Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Noemi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 09:50
- Nahlásit

Pes je asi zvyklý, že s ní musí chodit pomalu a nedokáže se přepnout na cvičákové tempo
U nás je problém, pokud máš pohyblivostní problém . Médi je zvyklý s Dědou pomalu, s Babi extra pomalu, s mámou středně, se mnou extrémně rychle etc... Ale když jsem třeba měla vymknutý kotník, tak to byl očistec, Médi půl kilometru vpředu, pořád se otáčel a jako "ženská, co to sakra děláš, chodíme spolu RYCHLE"

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 13:25
- Nahlásit

to já musím každou chvíli hulákat: "Klucíííí, počkejte na mě!!!!"

worick
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 13:28
- Nahlásit

Noemi
máš ten pytlík?

Noemi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 18:36 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

máš ten pytlík?
Ráno (včera) byly ve výběhu dva bobky a nic... Pak byl venku s Dědou a domů přišel opětovně dříve než Děda, takže těžko říct, kde co nechal - stopovat ho fakt nebudu a pak už jsme vyrazili do Prahy. Vypadá, že mu nic není, vylučuje normálně, tak asi dobrý....

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 07:36
- Nahlásit

Tak konečně jsem se k tomu dostala, včera mi nějak strašně pomalu natahoval ten image...
Tohle bylo v pátek dopoledne - to ještě hezky a pořádně chumelilo

A od včera máme takovouhle ledovku na všem, celý den lilo a sníh spadnul o 10 čísel - zůstalo ho sotva 10cm Všude stojí voda a kluci po tom nechtějí chodit

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 07:45
- Nahlásit

Drakopes
to já musím každou chvíli hulákat: "Klucíííí, počkejte na mě!!!!" -
A když se bojíš tak ti řekli, že máš křičet, že jo?! Pomáhá to? (představuju si, jak ti hoši foukli za roh a ty chodíš večer ulicema a ječíš na plnou hubu uaaaaaaaaaaa

Drakopes
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 09:35
- Nahlásit

worick

Drakopes
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 14:12
- Nahlásit

Jsem zase na infarkt - v parku krásně, hroamdy sněhu, psi pobíhají a do toho přijde chlap s fenou před háráním, pustí ji taky na volno ... no dobře, jeho problém, měla zájem o běhání, lítala napříč parkem celá smečka ... sranda to přestala být, když vzala kramli pryč z parku, pak přes silnici a nahoru do kopce a přes hlavní ulici ....

jsou v pořádku doma, totálně vyflusaní a já abych snad svíčku rozsvítila, že je tak malý provoz ...

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:11
- Nahlásit

Drakopes
šmarjá !!!
A to ji chlap pustí, přestože mu klidně zdrhne do pryč? Nebo ji jako už pustil s tím že: ona se holka nedá a když ji to nebude bavit, tak jim prostě zdrhne? No to teda žasnu.... To je snad ještě větší loterie, než když já jdu s Woričkem na volno relativně v bezpečné vzdálenosti od zvěře Ve městě při provozu by mně ten šlak trefil určitě... Jo, zapal

Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:27 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Drakopes
s fenou před háráním, pustí ji taky na volno ...
Jak už jsem tu jednou psal: To je velmi hloupé.
.....
Jestli bude ještě dva dny sněžit, tak sousedovi jezevčíci a velšpringr překročí plot a budeme mít pět psů.

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:54
- Nahlásit

psi pobíhají a do toho přijde chlap s fenou před háráním, pustí ji taky na volno ...
proč by fenu PŘED háráním neměl pustit?
teda za předpokladu, že ho fena poslouchá - ať už před háráním, nebo během či po něm ... ale to je otázka poslušnosti, ne hárání
to že fena zdrhne a za ní další psi, kteří neposlechnou, je věc druhá, navíc pražský provoz ... chápu, byla bych na pokraji infarktu ...
na druhou stranu bych trochu bránila majitele háravek, kteří asi v Praze nemají moc možností venčit někde v ústraní, a ta čuba se potřebuje taky proběhnout - jasný že ne v přítomnosti x samců ...
my třeba při hárání moc nevylejzáme ze zahrady, protože nápadníků tu běhá nepočítaně a fakt je nechci setřásat nebo vodit až na zahradu ... ale tuhle možnost panelákoví psi asi moc nemají ...

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Jestli bude ještě dva dny sněžit, tak sousedovi jezevčíci a velšpringr překročí plot a budeme mít pět psů. - závidím To sněžení pochopitelně, pejsků mi stačí...Teď jsme se vrátili od babči. Po cestě jsme potkali howavardku Megy, u babči měli další kámošku Emu - obě kastrované, tudíž kamarádky tak akorát pro nás

Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:54
- Nahlásit

worick
závidím ... To sněžení pochopitelně
Uklidím sníh, přejede traktor s pluhem a nahrne sníh. Uklidím, přejede, uklidím, přejede... Už nemám kam uklidit.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Uklidím sníh, přejede traktor s pluhem a nahrne sníh. Uklidím, přejede, uklidím, přejede... Už nemám kam uklidit. - to mám ještě v živé paměti z doby kdy vznikla ,,Ladova zima"
to už pak sr... i mně

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 23:35
- Nahlásit

To jsem se nasmála.....přejede,uklidím....u nás je to stejné,ale zase musím říct,že jsem se alespoň o víkendu dostala do práce(i když bych byla raději doma)
Bára je nadšená,vůbec jí nemůžem dostat domů.Sněhu ,že má břicho schovaný,ale doma čisto.Voda uschne a je klid.Zítra musím nafotit,než to roztaje...to potom bude marast.Jen aby to zase někde někoho nevyplavilo,až to bude tát

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 23:38
- Nahlásit

worick
kluci jsou nádherný,hezká fotečka

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 23:41
- Nahlásit

jo a v dalším čísle svět psů(28.1) je portrét o berňáčkách to jen tak

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 06:35
- Nahlásit

na druhou stranu bych trochu bránila majitele háravek, kteří asi v Praze nemají moc možností venčit někde v ústraní

Janiii, já nenapadám jeho právo venčit háravou fenu, mně jen opakovaně vadí, že je to v místech vyhražených pro volné pobíhání psů, a těch zas tak moc není. Být to jinde, kde bych měla mít psa na vodítku, a oni zdrhli za háravkou, tak to bude moje chyba a bude mě jen štvát, že se mnou dotyčný majitel hravky nespolupracuje.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:01
- Nahlásit

Janiii
Drakopes
Ono s háravkama je to těžké. My u babči léta fenu vořecha měli a pamatuju si jen ten cirkus okolních psů. Chování fenky si nepamatuju (teda jestli taky ,,jašila") Ale psa, co šílí, když cítí háravku jo a vím, že by byl schopný se zabít, jen aby se k ní dostal. Vůbec nechápu lidi u nás, co si pořídí fenku (teda chápu - nejspíš nikdy žádnou neviděli ) , protože u nás plno pejsků pobíhá na volno a já s ní vyjít ven, tak se na nás nejmíň 5 zavěsí a nejspíš i pak u nás bude 14 dní bivakovat. Řekla bych, že u nás se na procházku chodí maximálně s háravou jorkšírkou a to tak, že ji páník půl cesty nese (znám a zažila jsem ) Většina myslím v tomto období nevytáhne paty z domu...
Ivisek77
Ahojky Zrovna jsem minulý týden koupila předchozí číslo a ještě nějaký (ani si nepamatuju název ) Tak jsem je zrovna večer u telky četla a Tom že: ,,podej mi taky jeden" - on moc nečte, ale za chvilku:,,jé koukej, tady jsou samojedi" a ,,jé koukni jakový štěnísek tu je" a studoval....Pozoruju, jak ho ti psi mění, jak začíná myslet jako pejskař, všechno co se šustne o psech ho už zajímá.... A i kočkách teda.....V pátek ve 20h, jsme si pěkně pobrečeli u dokumentu na ČT2 - o jedněch, co žili s levharty a lvy. Nemělo to happyend
Časák si hnedka koupím, díky za tip

Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:05
- Nahlásit

worick
Chování fenky si nepamatuju (teda jestli taky ,,jašila")
Hodně záleží na plemenu a na povaze. Některé fenky jsou doslova frigidní a jiné zastaví jen mříže. S háravkou jdu jen na cvičák a než přijdem na plac, tak se všech zeptám, jestli jim to nevadí. Většinou nevadí a sloužíme jako výcviková pomůcka.
Po vesnici bych s ní nechodil, tady jsou psi také na volno. Stačí nám harém kolem plotu.

Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:51
- Nahlásit

Drakopes
Dovoluji si upozornit, že začal vycházet James Bond na DVD. To je skoro jako kurva Rajbek.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 14:24
- Nahlásit

Strejda

a taky začali vycházet Heroes (Hrdinové) .. nemohu mít všechno (a navíc Brosnana nemusím

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čauky, tak jak u vás?
Strejda - už si se vykopal? Jak holky přivítaly sousedovic čokly?
Berrymu se líbí ten led na sněhu - dneska už se to taky skoro nepropadalo, tak otrčoval zadek a tlamou se ,,klouzal" po sněhu (ledu) a strašně se mu to líbilo. Lákal i Worička, ale ten na něho koukal, jako že nechápe, co ho na takové blbině baví. Worča je z toho otrávený, protože nemůže lítat jak blázen: buďto se boří a nebo se mu rozjíždí nohy. A na té rozšlapané a znovu zamrzlé strašně křivé cestě věřím, že to běhání i bolí
Teďka k večeru leželi, Woricka už to omrzelo, tak začal štěkáním volat Berryho ke hře - Berča nic. Zkoušel štěkat u gumové kočky - Berča nic. Přinesl mu prase - Berča nic. Položil prase a zase štěkal a Beruša pořád nic. Nevím co zase má....Do nedávna si nechtěl hrát Woriček, teď je ,,veselej a hravej" a zase to bojkotuje Berry. Ale dva dny (jak se vracíme zpátky z náhradních Pedigree na Best Choisky) průjmuje - tak možná proto. Asi ho chudáčka bolí pupula
Drakopes
Já jsem možná vedle, ale to myslíš ten seriál co chodil tuším na Nově? Tak to nemusím, tenhle žánr není nic pro mně...
Strejda
Bondovky mně celkem baví (ne, že bych je musela mít na DVD ), ale tuším jsem viděla všechny a to několikrát.. A onehdá v noci jsem koukala na slovákách na Vetřelce posledního (ani nevím trojka to je?) a vůbec jsem si nepamatovala, jestli jsem ho už viděla - no, nejspíš jsem ho poprvé zachrápala

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 06:33
- Nahlásit

worick
už si se vykopal? Jak holky přivítaly sousedovic čokly?
Naštěstí se sněžení včas zastavilo, tak máme jen dva psy.
V hlubokém sněhu běhá jen Neli. Salina kráčí rozvážně a nejradši jde za mnou, aby nemusela prošlapávat stopu. Jestli se na sněhu udělá sněhová krusta, tak do toho chodit nebudeme. Musel bych jim koupit botičky a asi to nestojí za to.

Tady je vítání psa ze začátku ledna.

Žemle
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 06:54
- Nahlásit

Strejda

teda jsem od vedle, ale musím reagovat na tuhle fotku - je proste úžasná, hned si padli do oka, že?

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 07:04
- Nahlásit

Žemle
hned si padli do oka, že?
Jo jo, hned.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 07:06
- Nahlásit

Strejda
Sleduju psy, když jen tak obchází barák - to našlapujou oba velice rozvážně, protože je to všechno rozšlapané a ledovaté. Ale když vyjdeme obcházet zahradu, tak to Berry už poskakuje. Večer šlapal Tom zamknout zadní branku - co jsme zapoměli a Berry vůbec ani nešel s ním, zůstal sedět vzadu za domem, že by se jako na to ,,vyprd" Pak mu říkám:,,jak to, že jste tu nechali Berušku?" A Tom že:,,Berry jít nechtěl a ani se nedivím, fakt tedy, jít po tom je pěkný hnus!"
To je pěkná fotečka! To byl kámoš nebo jen náhodný kolemjdoucí?

worick
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 07:11
- Nahlásit

Žemle
Strejda

ha, ha, já že sousedka s jezevčíky

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 07:14
- Nahlásit

worick
To byl kámoš nebo jen náhodný kolemjdoucí?
To je občasný návštěvník. Když přijede, tak je v noci je v domě, přes den s holkama. Fotka je po příjezdu. Už spěchal na zahradu.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 07:46
- Nahlásit

Strejda
To je občasný návštěvník - ahaaa, holky mají taky svého ,,Argoška" - ten k nám ovšem chodí sám a bez pozvání
V sobotu, když jsme byli zase my za ním, tak ho kluci tak ,,tepali", že už jsem jim říkala (jistě pochopili ), že pokud se jejich chování k němu nezlepší, tak mají po návštěvách a budou sedět doma na prdeli!

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání