| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 06:53
- Nahlásit
Strejda
Neli máme od včera. - od včera? Tak to jsem na tebe byla zlá, omlouvám se. A ty jsi nám ji sem hnedka hodil....hodnej seš Já si myslím, že když pejsek přijde k feňuli jako štěně, že to snad musí být dobré?, že se v ní probudí mateřské city a bere prcka jako svého. Holky se spolu vyblbnou, pokecají o psích problémech....
O krizi mi ani nemluv, Tom už ani nechce chodit do práce a zpátky se vrací čím dál zelenější..
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 07:24
- Nahlásit
Ostrý bojový pes
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 08:39
- Nahlásit
Strejda
Tak to jsou doma ženský v přesile, co?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:25
- Nahlásit
Noemi
Tak to jsou doma ženský v přesile, co?
V početní přesile ano, nikoli však váhové.
|
baru
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 11:24
- Nahlásit
Strejda
jééééé vy máte taky Neli? krásnej mrňousek
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:48
- Nahlásit
baru
vy máte taky Neli?
Asi bychom měli Bernie, ale máme novou příbuznou toho jména, tak to by nešlo. Neli dostala jméno od chovatele a protože se nám líbilo, tak to tak je.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:56
- Nahlásit
Strejda
A představíš nám jí teda?
Je kouzelná , ale to jsou všichni tyhle malý medvídci
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:26
- Nahlásit
Dines
A představíš nám jí teda?
Neli, BSP bez PP, * 08.06.2009
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 16:16
- Nahlásit
Strejda
taky se připojuji ke gratulacím Tak hlavně ať je vše v pohodě.Bude alespoň veselo,taky pořád mluvíme o druhé holčině.Tom konečně začal dělat boudu,ale bude to spíš vila s předzahrádkou,pak to sem hodím a říkáme si,že jedné bude velká ))...ale sousedi se netváří nadšeně,hlavně ty nepsí ))
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 20:37
- Nahlásit
Drakopes
Včera jsme se vraceli z večeře pěšo domů přes Grébovku (tento týden jsem tam shodou okolností šla 3x - škoda, že jsme se nepotkaly), mimochodem večeře byla velice zajímavá, protože zhruba 10 minut po nás přišlo ozbrojené komando asi 7 policajtů ze zásahovky, jen jim chyběli helmy a štíty, tak jsme napjatě očekávali, co se bude dít, ale zásahovka se evidentně jen přišla také navečeřet, proč v uniformě a ozbrojení sice nechápu, asi mysleli, že je to jak v MHD, když máš uniformu, tak jedeš zadarmo...
Ale zpátky ke Grébovce... Včera tam byl ve Viničním altánu nějaký taneční tango večer, takže jsme měli ještě navrch i kulturní zážitek - to musí být super mít takhle krásně zpestřené venčení.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 02:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
To jste měli vůbec zajímavé celé...nejdřív policie, pak tango
Já bych dneska dala nevím co za trochu klidu a psiska a kočky nevím, jestli z toho neutrpí nějakou újmu. Vedle našeho baráku je opuštěný areál starého koupaliště, kam se chodí na procházku s děckama a venčit, jelikož je to něco jako park. Jednou za rok (chválabohu) si tam uspořádají hoši fotbálek s pivem a párky, večer pak mají táborák a hlavně něco jako Czechtech
Nejsme nelidi, elektřinu mají nataženou od nás, ale ten děsný randál od 18h slyším jenom duc, duc a to mám pozavírané okna. Byla jsem vykouklá venku a praskla by mi hlava! Chudáci psiska, na jejich citlivý sluch to musí být děs. Snad to na nich nezanechá nějaké následky...Nejhorší je, že se před tím není kam schovat, je to všudypřítomné....Kocour šel spát radši domů, ale Gucinka je taky venku. Právě jsem si šla sednout k počítači - spát se stejně nedá, jestli nezaškrábe na okno....
Ty jo, na to hlavní jsem zapoměla! Když si ten kluk přišel k nám natahovat kabel, tak jsme spolu šli k plotu, kde nám ho druhý podstrčil a my ho odmotávali 20m do garáže. Jak ho vzal od toho plotu, tak Berry na něj začal štěkat a lítat kolem a vrčet! To jsem u něj v životě nezažila - já že to ani nezná! Teda nevím proč, jestli prostě vyhodnotil, že je něco špatně....U nás běžně chodí různí dělňasi po zahradě, do garáže, zahradního domku sami, berou si co kde potřebují a nic. Tady ho něco (negativně) zaujalo a pustil se do něj. Já jen žasnula. Akorát mně nas...., protože toho nemínil nechat, ani když jsem ho několikrát okřiknula. Nakonec se trochu zklidnil a kluk normálně šel těch 70m k brance a Berry ho nechal v klidu odejít. Když jsem na Berču křikla ať toho nechá, přiběhnul Worick, sednul si proti němu a dal mu packu na rameno, jako by ho uklidňoval taky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 02:29
- Nahlásit
Ivisek77
Ahojky, tak jak jinak? Manža tedy kutí boudu? A co Barča, už ji testuje? Jak to dopadlo s tou novou psí sousedkou, snesou se holky?
U nás začínám pozorovat, že Woriček trochu uzurpuje Berču. Ten se zatím tváří, že je mu to šumák, no snad se do sebe časem nepustí. Zatím se jen nechá občas vyštěkat z místa. Já teda nevím, ale asi té psí řeči ještě tak úplně nerozumím. Když přijdem za LR Argoškem, Worick na něj preventivně vrčí a vyjíždí, ale nenaskakuje a ani si sám nenechá. Argo pořád vysí na Berčovi a ten ho buďto nechá a nebo zavrčením odežene, což má ovšem jen chvilkové trvání. Přijdem domů a Worick začne na Berču taky naskakovat (nevím, něco jako: ,,ty jsi jen můj"). Teď to začal dělat i někdy během her, když se přetahujem nebo hážem míček, tak toho nechá a naskočí na Berryho (jestli je to ,,to je má hra!", nevím) Ale pak k němu zas několikrát během dne přijde a olizuje mu tlamu a uši a nebo penis. Tak nevím co tím jako autor míní.... No, nepletu se jim do toho, zatím jen pozoruju a snažím se to pochopit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 02:30
- Nahlásit
Aha, Gůča přišla, šoupla jsem ji do pracovny k Leonkovi a jdu si číst - třeba mně to zmůže.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 08:08
- Nahlásit
z večeře pěšo domů přes Grébovku
Tak dejte vědět předem, zas tak daleko to nemáme
My jsme teď Grébovku vypustili, neb nějak tam stouplo množství pokut - známi s velkým kníračem tam platili tisícovku, že měli psa na volno. A ono je vláčet na vodítku, když už jsme v parku, nás moc nebaví, takže chodíme jinam )
Včera jsem prvně vytáhla svou koloběžku - no, hafani jsou zcela zcnechuceni - Kde je zvolna se ploužící panička, takže oni stihnou všechno fakt důkladně pročmuchat? A ono jim to neda, že mě musí doprovázet, i když v parku chodíme kolečka
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 15:08
- Nahlásit
My jsme teď Grébovku vypustili
Tak to nepotěší.... . U nás na Jezerce je pro volné pobíhání vyhrazen takový oplocený pidipozemek o velikosti hřiště na volejball, jinak by se mělo všude s vodítkem... A další možnost je až dole u Botiče, jenže tam se zas pohybuje spousta bezdomovců s mazlíčky, takže to by mě taky zrovna nelákalo. Mě je to putna, protože bych Bergerona v Praze NIKDY na volno nepustila (jsem divná , al straně se v té koncentraci obávám ztracení nebo ztrapnění mé osoby, až budu na Bergerona volat a on mě bude vesele ignorovat... ).
Což mi připomíná - u nás na Jezerce chodí takový velice starý a sešlý pán a má (je to velký jak kráva, ale ne jako doga, ale strašně mohutné a žíhované) asi brazilskou filu, pejsan váží skoro 2x než páníček..Pejsan nenosí ani obojek, natož vodítko, jen má kolem krku uvázaný apartní šáteček . Toho potkám snad vždy, když procházím parkem - je fakt, že jsem ho v životě neviděla chovat se agresivně nebo se byť jen na metr vzdálit od pána, ale vždycky si říkám, co kdyby...A pak tam naopak máme dalšího dědu stejné konstituce, který zase celý den sedí u nás před oknem v parku na lavičce, na klíně má 4 (ano, čtyři ) čivavy a střídavě je hladí....
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 15:12
- Nahlásit
svou koloběžku
A nepletou se pod kola? U nás jsou problém i statické předměty (kolikrát děda vymotával Médiho z prutů a kilometrů imitace raději ani nepočítám, nejvtipnější na tom je, že děda má na prutech elektronické pípající hlásiče, takže to bylo vždycky je "Bergi, pozor na pruty!" a pak už je píp píííííííííííp pííííííííííííp . Médi naprosto zmatený co a proč pípá, takže potom zapotaný 2x tolik ).
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 15:47
- Nahlásit
ahoj všichni
Strejda
gratuluju k novému přírustku, ať vám dělá jen a jen radost - a ať je na ni Sára hodná
cos e týká mnou založené debaty o přibírání na váze u aktivního psa - řešení to nemá žádné, berni má prostě svých 34-36kg, víc ani omylem je prostě taková no
a pak se musím pochlubit fotkou, jak už nám ta zvěř doma spolu kamarádí tohle teda je zatím výjimečný stav, ale JE! a to je pokrok
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 16:28
- Nahlásit
a pak se musím pochlubit fotkou, jak už nám ta zvěř doma spolu kamarádí tohle teda je zatím výjimečný stav, ale JE! a to je pokrok
Nám bohužel než jsme se vrátili z Lipna jedno objednané koťátko přejeli a druhé zřejmě odtáhlo něco do lesa , tak sháníme nějakou náhradu.... Paní má v záloze nějaká zdivočelá, jenže u nich se obávám, že by se s Médim nekamarádili...Tak ještě uvidíme.
Nevíte o koťátku?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 16:48
- Nahlásit
Noemi
Nevíte o koťátku?
nevím, bohužel, ale zkusila bych koukat na vývěsní tabule např. u obchodů, u veterináře, ... tam lidé často vylepují nabídky koťat nebo štěňat ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 06:31
- Nahlásit
Nevíte o koťátku?
mám kamarádku v kočičím útulku ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 07:11
- Nahlásit
Noemi
koťátko přejeli
To je mi líto... S tou silnicí bohužel nic nenaděláš, je to velké riziko. Některá kočka se ale asi naučí dávat pozor, stejně jako pes. Ve vesnici máme několik psů, co celé dny trajdají sem tam, ale ti už to umí a chodí po chodníkách a zvládají i přejít. Z mých psů ani jeden, všichni žijí v tom, že když tam vleze - auto pochopitelně zastaví. Brzo tam skončí našich Alf, poslední dobou se naučil zdrhat za našima naproti k babči
Doporučuju koťata, která byla od mala se psem - třeba na tom dvorku. Ta se nebojí a dřív se zkamarádí. A pes vyvázne víceméně bez škrábanců.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 09:24
- Nahlásit
mám kamarádku v kočičím útulku ....
Tady v Praze? Asi nebudou kamarádi s pejsanama? Nemají čistě bílou kočičku?
Kvůli sousedovi si říkám, že by bylo fajn, kdyby ta mňaukinka byla snadno odlišitelná, v okolí je hodně mourovatých koček a jeden divoký zrzek, doma máme černého kocoura, takže bychom rozhodně chteli kočku, bílá by byla naprosto ideální, protože tu v okolí nikdo nemá...
Doporučuju koťata, která byla od mala se psem - třeba na tom dvorku. Ta se nebojí a dřív se zkamarádí.
U toho přejetého byla právě výhoda, že ač psa nemají, tak jsme u nich byli s Médim několikrát na návštěvě a kotě si nechalo prakticky všechno líbit, Bergi byl naprosto nadšený... Takovou druhou už asu nenajdeme . Poslední dobou je vůbec u nás na vsi a v okolí sehnat kotě, protože u nás stojí kastrace kočky vůči Praze nulu nula nic (700 Kč nebo tak něco), takže během posledních let prakticky všichni všechno nechali vykastrovat....Kromě těch přejetých byla k dispozici ještě jedna koťátka, ale paní by nám jedno nevěnovala, protože by muselo žít VENKU
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:12
- Nahlásit
worick
To jste měli vůbec zajímavé celé...nejdřív policie, pak tango
A co teprv policie v tangách.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:18
- Nahlásit
A co teprv policie v tangách
Být tam déle, možná i k tomu by došlo.... .
Dřív tam točili Staropramen, teď jakéhosi Opata - normál. pivo (10 nebo 11) nepitelné, ale naprosto luxusní kvasnicová 12 , máme v plánu vyrazit tam před Vánoci, to mají mít vánoční specilání pivo 17 stupňů, to jsem ještě neochutnala....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:40
- Nahlásit
Noemi
naprosto luxusní kvasnicová 12, máme v plánu vyrazit tam před Vánoci, to mají mít vánoční specilání pivo 17 stupňů
Z kterého pivovaru?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:50
- Nahlásit
Ta značka je Opat a je to Jičín nebo Nový Jičín nebo tak něco...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:24
- Nahlásit
Noemi
Ta značka je Opat
Jo, jo. Tak to bude pivovar z Broumova. On pan majitel chce dělat neobvyklá piva a některá se mu vymkla z ruky. Potom dělají piva pro COOP a to je v kvalitě pro COOP.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:54
- Nahlásit
jedno mi tak trochu uniklo - o kterém podniku v okolí Grébovky je řeč?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:26 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Není to přímo u Grébovky, ale není to daleko - kousek od zastávky tram 11 Italská.... Je to mexická a americká restaurace Amoigos www.amigos.cz , minulý týden tam měli oslavy svého založení (což znamená, že mají 3 dny v roce v září všechno jídlo za polovic...), takže jsme tam byli pečení, vaření
Jsme vždycky tak strašně přežraní (dávají tam velké porce), že obvykle chodíme domů pěšo (teda obvykle to na Synkáči vzdáme a dojedeme tram, protože se nám nechce do kopce )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:16
- Nahlásit
Co se piva týče - to je pro mne španělská vesnice, neb jsme abstinenti. Jednou za čas dostanu po nějaké těžké fušce chuť a piva si pořádně loknu a mám zase na rok, dva popito
Ale jídlo - to je jiná , to jsme pěkně nenažraní. Bohužel s věkem začínám bojovat i s obezitou, momentálně se musím začít pořádně krotit, neb jsem přes léto zase nabrala 3 kila a na mně prckovi je to děsně poznat. Nechápu, jak všude píšou, že se v létě dobře hubne. Já to mám přesně nějak naopak a hubnu od listopadu do jara. Ono v zimě se tíž chodí a běhá v tom sněhu....Tom, ta potvora taky teď tenisem zhubnul 5kg! Jen já jsem jako hroch
Noemi
U nás je koťat jako blech (že by dal někdo 700Kč za kastraci ,,blbé" kočky, o tom tu nemůže být řeč )škoda, že jste tak daleko. Kdyby mi vyšla cesta do Prahy (teď to zrovna moc nevypadá) tak zkusím poptat a uvidíme, jestli ty už budeš mít
|