědl v pohodě a kupodivu i s chutí. Jen jsme odpoledne raději nešli ke kámošovi Bobovi.

Takhle Bergeron momentálně tráví volný čas...
Kvalita odpovídá fotce z mobilu za špatného počasí, ale je zázrak ho takhle přistihnout, protoře má v merku neustále okno a když mě vidí, tak si sedne a žebrá, jestli by z okna nevypadl nějaký zbytek

rogersova
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:24
- Nahlásit

Drakopes

no jasně, to my taky, brácho Nielsi...ale třetího března bylo založeno tohle téma

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 09:58
- Nahlásit

zdravim vás po dlouhé době nestíhání - moooc práce
a mám pro vás pozvánku opět jsme rozjeli tábor pro berňáčky, tak kdybyste měl někdo zájem - vy nebo vaši známí tak vás rádi poznáme osobně
bližšní informace na webu

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 06:42
- Nahlásit

Ještě, že tady jseš Ty, Noemi a Alfréd se začal chovat normálně.

Ano, už se Alfréd zase chová poměrně normálně. Na vodítku je jen, když už chci jít domů. No, a vycházky jsme upravili podle jeho trasy, takže spokojenost na všech stranách. Dneska ráno po druhém kolečku vyrazil "vybrat mejly", tak jsme se vydali s Nílouškem za ním. Na písknutí pak nadšeně přiběhl, že nemusí zase zpátky do parku ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 07:46
- Nahlásit

Drakopes
Ano, už se Alfréd zase chová poměrně normálně.
A ten neschopnej psovod jsem zase já.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:05
- Nahlásit

brý den je tu něgdo přes bernáky??
tenhle je v Troji,tak kdyby někdo něco..

http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

worick
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
A ten neschopnej psovod jsem zase já. - ty jooo?? Tak to jsi ještě neviděl v akci nás
Teďkom nevím, jestli jsem to už psala sem nebo na akity (když tak to přejděte), ale nějak jsem asi nepochopila, jak se mám jako ,,vedoucí" správně chovat. Když budu panička, co všechno zvládá a se vším si poradí sama - psiska to budou brát tak, že mě nemusí hlídat ani popř.zachraňovat Když se budu tvářit, že něco nezvládám sama a musí mi pomoct - tak to vemou tak, že jsem neschopná vedoucí a nemusí mě tudíž poslouchat....Fakt nevím, jak je to správně Woriček mi začal dělat to, že mě zdrhne kam zrovna chce, ale Toma se drží, málem mu jde u nohy, aniž by na něho musel nějak ječet a povelovat. Tuším, že je to tím, že jako chlap má přeci jen tu ,,přirozenou autoritu" a mě mají k dispozici vlastně pořád, tak jsem spíš parťák, ale mají mě na háku (ale krom toho Woričkova lovení - poslechnou ) Druhá možnost je ta, že vedoucí jsem já a Tom je ten, co se musí kontrolovat a hlídat (nepravděpodobné, že jo ) To mě napadá jen proto, že třeba když ho večer čekáme, než vjede do garáže a vystoupí z auta, tak kluky ode dveří hecuju:,,hele, Tom už je doma z práce, už je tady, už jde!" - ale oni spíš pořád tíhnou za mnou, jeho jen přivítají a hned zase letí za mnou. To stejné, když jde za nima do zahrady, tak jsou zprvu nadšení, ale pak jak vidí, že se někde mihnu za oknem, tak už sedí u dveří a čekají a na něho dlabou Jakové máte zkušenosti vy se vztahy váš pes -váš partner? Jak to funguje u vás. Jsem z toho trochu jelen

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:52
- Nahlásit

worick
ty jooo??
Jasně, protože mi berňucha chce pást krávy.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:13
- Nahlásit

Strejda
Jasně, protože mi berňucha chce pást krávy -
A nevzali by ji ani brigádničit??

worick
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:20
- Nahlásit

davidkova renata
tenhle je v Troji,tak kdyby někdo něco.. - je to fešák, ksichtem podobný na našeho Berču Vedeme ho tu v patrnosti, od té doby co se objevil mi šrotuje v hlavě, komu by se mohl hodit. Ovšem po světě chodí opravdu málo lidí, kterým bych já s klidným srdcem svěřila psa (a netvrdím, že by ho někdo svěřil mě )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:30
- Nahlásit

worick
už tam neni)))))

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:43
- Nahlásit

worick
A nevzali by ji ani brigádničit??
Radši jsem se ani neptal.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:46
- Nahlásit

Jedna nepsí:
vyjela jsem se svojí Fabií po nákupech a honem jsem potřebovala stihnout zahradnictví ve vedlejší vsi a abych to nemusela objíždět, tak že to projedu tady po té naší neprohrnuté polňačce. Jeli jsme tam s Tomem jeho autem v sobotu (ale to je poněkud vyšší). Stačilo projet jen takovou šikanu na konci a byla jsem tam - jenže mi přední kola žuchla do koleje a zůstala jsem viset na břichu. Paráda. Po asi čtvrt hodině pokusů jsem volala na pomoc tchána s lopatou a i tak to nevypadalo nijak nadějně. Po cca půl hodině jsme tu ,,potvoru" vykopali a vytlačili Jak jsem stará, tak jsem blbá

worick
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:48
- Nahlásit

davidkova renata
našel se majitel nebo si ho už někdo adoptoval?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:36
- Nahlásit

akové máte zkušenosti vy se vztahy váš pes -váš partner?

Když jdeme všichni, tak hafani přenechávají starost o smečku Jirkovi. Mnohem hůř poslouchají, víc se courají, prostě na mě vůbec nedávají pozor.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:55
- Nahlásit

Janiii
taky se tu objevím poslední dobou jen občas(nějak nestíhám..,ale na Pecku jsme se přihlásili a jedou s námi i sousedi s hafušou)

jinak všechny přítomné zdravím))Máme teď zase trápení s Baruškou(Zítra jsme objednaní k vetovi...Barče začala strašně padat srst,nejdřív jsem si říkala,že je to tím,že je teď doma a pouští tu srst co nabrala venku.(po té kastraci jsme neměli sílu vyhnat jí do těch mrazů ven s vyholeným bříškem)...jenže teď se to zesílilo a vypadávají jí chlupy na jednom místě u ocasu na zádi a po velkém....za chvilku tam nebude nic(( jsem hotová((...nemá tam žádné zarudnutí,nedrbe se tam....trochu se bojím ,že to bude štítná žláza...necháme udělat testy.Ach jo....

worick
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 07:35
- Nahlásit

Ivisek77
Vidím: konečně něco od Ivísky honem, honem kouknu a nic veselého, ach jo To mně mrzí, na hormony to vypadá, ale třeba to nebude mít složité řešení. U sestřenky to měli taky, ale opačně. Pořád jím v intervalech lysala, tak jí vet doporučoval vykastrovat nebo alespoň zkusit štěňata. Baru už je kastrovaná.....třeba se to jen musí trochu hormonálně srovnat. Budem držet palčáky, ať jste OK

Já samozřejmě na tu Pecku taky koukala, ale my na nějaký výcvik nejsme, myslím tím typu obrany a už vůbec nevím na co řetízkáč musí být - Berry na vodítku netahá.....Tom mi vždycky brblá, že s Berrynkem jsme spokojení, že funguje jak funguje, tak ať do toho nevrtám (nebo ještě něco zvrtám :smirk Mě by bavilo alespoň se tam setkat s ostatníma, pokecat a naživo vidět jejich psy a moct srovnávat a popř. řešit Na druhou stranu nemám ráda organizovanou zábavu. Už jako dítě by mně na tábor nedostali ani párem volů

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání