| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 07:59
- Nahlásit
Drakopes
Poslední dobou se tu rozšířilo nechat háravou fenu běhat na volno
To je opravdu hloupé, to mívá nežádoucí následky na všech stranách. Ale na psy se nezlob, oni konají v souladu s přírodou. Jestli můžu radit, tak dej psům snídaní a sobě panáka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 08:25
- Nahlásit
Strejda
Holky dostaly rybí hlavy. Nevědí kudy do toho a bojují s tím jak Honza s drakem. Smrdí jak Rybany, tak nevím, jak to dopadne s jejich hostováním u stromečku. -
Nás to čeká až zítra, dáme jim je, až bude klid (dnes ještě nestíhám) Syrové nebo vařené? - právě večer jsme to řešili...
Janiii
To je taky dost, že se ukážeš alespoň na Vánoce
Já vůbec netušila, že se prodává adventní kalendář pro psy a pro kočky
Drakopes
Ale to tade asi není normální čokoláda - vždyť tu psi nesmí! Není to karob, nebo tak něco?
mám pěnu u úst a chuť roztrhnout oba psy ... Poslední dobou se tu rozšířilo nechat ... no právě, oni chudáci za to nemůžou, to ty pudy. Hele, vidíš všude co dělá jen druhá míza s chlapama - nediv se chudáku blbému psu, že neví co s tím
U nás to ale bylo taky, před 3 dny, když byla ta pekelná zima a my letěli od babči. Teda letěli jen do té doby, než narazili na značky od háravky. To jsme pak u každé 10minut stáli, oni v extázi, já zmrzlá jako rampouch.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 09:21
- Nahlásit
Holky dostaly rybí hlavy. Nevědí kudy do toho a bojují s tím jak Honza s drakem. Smrdí jak Rybany, tak nevím, jak to dopadne s jejich hostováním u stromečku. -
Nás to čeká až zítra, dáme jim je, až bude klid (dnes ještě nestíhám) Syrové nebo vařené? - právě večer jsme to řešili...
U nás dostává syrovou (děda je šéf místní rybářské organizace,takže přísun zaručen ), ale evidentně hlavu bere jen jako velice populární olizovací hračku.....
To jsme pak u každé 10minut stáli
To je jak u nás... Já jen pořád trnu, kdy se takhle jednou sebere a půjde najít konec stopy
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 11:05
- Nahlásit
Strejda
To je opravdu hloupé,
strejdo, ti psi by louze vylizovali, cmuchali a knuceli, i kdyby je udelala fena vedena na voditku.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 11:17
- Nahlásit
worick
Syrové nebo vařené?
Hlavy dostaly syrové. Už jsou sežrané.
argosek
strejdo, ti psi by louze vylizovali, cmuchali a knuceli, i kdyby je udelala fena vedena na voditku.
Synovče, máš pravdu, psi by jistě čmuchali. Ale i fena uteče, když ji ženou hormony. Na vodítku je to i pro fenu takové jistější, víš?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:31 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
jak udělali z parku tankodrom
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 15:08
- Nahlásit
Strejda
a taky na ne muze spadnout ze strechy cihla.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:45
- Nahlásit
Drakopes
Jééééžííííši já koukám na fotku a čunče. Ještě si to zvětším a tam:,,čunče"
A to si ho takhle přivedeš do bytu?? No potěš! I ty co mají zrovna ,,úklid chodby"
U nás je dnes hnusně, od rána přeprchalo a teď leje a fučí. Berrynek se šourá při zdi a obchází všechny kaluže, aby si náhodou nesmočil packu.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:32
- Nahlásit
Drakopes
no nazdar ! ten si to tedy užíval a ty pak taky . To šel rovnou do vany,ne?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 07:24 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
. To šel rovnou do vany,ne?
no, měla jsem dva bernské bahenní psy. Do vany nešli - to bychom nepřežili - stáli před klubem upoutaní k mřížím a já za velké pozornosti (a pobavení) okolí je pucovala hadrem. Když po třetí výměně vody v kbelíku už hadr byl jen tmavě šedivý a ne černý, šli dovnitř - suchý ručník, dodrbat ... no a dneska se pouštím do koberce ....
(a to ani nechci zmiňovat, co dnes - prvně v životě - přitáhl dovnitř na tlapce Alfréd ...)
a ještě jak k tomu přišli - do parku dorazili zároveň s roční slečnou křížence ridgebacka - pěkně urostlá a honili se napříč. Po roztátém sněhu zem nacucaná, oni žádné lehké váhy, takže jen se blátíčko roztřikovalo...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 23:07
- Nahlásit
jak udělali z parku tankodrom
No je to trochu trapné, ale takhle Médi vypadá vždy, když potkáme kámoše Boba (pokud není po dešti, tak se chlapci tak dlouho oslintávají a nabaluji na sebe prach, že je výsledek stejný jako po dešti ).... Ale je fakt zázračně samočistící, když přijdem, tak ho usuším (buď starou flanelkou nebo "volně"), furt vypadá jak prase, co se čerstvě porejpalo na poli, ale ráno už je naprosto čistý.... Podezřívám ho, že podplácí kocoura kvůli péči o kožich
Včera jsme měli doma generální úklid, protože brácha nesl ze sklepa brambory, já zůstala trčet vzadu ve sklepě a hledala plechovky s ovocem na Sangrii a měla jsem sebou i Médiho (právě jsme se vrátili z vycházky v podobném stavu,jako na fotce od Drakopsa), který se samozřejmě vydal nahoru s Kryštofem. Po cestě narazil na Dědu, který ho poslal zpátky do sklepa, ale Médi to vzal ještě o patro výše až k nám (smetanový koberec)....
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:55
- Nahlásit
worick
A ještě Ivisek77 nestíhá...Kde seš holka??? Jak Barča a přípravy na Vánoce? Už máš ozdobený a následně strhaný venku stromeček?
No vážně nestíhám Koukám,že máš podobnou zkušenost Krásně jsem si nazdobila květináč,potom stromeček světýlkama a vše šlo dolů (Ještě,že světýlka byla vypnutá...asi jsem měla skrat,či co?No jasně mi ukázala,co na zahradě bude a co ne ))Tak je stomeček neozdobený a sváteční vazba v koši ))
Jinak nevím jak někdo může říct,že vánoce jsou svátky klidu...závidím všechny co to tak mají.Moje velké oči a když jsme letos prně v domečku,sezvala jsem celou rodinu....barák plný lidí,dětí...včera odjeli a já dávala barák dohromady.Bára si užívala s dětmi,hlavně se synovečkem,Ti dva si děsně rozumí.On jí pořád objímá,volá na ní Bájo pocem ,ale je na ní hrozně jemný a je vidět,že ona mu věří a neutíká před ním Pořád se po sobě váleli v pelíšku a ségra nechápala proč nechce Mates jíst........potom jsme ho načapali,že se cpe granulema s Bárou ))))Až se mi podaří jak sem dát fotku,pošlu nějakou )
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:01
- Nahlásit
ještě prosím o radu...jak sem vkládáte fotky?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:55
- Nahlásit
já vkládám fotku přes http://imageshack.us/
vložím, kliknu na "host it"
a pak zkopíruji horní adresu - Hotlink for forums (1)
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:04
- Nahlásit
http://img64.imageshack.us/img64/9894/vnoce2009svm yslice087.jpg[/imgs]
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:06
- Nahlásit
Tak mi to nějak nejde (
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:07
- Nahlásit
http://yfrog.com/1svnoce2009svmyslice087j
Druhý pokus ))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:30 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Ivisek77
sluší jim to tam
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 13:41
- Nahlásit
Janiii
díky byla to opravdu legrace,malý Mates dělal vše co Bára a docela dlouho mu to vydrželo.Ještě když jeli domů,funěl s vyplazeným jazykem a štěkal )))
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:23
- Nahlásit
Ivisek77
Čauky, teď zase nějak nestíhám já....prochajdili jsme
Barča má krásný pelíšek , to má od ježíška? Já ani nemám jakové fotky poslat, nějak vůbec nefotíme Chtěla jsem udělat alespoň fotky kluků pod stromkem, ale nevim, nevim kdy, alespoň kdyby přimrzlo. A dnes po prochajdě jsou totál jako čuňata...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
http://img340.imageshack.us/g/pb070009.jpg/
Tak jsem si zkusila vložit ty fotky, ale zvládla jsem to jen takhle A ještě koukám, že ta společná je pěkně rozmazaná - fotila jsem je při hře a přes okno
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:55 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:00
- Nahlásit
kopíruju ten druhý řádek, co je napsáno: Thumbnail for forums (1)
je to nádherná kombinace ... krásní psi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
[IMG=http://img191.imageshack.us/img191/9315/pb290 023.th.jpg][/IMG]
Drakopsová, uvědom si, že to tady vysvětluješ počítačovému analfabetu To mi sem hodilo todleto, ale jak to sem dostanu už jako fotku?
Jo, to budu muset zpátky ještě o krok ne?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:46
- Nahlásit
worick
jdeš na to dobře jen ten odkaz musíš vkopírovat až za to první [img] - tobě v tom odkazu chybí ukončení těch závorek na začátku a ] máš až za .jpg ... tím se to celé rozhodí a vidíme jen odkaz a ne fotku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:48
- Nahlásit
jinak, když na tom internetu klikneš na fotku pravým tlačítkem, vybereš Vlastnosti a pak si zkopíruješ v těch vlastnostech Adresa URL - to je to dlouhý co končí .jpg nebo .gif a vložíš to sem pak pomocí té značky pro vkládání obrázku (to zeleno oranžovo růžové obrazcové tlačítko) tak to jde taky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Janiii
další ,,pomocné tlapky" snad se mi někdy podaří dopatlat k výsledku Díky, díky
Tak tohle je chrnící Beruna
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:01
- Nahlásit
nevím jestli se v tom zorientujete - takhle mně ráno čekají u pracovny.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:02
- Nahlásit
worick
hurááá, povedlo se
a čekají na tebe fakt poslušně a spořádaně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:03