| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:11
- Nahlásit
Ty jóóó! Povedlo se!
worick
málo platný, jsem prostě skoro vyštudovaná učitelka ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:15
- Nahlásit
PFko jsem viděla a jak jinak se má kočičák? Kolik mu vlastně teďka je? Leon bude mít v lednu 2 roky. Ta zima je ,,pro kočku". Celé dny jsou jen zalezlí doma a chrní. No, zase se nemusím bát, že mi je někdo zamorduje
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:21
- Nahlásit
A Gucci zase ráda pracuje u počítače
Omlouvám se pejskařům, ale jsem u vytržení z toho, že mi to jde. Až zjistí Tom, že sem posílám fotky, tak mě roztrhne a máte klid
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:43
- Nahlásit
PFko jsem viděla a jak jinak se má kočičák? Kolik mu vlastně teďka je?
kočičákovi je 7 měsíců, má 4,10 kg a je to rapl, ale taky hroznej mazel ... no prostě s námi mává
a fotky máš krásný, Tom to vydrží
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 07:22
- Nahlásit
Až zjistí Tom, že sem posílám fotky, tak mě roztrhne a máte klid
nemá toho správného předváděcího ducha .. mě Jurášek občas kontroluje, jestli jsem TU fotku dala i sem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 08:19
- Nahlásit
Drakopes
nemá toho správného předváděcího ducha .. mě Jurášek občas kontroluje, jestli jsem TU fotku dala i sem -
To teda nemá. Na rozdíl od našich celebrit, kterým málokdo věří, že ty fotky do redakcí neposílají sami, on nejenže neposílá, ale taky nechce na návštěvy a pokud má náhodou přijít návštěva k nám má z toho nerva, proč mu někdo leze do soukromí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:16
- Nahlásit
worick
nechce na návštěvy a pokud má náhodou přijít návštěva k nám má z toho nerva, proč mu někdo leze do soukromí
Nevěděl jsem, že mám ještě jednoho bratra.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:55
- Nahlásit
Strejda
Nevěděl jsem, že mám ještě jednoho bratra. -
Od té doby co řediteluje - nemá rád lidi
Čéče, já že svátkuješ někde u britiš příbuzenstva?! A ty zatím tady schovaný za dubem
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 12:25
- Nahlásit
ale taky nechce na návštěvy a pokud má náhodou přijít návštěva k nám má z toho nerva, proč mu někdo leze do soukrom
vypadá to na hodně rozvětvené příbuzenstvo ) K nám návštěvy vůbec nechodí a pokud má přijít řemeslník, je z toho nervák na řadu dní dopředu (a to jen na věci, které fakt sami neopravíme).
Na kontakt s veřejností máme klub ) Takže i tchýně chodí na návštěvu sem
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:03
- Nahlásit
Drakopes
vypadá to na hodně rozvětvené příbuzenstvo
worick
nemá rád lidi
Zdá se mi, že všichni unavení sociálními kontakty a lidi vystavení informační zátěži (kverulujícími obchodními partnery), si kupují berňáky.
worick
Čéče, já že svátkuješ někde u britiš příbuzenstva?! A ty zatím tady schovaný za dubem
Příbuzenstvo se dostavilo do Čech.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:46
- Nahlásit
Strejda
....si kupují berňáky - ha,ha, to je přesně ono! To je rasa přesně pro vás - tiché, klidné, neotravující, nijak zvlášť se neprojevující a kam mne postavíš tam mne najdeš - zvíře
Příbuzenstvo se dostavilo do Čech - jenom mladí přijeli nebo i tchány jste tu měli?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 07:51 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
jenom mladí přijeli nebo i tchány jste tu měli?
"A" je správně.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 08:09
- Nahlásit
worick
To je rasa přesně pro vás - tiché, klidné, neotravující, nijak zvlášť se neprojevující a kam mne postavíš tam mne najdeš - zvíře
Ano, máš pravdu, je to zvíře přesně pro mně. Ale se zbytkem tvrzení nesouhlasím. Berňák není "mouchy snězte si mě" ani "kam ho postavíš, tam ho najdeš". Ale chová se mnohem racionálněji než někteří lidé a je kooperativní. Prostě je rád, že jsme spolu a že spolu něco děláme. Jen tak, pro tu radost. Měl jsem kolii a NO, ale berňák mi povahou vyhovuje nejvíc.
