| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:56
- Nahlásit
vyprávěla jsem několikrát v parku naše nedělní dobrodružství (jak kluci se proběhli po Vršovicích s fenou) a pokaždé naši psi vrčeli a odháněli ostatní psy a štěkali na mě ... že by jim vadilo, že o tom vyprávím?? :-D
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 16:05 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Drakopes
že by jim vadilo, že o tom vyprávím?
Rozhodně jim to vadilo. Podle toho, že odháněli ostatní psy, nechtěli, aby se háravce vědělo. Chtějí ji mít pro sebe. A tady mně napadá takový příměr k chování jedné politické strany, ale radši si to nechám pro sebe.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 16:09
- Nahlásit
Drakopes
Strejda
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 07:46
- Nahlásit
Psala jsem k akitám, namnožím to i sem
....včera jsme k večeru zašli alespoň do pekárny a k babči. Cesta u nás (ne hlavní) je uježděná vrstva ledu bez posypu a ještě pořád mírně z kopečka. Fakt děs! Šoupala jsem nohama jak invalida tak, že naše 90letá babča by kolem mně jen prosvištěla Nabrali jsme i Alfíka a k babči má vrátka strejdova Emma, tak to tam bylo jako v psinci Praštěná Emma lítá jako torpédo a cvaká kolem sebe zubama - Worick jí to toleruje, Berry se za chvilku raděj uklidí za mnou do kuchyně. Za nějakou dobu jsem vyšla ven, že Emmu zavřu, ale rozeběhli se ještě dozadu do sadu, tak jsem šla pomalu za nima. Hodím okem ke kurníku a ten otevřený!!! Krve by se ve mně nedořezal...Letím tam, kouknu na chodbičku, tam nic (mrtvá slepice, peří, krev) dvířka ke slepicím otevřené - kouknu tam a.....slepice si v klidu chrní na bidýlkách Uf, pokoušela se o mně mrtvice...a do toho mi pod nohama proběhne bílý pes. Hrklo ve mně, že Worick, ale byl to Alf. Tak jsem ho hnala ven, otočím se a zbytek psů na mně kouká, co tam řeším Honem jsem zabouchla a pohnala je, ať tedy jdou ještě běhat. Po cestě kolem kůlen pro jistotu nahlížím za rohy, jestli tam přece jen nějaká slepice nebožka neleží a najednou řev, jako když se rvou dva psi. Vyběhnu za roh a tam po tmě rozeznávám Berryho na Worickovi! a od nich letí Emma s Alfem. Zůstal zaražený, slezl z něho a rozeběhli se dál Moje teorie je, že v tom chumlu někomu podjeli nohy a naletěli přes sebe a Worick se leknul a ohnal. Potom ještě nějakou dobu Worick po všech povrkával (ale to není až taková novinka) a myslím, že ho možná i někde něco bolelo, jak mu tam Berry hňácnul....
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 13:09 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
v tom chumlu někomu podjeli nohy a naletěli přes sebe a Worick se leknul a ohnal
To se nám s kámošem Bobem stává velice často (až moc).... Naštěstí je Bob vcelku odolný a Bergi s ním teď neustále ve sněhu vytírá . Trošku to vypadá, jak když s ním hraje curling (píše se to tak?!)
Už hodinu se chystám na prochajdu a Médin pořád leží roztažený před boudou jak mrtvola (ale hrudník se mu zvedá, tak asi neumřel ), tak se mi ho nechce budit . Jen se obávám, že ty sněžnice by nebyly zas tak od věci - máme teď strašně zkrouhlé prochajdy, protože většina tras je neprůchodných a obecně třeba do lesa se teď kvůli praskajícím větvím bojím . Včera jsem byla vcelku odhodlaná, ale sníh dosahuje větší výše než moje sněhule (i když si už dost "sedl") a po cca půl kilometru jsem to vzdala, otočili jsme to a vyrazili dom. Ještě, že se alespoň můžou vyblout s Bobem
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 13:17
- Nahlásit
Noemi
pořád leží roztažený před boudou jak mrtvola
Dokud nebylo tolik sněhu, tak obě holky spěchaly na vycházku. Teď se těší jen prťavka a Salina jde za mnou a nikam se nežene. Přes louky a pole jsme si vyšlapali asi kilometrové kolo. Běžkaři to špatně pochopili a myslí, že jsme jim upravili trať. Zatím ke kolizím nedochází.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:22
- Nahlásit
Noemi
Trošku to vypadá, jak když s ním hraje curling - chudák Bob, ten je na tom tuším ještě hůř než náš kámoš Argošek
ale sníh dosahuje větší výše než moje sněhule - to ti i závidím, u nás je těch hnusných, zmrzlých deset čísel a moc taky nechodíme, je to o zabití. Ale dnes už mně svrbí nohy, snad to zkusím do lesa, udělat nějaký delší okruh, ať ,,nevypadnem z formy"
Strejda
Přes louky a pole jsme si vyšlapali asi kilometrové kolo - klukům by to nejspíš vůbec nevadilo, ale mně nebaví pořád chodit tu samou trasu, tak je měním a vymýšlím (někdy děsné) pořád nové. I když teď je to přesně jak říkáš - hoooodně omezené. Zkusím ten les, ono je dost pravděpodobn, že to myslivci projeli na čtyřkolkách (nesnáším to, ale teď v tom shledávám jistou výhodu )
Běžkaři to špatně pochopili a myslí, že jsme jim upravili trať. Zatím ke kolizím nedochází - vidíš, vás tam dokonce ještě ocení
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:45
- Nahlásit
worick
je dost pravděpodobn, že to myslivci projeli na čtyřkolkách
U nás je nějaké jiné plemeno myslivců. Nemají čtyřkolky. Ale taky se přemnožili.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 07:44
- Nahlásit
Nemají čtyřkolky
podle včerejších zpráv v televizi čtyřkolky mají jen pytláci
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 14:09
- Nahlásit
Drakopes
čtyřkolky mají jen pytláci
Dnes přijel jeden psovod na čtyřkolce na cvičák. Tak já ho udám, že je pytlák.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:15
- Nahlásit
přijel jeden psovod na čtyřkolce
hele, a pes se taky vezl? Seděl za ním a držel se packami kolem ramen?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 07:20
- Nahlásit
Drakopes
hele, a pes se taky vezl
Pes zůstal doma. To je psovod - brigádník. Chodí na brigády a na cvičák jezdí s dětmi. Teď přijel s dcerou.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 07:25
- Nahlásit
Na stará kolena jsem učinil zcela zásadní objev. Prasečí nohy při vaření nezasmradí celý byt, když se s nimi vaří polévková zelenina. Mrkev v tom nehraje velkou roli, ale celer je důležitý. Asi to nabídnu Ivě Hüttnerové do dalšího dílu babských rad.
Mrzí mně, že to určitě všichni víte a já jsem si na to musel přijít sám. Trochu mě Cz-pes, ta studnice lidské moudrosti, zklamal.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 10:23
- Nahlásit
Strejda
Ha, ha, samozřejmě to víme, pak to voní jako normoš polévka Já to se zeleninou vařím prakticky vždycky, pořád se jim ji totiž snažím nenápadně vpašovat do jídelníčku - zatím to ale nemá valného výsledku. Včera jsem jim po dlouhé době uvařila žebra (hlavně kosti kvůli zubům), oba se mi posr.......
Jinak jsem totálně naštvaná a zničená - objevili se nám ve sklepě mokré zdi a nevíme odkud to a proč. Verze 1.- prosakuje nám do baráku jezero. Paráda. Řešení to snad ani nemá, je to na fakt úplně debilním místě. Jestli můžu radit - ať vás ani nenapadne v dnešní době stavět barák. Za obrovský peníz to každá firma zmrší
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:54
- Nahlásit
worick
Jinak jsem totálně naštvaná a zničená - objevili se nám ve sklepě mokré zdi
Docela Tě chápu, měli jsme to taky. Nešlo o mokré zdi, ale o hodně vody. Z jedné strany jsme se toho zbavili tak, že jsme podél zdi, pod úrovní základů, zakopali drenážní trubky. Bylo to děsný, protože jsme ve svahu. Z druhé strany nebyl výkop možný, ale nějak to přestalo samo. Asi si voda našla jinou cestu. Na to se ale spoléhat nedá. Nedalo by se to reklamovat?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 14:57
- Nahlásit
Strejda
Nedalo by se to reklamovat? - bohužel nedalo. První firmu jsme vyhodili po hrubé stavbě - kdy se termíny ve všem protahovaly, některé zdi (u kterých nebyl dodržený technologický postup zdění) museli zbořit a vystavět znovu. Postavili jse stejně, znovu s 2cm spárou a potom se konečně našla i příčina - hoši špatně měřili nějak už od přízemí....atd. Načež nás tchán ukecal, ať se vykašlem na drahé firmy a necháme si to postavit od známé místní party. Já jsem odmítala dát jim ,,v práci" kapku alkoholu, tak vesele nosil tchán - byli to kamarádi... Dřevěné podlahy nás potom stály 2x tolik, jelikož musel podlahář dorovnávat 3-centimetrové rozdíly z rohu do rohu Těsně před dokončením - to už jsem se s nima ,,do krve" pohádala a vyhodila je (a debil, ještě jim vše do mrti zaplatila, aby mě neroznesli po vsi), umřel jejich vedoucí (ten tchánův kamarád)na rakovinu plic (šlo to strašně rychle - měsíc od diagnózy) a dodělávala parta číslo tři. Takže je ti jasné - nejde to reklamovat. A ke všemu je směrem od domu: anglický dvorek (vybetonovaná vana nahoře z mříží odkud jsou okýnka do těch mokrých sklípků), na to navazuje 3m pískovcové terasy a na ni 3metry molo - které už leží na vodě (je jen podloženo kameny) Být kolem jen trávník či záhony, tak to kolem domu odkopeme a zkusíme zjistit, kdy to teče. Tohle je fakt průser. Já navrhuju, snížit hladinu rybníka o 5cm, aby byla jistota, že pod molem nepřetéká (někdy v létě bylo slyšet, že přetéká, i když je to ,,prý" svedeno do kanalizace. Řekla bych právě svedeno - nesvedeno) Akorát mi nejde do hlavy, že s tím tři roky nebyl problém a nic se nezměnilo...
P.S. už poněkolikáté během týdne se mi stalo, že jsem napsala sáhodlouhou odpověď a při odkliknutí přišla hláška,,není spojení" a bylo to v pr.....Teď to samé, ale když jsem viděla, že to nějak trvá, bleskově jsem to zkopírovala a ......paráda, stihnula jsem to a nemusela spisovat znova
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 15:17
- Nahlásit
worick
Akorát mi nejde do hlavy, že s tím tři roky nebyl problém a nic se nezměnilo...
To je to, co mě taky zneklidňuje. To je případ strany domu, kde jsme nemohli zakopat drenáž a samo se to vyřešilo. Tzn., že se to samo zase pokazí.
Načež nás tchán ukecal, ať se vykašlem na drahé firmy a necháme si to postavit od známé místní party.
Jsem určitě nenormální, ale do domu nevpustím fu, která nemá ISO a předem jim oznamuju, že penalizovat budu i jednodenní zpoždění. Už vědí, že na větu "Paninko, pojďte si říct, jak to tady chcete" nesmí ani pomyslet.
ještě jim vše do mrti zaplatila
S místní partou se těžko dohodné zádržné. Zdá se mi, že dobří řemeslníci jsou v drahých firmách a na volné noze zůstali podřadní meloucháři.
Někde jsme do těch stesků měli zamíchat psy. Teď nás bude Drakopes volat k pořádku.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 16:34
- Nahlásit
domek .. pchhh ...
ve čtvrtek ráno (3:10) mě vzbudilo kapání - u balkonových dveří - protékal strop a u dveří to přecházelo vkapky a kapalo na parkety. V půl šesté mokrý pruh metr od oken, ráno v sedm celý pokoj. Tak jsem vzbudila mužského a v půl osmé šla na půdu dát řeč s řemeslníky - dělají tam vestavbu. Předvedla jsem lehce hysterickou bláznivou ženskou, co nemůže být doma, neb má přednášku na fakultě )... Řemeslník mi slibil, že hned, jak se rozední, odklidí vše a závadu najdou a odstraní a hned mi budou volat .... jo, strop už je suchý )
A nejvíc mi vadilo, že já kvůli tomu kapání už nemohla spát a s oběma psy to ani nehlo, oba spali s pupky nahoru
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 16:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
Někde jsme do těch stesků měli zamíchat psy. Teď nás bude Drakopes volat k pořádku. -
Tohle na psy nehodím , to padá na mou hlavu, byla jsem ,,stavbyvedoucí"
Mám úplně čerstvou psí, ale veselá teda není
Před 10minutama jsem přišla z venku, uhazovala jsem sníh (mimochodem od včerejšího večera vytrvale sněží, teď už drobně, připadlo cca 8cm). Uhazuju venku před bránou, brána dokořán, ,,jezdím" se sněhem až přes cestu na druhou stranu. Cesta je u nás něco jako ,,polňačka". Psi chodí kolem zdi a plotu, ani Woriček se nikam nesnaží vletět do houští k potoku (cca 30m), jenom čichají kolem. Už z dálky jsem viděla ve směru od vedlejší vsi šlapat chlapa, už z dálky vypadal trochu divně (připomínal mi taky jednoho prochlastaného zedníka). Mrknu po Worickovi - ten stál na cestě a koukal, Berry mezitím šel do zahrady. Hledím si sněhu a viděla jsem, že chlap cca 50m od nás něco hrabe v kapse. Ještě mi přišlo na um, že asi špekáček . Worick pak trochu pošel k němu, ale on na lidi venku neskáče ani nijak nedotírá, ani nechodí až k nim, jen tak z poblíž ,,natáhne". Když už byl právě na úrovni Woricka, tak mrknu, abych ho pro jistotu korigovala a vytřeštím oči: chlap se po něm ohání nožem! Worick uskočil bokem, já jsem na něj ještě zařvala, aby ho ten blb snad fakt nepíchnul a říkám mu, co jako dělá, jestli je normální?! A on že, ho klidně píchne. ,,A to jako proč, copak vám něco dělá? A on že:,,takový pes má být přece na vodítku!" Tak to už mně fakt nasr.... a houkla jsem, proč by jako měl být na vodítku před svým barákem a navíc to není žádná krvelačná bestie. A jestli se ho bál, měl na mě houknout, ať si ho zavolám. Běžně tam kolem chodí lidi, děcka a nikdy problém nebyl, když tak se jen zeptají, jestli psi nic neudělají. Byla jsem teda dost šoknutá Být to ještě důvěřivější Berrynek (a ne tak rychlý), tak ho ten magor snad fakt píchne A Worick z toho byl taky nějaký šokovaný (on se z agresí od lidí ještě nesetkal), ale bylo vidět, že poznal, že něco není v pořádku - přiběhl ke mně s výrazem jako:,,co to jako bylo, co se stalo?!" a vešel do zahrady, zůstal stát na příjezdovce a koukal nervózně za chlapem. Teď se mi ještě začne bát lidí a kousat ze strachu a mám zaděláno na další průser...
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:04
- Nahlásit
worick
páni! To byl teda magor
S tímhle jsme se zatím ještě nesetkali, a doufám, že ani nesetkáme
Teď se mi ještě začne bát lidí a kousat ze strachu
...snad ne
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:45
- Nahlásit
worick
To musel být blb.
Drakopes
odklidí vše a závadu najdou a odstraní a hned mi budou volat
Volali? Nebo musí stačit, že strop je suchý?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 18:10
- Nahlásit
Volali?
vytáhli mě z přednášky asi třikrát ... "nejlepší" byla správcová, která v půl jedenácté zjišťovala, co se děje, že jsem ji ráno několikrát volala a co mají dělat, když nejsem doma, abych je pustila do bytu. To už jsme zvyšovala hlas, že to vědí i řemeslníci, a ona to má podrobně ode mě popsáno v dopise (Aha .. ten ještě nečetla!). Naštěstí chlapi dělali nezávisle na ni.
To musel být blb.
Souhlas. S našimi psy by to tak tiše neprošlo, ti by štěkali jak zuřiví, než by odešel asoň 300 metrů daleko.
Dnes ráno se vyrval Atar a zaútočil na naše hafany. Teda, ta slečna na mě zahlížela, až jsem se bála, jestli ona nepokouše mě.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:27
- Nahlásit
To musel být blb.
Minulý týden, jak začal padat sníh (a jak jsme byli v Praze), tak Médi byl s dědou a babi venku a likvidovali tu sněhovou záplavu. Vedle odhraboval venku i soused... Médi mu údajně označkoval pneumatiku (podotýkám, že to má přísně zakázané, ale u sousedů je problém, že pokud jejich kníračka nedejbože jednou za den opustí minizahrádku, tak jde a vyčůrá se těsně vedle sousedova auta - Médi pak jde, očuchá a logicky označkuje nejbližší věc ). Soused ho samozřejmě viděl, údajně na něj řval, házal lopatou sníh a pak údajně i lopatu. Médi se samozřejmě utekl a trvalo mu hodinu a půl, než se vrátil domů - asi se bál jít kolem souseda a bral to oklikou...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:41
- Nahlásit
Doma budeme muset asi přitvrdit výcvik, ale nevím jak....
Nemáme plot (a vzhledem k terénu asi nikdy mít nebudeme) a posledního půl roku byla pohodička... Když jsme něco dělali venku kolem baráku, tak Médi ležel někde kolem a dohlížel nebo se alespoň zdržoval v rozumné vzdálenosti. Děda, když jde do sklepa zatápět, tak si ho vezme s sebou a ví, že může nechat otevřené dveře a nic se nestane. Ale teď tak tři neděle se prostě třeba během 20 minut, kdy se chová vzorně, sebere a vezme roha a třeba půl hodiny (hodinu, hodinu a půl) o něm nevíme (resp. obvykle je u kamaráda Boba cca půl kiláku směrem ke vsi). Přece ho nebudu přivazovat řetězem ke dveřím od sklepa?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 23:57
- Nahlásit
Noemi
No, na akitách jsem dostala přednášku o tom, že jsem nezodpovědná osoba, neboť nechávám psy volně pobíhat a tak dobře mi tak. A to se týká i tebe, bléééé
Žemle
Drakopes
Strejda
A teď vážně....U nás na vsi pobíhají volně různí psi, zatím se ale nestalo, že by někdo takhle nechal lítat psa nějak agresivního. Hlavně tady na tomhle našem konci mimo hlavní cestu a kolem potoka je běžné, že lidi jsou v zahradě, psu se otevře branka, on si projde ,,svůj" revír kolem potoka a přijde v klidu zase domů. Já mám psy ráda a nikdy mi něco takového nevadilo, spíše naopak A ani jsem se nesetkala s tím, že by na to někdo nadával. A kolem určitých domů leží psi venku před domem, na cestě a různě kolem jako by normálně, pořád, odjakživa (asi nějak tak, jako váš Bergeron, akorát i když jsou majitelé bůhví kde ) Nejsou to velcí psi, spíš různí vořeši, volně si pobíhá jen jeden zlaťák. Fakt nevím, jestli se nad tím někdo tady pozastavuje....A taky je to tak, že tyhle ,,psí týpky" - co si takhle chodí na výšlapy(jako Bergeron)okolí zná a nijak se nad tím už nepozastavuje. Oni si prostě (ti psi) hledí svého, nikoho neobtěžují, tak to nikdo neřeší. Moji psi když jdou někdy na volno potokem - což teda vím předem, že mi Worick vyletí a lítá 100m dopředu a 100m zpátky (a hledá slepice :smirk a jen z toho důvodu bych ho pouštět neměla , protože tak daleko už je bez dozoru, ale tam málokdy někdo jde a hlavně on si lidí vůbec nevšímá, jeho venku prostě nezajímají (ani doma teda moc ne ) a to samé Berryho, ale ten stejně dál jak 10m ode mně nejde (a nenapadají ani psy ať už volně nebo na vodítku)
Tak mohla jsem psiska zahnat do zahrady, ale ani v nich nějak nechci právě podporovat to že, když kolem jen tak někdo jde po cestě a nebo pak venku proti nim někdo půjde, že to jaksi nění úplně v pořádku a měli by být ve střehu. Nechci z nich ani moc dělat takovéhle obranáře, kdy si pak hoši vyhodnotí, že tenhle chlap je podezřelý a bezdůvodně mi na něj vystartí - i třeba když budou na vodítku.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 06:43
- Nahlásit
Koukám, že jsme se dostali k povídání o psech na volno ... v Praze je to úplně jiná kapitola, nemluvě o nebezpečí aut.
V našem okolí většina psů chodí na volno a téměř ve všech případech bez problémů. Nevím, co je příčina a co důsledek, ale i majitelé spolu vychází v pohodě. A pak je pár problémůvých psů (a páníčků). A bohužel pak ti jedinci mají konflikty se všemi.
A dnes ráno jsme se s Atarem potkali v baráku. My ráno v půl šesté sbíhali ze 4. patra. V baráku tma, tak jsme se neobtěžovala brát Alfréda na vodítko, za posledních pět let jsem takhle ráno potkala v domě někoho 2krát. Kluci metelili dolu a najednou štěkot ... došlo mi to okamžitě. Slečna stála v mezipatře opřená o balkon a držela rozzuřeného Atara, vzpínal se na zadních. V polovině schodů Níloušek, záda naježená jako ridgeback, v patře jistil Alfréd, abych dál nešla. Stoupl si mi do cesty a štěkal. Jestli někdo ještě nebyl vzhůru, měl o budíček postaráno . Jenže naši psi do konfliktu nejdou. Vzala jsem Alfréda k noze, Níelsovi dal povel, aby šel a prošli jsme. Dole u lítaček kluci dostali odměnu, jak to hezky zvládli a ještě při odemykání jsem slyšela, jak chudák Atar dostává snad i nějakou ránu, za to, jak se choval.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:53
- Nahlásit
Drakopes
Tady na psím fóru bych to asi neměla psát, ale ono je trošku problematická ta móda ,,bojových plemen" ať už to média hrotí či ne. Já prostě nějak nemůžu pochopit, proč si někdo pořizuje psa, u kterého je předem daná nesnášenlivost psů, popř. lidí. Když ví, že celý život bude po venku chodit jen na vodítku s košem. Je mi jasné, že do téhle fáze se po špatné zkušenosti může dostat každý pes, ale už si ho s těmahle vlohama pořizovat? Jak např. v dokumentu na ČT2 bylo o brazilské file - pes, který byl šlechtěný na lov šelem a divokých kanců - prostě drsoň, který je velice rodině oddaný, ale nekompromisní hlídač - to bych asi musela mít doma tu jantarovou komnatu abych s tímto psem riskovala Prostě preferuju jiný typ psů a tohle mi hlava nebere...
Drakopes
z vás tam musí mít taky radost když si jen představím co je to decibelů, když Berry štěkne venku, natož tak v domě a ještě duo
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 16:25
- Nahlásit
ještě duo
trio - zapomínáš, že první začal štěkat Atar ... ten ostatně štěká pokaždé, když jdeme barákem, naši psi pod střechou neštěkají, ale tohle byla výjmečná situace
taky nechápu, že musí někdo mít bojové plemeno (jako je třeba Atar), nevěřím, že to je mazlíček. Chodí tu holka s rotvajlerem. Když byl štěně, vadilo ji, že by si chtěl hrát a pobíhat s ostatními psy, teď má urostlého agresivního hafana, u kterého má co dělat, aby ho udržela na vodítku ...
zlatí berňáci ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 07:17
- Nahlásit
Drakopes
worick
Noemi
Teda, ženský, vy máte odvahu. Neodvážil bych se jít po "ulici" se psy na volno. Batolí se tady děti a stařenky. Jednak nemáme paušální svolení, že děti mohou být olízány a jednak by stařenky nemusely projevy lásky ustát.
Často někdo zapomene zavřít branku. Většinou si tam lehne Salina, aby dobře viděla. Kdyby šla okolo nějaká fena, tak by asi bylo zle. Prťavka se snaží zdrhnout domů nebo za nějakou sousedkou, co ji chodí drbat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 08:27
- Nahlásit
Strejda
Oni už kluci přestali být otravní na lidi (jako štěňata samo byli)a teď si jich nevšímají. Pochopitelně je pustím jen tam, kde je vůbec pravděpodobnost setkání s člověkem minimální...
|