| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:07
- Nahlásit
worick
Vy už máte uklizeno a napečeno?? Si děláš prdel, že jo
Jo, uhodla jsi. Dělám si ji.
Zlosyn přestavuje patro, které obývá (koupelna, záchod, kuchyň, ...). Jsme rádi, když nemáme prach v nádobí, ze kterého právě jíme.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 20:53
- Nahlásit
Strejda
Zlosyn přestavuje patro, které obývá (koupelna, záchod, kuchyň, ...). Jsme rádi, když nemáme prach v nádobí, ze kterého právě jíme.
Ale zase máš ten bordel čím omluvit. Já už se z toho nevykecám, už i ten nábytek dodělali, úklid mně nemine
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 06:24
- Nahlásit
worick
Ale zase máš ten bordel čím omluvit.
Nepotřebuju to omluvit. Pořádek není v kompetenci. Spravuju jiné, naprosto klíčové záležitosti. Pořádek a cukroví mezi nimi není.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 06:29
- Nahlásit
Strejda
klíčové kompetence!! .... jak já tu vazbu nesnáším
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 06:37
- Nahlásit
Drakopes
klíčové kompetence!! .... jak já tu vazbu nesnáším
Věděl jsem, že se ozveš. V jedné spřátelené MŠ se připravovali na inspekci a dodělávali ŠVP. Ani se nechce věřit, co všechno je možné. Tvoje zhnusení chápu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:43
- Nahlásit
Strejda
k nám se chystá hloubková inspekce nastěhovat na prát týdnů hned po Novém roce. Zatím si vyžádali ŠVP a podobné materiály a vrátili s připomínkami .... nemůžu dávat ruce do kapes, měla bych je od kudly pořád pořezané ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 15:48
- Nahlásit
Drakopes
Občas používám místo "To je Kejsy kurva Rajbek" výkřiky jako "Zapínám vařič na plný kompetence." A to prosím pomáhám jen s dlouhodobou koncepcí školy a HCCP v kuchyni. Jaké ujmy na zdraví došli ti, co musejí číst rámcový program a podobné skvosty.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 06:34
- Nahlásit
Strejda
máme hodně styčných bodů - "Kejsy kurva Rajbek" patří taky k našim oblíbeným. Už by ho mohli vydat na levném DVD ....
Jaké ujmy na zdraví došli ... vyprávěj mi o tom ....
A aby nebyla řeč jen o kompetencích - snídám a oba psi se střídají v sedu u mé levé ruky a zkouší něco vyloudit .... ani náhodou, pánové, já vaši snídani taky neužírala ... )
pěkný den
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 07:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Strejda
Ahoj, školství jde mimo nně, ale co se týká loudění psů při jídle....to je zatím u nás dobrý, v tom jsem neoblomná od začátku a tak kluci ani neloudí. Jenom mamka (jakožto ,,babička" ) je zase kazí. Ví, že oni od stolu nedostanou nic, ale háže všechno možné Alfíkovi, za jejich přítomnosti a když na ni zařvu, co zas dělá, tak mi na to řekne:,,jejda, já jsem zapoměla". A to by chtěla vnuka??? Ani náhodou...
Berry už byl včera veselejší, asi už ho přestalo bolet to břicho. Ale zase nebobkoval a nebo tajně, takže nevím, jestli už je pryč i ten průjem. Uvidím jestli půjde teď ráno. Volali mi z ,,,krmení", že ty granule odešlou až teprve dnes, tak bude muset být do pondělí alespoň na Woričkových - snad to bude lepší a pak uvidím, co ty Best Choice, Tom do nich vkládá velké naděje - měli je jako štěňata.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:43
- Nahlásit
Dnaska jsme vyběhli k večeru na rychlou prochajdu po vsi a k babči. Po poslední, kdy Woriček tahal a tahal a já z toho šílela, vztekala se a trhala vodítkem a pochopitelně jediný výsledek byl, že mně dva dny bolela ruka - jsem se rozhodla změnit taktiku a na rady jinde na fóru a týkající se něčeho jiného, jsem v klidu při tahání zastavovala a bez hnutí brvou čekala, až ta ,,mula" povolí a půjdem dál. Takže rychlá a krátká v konečném důsledku to nebyla, neb jsme prakticky pořád stáli , ale ke konci už to snad i trochu chápal. Problém je, že to zlepšení stavu trvá vždy jen do další prochajdy - jako by nic nebylo a jede se nanovo
Berynek je vzorňas a dokonce, když šel kousek tichou ulicí navolno a 20m od nás se vynořil pán s ,,Dášenkou" na vodíku, tak po ,,Berry ke mně" hezky přiklusal a nehnal se za pejskem. Měla jsem fakt radost. Vůbec to bylo dnes vyvedené. Dopoledne jsem rozštípala pořezaný topol, sjela 20km koupit babči k těm 90tinám keře černého rybízu (pořád otravovala, že dva uhynuly a jestli ještě nepojedu do zahradnictví, abych jí koupila - tak je dostane ) uklidila barák a prochajda. Tudíž v nejbližší době můžu očekávat nějakou katastrofu.........
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:10
- Nahlásit
Co je tady se všema? Píše sem alespoň občas ,,stará garda", ale Noemi, Ivísek a spol. nic? A nevymlouvejte se na shánění dárečků, víme že prťata taky nemáte
Tak katastrofa u nás zatím není, ale ,,šlo to" těsně kolem. Psala jsem to na akity - pro ty kdo tam nechodí to kopíruju i sem.
Středa:
Od rána byli naši psi nějací nervní. Už když jsme v 8h šli na obhlídku zahrady, tak Worick stál u plotu směrem do vsi a koukal a poštěkával. Srnky nikde nebyly vidět, myslela jsem, že třeba někomu kňučí pes nebo tak něco (já bych to asi neslyšela, jsem hluchá) Dopoledne jsme měli zavolaného pána na nerezy - ještě něco dodělat a psiska leželi první u brány a potom za barákem a pořád natočení ke vsi a Worick sem tam vyletěl štěkal a nebo dokonce vyl! a bylo vidět, že je nervozní. Ještě říkám Tomovi:,,co je dnes s těma psiskama, že by nějaká háravka?" Kolem poledne vyletěli a hnali se s řevem dozadu k plotu a koukám, šlape tam pes, nápadně podobný sousedovic hovawardovi Baronu. Ten ovšem absolutně nikdy neutíká, na procházky chodí na volno a max. 5m od pána. Je už starý, má nemocné klouby a už se taky sotva vleče. Na psiska absolutně nereagoval a šlapal po chodníku dál až na konec, pak křovím - tak to jsem si říkala, že to nemůže být on, lézt do křoví - tak to vůbec. Zkusila jsem tedy houknout z okna jestli to není zlaťák jiných sousedů - ten mě zná a reagoval by(ono to bylo 150m, tak to šlo blbě rozpoznávat) Nic a zmiznul z dohledu. Za dvě hoďky se mi to rozleželo, sehnala jsem si mobila na sousedku (do práce) a zeptala se, jestli jim náhodou nemohl utéct. Ta na mně teda v nevěřícím úžasu, že to těžko, že to snad nebyl on. No, mohl to být úplně cizí pes odněkud ze vsi. Tak jsem jí řekla ať se ještě neplaší, že zajdu kolem jejich domu s našima psiskama - jestli bude doma, tak na nás vyletí. Naproti mi šla ze školy už jejich dcera a že co potřebuju. Tak jsem to na ni vychrlila a ať se jde mrknout, jestli je pes doma. Kolem jejich domu je pole, tak jsem šla taky dozadu, že to tudy zrovna obejdem domů. To Worick řval a skákal, protože asi myslel, že je Baron doma, tak si to s ním vyřídí Mladá vyběhla ,,ježíš, on tu fakt není!" Vzadu měli jako by vyhozené plotové pole a jen opřené - zůstaly tam z obou stran celkem velké díry, ale Baron je velký pes a i dost tlustý, nepřipadlo mi, že by tama prolezl i kdyby chtěl. Vzala jsem psiska, že půjdu po trase kudy měl namířeno on, mladá skočila na kolo a jela ho hledat taky. Nikde nic, vrátili jsme se domů. Řekla jsem si, že maximálně bude trajdat po sousední vsi, tak jsem vzala auto, že to tam objedu. Ještě jsem to vzala podél mlýnského náhonu, jestli se ho nedržel cca 4km a pak ještě po cestě nahoru nad nás do lesa. Vracela jsem se už skoro za tmy, volala sousedce a ta celá uřícená, že proběhla všechny známé trasy kudy chodili a nic. Doma jsem dala psiskám pozdní oběd a vzpoměla jsem si, že teda trajdám po dědině a rohlíky nemám. Tak znovu do auta a valila do pekárny aby mi nezavřeli. Prodavačka mi říká:,,čau, snad jsi nebyla ještě doteď v zahradě?" ,,Proč, že jsem jako prase? Ale ne, lítám všude a hledám sousedovic Barona!" A ona, že podle popisu tam kolem pekárny přešel tak kolem třetí odpoledne. Tak jsme hledali úplně na druhé straně. No nevadí, tak velkého psa nepřehlédneš ani při večerním osvětlení, tak jsem poobjížděla všude, kde jsem si myslela, že by snad mohl jít a zase nic. Při zajíždění do brány mě dojel soused, že jede zrovna z práce a chce mi poděkovat a vyptat se, kdy a kde jsem ho tedy viděla. Oni jsou celá rodina hodně nemluvní, jen se zdravíme i když jsou skoro stejně staří - tak max 45 jim je (a jsou oba moc hezcí lidi ) Poprvé jsem ho slyšela mluvit a byl chudák tak vykleplý, že ani nemohl. A ptal se, že proč předvčírem jeli od koní policajti. To jsem sice zjišťovala už sama, ale nikdo nevěděl. Říkal, že tomu psu musel ven někdo pomoct a že se bojí, jestli to nemá nějakou souvislost. Doma jsem zavolala majiteli konírny (trošku ho znám, vozí mi sem hnůj), jestli by mi mohl říct, co se tam stalo. Tak někdo vylomil vrata a chtěl to vykrást. Tam ale nic není, je to takové ,,odloučené pracoviště", jen tam 2x denně jezdí ošetřovatel vyhnat a nahnat koně. Bohužel tam měl dalekohled - ten mu šlohnuli. Pak mě ještě napadlo obvolat známé různě po vsi, jestli ho někdo neviděl. Zase nic. A vzpoměla jsem si, že sestřenka v tu dobu měla projíždět do Zlína na nákupy. Volala jsem jí a taky ho neviděla. Mezi tím jsme sousedy viděli, jak pořád jezdí autem sem a tam a s baterkou propátrávají okolí, jestli chudák už někde neleží. Ono totiž to vypadalo, že musel mít nějaký záchvat či co, když na to reagovali i naši psi a vůbec když zdrhnul. Mně zrovna napadl nádor na mozku - jednak je toho teď moc a druhak: loňský rok bylo nějaké podezření na rakovinu, pak říkal syn, že se to nepotvrdilo. Skončili v telce Přešlapy a já říkám Tomovi:,,já ti na to nemám nerva, chudák pes, jestli je zmatený(a to asi jo, když prostě netrefí domů), kde vůbec může trajdat a navíc to nemůže vydržet a zůstane někde ležet - já se obleču a zkusím s baterkou projít obě strany potoka". I Tom z toho byl celkem špatný, ono si to každý převede na sebe a své psy....Já bych lítala snad dokud bych ho nenašla či do padnutí na hubu. A navíc, když ho viděli ve vsi a ne v lese, který je fakt velký, tak byla přece dost velká šance ho najít. I přesto, že my jsme prakticky dvě spojené vesnice a celkem je to taky dost rozlehlé. No než jsem slezla z gauče, tak mi volá sestřenka:,,čéče, vracíme se z toho Zlína (bylo cca 21.20h) a před barákem Tomových rodičů sedí ten sousedův pes!",, No, nekecej!!! Hele a není to švagrův zlaťák Argo?" Tak, že určitě není, tenhle je mnohem mohutnější a že počkají u něj, aby náhodou ještě někam neodběhl. Hned jsem volala sousedce - byli zrovna 300m od baráku a už rezignovaně mi říkala, že už objeli všechno a neví kde ho ještě hledat. Tak jsem na ni vychrlila ať to otočí a jedou tam, že to snad bude Baron. No byl to on! Byl strašně unavený a už nemohl na nohy, ale poznal je.....Byl prakticky naproti ,,svého" domu, jenomže v jiné ulici a přes potok. Vzdušnou čarou cca 500m! Včera jsme s mým bráchou(policajtem) dumali, co se mu mohlo (krom nemoci) stát a napadlo nás: že byl přiotrávený, někdo mu hodil třeba nějakou drogu a nebo mě napadlo - nemůže psu nějaký amok způsobit třeba zařízení - jako jsou různé ty ultrazvukové plašiče myší a krtků či něco podobného? Prostě ten pes tam musel nějak řádit než utekla dlouho! Worick lítal a vyl, ležel a kňučel, poštěkával - fakt divné. A Baron není pes, ani co by nějak štěkal. Je spíš jak Berry, štěká opravdu jen vyjímečně. Dobře to dopadlo. Akorát jsem jim řekla, že by s ním měli radši zajet na veterinu, ať ho vyšetří.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:16
- Nahlásit
tý brďo - napínavé až do konce
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:17
- Nahlásit
Jo zapoměla jsem: srandíme pořád Jednou jsou jakž takž bobky, ale podruhé zase po řídku. Zatím nemáme ty druhé granule, po zmatcích v e-shopu a 3x urgování by je po 10dnech! měli přivézt dnes. No doufejme, jinak
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:12
- Nahlásit
worick
Worick sem tam vyletěl štěkal a nebo dokonce vyl! a bylo vidět, že je nervozní. Ještě říkám Tomovi:,,co je dnes s těma psiskama, že by nějaká háravka?"
Nelina měla v úterý podobný stav. Bez zjevného důvodu štěkala, vyla a v noci jsem ji musel pustit z kotce, aby zkontrolovala zahradu. Háravka v tom určitě nebyla, ta by jí nevadila. Sally byla klidná. Plašič mně nenapadl a žádný pes se neztratil. Možná byl někde někdo cizí. Neli si vzala do hlavy, že je hlídací pes. To by Sally ani nenapadlo.
Jo zapoměla jsem: srandíme pořád
To u nás skončilo po nové dodávce kostí. Snad to vydrží.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:04
- Nahlásit
Neli si vzala do hlavy, že je hlídací pes. To by Sally ani nenapadlo
jako u nás - Alfréd v klidu a Niels stepuje u dveří a povrčává. Vždycky jsme říkali, že nám někdo vylamovat dveře, u kterých lehává Alfréd, tak ten se znechuceně zvedne a odejde spát do klidnějších prostor.
Zato Nielsovi vadí i lidi (někteří) a psi (někteří) kteří chodí kolem klubu ...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:34
- Nahlásit
U nás raději ani nemluvit....
Ztratilo se nám kotě, v tu dobu se souběžně ztratilo kotě od sousedů, kteří bydlí cca 400 m od nás a ještě jedna kočka ze vsi. Evidentně je má na svědomí soused, prořekl se v hospodě (mám to ze dvou zdrojů...). Upřímně někdy bych všechny "lufťáky" zabalila do balíku a poslala zpátky směr město (a to i přes to, že v Praze minimálně půl týdne trávím taky....). Jedněm sousedům vadí včely, takže jsme vytvořili velice efektní izolaci vzletové zóny. Podotýkám, že včelý máme na horní zahradě tak asi o 40 let déle, než tam byli vůbec nějací sousedi . Dalším sousedům vadí, že máme vůbec nějaká zvířata. Pes štěká (podle mého posledního víkendového sčítání štěkal 4x za celou sobotu a 3 x za celou neděli....), kočky mu záměrně likvidují nafukovací bazén, spí a čůrají na podložky na křeslech na terase.... Naposledy utekl kámoš Bob a šel se podívat na Bergieho a soused po něm házel polena, protože zrovna štípal dříví . Evidentně mu asi došlo, že byl u toho viděn, protože od té doby paničku Boba zdraví z auta, což předtím nedělal....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:34
- Nahlásit
Noemi
Ztratilo se nám kotě
Ach jo , myslela jsem spíše ,,veselé historky z natáčení"....To mně teda mrzí A to s těma sousedama je fakt taky naprd. Proto jsem ráda, že zatím nejbližší budou přes pole a cestu. Jsou mladí, takže i tak čekám nepříjemnosti typu: ,,nám tu spí dítě a vaši psi řvou a řvou!" Souseda plot na plot - proboha jen to ne!!! Jak jsem zmínila, s těma s Baronem se znám jen co je pozdravím, ale pro zvíře bych udělala cokoli - pro každé...
Strejda
dodávce kostí - mě se právě zdá, že těma kostma to začalo. Dokud jsem nezačala na nich ,,dělat pokusy" s BARFem a žrali jen granule, tak Berry srandil v pohodě. Jenže Woriček zase blbě žral....tak za to může vlastně on
Drakopes
U nás když u branky někdo zazvoní, tak já mu v klidu na dálku otevřu a než on přijde po barák, tak se stihnu alespoň trochu ,,zkulturnit" A pokaždé onen dotyčný přijde po dveře a řekne:,,ježíši vy mně klidně řeknete ať jdu dál a mě pak naproti vyběhnou takováhle psiska!" Mi to ani nepřijde, kluci buďto jen koukají a nebo nanejvýš zvědavě obcházejí. Celkem by mně zajímalo, jestli nějak poznají, že jsem dotyčného pustila já a nebo by se tak chovali i k chlapovi, co by přelezl přes plot Snad to budu muset zkusit a nějakého jim nastrčit. Hrdinu...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:54 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Já jsem taky čekala, jak bude Médi bobkovat po těch "tučných " granulích... Mají 20% tuku a zatím v pohodě, kosti tak 2-3x týdně. Jen mi přijde, že budu muset koupit něco na vystřídání , trošku mi přijde, že už se mu to zase přejedlo.....
U nás se to hlídání ještě liší od osoby... Pokud třeba Děda venku potká nějakého nekamarádského psa navolno, zavelí "sedni a nevšímej si ho" a Médi sedí a nevšímá si, když úplně stejného psa potkám já, mám co dělat udržet medvěda na vodítku, ať velím cokoliv.... Asi jsem ten slabší článek, co by se sám neubránil.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 14:04
- Nahlásit
Tak jsem zvědavá, co se bude dít dnes.... Byli jsme v hospodě na vepřových hodech a Médik dostal tak 3x půl porce zabijačkového guláše, dvě jitrnice a pořádný kus ovaru . Jo a ještě jsme dostali několik prasklých jitrnic domů....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 18:01
- Nahlásit
Noemi
Šmarjá babo to je teda jídlo pro psa!?? To nežeru ani já. Posr....by jsme se oba!
Né, ale teď vážně, je to strašně kořeněné, myslím, že se ti fakt po.......
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 18:23
- Nahlásit
Naši psi milujou chleba se sádlem a škvarky a s cibulí, dostávají to velmi výjmečně, když jdeme na večeři do Neklidu, kde to je jako předkrm - ano, Nílouška to povětšinou protáhne ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:24 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Myslel jsem, že berňáka si pořídí jen rozumný člověk. No, ne vždycky.
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:38
- Nahlásit
Strejda
No fuj, sem se lek! Jsem myslela, že na tom odkazu budu já
Už to začíná? Přehnala se módní ,,berňácká vlna" a začnou plnit útulky? Nevím, co může být na tomto plemeni špatně (moc sežere?), potažmo na holce??
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:44
- Nahlásit
worick
Nevím, co může být na tomto plemeni špatně (moc sežere?), potažmo na holce??
Prý žere hodně, říkala šéfová útulku. Ale je podvyživená, tak asi chce využít toho, že dostane nažrat.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 18:52
- Nahlásit
No fuj, sem se lek! Jsem myslela, že na tom odkazu budu já
Já jsem se lekla, že na obrázku bude Médi.... Fakt je jen o trošku víc obalenější, než ta chuděrka a to ho krmíme horem dolem.... Nechci to vidět na jaře, až půjde dolů srst
P.S. Nikdo se doma nepos.... Já bych mu normální zabijačkový guláš nedala, ale tohle nemělo se zabijačkovým gulášem nic společného. Žádný česnek, pepř, nic , upřímně jsem fakt byla ráda, že to po mě Bédík dorazil (a asi nejen já )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 07:47
- Nahlásit
Ono to mezi berňáky nepatří, protože hlavní postava je vořech, ale souvisí to s hospodami.
Když chodím na oběd, tak v hospodách pravidelně potkávám mladého muže s kočárkem a se psem. Jsou to profesionálové. Dítě u stolu neřve a pes stojí pod stolem.
Minulý týden jsem je potkal v hospodě, která má lokál v 1. patře. Tatík s kočárem jel výtahem, pes šel po schodech a nahoře na ně čekal. To bych svoje holky asi nenaučil.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
nepatří..... - to neřeš, sleduješ, co já sem píšu za hovadiny? Ale třeba si z toho někdo něco veme a když nebude chtít, tak to prostě nečte...
To bych svoje holky asi nenaučil. - že Já taky obdivuju, když má někdo takového inteligentního psa. Berry se často dovtípí (u věcí, co se opakují) co míním, ale Woriček netuší. Jak jsem tuhle psala k akitám, jestli někdo na ČT2 sledoval v pátek ten dokument o psech? Dělali srovnání jak uvažuje pes a jak vlk a tam byla ta Woričkova podoba v chování fakt markantní Asi jak je tohle plemeno málo šlechtěné, tak je pořád víc samostatné, vlčí a nerozumí tak člověčím gestům jako jiné rasy (a taky mě u všeho míň potřebuje, spíše nepotřebuje )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 14:24
- Nahlásit
Noemi
Hodím ti to sem. Kdo se vzpomíná, daleko nebývá...se říká u nás. A je to tu. Zdrhnul jim Argo a vlámal se sem nejspíš zase pod plotem Nenápadně je sleduju oknem, všichni tři si spolu hrajou a lítají jak šílenci po předním trávníku. Naštěstí je dostatečně velký, aby mi nelezli i do kytek. Pokud nevylezu ven, tak je všechno OK. A taky než někdo od tchánů nepřijde pro Arga. Vždycky ho seřvou, sem tam třísknou vodítkem a kluci z toho mají pak pořádného nerva
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 06:35 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Žádné Vánoce - ale pořádné a důkladné hárání snad všech fen v okolí ...
V noci naši psi toužebně povzdechávají (poprvé jsem v půl jedné v noci vstala rovnýma nohama, co se děje, ale hmátnutí po studeném čumáku a druhé po měkkém břichu mě ujistilo, že jsou to jen choutky), ráno mě kňučením popohánějí, abych se rychleji oblékala, u dveří se přetlačují ve frontě na obojek a po schodech ze 4. patra se řítí dolů, Níloušek s pohekávaním a kvíkáním. Stepují dole u lítaček a z domu okamžitě za roh. Tam je pak dojdu, jak zaujatě luxují chodník. V parku neustále kontrolují příchodové cesty a stačí, aby jeden zahlédl něco podezřelého (třeba psa ) a už letí. Druhý samozřejmě za ním. Musela jsem změnit cestu, aby neměli tak dlouho výhled přes silnici - chodíme spodem kolem hřiště a kina. A tak teď chodí až ke škole. Nechají mě stepovat na rohu a jdou celý ten široký trávník pořádně pročuchat. Děs ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 07:16
- Nahlásit
Včera jsem zapomněla doma vodítko a přišla na to, až když jsme odcházeli z parku. Vzhledem k tomu, že už se celý den nevracím domů, bylo to zapomenutí nepříjemné ... ale vypadalo to, že zas tak velký problém to nebude - až do poslední chvíle večerního venčení, kdy jsme u plotu parku potkali háravou "rýdžbegovou". V období vrcholného zájmu o psy, kdy prý v noci kňučí u dveří a domáhá se ven - "za chlapama "
Zkoušeli jste někdy vést až domů dva berňáky jen za obojek??? Klouzavou vrstvu sněhu a ledu k tomu jako bonus.
|