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 18:43
- Nahlásit
Taqk teď už tady budu za střevo jen já Budu to muset natrénovat
Pesani nádhera,moc krásně vedle sebe vypadají barevně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 08:14
- Nahlásit
Ivisek77
Pesani nádhera,moc krásně vedle sebe vypadají barevně - to víš, podle toho jsme je taky vybírali.... A proto taky nejsou psi ,,bytoví", protože nám neladí do interérů
Dělám si prdel, protože mně na jednom z fór na začátku obvinili, že je mám jenom jako doplněk. Protože proč bych si jinak pořizovala saňového psa (on to tedy ale není - speciálně saňový, jako třeba husky), když mu nechci dopřát to tahání saní Že jako je tu plno bullů, co jim nedopřejou psí zápasy a krysaříků, co nikdy neviděli krysu a lovečáků, co žijou v Praze....ti jsou v pořádku. Jen Worick je bez saní chudák
Ze včerejší prochajdy - bylo to 12km v horách, mám alespoň z mobilu nafocené prdelky. A ještě za běhu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 08:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
A ještě tahle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 08:25
- Nahlásit
A pauza
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 08:28
- Nahlásit
Ivisek77
A tobě jsem zapoměla poděkovat za hezké přání do nového roku. Dík
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 09:04 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:58
- Nahlásit
Strejda
Jé, to jsou vaše holčiny?!!!
Ty jo, vždyť ta prcoňa už tetu dorostla! No, jooooo, u vás je to se sněhem mnohem lepší, u nás už nezůstalo do rána nic. Jen bláto, bléé Vypadá to jako na jaře, svítí sluníčko.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 14:26
- Nahlásit
worick
u vás je to se sněhem mnohem lepší, u nás už nezůstalo do rána nic
Fotka je z 21.12. Dnes vydatně prší.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 17:21
- Nahlásit
už je to tady - kreteni si vylepšují sebevědomí boucháním rachejtlí a Alfuna se zkouší zahrabat za záchodovou mísu ...
To zas bude Silvestr - nadrogovaný pes se bude potácet po bytě a my ho budeme hlídat. Takže nebudu mít ani nic z televize natož ze spaní. Opravdu usne až tak po druhé hodině ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 17:36
- Nahlásit
Drakopes
už je to tady - kreteni si vylepšují sebevědomí boucháním rachejtlí
Jo, jo. Sousedův zmetek už to taky spustil.
Takže nebudu mít ani nic z televize
Něco tam snad bude?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 17:41
- Nahlásit
výběr DVD je dost veliký )
v současnosti hrabe, kde to jde a nejde, a já podléhám lehce hysterii - potřebujeme vydržet aspoň do půl sedmé, aby se venčli a půjdeme domů ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 17:45
- Nahlásit
Drakopes
Berry se poslední dobou taky trochu začíná bouchání bát tak doufám, že to u něj nespustí taky nějaký amok. Tom jen od rána chodí a nadává, protože někteří začali třískat už kolem poledne
Strejda
Co je večer v telce jsem ani nestudovala, každopádně my jsme dnes doma, nejvíš na chvilku objedem mamky, obě jsou samy doma.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 17:57
- Nahlásit
Drakopes
potřebujeme vydržet aspoň do půl sedmé, aby se venčli a půjdeme domů ...
Jedna z výhod života na vesnici je možnost venčení mimo civilizaci. Ale když se pes bojí střelby, bouřky nebo ohňostroje, tak trojčí i když je to na kilometry daleko. Ovčanda neměla reakci na střelbu do chvíle, kdy jí někdo hodil na zahradu dělobuch. Od té doby, když se blížila bouřka nebo byl někde hon, tak rvala okna a snažila se schovat někde doma. Potom nevěděla kde a hledala, asi jako Alfréd.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 18:13
- Nahlásit
Tak u nás rachjejtle zatím v pohodě, už když jsme si Médiho přivezli, tak hned tu první noc někdo slavil narozeniny a o půlnoci byl megaohňostroj, ale on jen seděl na zahradě na zadku a zíral . Doma jsme byli všicí přilepení na okně, co se bude dít a v pohodě. Takže třikrát zaklepat na dřevo....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 19:12
- Nahlásit
Noemi
Jé čauky Noemi, sorry na tebe jsem úplně zapoměla - posílala jsem na mailíky fotky Ale teď zjišťuju, že je to tím, že já na tebe mailíka nemám...My si zatím nic neposílaly? To je nějaké divné Jestli máš na mě, tak mi prosím pošli svůj a nebo jestli máš na někoho odsud, popros ať ti můj pošlou Taky ho sem nechci vylepovat, je to Tomův pracovní.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:05
- Nahlásit
worick
Ivisek má na mě mail určitě (P.S. Ivčo také vše nej do Nového roku ).... A přes Iviska mám mail asi i na vás, poslala jsem zkušební e-mail, tak uvidíme, kam dojde....
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:39
- Nahlásit
Drakopes
a co Niels? taky ho to stresuje? Borča to nijak neprožívá.Loni s námi koukala na ohňostroj z okna.
|