Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Ivisek77
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:08
- Nahlásit

Tak jsem to nakonec zvládla)) Jsem na sebe pyšná

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:35
- Nahlásit

Ivisek77
Tak jsem to nakonec zvládla
Máša je fešanda.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:06
- Nahlásit

Ivisek77
Ahój, ahój, to jsi měla komu poslat..... , venku teplo, už makám a nestíhám Ještě, že jsi zvládla Mášenku vložit. Krásňučká holčička to je, má takové stejně velké bílé znaky na ksichtíku jako Berry My jsme Berunka přivezli jenom o den pozděj - 22.3. a hned šel spinkat do boudy s Leonkem - vyzvedávali jsme je v jeden den. Měli tam kupu slámy a Berry dostal od chovatelky ručníček - vzpomínku na mamku a sourozence. Já jsem mu tam zase dala svoji špinavou ponožku(to ho nejspíš uspalo )S kocourem se nejspíš báli jeden druhého, ale zase tam nebyl ani jeden sám. Sledovali sme Berunku oknem - po té, co jsme zašli někdy v 10 večer do baráku - vyběhl tak dva metry od boudy, kníknul a zase se odšoural dovnitř. U chovatelky byli taky v domě, ale ke konci je nechávala celý den už venku. Myslím, že mu pak u nás v té slámě zima nebyla.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 18:35
- Nahlásit

worick
ahojky No uvidíme jak bude...taky bych se přikláněla hned k venkovnímu odchovu,ale jestli to zvládnu nevím.Spát s nima teď v boudě nebudu a přeci jenom raději první dny strávíme pohromadě doma abych si byla jistá Bárou.Vždycky byla na všechny milá....jen by jí mohla vnímat jako konkurenci.Ale možná to moc řeším a budu překvapená,jak to bude ok.Ale v práci jsem už nahlásila,že potřebuji volno ...a objednala jsem gelacan pupy)Po Barče vyhrabu malinký obojek a nechám udělat známku.....mám to starosti))))

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 18:36
- Nahlásit

Jóóóó a dnes večer Sáblíková

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 20:20
- Nahlásit

Ivisek77
Jóóóó a dnes večer Sáblíková - jójóó, snad alespoň ta, nás holka nezklame. Tom koukal na hokej, konec zaspal a ráno, když slyšel průběh, byl dost v šoku

Kdybych přivážela prcka k velkému psu, taky bych to hodně řešila, člověk nikdy neví, co se jim v té palici může urodit to se ti vůbec nedivím.
Jako Berča před chvilkou: jinak poslušný, rozumný pes. Ale už asi třikrát, když jsme přišli domů, tak hned za bránou vystartili k pravému plotu - nevím co tam mají, nejspíš srnky. Ale Berry takhle nelítával, vždycky jen Worka. Teďka večer jdeme z ,,musherka" a od babči, přijdem za bránu, Woriček zrovna kecne na zadek - sundat obojek s vodítkem Jindy by chtěl hned letět kontrolovat zahradu a musím ho několikrát upozorňovat, že není odepnutý, ať laskavě v klidu sedne. Tak překvapená ho chválím a jdu ho odepnout jako prvního, protože kupodivu neseděl ještě Berry. Odepnu Worička, do toho ho velice chválím a zvesela houknu ,,volno"! Zároveň se otáčím k Berrymu - pak už si jen pamatuju let vzduchem......a naštěstí jsem nepřistála na cestě, ale v záhonu s mulčovací kůrou. Na čtyřech To tele Berrynové zapomělo, že ještě není odepnuto a když jsem zařvala volno, vystřelil za Woričkem. Já ho měla připnutého k tomu bedernímu pásu, tma jak v pytli, ale hlavně jsem to absolutně nečekala. Chvilku mi trvalo, než mi vůbec docvaklo, co se to stalo. A jemu asi taky, koukal jak jelito Ani jsem mu nenadávala, jenom jsem mu vysvětlovala , že zapoměl, že není odepnutý

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 20:44
- Nahlásit

worick
- pak už si jen pamatuju let vzduchem......a naštěstí jsem nepřistála na cestě, ale v záhonu s mulčovací kůrou.
čím to je,že se při Tvých zážitcích vždycky pobavím a to Ti rozhodně ten šílenej pád vůbec nepřeju!!To jsi měla štěstí,že jsi měla předestláno
Když byli malí,tak jsme měli modřiny z toho jak se s námi mazlí a teď zase ,když to neustojíme Ale je veselo ,co?

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 10:16
- Nahlásit

To byl ale včera krásný závod,co? Ta Sáblíková je opravdu borec!!!Pěkně jsem si poplakala

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 13:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Ivisek77
To byl ale včera krásný závod,co? Ta Sáblíková je opravdu borec!!!Pěkně jsem si poplakala - byla to paráda!!Já jsem normálně od nervů sotva lapala po dechu, jak mi bušilo srdce! A ona holka se vydala taky z posledního - nebyl to lehký závod Tak si říkám, že by jí náš národ měl dát i něco víc, než poplácání po rameni a snad ,,Sportovec roku"!? Nejsem si jistá, jestli tedy na tu novou rychlobruslařskou halu v momentální situaci máme.......ale jo, byly by tam ještě rezervy.....možná by se nohly přestat cpát tak horentní sumy do těch darmožroutů fotbalistů a hokejistů! Ti mě teda (i když jsem to samozřejmě čekala, vzhledem k výsledkům posledních let ) tak nakrkli A ten bronz ze štafety jsem taky nečekala I když po tom, co to Jirka Magál udržel a stal se tak oporou týmu , jsem v to trochu už doufala. Pěkně jsem si, ale na Koukala zanadávala, protože jsem měla ,,stažený zadek", že to pros.......Bylo to ale o fous

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 13:46
- Nahlásit

Strejda
haló, jak vy jste na tom? A piš jen prosím tě, že je všechno OK Za jak dlouho se vlastně chodí na stehy? Týden, 10dní? Už si nevzpomínám....

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:18
- Nahlásit

worick
by se nohly přestat cpát tak horentní sumy do těch darmožroutů fotbalistů a hokejistů
Vůbec sportu nerozumím, nesleduju to a nebaví mě to. Ale zas bych to nedramatizoval. Čechů je poměrně málo na to, aby mohli být trvale na špici. Holt jsou občas horší časy, no.

haló, jak vy jste na tom?
Myslím, že jsme na tom dobře. Holky jsou spolu doma a všechno se mi zdá bez problémů. Rána je stále zakrytá originálním obvazem od veta, tak nevíme, jak vypadá. Snad dobře. Utěšuju se, že kdyby něco nebylo v pořádku, že by to Neli servala. Je vzorná pacientka a do obvazu nevrtá.
Včera večer jsem je musel "rozsadit", protože po večeři chtěly procvičovat bojová umění.
Na stehy jdeme příští čtvrtek.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Sportu nerozuzumím, nesleduju ho.... - máš recht, alespoň tě u toho netrefí šlak Ne, že bych mu nějak zvlášť rozuměla, ale jakmile něco začnu sledovat, tak se pak nekontroluju
Rána je stále zakrytá originálním obvazem od veta, tak nevíme, jak vypadá - já bych radši opatrně nakoukla, aby jste zachytili, kdyby se to snad nějak ,,zapalovalo". Nezapaří se jí to pod tím? Kočka to vůbec překryté neměla, vet říkal, že je lepší, když si to bude ošetřovat sama
Ivisek77
Vy jste to po kastraci taky měli takhle, jako Neli Strejdová?

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:57
- Nahlásit

worick
já bych radši opatrně nakoukla
Vet dnes ordinuje do 17:00. Zavolám mu a zeptám se. Když řekne, tak tam pojedu.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 16:21
- Nahlásit

worick
Přesně tak jako Neli Stejdová ,ale potom z toho najednou začalo něco téct,tak jsme hned hnali k vetovi a on jí odpáral přední a poslední steh a.......museli jsme jí dvakrát denně napouštět tou jednou dírkou do bříška desinf.roztok a druhou jsme to museli vylít z bříška ven Měla totiž alergii na vnitřní stehy,prostě pech! Barča byla ale hrozně statečná,vždy lehla na záda,roztáhla packy a odevzdaně držela.Já to nebyla schopna dělat,musel Tom,já jí držela a brečela jí do kožichu a uklidňovala hlavně sama sebe.Ale rychle se to lepšilo a teď už to má i zarostlý chlupama Vet říkal,že se to občas může stát.

vet říkal, že je lepší, když si to bude ošetřovat sama
nám zase zákázal ,že k tomu Barča nesmí aby si to nezhoršila

Strejda
taky držíme palce,ale věřím,že vše bude ok

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 16:22
- Nahlásit

Strejda
Je vzorná pacientka a do obvazu nevrtá
to je tedy vzorná holka

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:19
- Nahlásit

Byli jsme u veta. Rána je suchá a v pořádku.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:51
- Nahlásit

Strejda
Smarjá, já tě nechtěla hnát hned k vetovi! Já jen, že bych to trochu kontrolovala Ale alespoň máš jistotu, že je to dobré
Normálně nám letáky sem, na konec světa nenosí Nevím jak to, ale dneska je tam někdo zastrčil, někam za branku. Každopádně je kluci důkladně prostudovali - jsou po celém trávníku

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 18:00 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
já tě nechtěla hnát hned k vetovi! Já jen, že bych to trochu kontrolovala
No tak je trochu zkontrolovaný. Ale Neli to začala olizovat. Asi dostane ještě triko, pod které tu hubu nevymáchanou nestrčí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 06:32 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Strejda

Asi dostane ještě triko
Hlavně ji v tom triku vezmi na vycházku ... davy budou šílet

worick
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:15
- Nahlásit

Drakopes
Hlavně ji v tom triku vezmi na vycházku ... davy budou šílet - jo, pokud jí nevrazí nějaké svoje staré vytahané triko
Strejda
Hele, my se přimlouváme za nějaký slušivý holčičí model....a chceme vidět fotku

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 06:32
- Nahlásit

Drakopes
worick
Triko je domácí úbor, ven ho nenosí, protože tam si ránu neolizuje. Navíc by to ani nešlo, protože ho má obráceně. Tam, kde lidi mají hlavu, tam má ocas. To by bylo na venčení nepraktické.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 08:15 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

jen jestli oba nepotřebujete návod, jak se tričko nosí)

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 09:31
- Nahlásit

Drakopes
Tak to je fešákVypadá jak lev!

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:57
- Nahlásit

Sněhu rychle ubývá. Příští týden už budu moct ze zahrady uklidit "s prominutím psí exkrementy", jak říká můj táta. V pátek jsem byl v Praze. Tam už je jaro, tam už jistě mají uklizeno.

rogersova
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 18:07
- Nahlásit

Drakopes

tak ten je k sežrání? To je Niels?

worick
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 18:30
- Nahlásit

Drakopes
Niels? Fakt těžký frajer Tenhle model bych doporučovala i na běžné nošení, v parku před ,,holkama" nebude stačit zdrhat

Strejda
exkrementů máme plnou zahradu - Berry se alespoň když se dívám snaží ,,chodit" na louku, ale Woriček v zimě našel skvělé místo - chodník, po kterém normálně chodíme Takže naše poslední obchůzky už vypadaly, jako bych skákala panáka Zatím čistíme kytky, ale na ta h....a, přijde taky brzo řada - musím vystihnout, kdy půjdu na zahradu hladová, aby se mi to ,,nevracelo"

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 20:49
- Nahlásit

Sláva,konečně dodělán komplet plot okolo celého pozemku.Bára je venku a užívá si nabitou svobodu

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 08:15
- Nahlásit

rogersova
worick

jojo, je to dva roky stará fotka Nielse po operaci (jsou vidět vyholené tlapky, není vidět vyholený hrudník) - potřebovala jsem najít něco, abych Strejdovic smečce předvedla, jak se nosí triko - může jim to promítat v té superboudě

U nás jsou chodníky suché dlouho, takže teď, když projely zameteče, tak s tím štěrkem odsunuly i to svinstvo ... trávníky jsou horší, to nikdo uklízet nebude, musíme počkat, až si příroda poradí. S teplem se prý vyrojili policajti a mají řeči, že psi jsou na volno.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 15:41
- Nahlásit

dneska začal Technoplaneta - pátý ročník šifrovací hry pro děti.
Zaobdivujte jednu z šifer:

URL

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 15:49
- Nahlásit

Drakopes
Zaobdivujte jednu z šifer:
To je moc pěkná šifra.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání